Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Θανάση είμαι 33 μπαίνω αρκετά συχνά στη σελίδα σας πολύ καλή συγχαρητήρια θέλω και εγώ να γράψω κάτι μικρό που έζησα πριν 15 μέρες και μου άρεσε πολύ.

Πριν λίγους μήνες γνώρισα στο τσατ ένα κορίτσι μικρό στην ηλικία.. μόνο.
Ζω στην επαρχία και αυτή στην Αθήνα κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά για καφέ αφού πρώτα είχαμε μιλήσει αρκετά από το τηλέφωνο.

Είναι ένα κορίτσι ψηλό με μεγάλα βυζιά και λίγα κιλά παραπάνω νταρντάνα δηλαδή μου έριχνε σε ύψος ένα κεφάλι.

Πήγαμε για καφέ και μετά σε μια ερημιά μέσα στο αυτοκίνητο για λίγη ώρα με φιλιά και χάδια εκεί πήρα μια γεύση από τα προσόντα της και τη γλύκα του φιλιού της για πρώτη φορά ως εκεί όμως αφού δεν ήθελε τίποτα περισσότερο.

Ύστερα από 15 μέρες ξανά βρεθήκαμε στο διάστημα που μεσολάβησε μιλούσαμε πολύ και οι δυο θέλαμε να βρεθούμε σε κάποιο ξενοδοχείο όπως και έγινε εκεί ανακάλυψα ένα κορίτσι πραγματικά αχόρταγο ο τρόπος που έγλυφε ήταν καταπληκτικός ήταν για μενα η ευχάριστη έκπληξη.

Το μουνάκι της τελείως ξυρισμένο και πάντα υγρό μείναμε όλη νύχτα στο ξενοδοχείο το πρωί πριν ακόμα καλά καλά ξυπνήσει ήταν τόσο υγρή που με λίγα μόνο χάδια τα υγρά της τρέχανε στα μπούτια και στο κωλαρακι της το πρωινό μας έγινε το αγαπημένο μας και το ζούσαμε κάθε φορά έντονα.

Για να φτάσω όμως στην ημέρα η μάλλον το πρωινό που το σεξ μαζί της ήταν το κάτι άλλο , εκπληρώνοντας έτσι και μια μικρή επιθυμία που είχα στο μυαλό μου αρκετό καιρό πριν. Ένα Σάββατο που ήταν μόνη σπίτι την πήρα τηλέφωνο αργά και μιλούσαμε είχε καυλώσει πολύ και έμεινε στο κρεβάτι γυμνή να χαϊδεύει το μουνάκι της. κάποια στιγμή της ζήτησα να βάλει κάτι άλλο στο μουνάκι της εκτός από τα δάχτυλα της ότι έχει μέσα στο σπίτι και νομίζει ότι μπορεί να χωρέσει μέσα της μου είπε πως η μαμά της είχε ένα πλαστικό πούτσο στο συρτάρι αυτό με τρέλανε και στην ιδέα και μόνο ότι θα είναι στο κρεβάτι της μαμάς της και θα βάζει ένα πλαστικό πούτσο στο μουνί της με είχε καυλώσει πολύ της ζήτησα να τον χρησιμοποιήσει και το έκανε αφού τελείωσε η χοτ κουβέντα μας της ζήτησα να τον φέρει μαζί της στην επόμενη συνάντηση μας και συμφώνησε της είπα ότι θέλω να δω και της δυο της τρυπούλες γεμάτες ως εκείνη τη στιγμή δεν το είχε κάνει από των κώλο και αυτό έκανε να ανυπομονώ για την ημέρα που θα βρεθούμε πάλι Το να γαμάω μια γυναίκα από το κώλο και να της βάζω και ένα δονητή στο μουνί είναι μια παλιά φαντασίωση που είχαμε με την γυναίκα μου αλλά δεν την πραγματοποιήσαμε ποτέ από τη σκέψη και τη φαντασία στην πράξη η απόσταση είναι μεγάλη.

Το επόμενο Σάββατο βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο το πάθος και ο πόθος ήταν μεγάλος γρήγορα από τα γλοσσοφιλα και τα πλούσια βυζιά της βρέθηκα στο τελείως ξυρισμένο και γυαλιστερό από τα υγρά μουνάκι της άρχισα να το γλύφω στην αρχή απαλά μετά ποιο έντονα είχε αφεθεί στο γλυφομουνι που της έκανα και τα βογκητά της με έκανα να τι γλύφω ποιο γρήγορα με άνεση δυο δάχτυλα μου μπήκαν στο μουνί της και το γάμαγα γρήγορα και δυνατά έβαλα ένα δάχτυλο στην πίσω τρυπούλα σιγά σιγά είπε ένα όχι μέσα από τους αναστεναγμούς αλλά συνέχισα με τόσα υγρά που έτρεχαν από το μουνάκι της μόνο πόνο δεν ένοιωσε τα δάχτυλα γίνανε δυο στο κωλαρακι της και τα βογκητά της ποιο δυνατά.

