Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γιάννη και είμαι 20 χρονών. Κάθε χρόνο το καλοκαίρι πηγαίνω με την παρέα μου διακοπές σε διάφορα νησιά. Πριν δυο χρόνια όμως πέρασα ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Ξέχασα να αναφέρω ότι στην παρέα μου υπάρχουν πολλά ωραία μουνάκια! Είχαμε πάει λοιπόν όλοι μαζί σε ένα γαμάτο club. Μαζί μας ήταν και η Ιωάννα ένα 18χρονο καυλιάρικο μωρό με τέλειο σώμα (γαμάτο κωλαράκι και ωραία βυζάκια). Από καιρό είχα την υποψία ότι με ψιλογούσταρε, αλλά κανένας από τους δύο δεν είχε κάνει ως εκείνη τη στιγμή καμία κίνηση.

Εκεί που χορεύαμε στο κλαμπ κάτω από τους ρυθμούς γαμάτων ξένων κομματιών η Ιωάννα που φορούσε ένα κολλητό άσπρο παντελόνι και από μέσα διαγραφόταν ο υπέροχος κώλος της και το μικροσκοπικό της ασπρο stringaki (το οποιο μου είχε φτιάξει τη διαθεση!) έρχεται προς το μέρος μου και αρχίζει να χορεύει ακουμπώντας που και που (δηθεν τυχαία) το κωλαράκι της στον πούτσο μου ο οποίος όπως είναι φυσικό άρχισε να σηκώνεται κάτω από την πίεση του οπισθίου της. Εγώ είχα αρχίσει να αισθάνομαι κάπως άβολα με την όλη κατάσταση, γιατί από το βλέμμα της διαπίστωσα ότι κατάλαβε ότι μου είχε σηκωθεί, αλλά παρόλα αυτά συνέχισε να τρίβει το κωλαράκι της πάνω στον καυλωμένο μου πούτσο.

Ενώ χορεύαμε λοιπόν με για κίνηση με οδηγεί σε μια γωνία του club και μου χουφτώνει τον πούτσο ο οποίος ήταν έτοιμος να εκραγεί από την καύλα! Εγώ της χούφτωσα το κωλαράκι αλλά μου ψιθύρισε στο αυτί να πάμε με το αυτοκίνητο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εγώ φυσικά δέχτηκα και καθώς φεύγαμε είπαμε στα παιδία (για να μην καταλάβουν τίποτα) ότι η Ιωάννα δεν αισθανόταν πολύ καλά και ότι θα την πήγαινα στο ξενοδοχείο να ξαπλώσει. Ευτυχώς το ξενοδοχείο ήταν σε απόσταση 5′ με το αυτοκίνητο και έτσι φτάσαμε αμέσως. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο άρχισα να την φιλάω παθιασμένα και αυτή άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και να προσπαθεί να το ξεκουμπώσει. Μόλις επιτέλους το κατάφερε πήρε το καυλί μου στο στόμα της. Με το που το πήρε μέσα της άρχισα να ξεχυλίζω από καύλα.

Μπορεί να είναι πρωτάρα αλλά έχει τρομερό ταλέντο η καυλίτσα! Το είχε βάλει σχεδόν όλο μέσα στο στοματάκι της και το έγλυφε, το πιπίλαγε, το ρουφούσε και μάζευε τα υγρά με τη γλωσσίτσα της από το πουτσοκέφαλο μου. Έπαιζε τόσο ωραία με την γλώσσα της που θα την ζήλευε και η καλύτερη πουτάνα ενώ όσο με έγλυφε είχε κατεβάσει και το άσπρο παντελονάκι της και είχε μείνει μόνο με το stringaki της . Ηταν η πιο ωραία πίπα που μου είχαν κάνει. Ήθελα να βγω να την σκίσω και δεν έλεγε να με αφήσει. Είχε χουφτώσει τα κωλομέρια μου και με έσπρωχνε με δύναμη μέσα στο στόμα της. Ήταν σκέτη τρέλα αυτό το αγγελικό προσωπάκι με τα σαρκώδη χειλάκια να έχει την ψωλάρα μου στο στόμα της και να την γλύφει με τρελό ρυθμό ενώ το χεράκι της ταξίδευε, όσο μου έπαιρνε πίπα, πάνω στα μουνόχειλα της τα όποια είχαν υγρανθεί και πρηστεί πάρα πολύ. Το δαχτυλάκι της έμπαινε βαθιά μάσα στον υγρό της κόλπο και βογκούσε από καύλα. Ήμουν τόσο καβλωμένος που ήθελα να τη γαμήσω αμέσως. Ήμουν έτοιμος να χύσω και έτσι την τράβήξα απότομα για να σταματήσει.

Της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου και να κάτσει πάνω στον πούτσο μου. Υπάκουσε αμέσως. Στην αρχή δυσκολευόταν να τον βάλει μέσα στο μουνάκι της, αλλά με μια κίνηση τον πήρε όλο μέσα της και έβγαλε μια κραυγή που πρέπει να την άκουσε όλο το ξενοδοχείο! “Αααααχ, αααααχ πονάωωωω”.

-Αααχ. Μμμμ…. μμμμ…. Πονάω μωρό μου. Συνέχισε έτσι, συνέχισε μη σταματάς μ’ αρέσει.

Η καυλίτσα χοροπηδούσε σαν τρελή πάνω στον πούτσο μου παραδομένη στην καύλα. Μετά από λίγο της ζήτησα να αλλάξουμε στάση και την έστησα στα τέσσερα. Το ξυρισμένο της μουνάκι με τρέλενε! Της έχωσα ξανά απαλά τον πούτσο μου στο μουνάκι της και άρχισα να την σφυροκοπάω αλύπητα. Η καυλίτσα βογκούσε πολύ δυνατά και κουνούσε το κωλαράκι της προς τον πούτσο μου για να αυξήσει τον ρυθμό. Λίγο πριν χύσω έβγαλα τον πούτσο μου από το μουνάκι της που έσταζε από τα υγρά της και αποφάσισα ότι σήμερα ήταν η ευκαιρία μου να της σχίσω και το κωλαράκι. Αφού της έγλυψα λιγο την κωλοτρυπίδα και της έβαλα και ένα δακτυλάκι για να ανοίξει μιας και ήταν πολύ σφιχτή η καυλίτσα με παρακαλούσε να της χώσω τον πούτσο μου και να την σχίσω.

Δεν είχα ξανασυναντήσει τέτοιο καυλιάρικο μωρό! Άρχισα να της τον χώνω σιγά- σιγά και έδειχνε να πονάει, αλλά με παρακαλούσε να μην σταματήσω. Με μια απότομη κίνηση της τον κάρφωσα σχεδόν όλα βαθειά στο κωλαράκι της πράγμα που τη έκανε να βγάλει ένα βογκητό που ήμουν σίγουρος ότι θα ξύπνησε όλο το ξενοδοχείο. Τη γαμούσα λυσσασμένα και τα αρχίδια μου χτυπούσαν πάνω στο μουνάκι της από τη δύναμη που τη γαμούσα. Όπως είδα είχε βάλει και δακτυλάκι στο μουνάκι της και το μαλάκιζε.

Μετά από λίγο χύσαμε και οι δύο και έτσι όπως ήμασταν κουρασμένοι κοιμηθήκαμε αγκαλιασμένοι. Από τότε τα φτιάξαμε και τα είχαμε ως πριν 8 μήνες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).