Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μπήκα στο δωμάτιο...η γυναίκα μου ήταν ξαπλωμένη ημίγυμνη...μπρούμητα! Ξάπλώσα στο κρεβάτι μας...μμμ αποκρίθηκε! Τη φίλησα κάω απο το λοβό της, στο δεξί αυτί της... μμμ ξαναποκρίθηκε.

Έβαλα όλο το αυτί της μέσα στο στόμα μου ενώ τα χέρια μου τρέχαν πάνω στην όμορφη πλάτη της και μέχρι τις παρυφές των πλευρών της. Ξέρω καλά τη γυναίκα μου και γνώριζω πόσο ανατρίχιάζει σε κείνα τα σημεία. Απόψε ήθελα πάλι να της κάνω έρωτα με αφάνταστη τρυφερότητα και πάθος.

-Μαρία μου, είσαι γλύκισμα που λαχταρώ κάθε μέρα παραπάνω
-Μμμ Κώστα μου, πάρε με στο στόμα σου τότε αγάπη μου

Θυμήθηκα το προχθεσινό βράδυ και πόσο όμορφα μου είχε γλύψει το πέος και ερεθίστηκα. Άρχισα να κατεβάζω τη γλώσσα μου από το λαιμό της στη σπονδυλική στήλη και αφού τη διέγραψε ολόκληρη με τη γλώσσα μου συνέχισα ανάμεσα στα όμορφα λοφάκια των οπισθίων της. Τα τράβηξα ελαφριά ώστε η άκρη της γλώσσας μου να αγγίξει την πίσω της οδό. Άφησα λίγα σάλια μου να τρέξουν μέσα της.

-μμμμ Κώστα μου... Συνέχισα να κατεβαίνω προς τα πόδια της γλύφωντας τους μηρούς της ενώ το δεξί μου χέρι έμεινε να τρίβει απαλά τα οπίσθια και να πασαλείβει τα σάλια
μου στην οδό της. Η Μαρία μου, μου ακούμπησε το χέρι και το έσπρωξε προς τα μέσα... έκανε 3-4 ρυθμικές κινήσεις μέσα έξω... ξαφνικά το δάκτυλο μου βρέθηκε στην πίσω οδό της γυναίκας μου ενώ η γλώσσα μου είχε φτάσει στις πατούσες της. Τώρα είχα στο στόμα μου τα δάκτυλα των ποδιών της που ρουφούσα ένα ένα, κόκκινα βαμμένα, και το δάκτυλο μου να έχει μπεί μέσα στην πίσω οδό της γυναίκας μου και να το στρίβω γύρω γύρω. Είχα τρελαθεί γιατί ήξερα πως δεν άρεσε στη Μαρία μου από πίσω, μόνο 2 φορές είχαμε δοκιμάσει και αυτό για μένα το έκανε. -Κώστα μου, σ\'αγαπώ πολύ...
-Και εγώ μωρό μου
-Κώστα μου, σ\'αγαπώ πολύ...για σένα μωρό μου...

και τότε ανατρίχιασα καθώς ένιωσα το χέρι της να αγγίζει το δικό μου και το δάκτυλο της να προσπαθεί να μπει και αυτό στην πίσω οδό της μαζί με το δικό μου. Αμέσως ανέβηκα και άρχισα να σαλιώνω το δάκτυλο της. Έτσι τώρα και οι δυο μας τρίβαμε το...

-Κώστα μου, είμαι δική σου , είμαι η γυναίκα σου! Θέλω σήμερα να μου κάνεις πρωκτικό έρωτα.

Δεν θα έχανα την ευκαιρία...ομώς επειδή ήταν πολύ στενή από πίσω και δεν ήθελα να τελειώσω πριν το απολαύσω ηθελα να την προετοιμάσω αρκετά. Της σήκωσα τη μέση ώστε να είναι στα τέσσερα σαν σκυλάκι και συνέχισα να τρίβω τον πρωκτό της με τα δικά της δάκτυλα...

-Πως αισθάνεσαι που τρίβεσαι μόνη σου αγάπη μου;
-Παράξενα, όμορφα όμως νομίζω...που πας;

Είχα σηκωθεί και πήγα στην κουζίνα και πήρα ένα λουκάνικο, άνοιξα ένα προφυλακτικό και το έχωσα μέσα.

-Κλείσε τα μάτια σου αγάπη μου!

Άρχισα να το σπρώχνω μέσα στην τρυπούλα της. Δεν είπε τίποτε...παράξενο. Έκανα μικρές κινήσεις μέσα έξω
-μμμ, μμμ
Τη φιλούσα στο στόμα ενώ της άνοιγα την τρυπούλα...
-Θέλω να μου πεις όταν νιώσεις έτοιμη

Άρχισα να τρίβω της ρώγες τις και ένιωθα ότι άναβε...το ψεύτικο πέος εύκολα
τώρα μπαινοέβγαινε στον πρωκτό της γυναίκας μου.
-Έλα Κώστα μου, έλα... και γύρισε, πήρε ένα προφυλακτικό, το έβαλε στο στόμα της και το ξετύλιξε πάνω στο ερεθισμένο μου πέος.

Ακούμπησα το πέος μου στον πρωκτό της και άρχισα να το σπρώχνω μέσα -Μμμμ ααα αχχ -Σ\'αρέσει από πίσω μάτια μου; -Ναι ναι είχες δίκιο...είναι πολύ ερεθιστικό. Εγώ έγλειφα την σπονδυλική της στήλη ενώ τον είχα μέσα της ενώ η Μαρία είχε γυρίσει το κεφάλι της και με κοιτούσε στα μάτια σχεδόν παρακλητικά. Σε λιγο αισθάνθηκα να λυγίζουν τα γόνατα της και έπεσα μπρούμητα στο κρεβάτι. -Θες να σταματήσω; -ΟΧι ΟΧΙ συνέχισε μόνο που παράλυσα...ασε με να ανέβω πάνω σου. Με έβαλε ανάσκελα και έκατσε με πρόσοχή τον πρωκτό της πάνω στο σηκωμένο μου πέος. Άρχισσε να κινείται πάνω κάτω ενώ εγώ χαίδευα την πλάτη της και εκείνη έτριβε τα στήθη της. Την έσπρωξα μπροστά και στηρίχτηκε στα πόδια μου ενώ συνέχισα να την παίρνω από τον πρωκτό της. Σιγά σιγά έβαλα το ένα μου χέρι και άρχισα να τρίβω και το δικό μου πρωκτό χωρίς να μη καταλάβει η Μαρία.

Αμέσως καύλωσα τρελάθηκα...Σε κάθε αναπήδηση της Μαρίας μου πάνω στο πέος μου το δάκτυλο μου χώνονταν μέσα μου. Το άλλο μου χέρι είχε ανακαλύψει την κλειτορίδα της και την έτριβα...

-Κώστα αααα αα θα χύσω
-Και εγώ αγάπη μου θα χύσω... ααχχ
-Κώστα πάρε με πάρε με... μην τελειώνεις...σε λατρεύω

Σηκώθηκε και έσκυψε μου έβγαλε το προφυλακτικό και ξανακάθισε πάνω μου...

-Οποτε είσαι έτοιμος αγάπη μου -θέλεις να χύσω μέσα στο κώλο σου μάτια μου; -Ναι!!! να σε νιωσω.. -Γύρνα να σε βλέπω... κάρφωσα τα μάτια μου στα μάτια της και το καυτό μου καυλωμένο πέος εξεράγη.

Συνεχίσαμε μετά από ένα διάλλειμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).