Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα άρχισαν πριν ένα χρόνο. Είχα ήδη τελειώσει ηλεκτρολόγος απο τεχνικό λύκειο και δούλευα βοηθός σε ένα φίλο του πατέρα μου, έτσι για να μάθω κάποια ψιλοπράγματα στη δουλειά. Εν τω μεταξύ πολλές φορές διάφοροι συγγενείς μου με φώναζαν να τους κάνω κάποια ηλεκτρολογικά. Το ίδιο έκανε και η θεία μου η Γιάννα.

Η θεία μου είναι απίστευτο μουνί. Είναι γύρω στα 40 και πάντα όταν την έβλεπα με αναστάτωνε. Έχει ωραίες βυζάρες, τέλεια σφιχτή κωλάρα και ένα σώμα φωτιά. Δεν θα έλεγα ότι είναι η τόσο προκλητική στο ντύσιμο της (ίσως γιατί ο θείος μου δεν την αφήνει ανεξέλεγκτη) αλλά επειδή την έχω ζήσει από κοντά, και μόνο τα κολλητά της τζην που τόνιζαν τον κώλο της με καύλωναν.

Πολλές φορές όταν ερχόταν σπίτι μας με τον θείο, εγώ πήγαινα και καθόμουν μαζί τους τάχα να συμμετάσχω στις συζητήσεις της πλάκας που κάνανε με τους γονείς μου, μόνο και μόνο για να βλέπω τις μπουτάρες τις, τον κώλο της και μάταια να προσπαθώ να διακρίνω κανένα στρινγκάκι μέσα από το τζην της (η πουτάνα το έκρυβε καλά). Μετά όταν έφευγαν, σηκωνόμουν και εγώ μαζί τους να τους χαιρετήσω και να απολαύσω έστω την κωλάρα της να την κουνάει πέρα δώθε. Αυτό ήταν αρκετό για να την σκέφτομαι τα βράδια και να την παίζω. Από τα 14 μου, ήδη αποτελούσε μια τρελή μου φαντασίωση. Ήθελα να την γαμήσω αλλά το έβλεπα τότε μόνο σαν όνειρο.

Για να μην τα πολυλογούμε μια μέρα με φώναξε σπίτι της για να περάσω κάποια προβολάκια στο δωμάτιο της κόρης της (για την κόρη της ίσως να σας πω κάποια άλλη φορά). Στο σπίτι της θείας δεν πήγαινα συχνά, μόνο παλιότερα όταν ήμουν μικρός. Είχα να πάω χρόνια και πρώτη φορά που έτυχε να πάω μόνος μου. Αυτό και μόνο δεν ξέρω γιατί, μου προκάλεσε μία αίσθηση ωραία, σαν μια περιπέτεια. Τέλος πάντων, στην πόρτα όταν με υποδέχτηκε δεν έδειχνε διαφορετική. Όπως την ήξερα πάντα. Φορούσε ένα ωραίο μαύρο κολλάν και μια άσπρη μπλούζα.

Με χαιρέτησε, μιλήσαμε για λίγο και μετά πήγα για να κάνω την δουλειά που με φώναξε. Δεν είπαμε και πολλά πράγματα αλλά εγώ πάντα είχα καρφωμένο το βλέμμα μου πάνω της, όσο πιο προσεκτικά μπορούσα. Στην συνέχεια μου έκανε ένα καφέ και μου είπε ότι θα πάει να κάνει κάποια ψώνια. Εγώ δεν είπα τίποτα και όταν έφυγε συνειδητοποίησα ότι ήμουν ολομόναχος σπίτι της, με την κόρη της στο σχολείο και τον θείο στην δουλειά. Αμέσως το μυαλό μου πήγε ότι είχα την μοναδική ευκαιρία της ζωής μου τουλάχιστον να δω τα εσώρουχα της, ίσως να μην μου δινόταν άλλη φορά τέτοια ευκαιρία. Αν δεν τα έβλεπα τώρα ήξερα ότι δεν θα τα δω ποτέ και η ιδέα αυτή με είχε ήδη καυλώσει. Πουτάνα λέω, τόσο καιρό τα κρύβεις καλά αλλά τώρα δεν θα μάθεις τίποτα. Αφήνω την δουλειά και καυλωμένος πάω στο δωμάτιο της.
Ψάχνω μερικά συρτάρια προσεκτικά για να μην αφήσω ίχνη και τελικά βρίσκω το αγαπημένο μου συρτάρι. Ένα συρτάρι με τα κυλοτάκια και τα στρινγκάκια της θείας μου. Τι καύλα ήταν αυτή. Ήμουν σίγουρος ότι εκτός από τον άντρα της και αυτήν, κανείς άλλος δεν τα είχε δει εκτός από εμένα. Μεγάλη πουτάνα η θεία, σχεδόν όλα τα εσώρουχα της ήταν στρινγκάκια. Άσπρα, μαύρα, κόκκινα, διαφανή και πολλά άλλα. Ένα ένα τα έπαιρνα στα χέρια τα περιεργαζόμουν και από την άλλη σκεφτόμουν ότι ήταν της θείας μου. Σκεφτόμουν ότι τα φορούσε η καυλιάρα, ακουμπούσα το στρινγκάκι και έλεγα ότι εκεί ακουμπάει το μουνάκι της και άρχιζα να την παίζω σαν τρελός. Έπαιρνα το ένα, άφηνα το άλλο. Σε μια φάση κατάλαβα ότι θα χύσω. Τα βάζω όλα μέσα και παίρνω ένα δαντελωτό μαύρο στρινγκ που μου άρεσε και πάω στην τουαλέτα. Όταν πήγα όμως στην τουαλέτα σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει και κάποια εσώρουχα στα άπλυτα. Αμέσως έψαξα και βρίσκω ένα άσπρο μικροσκοπικό στινγκάκι, αυτό ήταν, χωρίς να σκεφτώ τίποτα το παίρνω και αρχίζω να το μυρίζω. Μύριζε μουνίλα της θείας μου και αυτό ήταν αρκετό ώστε σε λίγο να χύσω.

