Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καταρχήν να πω ότι είμαι ο Κώστας 36 χρόνων παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια με την Ελπίδα που είναι στα 32.

Η Ελπίδα είναι από άποψη εμφάνισης η απόλυτη καύλα για μενα τουλάχιστον. Όχι πολύ αδύνατη με ωραία κωλομέρια βαρβάτα έντονες καμπύλες και δυο πραγματικά τεράστιες βυζαρες με σκουρόχρωμες ρώγες. είναι ξανθιά με πράσινα μάτια και ντύνεται μετά από δική μου προτροπή(είμαι πολύ προοδευτικός σαν άνθρωπος) αρκετά προκλητικά. Έχω δει άπειρες φορές τα αντρικά βλέμματα να καρφώνονται στα μεγάλα βυζιά της επειδή της έχω πει να φοράει μπλούζες στενές και με μεγάλα ανοίγματα μπροστά. Αυτό με καυλώνει αφάνταστα και δεν μου πέφτει με τίποτα αν δεν πάμε σπίτι να την γαμήσω. εγώ είμαι μελαχρινός 1, 85 γύρω στα 90 κιλά έκανα κολύμβηση πολλά χρόνια και έχω διατηρήσει ένα καλοσχηματισμένο σώμα παρά τα κιλά που έχω πάρει από τότε που σταμάτησα να αθλούμαι συστηματικά. . έχω φαρδιές πλάτες γυμνασμένα πόδια και όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα καυλί γύρω στα 20 εκατοστά αλλά κυρίως πάντα έτοιμο να ξεσκίσει οποιοδήποτε μουνάκι με κάνουν να έχω αρκετές επιτυχίες. επιτυχίες που δεν αφήνω να πάνε ανεκμετάλλευτες. Η Ελπίδα γνωρίζει για τις αταξίες μου αλλά είναι και αυτή πολύ προοδευτική και με αφήνει να τσιλημπουρδίζω γιατί ξέρει πως τελικά είμαι μόνο δικός της και αυτό είναι αλήθεια.

Όπως πολλά ζευγάρια είχαμε φτάσει κι εμείς σε ένα τέλμα όσον αφορά την σεξουαλική μας ζωή. Μια οι πολλές ώρες δουλειάς μια η ρουτίνα είχε ατονήσει το πράγμα. είχαμε κάνει μια ειλικρινή συζήτηση και είχαμε καταλήξει ότι αυτό που γουστάραμε ήταν καλή παρέα στο κρεβάτι μας. Δεν βάζαμε περιορισμούς σε άντρα γυναίκα η ζευγάρι απλά θέλαμε να το δοκιμάσουμε. είχαμε βάλει και κάποια σχετική αγγελία σε site γνωριμιών αλλά όπως όλοι θα ξέρετε οι περισσότεροι είναι μόνο λόγια. Τον Ιούλιο λοιπόν αποφασίσαμε να περάσουμε καμιά δεκαριά μέρες στο εξοχικό μας σπίτι σε ένα νησί του Αιγαίου όχι πολύ μακρινό.

Εκεί τα πράγματα βελτιώθηκαν λιγάκι από σεξουαλικής άποψης. Λίγο το καλοκαίρι λίγο η ξενοιασιά και η ζέστη η λίμπιντο χτύπησε κόκκινο.

