Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από μήνες σχέσης με το Μιχάλη αποφασίσαμε ότι πρέπει να διευρύνουμε λίγο των ερωτικό μας ορίζοντα… Καθόμασταν και σκεφτόμασταν τρόπους ουτοσώστε να μην είναι βαρετή η σεξουαλική μας επαφή!

Καλοκαίρι του 2005 στην Κέρκυρα.

Ο Μιχάλης καθόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και με κοιτούσε που ετοιμαζόμουν για να βγούμε. Εκείνος ήταν ήδη έτοιμος από ώρα απλά εγώ λίγο το μαλλί λίγο το μακιγιάζ αργούσα, καθόταν και με χάζευε… Το δωμάτιο ήταν λίγο μικρό και ο χώρος περιορισμένος. Αυτός καθόταν στην άκρη του κρεβατιού με το ένα πόδι κάτω και το άλλο διπλωμένο πάνω, λίγο ανοιχτά και έπιανε κάπου- κάπου τον πούτσο του! Εγώ από τον καθρέφτη έβλεπα τι έκανε και αυτό φαινόταν να τον ευχαριστεί!

Μετά από μισή ώρα και ενώ το χέρι του δεν το είχε πάρει λεπτό από τον πούτσο του μου λέει:

-Μαρία μωρό μου απόψε θα σε μεθύσω και θα σε ξεσκίσω χωρίς να μπορείς να αντισταθείς!

Γέλασα και του απάντησα ότι αν είναι να με ξεσκίσει γιατί να με μεθύσει. Κρίμα δεν είναι να μην το απολαύσω κι εγώ;

Δεν απάντησε και άναψε τσιγάρο! Μόλις έσβησε το τσιγάρο ήμουν ήδη έτοιμη και ξεκινήσαμε να πάμε για ποτό! Είχα ανάψει λίγο η αλήθεια από τον τρόπο που μου είπε ότι θα με ξέσκιζε, ήταν σα να είχαμε καιρό να βρεθούμε και τον ήθελα πολύ… Φύγαμε από το ξενοδοχείο γύρω στις 22:00 και φτάσαμε στο μαγαζί 22:15 περίπου! Για κακή μου τύχη υπήρχε μια παρέα με κάτι πιτσιρίκια που άρχισαν να μου την πέφτουν!

Ο Μιχάλης δεν ήταν ζηλιάρης απλά τον εκνεύριζε το γεγονός ότι εγώ πάντα ανταποκρινόμουν στα πειράγματα των άλλων και μετά καταλήγαμε να μαλώνουμε… Είχε δίκιο, δεν αντιλέγω απλά η ανωριμότητα μου έφταιγε! Μετά από 3 ώρες περίπου και ενώ στους επίδοξους “γαμπρούς” είχα κόψει την φόρα έβλεπα το Μιχάλη να δυσανασχετεί! Τότε λοιπόν αποφάσισα να του υπενθυμίσω τι μου έλεγε στο ξενοδοχείο…

-Μιχάλη θα με κεράσεις ένα ποτό ακόμη μωρό μου;

-Γιατί να σε κεράσω; Ήδη έχεις πιει αρκετά.. Φτάνει. Σε λίγο θα φύγουμε!

-Βρε μωρό μου δε μου είπες ότι απόψε θα με μεθύσεις και θα με ξεσκίσεις;

Με κοίταξε και με ρώτησε…

-Απόψε αν θα σε γαμήσω θα με παρακαλάς να τελειώσω!

Αυτό ήταν! Άναψα για τα καλά και άρχισα να τον χουφτώνω ενώ η γλώσσα του κόντευε να φτάσει στο λαιμό μου!

Γύρω στις 02:30 φτάσαμε στο δωμάτιο.

Μπήκαμε μέσα εκείνος πήγε προς το κρεβάτι και εγώ στην τουαλέτα… Ξεντύθηκα γρήγορα, έκανα ένα γρήγορο ντους και πήγα κοντά του! Γυμνός πάνω στο κρεβάτι στην ίδια ακριβώς στάση όπως όταν ετοιμαζόμουν! Να χαϊδεύει τον πούτσο του!

Σύρθηκα κοντά του από τη μέση του κρεβατιού και ανεβαίνοντας τον έγλυφα ώσπου έφτασα στον (μμμμ) πούτσο του! Άρχισα να τον πιπώνω, να τον γλύφω γρήγορα σιγά και πάλι από την αρχή! Μου έπιανε τα βυζιά, μου τσιμπούσε τις ρόγες και με αποκαλούσε καριόλα του!