Αυτό και μόνο με έκανε να εκτονωθώ για λίγο, μιας και την είχα άχτι πολλά χρόνια. Πάντως με πέρασε από το μυαλό να έπαιρνα κανένα της εσώρουχο, αλλά δεν το έκανα γιατί μπορεί να έμπλεκα αν θα το καταλάβαινε.

Μετά καθάρισα γρήγορα την τουαλέτα για να μην αφήσω ίχνη, πέταξα το στρίνγκ της στα άπλυτα και το άλλο το μαύρο που είχα το πήγα να το βάλω πίσω στο συρτάρι με τα άλλα. Μετά πήγα αμέσως να συνεχίσω την δουλειά σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Η θεία μου γύρισε σε κανένα 20λεπτο και εγώ έδειχνα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, συνεχίζοντας την δουλειά μου. Όταν την είδα πάντως καύλωσα γιατί σκεφτόμουν τα κυλοτάκια και πόσο θα της πήγαιναν. Άρε να την γαμούσα λέω, αλλά δεν βοήθησε καθόλου η κατάσταση. Είναι και αυτή πολύ χαμηλών τόνων, ούτως η άλλως θεία μου είναι και ίσως να μην είχε περάσει από το μυαλό της ποτέ να γαμηθούμε. Τέλος πάντων η δουλεία τελείωσε, με ευχαρίστησε, είπαμε κάποια πραγματάκια και έφυγα χωρίς να δεχτώ χρήματα.

Τα καλά άρχισαν την άλλη μέρα που ούτε μπορούσα να φανταστώ. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ότι ήθελε κάποια πραγματάκια ακόμα να κάνω που είχε ξεχάσει να μου πει (κάτι πρίζες κλπ). Εγώ φυσικά ξαναπήγα. Όταν με υποδέχτηκε δεν έμοιαζε να έχει συμβεί τίποτα. Ήταν πολύ κεφάτη και μου ζήτησε αν θέλω καφέ, εγώ δεν αρνήθηκα και κάτσαμε λίγο στο σαλόνι ώσπου να μου πει τι με ήθελε. Αυτή την φορά φορούσε ένα άσπρο κολλάν τονίζοντας την κωλάρα της και ένα κολλητό μπλουζάκι. Το ξανθό μαλλί της και το βλέμμα της, την έκαναν πιο πουτάνα. Και ενώ ήμουν χαλαρός όσο γινόταν μου πετάει: πιστεύω να συμφωνείς ότι έχω καλό γούστο στα εσωρουχά μου!! Εγώ κοκάλωσα, αμέσως κατάλαβα ότι μπορεί να τα κατάλαβε όλα και δεν ήμουν σίγουρος αν με ψάρωνε ή μου την έπεφτε.

Γέλασα και της λέω : τι πράγμα;
Αυτή συνέχισε αλλάζοντας τώρα τον τόνο της φωνής της, κάνοντας τον πολύ καυλιάρικο : έλα μην κρύβεσαι ξέρω ότι είδες τα στρινγκάκια μου.
Σου άρεσαν;

Πάνω σε όλα αυτά η πούτσα μου έγινε κάγκελο.
Και συνεχίζει : δεν πιστεύω να έχυσε κιόλας, χθες που σε άφησα μοναχούλι