Αρχίσαμε να γαμιόμαστε σε περίεργα μέρη και κυρίως σε μέρη που υπάρχει κίνδυνος να σε τσακώσουν. Η αίσθηση αυτή ανέβαζε την αδρεναλίνη αλλά και την καύλα στα ύψη. Η αρχή έγινε ένα μεσημέρι σε ένα ταβερνάκι σχετικά απομονωμένο που τρώγαμε. Η γυναίκα μου φόραγε ένα πολύ σεξουαλικό μπικίνι λευκό που όπως είχε βραχεί διέγραφε ολοκάθαρα τις ρώγες της. Η διπλανή παρέα κάτι 18χρονα μπακουρια είχαν βγάλει τα μάτια τους. Εκείνο το μεσημέρι την ξέσκισα στην μικρή τουαλέτα της ταβέρνας στα όρθια και μάλιστα από τον κώλο. Έτσι ξεκίνησε ένα τρελό παιχνίδι με εμάς να το κάνουμε στις τουαλέτες των μπαρ που βγαίναμε για ποτό τα βράδια η σε στενά δρομάκια γυρνώντας στο σπίτι. Την κόλλαγα στο τοίχο της σήκωνα ψηλά τις μικροσκοπικές φουστιτσες που φόραγε παραμέριζα το στρινγκάκι της και ξεκουμπώνοντας το παντελόνι μου της φόρμαρα στεγνά το πρησμένο από καύλα πούτσο μου. Είχα μάλιστα σταματήσει να φοράω σλιπάκι γιατί έτσι το γαμήσι ήταν πιο εύκολο κι εκείνη καύλωνε στην ιδέα ότι δεν φοράω τίποτα κάτω από το παντελόνι μου. Ωστόσο η ιδέα της παρτουζα δεν είχε φύγει ποτέ από το μυαλό μας και μάλιστα ενισχύθηκε ένα μεσημέρι όταν είχαμε πάει σε κάποια σχετικά απόμερη παραλία για μπάνιο γυμνοί φυσικά. όπως λοιπόν την πήδαγα πισωκολλητα πίσω από κάτι βράχια άκουσα μια φασαρία πίσω από κάτι θάμνους και γυρίζοντας είδα ένα νεαρό γύρω στα 20 να την παίζει κοιτάζοντας μας. Η αλήθεια ήταν ότι είμαστε σκέτη καύλα ιδρωμένοι και οι δυο και ηλιοκαμένοι να πηδιόμαστε στα όρθια σαν σκυλιά.
Τον είδε και η Ελπίδα και με παρότρυνε ψιθυριστά να τον προσκαλέσω στην παρέα μας. Δεν το έκανα γιατί η ψωλή του ήταν πολύ μικρή και ήξερα πως η γυναίκα μου θα έμενε ανικανοποίητη.

Το ίδιο απόγευμα πίναμε καφέ κάτω από μια ωραία ξύλινη κατασκευή που έχουμε στον κήπο όταν η Ελπίδα παρατήρησε ότι χρειάζεται ένα καλό βάψιμο γιατί έχει αρχίσει και ξεφτίζει το ξύλο. έτσι την άλλη μέρα κατέβηκα στη χώρα του νησιού και μπήκα σε ένα μπογιατζίδικο και συνεννοήθηκα με τον ιδιοκτήτη να μου στείλει την επόμενη κιόλας ένα υπάλληλο του να μας κάνει τη δουλειά.

πραγματικά την επόμενη μέρα γύρω στις 10 χτύπησε η εξώπορτα. Σηκώθηκα από το κρεβάτι αφήνοντας τη γυναίκα μου να κοιμάται φόρεσα γρήγορα ένα σορτσάκι και μια φανέλα να σκεπάσω τη γύμνια μου και άνοιξα την πόρτα.

Ο Δημήτρης το παιδί που θα έβαφε την ξύλινη κατασκευή του κήπου ήταν ένας 25 αρης ξανθός με πολύ γυμνασμένο σώμα. Του έδειξα που βρισκόταν η κατασκευή και τι θέλαμε να κάνει και μπήκα πάλι σπίτι. Έφτιαξα ένα φραπέ και πάνω που πήγαινα να κάτσω να τον απολαύσω μαζί με το πρωινό μου τσιγάρο ακούω από την κρεβατοκάμαρα τα βογκητά της γυναίκας μου. Προχώρησα και ανοίγοντας την πόρτα είδα την Ελπίδα μπροστά στο μισάνοιχτο παράθυρο ολόγυμνη να τρίβει το ξυρισμένο μουνί της με δύναμη κοιτώντας το Δημήτρη που είχε ξεκινήσει τη δουλειά του. Ο μπογιατζής φορούσε ένα στενό κολλητό τζιν σορτσάκι και πραγματικά ο πούστης είχε ένα φοβερό σώμα με γραμμωμενους κοιλιακούς και φουσκωμένα μπράτσα. Τον ζήλεψα λιγάκι γιατί μου θύμισε τον εαυτό μου πριν μια δεκαετία πριν κόψω την κολύμβηση και ξεκινήσω να τρώω παραπάνω από όσο έπρεπε.

