Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν λίγο καιρό, κάνοντας chat, κάποιος μου μίλησε για δεσίματα και τέτοια. Στην αρχή η ιδέα με απώθησε, αλλά συνέχισα να συζητώ και να ρωτάω λεπτομέρειες, μέχρι που αισθάνθηκα το μουνί μου να υγραίνεται και τις θηλές του στήθους μου να σκληραίνουν. Τελικά μου είχε καρφωθεί στο μυαλό η ιδέα να γαμηθώ δεμένη, είτε στο κρεβάτι είτε οπουδήποτε.

Φορούσα μόνο το βρακάκι μου και ένα ξεκούμπωτο πουκάμισο όταν συζήτησα με το φίλο μου την καινούργια μου εμμονή. Όπως το περίμενα αυτός δεν έχασε καιρό. Βρέθηκα με τα χέρια πίσω στην πλάτη και με γρήγορες κινήσεις έδεσε τους καρπούς με ένα κορδόνι. Με οδήγησε σε ένα σημείο όπου πέρασε ένα σκοινί από ψηλά, το έδεσε στα χέρια μου και το τράβηξε έτσι ώστε υποχρεώθηκα να σκύψω.

Μετά έφερε μια πολυθρόνα για να ακουμπάω λίγο στην πλάτη της κι ήρθε μπροστά δίνοντάς μου στο στόμα την πούτσα του. Με άφησε λίγο να τη γλείψω και μετά έπιασε τα μαλλιά μου και με κράτησε σταθερά για να τη σπρώξει όσο μπορούσε πιο βαθιά μέσα μου. Μου γάμησε το στόμα με αργές κινήσεις και μετά με άφησε και πήρε θέση πίσω μου.

Μου κατέβασε το βρακί και μου έδωσε μερικά σκαμπίλια στα κωλαράκια πριν μου καρφώσει το καυλί του στο ήδη υγραμένο μουνί μου. Συνέχισε να με χτυπάει ενώ με γαμούσε και δεν σταμάτησε ούτε όταν ένας δυνατός οργασμός συγκλόνισε το κορμί μου. Αυτό όμως δεν ήταν τίποτε ακόμη…

Το επόμενο σαββατοκύριακο, πήγα όπως πάντα να κοιμηθώ στο σπίτι του. Όμως εκεί με περίμενε μια έκπληξη. Μαζί του ήταν δυο ακόμη άντρες. Χωρίς πολλά λόγια με υποχρέωσαν να γδυθώ και έτσι γυμνή με οδήγησαν στο γκαράζ. Με έσπρωξαν να σκύψω πάνω στο καπό και μου άνοιξαν τα χέρια για να μου τα δέσουν με χειροπέδες, μια σε κάθε καθρέφτη. Βρέθηκα λοιπόν δεμένη και εκτεθειμένη στις ορέξεις τους. Ήδη τα υγρά μου έτρεχαν και το κορμί μου διαπερνιόταν από αλλεπάλληλα κύματα ζεστασιάς και προσδοκίας. Όμως με άφησαν και έφυγαν…

Μου φάνηκε πως είχε περάσει μια αιωνιότητα μέχρι που ξαναγύρισαν κι ενώ ήδη το κορμί μου μούδιαζε από την ακαμψία. Άνοιξα λίγο τα μπούτια μου περιμένοντας την πρώτη ψωλή, αλλά αισθάνθηκα μόνο το χάδι ενός χεριού που μπήκε ανάμεσα στα σκέλια μου και δοκίμασε την υγρασία του μουνιού μου. Φούντωνα από καύλα.

Αισθάνθηκα το χέρι του κάτω απ’ το κορμί μου. Μου πέρναγε κλιπς στις θηλές του στήθους μου, που έτσι σκλήρυναν ακόμη περισσότερο ενώ ο οξύς πόνος που μου προκαλούσαν με καύλωνε χειρότερα. Σε μια κατάσταση σαν σε όνειρο, έκλεισα τα μάτια και περίμενα να αρχίσουν. Όμως δεν σκόπευαν να με λυτρώσουν τόσο σύντομα…

Ξαφνικά ένα σφύριγμα έσκισε τον αέρα κι ένιωσα την πρώτη βουρδουλιά στον κώλο μου. Χρησιμοποιούσε μια φαρδιά ζωστήρα, που ήξερα ότι την είχε γι’ αυτή τη δουλειά. Ούρλιαξα. Η ζωστήρα έπεσε άλλες τρεις φορές στα κωλομέρια μου και μετά, χωρίς λέξη, βγήκαν και με άφησαν μόνη. Δεμένη, μουδιασμένη και με τον κώλο μου να καίει από τα χτυπήματα. Με είχαν πάρει τα κλάματα από την καύλα όταν άκουσα πάλι βήματα πίσω μου. Ένας από τους άγνωστους ήρθε στο πλάι και με έπιασε από το σαγόνι γυρίζοντάς με να τον κοιτάξω.