Εγώ δεν απάντησα προς στιγμή και μετά της λέω θα σε γαμήσω ρε θεία, ενώ αυτή είχε ήδη ανέβει πάνω μου και με έτριβε τον πούτσο.
Γάμα με όσο θες μωρό μου.
Την αρπάζω της κατεβάζω την μπλούζα, και όλα αυτά μηχανικά μην έχοντας καταλάβει ακόμα τι γινόταν. Η μουνάρα δεν φορούσε σουτιέν. Το θέαμα ήταν τέλειο. Δεν ήταν ότι έβλεπα δυο μεγάλα βυζόμπαλα, αλλά ότι τα βυζόμπαλα αυτά ήταν της θείας μου, που ούτε στον ύπνο μου δεν πίστευα ότι θα έβλεπα ποτέ. Τέλειες στητές βυζάρες χαίρεται ο θείος μου, είπα από μέσα μου και άρχισα να τις γλύφω και τις δύο. Μιλάμε για τέλεια αίσθηση να μην θες να σταματήσεις και η θεία μου να γουστάρει. Εγώ εν το μεταξύ να έχω ανάψει τόσο και να σκέφτομαι ότι θα δω σε λίγο το ξανθό μουνί της θείας μου. Με όλες αυτές τις σκέψεις της βγάζω το κολλάν και την αφήνω με ένα κόκκινο δαντελωτό στρίνγκ.

Αυτή μου βγάζει αμέσως το παντελόνι και επιτέλους βάζει την ψωλή μου στο στόμα της. Στο τσιμπούκι ήταν η καλύτερη, μια τον έβαζε όλο μέσα, μια έπαιζε με την γλωσσίτσα της το κεφαλάκι μου και πολλά άλλα. Μου την έκανε κάγκελο και ήταν ώρα να δω επιτέλους το μουνί της θείας μου που τόσο το ήθελα. Την ξαπλώνω και βλέπω ένα τέλειο μουνάκι φρεσκοξυρισμένο. Την πουτανίτσα το είχε ξυρίσει τελείως χωρίς να έχει ίχνος τρίχας. Λείο και υγρό, αυτό ήταν αρκετό για να μην αντέξω άλλο. Άρχισα να την γαμάω σαν τρελός. Αυτή είχε παραλύσει και εγώ σιγά σιγά άρχισα να συνειδητοποιώ ότι γαμούσα την θεία μου. Αυτό με είχε τρελάνει και πλησίαζε η ώρα να χύσω.

Γάμα με μικρέ μου, μου έλεγε. Σκίσε την μούνα μου!

Την γυρνάω γρήγορα και αρχίζουμε τα πισοκολλητά. Στην θέα της τουρλωμένης κωλάρας της δεν άντεξα άλλο (αν βλέπατε τι κωλάρα έχει θα καταλαβαίνατε). Θα σε χύσω, της λέω και αρχίζω να την παίζω ενώ αυτή περίμενε από κάτω τα χύσια μου. Σε δευτερόλεπτα έχυσα και την σημάδεψα να πάνε όλα στα μούτρα της. Το πρόσωπο της έγινε τέλειο. Η πουτάνα τα μάζευε και τα έβαζε στο στόμα της για να με ξανακαυλώσει. Τα μάζεψε όλα και έκανε μια κίνηση σαν να τα μασάει. Μετά τα κατάπιε και μου έδειχνε το στόμα της για να την πιστέψω ότι τα ήπιε όλα.

Τι ωραίο το σπέρμα σου μικρούλη μου, λέει.
Θες να το ξαναγευτείς της λέω;
Ναι πάρα πολύ, μου λεει.

Τότε την πιάνω και αρχίζω ένα γλυφομούνι το οποίο της το χρωστούσα, σε λίγο την έκανε να χύσει. Τι ωραίες μουνοχειλάρες που είχε. Όλα ήταν τέλεια πάνω της. Μετά αφού είχα ξανακαυλώσει την γυρνάω στα τέσσερα και αρχίζω να την γαμάω βλέποντας πάντα την θεϊκή κωλάρα της. Αυτή φώναζε και μου λεει να την γαμήσω από τον κώλο. Έτσι όπως ήταν την καρφώνω από πίσω και αυτή άρχισε να ουρλιάζει.
Σκίσε με μωρό μου, τι πούτσα είναι αυτή, μου άνοιξες την σούφρα.
Τι ωραία γαμιέσαι θεία μου, την λεω

Εν τω μεταξύ όσο περνούσε η ώρα, η σφιχτή της τρυπούλα με έκανε να πλησιάζει η ώρα που θα έπινε τα χύσια μου. Τα βογκητά της και η κίνηση της δεν μου άφηναν πολλά περιθώρια.
Θεία είσαι έτοιμη να τα πεις;
Ναι ανεψούδι μου!

Και της δίνω την πούτσα στο στόμα και αρχίζει να μου την παίζει τόσο γρήγορα που έχυσα αμέσως. Όπως την είχε μέσα στο στόμα δεν την έβγαλε καθόλου, μου έδειξε για λίγο τα χύσια μου μέσα στο στόμα της και μετά αμέσως τα ξανακατάπιε. Από τότε την έχω γαμήσει αρκετές φορές και μου έχει δώσει στρινγκάκια της για να με έχει πάντα καυλωμένο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).