Πλησίασα την γυναίκα μου και χούφτωσα τις βυζαρες της από πίσω . Οι ρώγες της ήταν πέτρα από την καύλα και το μουνί της μούσκεμα. Άρχισα να της πιπιλάω το λοβό και την ρώτησα αν ήθελε να γαμηθούμε με τον νεαρό. Δεν απάντησε μόνο μούγκρισε από καύλα. Την έσπρωξα χαμηλά κατέβασα το σορτσάκι μου πετώντας έξω το παλαμάρι μου και της το έδωσα στο στόμα. Παράλληλα άνοιξα διάπλατα το παράθυρο προσφέροντας στον Δημήτρη ένα φοβερό θέαμα αυτό του τσιμπουκιού που μου έκανε η γυναίκα μου. Η Ελπίδα με λύσσα ρούφαγε το καυλί μου και χάιδευε τα πρησμένα δασύτριχα αρχίδια μου. Ο Δημήτρης είχε μείνει και μας κοιτούσε έτσι του έκανα νόημα να έρθει μέσα. Ύστερα έκλεισα το παράθυρο και το δωμάτιο ήταν τώρα μισοσκότεινο. Ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι και η Ελπίδα ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου και συνέχισε το τσιμπουκωμα που τόσο καλά ξέρει να κάνει. εκείνη τη στιγμή μπήκε μέσα και ο Δημήτρης έβγαλε το σορτσάκι του και έμεινε με ένα μαύρο σλιπάκι που μόλις και μετά βίας κράταγε μέσα την καυλωμένη πούτσα του. Πλησίασε την τουρλωμένη κωλαρα της γυναίκας μου και άρχισε να της γλείφει τα πρησμένα μουνοχειλα και την κωλοτρυπίδα εναλλάξ. Η Ελπίδα βόγκαγε από καύλα και έσφιγγε με δύναμη την ψωλαρα μου στο στόμα της κάθε φορά που η γλώσσα του νεαρού γάμαγε την τρύπα της. Ο Δημήτρης σήκωσε κάποια στιγμή το κεφάλι του και μας είπε ότι ήθελε να την πηδήξει από τον κώλο. Βέβαια ο κωλαρακος της γυναίκας μου δεν ήταν και τόσο σφιχτός όσο θα περίμενε ο νεαρός γιατί μόλις το προηγούμενο βράδυ της τον είχα ανοίξει εγώ.

-Ναι ξέσκισε με από όπου θες καριολη απάντησε η Ελπίδα

Ο Δημήτρης τότε έβγαλε το σλιπάκι του και πέταξε έξω ένα καυλί αρκετά μεγάλο αλλά όχι τόσο χοντρό σαν το δικό μου. ήταν ξυρισμένος παντού. Μανία και αυτή η νεολαία να ξυρίζει τα αρχίδια τους και το πούτσο τους. Το έκανα κι εγώ βέβαια κάποτε αλλά λόγω κολύμβησης. Καβάλησε την γυναίκα μου πέρασε τα πόδια του δεξιά και αριστερά της και άρχισε ένα ανελέητο σφυροκόπημα στην κωλαρα της.

