Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αγαπητοί αναγνώστες Αυτή είναι μία ιστορία που μου συνέβη κατά τη διάρκεια της φοιτητικής μου ζωής στην Θεσσαλονίκη. Με λένε Νίκο και ήμουνα 19 ετών όταν πήγα για πρώτη φορά να νοικιάσω σπίτι στην Θεσσαλονίκη επειδή πέρασα στα ΤΕΙ. Κατάγομαι από την Λαμία και ήταν η πρώτη φορά που θα έφευγα από την οικογενειακή εστία για να μείνω μόνος μου. Κατέβηκα λοιπόν για να ψάξω σπίτι να μείνω και με συνόδευε η πρώτη μου ξαδέρφη, η Λιάνα, η οποία έμενε ήδη Θεσσαλονίκη γιατί σπούδαζε εκεί και θα έμενα στο σπίτι της για όσο χρειαζόταν. Η Λιάνα συγκατοικούσε με την Κατερίνα, την οποία δεν είχα γνωρίσει ποτέ, και η οποία ήταν από Κατερίνη και δεν θα ήταν Θεσσαλονίκη καθώς δεν είχε ξεκινήσει η εξεταστική ακόμα.

Η Λιάνα είναι ένα κορίτσι 21 ετών, μελαχρινή με πράσινα μάτια και πολύ καλές αναλογίες. Την βλέπω σαν αδελφή μου καθώς μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Φτάσαμε Θεσσαλονίκη βράδυ γύρω στις 8.00 και πήγαμε κατευθείαν σπίτι της. Ήταν ένα συμπαθητικό διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Φοιτητικό διαμέρισμα. Εγώ θα κοιμόμουνα στο δωμάτιο της Κατερίνας και η Λιάνα στο δικό της. Έκανα πρώτος ένα ντουζάκι για να χαλαρώσω και έβαλα την ρόμπα μου ενώ από κάτω φορούσα μόνο το σλιπάκι μου. Μετά από εμένα μπήκε η Λιάνα και βγήκε με το νυχτικό της, ένα αρκετά σέξι νυχτικό, που άφηνε από κάτω να διαγραφεί η σιλουέτα της και τα εσώρουχά της. Τέλος πάντων, μιλήσαμε για λίγο και είδαμε λίγο τηλεόραση και αποσυρθήκαμε στα δωμάτιά μας για ύπνο.

Επειδή είχα να πάω κανένα μήνα με γυναίκα, η εικόνα της Λιάνας με το νυχτικό της μου έμεινε στο μυαλό. Δεν είχα και ύπνο και αποφάσισα να πάω να δω λίγο τηλεόραση ακόμα. Αργά όπως ήταν και έκανα ζάππινγκ, έπεσα σε ένα από αυτά τα κανάλια με τις ελαφριές τσόντες και μου σηκώθηκε λίγο. Άρχισα να τον παίζω αλλά φοβόμουνα κιόλας εξαιτίας της Λιάνας. Μην βγει ξαφνικά και γίνουμε και ρεζίλι. Μετά από λίγο αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσω να πάω για ύπνο και πήγα στο δωμάτιό μου. Επειδή πάλι δεν μπορούσα να κοιμηθώ, άρχισα να ψάχνω τα συρτάρια και τα ντουλάπια για να δω τι μπορεί να έχει μια γυναίκα στο δωμάτιό της. Είχε μερικές φωτογραφίες της από όπου διαπίστωσα ότι ήταν αρκετά καλή σαν γκόμενα με μεγάλο στήθος και αρκετά πιασίματα. Έπεσα και επάνω σε μερικά αρκετά ενδιαφέροντα εσώρουχα τα οποία με άναψαν λίγο και σε ένα από τα συρτάρια της είχε ένα δονητή. Ήταν λαστιχένιος, στο χρώμα του σώματος, με αρκετές λεπτομέρειες – μέχρι και φλέβες είχε – αρκετά μεγάλος και με 2 μεγάλα αρχίδια στην βάση του. Αυτό και αν με άναψε. Ο πούτσος μου έγινε ντούρος και ξεπρόβαλε από το σλιπάκι μου (για να δει και αυτός κάτι). Τον έβγαλα έξω και άρχισα να τον παίζω ενώ σκεφτόμουν την Κατερίνα να