Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ονομάζομαι Νίκος είμαι 32 χρόνων είμαι παντρεμένος με την Άννα που είναι 29 χρόνων. Περνούμε πολύ ωραία αλλά δεν ξέρω τι γίνετε μαζί μου τρελαίνομαι με ωραίες γυναίκες αλλά και με άντρες.

Μου αρέσει η Άννα να ντύνεται σέξι και να την βλέπουν, αυτή δεν χάνει τέτοια ευκαιρία και το κάνει και πολύ προκλητικά βέβαια.

Η μόνη φάση που είχα με άντρα ήταν με τραβεστί επί πληρωμής που πήγα για να τον γαμήσω αλλά στο τέλος βρέθηκα για πρώτη φορά με ένα πούτσο στον κώλο και όντως τρελάθηκα από καύλα. Μετά από αυτό την βρίσκω πολύ να φοράω τα εσώρουχα της Άννας και να το παίζω γυναίκα στο irc. Μέχρι που γνώρισα πριν 6 μήνες τον Αντώνη ένα φαντάρο. Μιλήσαμε αρκετές φορές και στο τέλος του εκμυστηρεύτηκα το ποιος είμαι και όλα για μενα σημειώστε ότι όταν το έπαιζα γυναίκα έστειλα μερικές φωτογραφίες τις Άννας στον Αντώνη και έπαθε την πλάκα του πάντα όμως με κρυμμένο το πρόσωπο της.

Τότε ο Αντώνης μου είπε ότι θέλει να μας πηδήξει και τους 2 και οργάνωσε μια φάση δήθεν να μπει στο σπίτι μας σαν κλέφτης και να μας γαμήσει και τους 2. Έτσι και έγινε ένα βράδυ που το είχαμε συμφωνήσει και ενώ κοιμόμασταν με την Άννα μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο και εγώ ξαπλωμένος με ένα μποξερακι και η γυναίκα μου όπως πάντα με ένα στρινγκ πήγε από πάνω της και άρχισε να τις χαϊδεύει τον κώλο και σιγά σιγά το μουνάκι .

Η Άννα καύλωσε πολύ και άρχισε να βογκά μέχρι την στιγμή που άνοιξε τα μάτια της και είδε κάποιο με μάσκα στο πρόσωπο να την χαϊδεύει άρχισε να φωνάζει και υποτίθεται ξύπνησα και εγώ. Και τότε ο Αντώνης πρόβαλε ένα ομοίωμα πιστολιού και μας είπε μην φωνάξετε και θα περάσετε καλά. Η Άννα ήταν όντως καυλωμένη και τότε τις είπε να με ντύσει γυναίκα και εμένα .

Έκανα πως διαμαρτυρόμουνα και ο Αντώνης με μια κίνηση με χτύπησε και άνοιξε το ντουλάπι και πήρε κάποια εσώρουχα της Άννας και με έβαλε να τα φορέσω . Μετά διέταξε την Άννα να του πάρει πίπα και με έκπληξη μου είδα την Άννα να του παίρνει πίπα και μάλιστα να το απολαμβάνει. τότε ήταν η στιγμή που με πήρε από τα μαλλιά και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα.

Η Άννα ξαφνιάστηκε αλλά μετά μου λέει συνέχισε και με καυλώνει πολύ η φάση αυτή και ήρθε και η ίδια και του παίρναμε μαζί πίπα . μετά μου είπε ο Αντώνης να γλύψω το μουνάκι της Άννας και όπως είχα σκύψει ήρθε από πίσω μου με μια κίνηση μου τον έχωσε .

Μέσα σε μερικά λεπτά έχυσα. τότε τραβήχτηκε πίσω και έβαλε τον πούτσο του στο στόμα τις Άννας μέχρι να της χύσει και για πρώτη φορά είδα την Άννα να καταπίνει όλα τα χυσια του βιαστή μας.

μετά από αυτό τις είπε τις Άννας να με δέσει στην καρέκλα έτσι και έγινε . εγώ δεμένος και αυτός άρχισε τον δεύτερο γύρο με την Άννα. άρχισε με ένα ωραίο τσιμπούκι και τότε βλέποντας τον πούτσο του τρελάθηκα .

Έβλεπα την γυναίκα μου να πηδιέται σαν πουτάνα και δεν θύμωνα αλλά καύλωνα. αυτό κράτησε 15 λεπτακια ώσπου έφθασε η στιγμή η Άννα να καθίσει στον πούτσο του και να βλέπω τον κώλο της ορθάνοιχτο από το προηγούμενο γαμήσι που τις έκανε τότε ακούω την Άννα να του λέει λύσε τον Νίκο σας θέλω μαζί και έτσι και έγινε με έλυσε και την καρφώσαμε μαζί μέχρι την ώρα που θα τελειώναμε και μας λέει η Άννα χύστε μου στο στόμα και βγαίνουμε μαζί από μέσα της και της γεμίζουμε το στόμα από χυσια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).