Το γαμήσι που της έκανε έδινε ρυθμό στην πίπα που μου έκανε η Ελπίδα. Σε λίγο όταν ο νεαρός είδε ότι η σούφρα της ήταν αρκετά ξεχειλωμένη άρχισε να την πηδάει πιο άγρια και εκεί ήταν που έχυσα την μάπα της γυναίκας μου και μετά άπλωσα το χέρι μου και της πασάλειψα τα χυσια μου στα βυζιά και στην μάπα της. Ο Δημήτρης συνέχισε να την πηδάει σαν ζώο από τον κώλο και λίγο αργότερα τον άκουσα να φωνάζει καριόλα πουτάνα γυναίκα στα φέρνω στα κωλομέρια. Έχυσε απέξω και πασάλειψε τα πηχτά χυσια του στην κωλαρα της. Πέσαμε στο κρεβάτι και οι τρεις και εξηγήσαμε του Δημήτρη ότι καιρό ψάχναμε κάτι τέτοιο αλλά δεν μας καθόταν.

Μας είπε ότι κι εκείνος το ίδιο και μάλιστα για εκείνον ήταν πολύ πιο δύσκολο στην κλειστή κοινωνία του νησιού. Αφού ξεκουραστήκαμε λίγο και ξειδρωσαμε άρχισα να γλείφω τις ρώγες της γυναίκας μου που ήταν πασαλειμμένες με τα χυσια μου και το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης. είχαμε πάρει από ένα βυζομπαλο και το ξεπατώναμε στο γλείψιμο. Η Ελπίδα είχε καυλώσει ξανά και είχαμε αναλάβει με τον νεαρό να βάζουμε δάχτυλο στην μουναρα της αυτός και στην κωλαρα της εγώ. Σκαλίζαμε με τα χοντροδαχτυλα μας τις τρύπες της και σε λίγο μας παρακάλαγε να την γαμήσουμε ταυτόχρονα. Ο Δημήτρης τότε έκατσε άκρη άκρη στο κρεβάτι με τα πόδια του να ακουμπάνε στο πάτωμα και η γυναίκα μου τον καβάλησε και η ψωλή του χώθηκε με τη μια στην υγρή μουναρα της. εγώ σηκώθηκα από το κρεβάτι και όρθιος ήρθα από πίσω και με άνεση χώθηκα στην κωλαρα της. άρχισα εγώ πλέον να δίνω ρυθμό στο φοβερό γαμήσι που γινότανε. Ο Δημήτρης έγλειφε με μανία τις ρώγες της και της έδινε γλωσοφιλα ενώ εγώ την κράταγα από τα καπούλια και της ξέσκιζα την κωλαρα. έπρεπε να δείτε την γυναίκα μου ήταν σε έκσταση φώναζε γαμήστε με πουτσαράδες μου κάντε με να ματώσω ξεσκίστε τις τρύπες μου καριοληδες. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι.

-Θέλω να χύσω μέσα στην μουναρα σου άκουσα τον Δημήτρη να λέει κάποια στιγμή.
εγώ συνέχιζα το γαμήσι και όπως έβλεπα την γυναίκα μου σε παροξυσμό ένοιωθα τα ψωλοχυματα μου να ανεβαίνουν με γρήγορο ρυθμό στο κεφάλι του πούτσου μου.

-Χύσε μέσα μου ψωλαρα μου του απάντησε η Ελπίδα.

Ο Δημήτρης έχυσε με άγρια βογκητά μέσα στο μουνί της και πολύ λίγο μετά έχυνα κι εγώ μέσα στην κωλαρα της. Ήμασταν και οι τρεις καταϊδρωμένοι και πασαλειμμένοι με τα χυσια τα δικά μου και του Δημήτρη. Ανοίξαμε το δωμάτιο να αεριστεί και πέσαμε γυμνοί στην πισίνα του σπιτιού να ξεπλυθούμε.
φυσικά περιττό να σας πω ότι ο Δημήτρης έκανε πολλα μεροκάματα για να τελειώσει μια δουλειά μιας ημέρας. Το πλήρωσα κάτι παραπάνω αλλά την εβδομάδα που μεσολάβησε μέχρι να φύγουμε περάσαμε καλά και οι τρεις. . . .
τώρα πια με την γυναίκα μου ξέρουμε τι μας καυλώνει και μένει απλά να το αναζητήσουμε

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.