χρησιμοποιεί αυτό το όργανο ηδονής. Όση ώρα τον έπαιζα μούγκριζα ασυναίσθητα από καύλα, κάτι το οποίο έγινε αντιληπτό από την Λιάνα όπως έμαθα εκ των υστέρων. Έχυσα σχεδόν αμέσως επάνω στο χαλάκι που είχε στρωμένο η Κατερίνα και ευτυχώς που ήταν σκουρόχρωμο και δεν φαινόταν τα χύσια μου. Είχε πάει ήδη 4.00 και έπεσα κατάκοπος για ύπνο. Την άλλη μέρα το πρωί και ενώ κοιμόμουνα, άκουσα θόρυβο μέσα στο δωμάτιο. Άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα την Κατερίνα, η οποία με κοιτούσε παράξενα και όχι στα μάτια. Με κοιτούσε πιο κάτω. Ξάφνου κατάλαβα ότι είχα στύση (από αυτήν που έχουν οι άντρες το πρωί) και ότι προεξείχε το κεφάλι από το σλιπάκι. Έκανα να κρύψω την στύση μου αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Δεν ξέρω καν πόση ώρα ήταν εκεί και με κοιτούσε. Επίσης είχε βρει τον δονητή της που είχα ξεχάσει να ξαναβάλω πίσω από εκεί που τον βρήκα. Είχα κοκκινίσει από ντροπή και δεν ήξερα τι να κάνω. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ακούστηκε η Λιάνα που έλεγε στην Κατερίνα ότι ο καφές της ήταν έτοιμος και φεύγοντας η Κατερίνα μου είπε με νόημα : «Θα τα ξαναπούμε σύντομα για όλο αυτό που είδα τώρα». Ελπίζω μόνο να μην πρόσεξε τις κηλίδες επάνω στο χαλάκι της.
Βγήκα μετά από λίγα λεπτά και πήγα στο σαλόνι όπου τα λέγανε η Λιάνα με την Κατερίνα. Η Λιάνα φορούσε ακόμα το νυχτικό της και η Κατερίνα είχε αλλάξει και είχε βάλει ένα άσπρο κολάν, όπου διαγραφόταν από κάτω το τάγκα που φορούσε και ένα μπλουζάκι κοντό, το οποίο ήταν μόλις λίγο πιο κάτω από τα βυζιά της. Αρκετά πρόστυχα δηλαδή. Δεν μιλούσα από ντροπή αλλά καταλάβαινα ότι η καθεμιά με κοιτούσε με διαφορετικό τρόπο. Ήξερα για την Κατερίνα, αλλά και η Λιάνα; Εγώ είχα να ψάξω για σπίτι και ντύθηκα και έφυγα. Θα τα λέγαμε το βράδυ ξανά, αφού η Κατερίνα θα έμενε 1 βράδυ και θα κοιμόμασταν εγώ μόνος και τα κορίτσια μαζί.
....

Κατά τις 8,30 το βράδυ γύρισα πίσω και βρήκα τα κορίτσια να βλέπουν τηλεόραση ντυμένες ακριβώς όπως τις είχα αφήσει. Είχαν και ένα μπουκάλι κρασί μπροστά τους που είχε σχεδόν αδειάσει. Ήμουνα αρκετά κουρασμένος αλλά όχι τόσο ώστε να μην κάτσω για το θέαμα και μόνο. Η Λιάνα ξάπλωνε με το νυχτικό της να έχει ανεβεί αρκετά πάνω από το γόνατο αποκαλύπτοντάς μου τα θαυμάσια πόδια της ενώ διαγραφόταν σχεδόν καθαρά οι ρώγες της πάνω από αυτό, επειδή δεν φορούσε σουτιέν. Η Κατερίνα είχε βγάλει και αυτή το σουτιέν της, με αποτέλεσμα να φαίνονται ελαφρά το κάτω μέρος από τα μεγάλα στήθη της, ενώ το κολάν της είχε κατέβει λίγο χαμηλά αποκαλύπτοντας μέρος του στρινγκ της. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μου ήταν ιδιαίτερα εύκολο να φύγω από το δωμάτιο. Πήγα άλλαξα βιαστικά και έβαλα ένα φανελάκι και ένα μποξεράκι αρκετά κοντό και φαρδύ. Πήρα και ένα ποτήρι και έβαλα λίγο κρασί.