Τότε λοιπόν όσο εγώ έγλυφα τον από καύλα πέτρα πούτσο του εκείνος μου λέει..

-Μαρία απόψε θέλω να σε γαμήσω και από τον κώλο!

Σάστισα προς στιγμή αλλά δε μου φάνηκε κακή ιδέα!

-Ναι μωρό μου ό,τι θέλεις θα κάνουμε!

Με άρπαξε με γύρισε ανάσκελα μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να με γαμάει με τη γλώσσα του! Το “ναι” μου τον έκανε πύραυλο! Ήξερε να γλύφει το μουνάκι μου τέλεια.. Ήξερε ότι μου άρεσε πολύ να μου ρουφάει την κλειτορίδα και να παίζει μαζί της!

Σηκώθηκε όρθιος και με έβαλε να ξαπλώσω κατά πλάτος του κρεβατιού… Ήρθε από πάνω μου και μου είπε θέλω να σου γαμήσω λίγο το στοματάκι…Τον έπιασα από τα μπούτια και πηγαινοέφερνε τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου… Μμμ έτριβα και το μουνάκι μου εγώ και εκείνος ίσα- ίσα που κρατιόταν όρθιος από την καύλα!

Αρχισε να με γαμάει και ο πούτσος του είχε φτάσει στο ζενίθ της καύλας… Είχε γίνει σκέτο θηρίο έτοιμο να τιμωρήσει!

Ήξερα ότι κατά βάθος είχε λίγα νεύρα και ήθελε να με πονέσει επειδή “έπαιζα” στο μπαρ με τα πιτσιρίκια!

Με γύρισε στα τέσσερα και τον ένιωθα όλον μέσα ενώ με το ένα του χέρι μου τραβούσε τα μαλλιά και με το άλλο μου έδινε χαστούκια στα κωλομέρια…

Όσο με γαμούσε ήταν αλλού… Είχε απογειωθεί στην νιρβάνα της καύλας και δεν ήξερε τι να πρώτο κάνει… Είχα ξαπλώσει μπροστά εγώ με το πρόσωπο μου να ακουμπάει στο κρεβάτι. Δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα όλο αυτό.

-Μωρό μου γάμα με κι άλλο μμμμμ… Αχ μωρό μου αχ.

-Έτσι μωρό μου θα σε γαμάω από εδώ και πέρα.

Έβγαλε τον πούτσο του από το μουσκεμένο μουνί μου πήρε λίγα υγρά μου και άρχισε να τρίβει τον κώλο μου…

-Χαλάρωσε μωρό μου τώρα και θα δεις τι ωραία που θα είναι το να σου γαμάω το κωλαράκι!

Έκανα ότι ακριβώς μου είπε… Ξάπλωσα σήκωσα λίγο το κωλαράκι μου και αφέθηκα στα χέρια του…. Με τον αντίχειρα έπαιρνε υγρά από το μουνί μου και το έχωνε στο κωλαρακι μου… Έφτυσε τη χούφτα του, έπαιξε λίγο τον πούτσο του και σιγά- σιγά άρχισε να μπαίνει στην στενή τρυπούλα του κώλου μου! Πόνεσα η αλήθεια αλλά μου άρεσε. Δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσει!

Τα αχ μου ήταν λίγο έντονα και η ώρα περασμένη… Πήρα λοιπόν ένα μαξιλάρι και ακούμπησα πάνω με το πρόσωπο μου να ακουμπάει ουτοσώστε να μην ακούγονται οι κραυγές μου που ήταν ανάμεικτες… Πότε από πόνο και πότε από καύλα!

-Μιχάλη με πονάς…

-Μισό λεπτό έρχομαι μου απάντησε… Ήρθε αμέσως φέρνοντας μαζί ένα λαδάκι… Τώρα μωρό μου δε θα πονάς μου απάντησε! Όντως μπορεί να τον ένιωθα να με πιέζει από πίσω αλλά έμπαινε πιο μαλακά και ο πόνος είχε γλυκάνει πολύ!

Με έχυσε μέσα μετά από αρκετή ώρα και η ικανοποίηση ήταν έκδηλη στη φάτσα του! Ξεκουραστήκαμε για μια ωρίτσα παίζοντας φυσικά με το μουνί μου και εγώ με τον πούτσο του και ως τις 7 το πρωί γαμιόμασταν! Εκείνη η βραδιά όντως ήταν όντως όπως μου το είχε υποσχεθεί…

Με είχε ξεσκίσει από παντού!

Και τον ευχαριστώ για όσα μου δίδαξε και όσες ώρες καύλας περάσαμε μαζί!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.