αυτή η εικόνα να της ανοίγω το κωλαρακι με είχε καυλώσει πολύ δεν άντεχα ανέβηκα πάνω της και της έφερα το πούτσο μου στο στόμα της τον ρουφούσε με μανία βάζοντας τον σχεδόν όλο μέσα όταν κατάλαβε ότι θα έχυνα σταμάτησε κατάλαβα πως κάπου αλλού ήθελε τα χυσια μου έκανα μια κίνηση προς το κομοδίνο να πάρω το δονητή της μαμάς που είχε φέρει και μου είπε΄΄ όχι μωρό μου εσένα θέλω ΄΄ και εγώ ήθελα πολύ να της τον βάλω στο κωλαρακι όταν τον ακούμπησα στην τρυπούλα της αντί να τραβηχτεί και να πει δεν θέλω όπως άλλες φορές έσπρωξε λίγο το κορμί της και το κεφαλάκι βρέθηκε εύκολα μέσα συνέχισα και σε λίγο ήταν όλο στο κώλο της στην αρχή απαλά και μετά πιο έντονα της κάρφωνα το πούτσο μου βαθιά μέσα της.. γρήγορα τα χυσια μου της γέμισαν το κώλο μέσα σε βογκητά και φωνές η πρώτη φορά από πίσω της άρεσε πολύ η νύχτα είχε και συνέχεια χωρίς όμως να χρησιμοποιήσουμε το δονητή της μαμάς της.

Την άλλη μέρα το πρωί ξύπνησα καυλωμένος και άρχισα να τρίβω το καυλί μου στο κώλο της έτσι όπως ήταν στο πλάι.

Γύρισε και σύρθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε ένα τέλειο γλείψιμο είκοσι λεπτά περίπου ήταν τέλειο δεν ήθελα να χύσω στο στόμα της όμως η μικρή είχε άλλη γνώμη δεν άντεξα και φωνάζοντας και βρίζοντας την πουτάνα ρουφατα καριόλα και αλλά που δεν θυμάμαι από το ντελίριο που βρισκόμουν τα ήπιε όλα και σκούπισε και την τελευταία σταγόνα με τη γλώσσα της ανέβηκε πάνω και άρχισε να μουγκρίζει και να τρίβεται κατάλαβα ότι ήθελε και άλλο όταν έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της για να δω πως είναι έπαθα πλάκα τόσα υγρά δεν είχα ξανά δει ποτέ σε γυναίκα ήρθα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να της ρουφάω τα υγρά να της γλύφω την κλειτορίδα με δύναμη σηκώθηκα λίγο και τράβηξα από το κομοδίνο το δονητή και τον κάρφωσα με δύναμη στο μουσκεμένο μουνί της την κάρφωνα δυνατά για αρκετή ώρα βάζοντας μερικές φορές ακόμα και τη βάση του μέσα το θέαμα μου άρεσε πολύ και τα βογκητά της άρχισαν να με καυλώνουν και πάλι ακούμπησα το χοντρό δονητή στην πίσω τρυπούλα της που ήταν μούσκεμα από τα υγρά που έτρεχαν από το μουνάκι της και σιγά τον έβαλα όλο μέσα της όταν έσπρωξε τη λεκάνη της για να τον πάρει όλο μέσα λέγοντας σκίσε με μωρό μου σκίσε με το καυλί μου έγινε σκληρό έτοιμο για να την γαμήσω ξανά συνέχισα δυνατά και γρήγορα να της ανοίγω τον κώλο με το δονητή για λίγο ακόμα.

Όταν τον έβγαλα η τρύπα της έμεινε ανοιχτή σηκώθηκα και έχωσα τον πούτσο μου στο κώλο της ενώ το δονητή της τον έχωσα όλο μέσα στο μουνάκι της ήταν καύλα ήταν τέλειο την γαμούσα με μανία και από της δυο τρυπούλες της.

Σε λίγο έχυνα μέσα της μέσα σε ουρλιαχτά και βρισιές.

Πέσαμε και οι δυο ξεροί προσπαθώντας να συνέλθουμε ήταν το ποιο ωραίο πρωινό της ζωής μου...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).