Με το που κάθησα, φυσικά μου ήταν αδύνατο να παρακολουθήσω τηλεόραση και βλέποντας τα 2 κορίτσια άρχισε να μου σηκώνεται κιόλας. Τα κορίτσια ήταν προσηλωμένα σε ένα αισθηματικό έργο που είχε και εγώ ατένιζα ανενόχλητος τα κάλλη τους. Όταν τελείωσε το έργο, εμένα μου είχε γίνει κάγκελο και με το ζόρι έκρυβα την στύση μου. Ξεκίνησε τότε η Λιάνα να λεει ότι χτες το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί κάποιος βογκούσε όλη την ώρα. Εγώ έκανα την ανήξερο. «Μάλλον» είπε, «κάποιος περνούσε καλά. Εσύ άκουγες τίποτα Νίκο ;». Η Κατερίνα ψιλοχαχάνιζε. «Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Κοιμήθηκα πολύ βαριά». Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά ερωτική με το κρασί που είχαν καταναλώσει τα κορίτσια. Στην τηλεόραση έπαιζε ερωτικές διαφημίσεις για τις γραμμές 090 και η Κατερίνα πρότεινε να πάρουμε τηλέφωνο. Επειδή όμως ντρεπόταν πρότειναν να πάρω εγώ.
Πληκτρολόγησαν τον αριθμό και βάλαμε ανοικτή ακρόαση. Απάντησε μία πολύ αισθησιακή κοπέλα και μετά τα σχετικά περί γνωριμιών, άρχισε να μιλάει πρόστυχα και άκρως καβλωτικά. Φυσικά η στύση μου είχε μεγαλώσει και ήταν εμφανής και τα κορίτσια την είχαν δει και σχολίαζαν μεταξύ τους. Είχαν φουντώσει και αυτές από αυτά που έλεγε η κοπέλα στην άλλη άκρη της γραμμής και είχαν κολλήσει και οι 2 επάνω μου. Ξαφνικά σηκώνεται η Κατερίνα και πάει στο δωμάτιό της και επιστρέφει με τον δονητή στα χέρια της. Εγώ κόλλησα. Κάθεται απέναντί μας και αρχίζει να παίζει μαζί του. Σταμάτησα να μιλάω με το τηλέφωνο και έκλεισα την γραμμή. «Τι θα το κάνεις αυτό;» την ρώτησα. «Ότι ακριβώς ονειρευόσουν χτες το βράδυ ότι κάνω με αυτό». Με τα λόγια της αυτά, άρχισε να τον γλύφει. Η Λιάνα είχα βάλει το χέρι της κάτω από το νυχτικό της και τριβόταν. «Και δεν προτιμάς το αληθινό από το πλαστικό;» της είπα. «Ας τον δούμε πρώτα ολόκληρο και βλέπουμε». Εγώ όμως ντρεπόμουν εξαιτίας της Λιάνας. Το κατάλαβε αυτό η Λιάνα και βάζει το χέρι της μέσα στο μποξεράκι μου και τον βγάζει έξω. Στεκόταν όρθιος μπρος στις 2 κοπέλες. Έρχεται η Κατερίνα και τον συγκρίνει με τον δονητή της. «Ο ζωντανός είναι μάλλον καλύτερος» και τον πιάνει στα χέρια της και αρχίζει να μου τον παίζει. «Έχεις δίκιο» λεει η Λιάνα «αλλά εγώ θα προτιμήσω τον πλαστικό για τώρα». Και παίρνει η Λιάνα τον δονητή και τον τρίβει στα βυζιά της που εντωμεταξύ είχε βγάλει έξω. Σηκώνω και εγώ το μπλουζάκι της Κατερίνας ψηλά να φανούν τα βυζιά της και χώνω το χέρι μου στο κολάν της για να πιάσω το μουνί της. Για να με βοηθήσει βγάζει το κολάν και μένει με το τάγκα ενώ αρχίζει να μου τον γλύφει τρελά. Εγώ παραμερίζω το τάγκα της και αρχίζω να την γαμάω με το δάχτυλό μου. Από την άλλη, η Λιάνα είχε βγάλει το νυχτικό της και το κυλοτάκι της και μας έβλεπε και έτριβε το δονητή στο μουνί της και την κλειτορίδα της.