-    «Σε παρακαλώ… γαμήστε με…», ψέλλισα κι η φωνή μου ακουγόταν σαν ξένη.

Μου έδωσε το δάχτυλό του να το γλείψω κι εγώ ανταποκρίθηκα χωρίς καθυστέρηση. Τραβήχτηκε όμως πολύ γρήγορα και σύντομα ο γνώριμος ήχος της ζωστήρας έσκισε πάλι τον αέρα. Άλλες τέσσερις βουρδουλιές που με έκαναν να τιναχτώ και να ουρλιάξω πάλι. Μετά με άφησαν, αλλά όχι για πολύ αυτή τη φορά. Αισθάνθηκα ένα υγρό χάδι στα αναψοκοκκινισμένα κωλομέρια μου. Κάποιος με έγλειφε. Άνοιξα τα μπούτια μου για να του δώσω πρόσβαση στις τρύπες μου και πράγματι μετά από λίγο τον ένιωσα να μου χαϊδεύει το μουνί με τη γλώσσα του. Στέναζα από ηδονή.

Σε λίγο τραβήχτηκε. Είχα φτάσει στο κόκκινο και τους παρακαλούσα να με γαμήσουν. Ήθελα να ελευθερώσω τα χέρια μου για να χαϊδευτώ, αλλά το μόνο που μπορούσα ήταν να συσπάται το κορμί μου και να μεγαλώνει η καύλα μου. Σκεπτόμουν τις τρεις χοντρές πούτσες σε απόσταση λίγων εκατοστών απ’ το κορμί μου και τρελαινόμουν. Ένιωσα το σώμα του φίλου να κολλάει στο δικό μου. Μου έγλειψε λίγο το λαιμό και το αυτί και μου ψιθύρισε:

-    «Ετοιμάσου για πολλά σκισίματα, πριν νιώσεις πούτσα στο μουνί σου…»

Τραβήχτηκε.

-    «Καυλώνω να σε ακούω να φωνάζεις!», είπε.

Αμέσως μετά η ζωστήρα προσγειώθηκε πάλι στον κώλο μου. Οι επόμενες ήρθαν ψηλά στα μπούτια και μετά στην εκτεθειμένη πλάτη μου. Αισθάνθηκα παλάμες να μου ανοίγουν τα κωλομέρια. Ήθελα να χαϊδευτώ, αλλά τα χέρια μου ήταν δεμένα… Στεγνά και βίαια η πρώτη πούτσα καρφώθηκε μέσα μου. Ήταν του φίλου μου. Του άρεσε να σοδομίζει. Έσκουξα ξέροντας ότι αυτό θα πολλαπλασίαζε την ένταση του πηδήματος.

Και πράγματι αφού με αργές κινήσεις με άνοιξε αρκετά, οι ψωλιές του έγιναν δυνατές ναι βίαιες. Τραβιόταν και με κάρφωνε με μια κίνηση μέχρι τέρμα. Και πάλι το ίδιο… Το μουνί μου έτρεχε κι εγώ χτυπιόμουν πάνω στο καπό ενώ οι γαμιάδες μου διαδέχονταν ο ένας τον άλλον καρφώνοντας διαδοχικά τις ψωλές τους στον κώλο μου. Δεν ξέρω πόσο κράτησε αυτό και πόσες φορές με κάρφωσε ο καθένας τους, αλλά αποσύρονταν πριν χύσουν και κρατούσαν τις δυνάμεις τους για μετά.

Η κωλότρυπα μου πονούσε και έτσουζε όταν με έλυσαν και με έριξαν ανάσκελα σε μια κουβέρτα που είχαν στρώσει στο πάτωμα. Ο φίλος μου γονάτισε δίπλα στο πρόσωπό μου κι άρχισε να μου το χτυπά με την πούτσα του. Ο δεύτερος μου σήκωσε τα μπούτια και ο τρίτος πήρε θέση για να μου γαμήσει το μουνί. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες διεισδύσεις για να έρθω σε έναν από τους πιο δυνατούς οργασμούς της ζωής μου.

Μόλις ηρέμησα λίγο ο φίλος μου είχε βάλει πάλι το καυλί του στο στόμα μου και το γαμούσε ενώ ο δεύτερος με είχε καβαλήσει και είχε φέρει την πούτσα του ανάμεσα στα στήθη μου. Τα έσφιξα και τον άφησα να τα γαμήσει μέχρι που έχυσε. Ο φίλος μου τελείωσε στο στόμα μου και μετά γύρισα να γλείψω το καυλί του τρίτου και τελευταίου που τα χύσια του φύγανε σχεδόν με το που τον άγγιξα με τη γλώσσα μου.

Έμεινα εκεί ξαπλωμένη με τα χύσια τους πάνω στο κορμί μου για κάμποση ώρα. Μετά με βοήθησαν να σηκωθώ και με πήγαν στο μπάνιο όπου περίμενε η μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό. Χαλάρωσα τελείως και μετά κοιμήθηκα σχεδόν μέχρι το βράδυ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).