Όταν πια μου τον είχε γλύψει καλά η Κατερίνα, έπεσε στα τέσσερα, τούρλωσε τον κώλο της και με παρακάλεσε να την γαμήσω. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ, μπήκα μέσα της βίαια και την γάμησα γερά ενώ η Λιάνα πηδιόταν με τον δονητή της Κατερίνας. Όσο την γαμούσα τόσο μεγάλωνε η κάβλα μου. Ήμουνα στα πρόθυρα να χύσω, όταν η Κατερίνα τραβήχτηκε μπροστά και μου ζήτησε να με καβαλήσει. Ξάπλωσα και εγώ ανάσκελα και έκατσε από πάνω μου με πρόσωπο σε εμένα. Της Λιάνας φαίνεται δεν της έφτανε ο δονητής και έρχεται και κάθεται πάνω στο πρόσωπό μου για να την γλύψω. Όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα με την Κατερίνα να χοροπηδάει επάνω στο παλούκι μου και να γλύφω την Λιάνα, έβλεπα τα κορίτσια να φιλιούνται και να παίζουν με τα βυζιά της αλληνής η καθεμιά. Ήταν η αποθέωση της ηδονής. Σε λίγο τα κορίτσια άλλαξαν στάση και με καβάλησε η Λιάνα ενώ η Κατερίνα ήρθε να την γλύψω. Μετά από λίγο είχα φτάσει στο αποκορύφωμά μου και ήμουν έτοιμος να χύσω. Σηκώθηκα όρθιος και ήρθαν τα κορίτσια κοντά μου. Η Λιάνα μου τον έγλειφε ενώ η Κατερίνα έπαιζε με τα αρχίδια μου. Δεν άντεξα και άδειασα το βαρύ φορτίο μου στα πρόσωπα των δύο κοριτσιών. Η Κατερίνα ήταν αυτή που τον έβαλε στο στόμα της μετά για να γλύψει ότι είχε μείνει επάνω του.
Τα κορίτσια όμως δεν είχαν τελειώσει ακόμα. Έτσι, ξάπλωσε η Κατερίνα κάτω και έπεσε από επάνω της η Λιάνα και επιδόθηκαν σε ένα ανελέητο 69 που μου έκοβε την ανάσα. Η Κατερίνα μάλιστα είχε και τον δονητή και γαμούσε με αυτόν την Λιάνα. Μέσα σε δευτερόλεπτα τελείωσαν ταυτόχρονα και οι 2 κοπέλες ουρλιάζοντας από ηδονή. Ήμασταν τελικά μία εξαντλημένη από σεξ τριάδα.

Εκ των υστέρων έμαθα ότι τα κορίτσια είχαν προσχεδιάσει την όλη φάση μετά από πίεση της Κατερίνας, η οποία από την στιγμή που με είδε το πρωί, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο από το πως να με γαμήσει. Τελικά ήμουν το θύμα της υπόθεσης....αλλά ένα θύμα που πολύ το ευχαριστήθηκε.
Με τα κορίτσια διατηρούμε σχέσεις τόσο φιλικές όσο και άλλου τύπου...Τους στέλνω τα φιλιά μου και τις ευχαριστίες μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.