Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η φίλη μου μαχη 30 ετών κι εγώ ο αρης 33 ετων πηγαίνουμε τακτικά σε απομονωμένες παραλίες της Αττικής για γυμνισμό. Εκείνη την ημέρα είχαμε επιλέξει μια καταπληκτική κοντά στο Λουτράκι. Πρέπει να σημειώσω ότι με την μαχη δεν είχαμε ερωτική σχέση παρ\' ότι στο παρελθόν υπήρχε μια φλόγα από μέρους μου.
Το πρωί η παραλία είχε λίγο κόσμο, μετά το μεσημέρι όμως ήμασταν πλέον μόνοι μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ερωτική και έτσι πήρα το θάρρος κι έκανα εγώ την πρώτη κίνηση.

Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι γυμνοί στην παραλία γύρισα, την αγκάλιασα κι τη φίλησα στο στόμα. Εκείνη στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά δεν τραβήχτηκε. Άρχισα πολύ γλυκά να της δαγκώνω τα χείλια, να παίζει η γλώσσα μου με τη γλώσσα της. Της έγλυφα του λοβούς των αυτιών της χαϊδεύοντας τα μαλλιά της. Με τη γλώσσα μου ρουφούσα στο λαιμό της κάτω από το πηγούνι της.

Άρχιζε να βαριανασαίνει χωρίς να αρθρώνει λέξη. Της σήκωσα τα χέρια και έγλυφα και φιλούσα κάτω από τις μασχάλες της, ενώ ο πούτσος μου είχε αρχίσει πλέον να δείχνει τις προθέσεις τις δικές μου και τις δικές του... Πότε δάγκωνα και πότε πιπίλαγα τις ρόγες της. Το στήθος της είναι εφηβικό αλλά έχει κάτι ρόγες που έβγαζαν μάτι. Σάλιωνα τη μια και τσίμπαγα την άλλη. Τα πρώτα της βογκητά ακουστήκανε και τότε σκέφτηκα να κάνουμε ένα διαλειμματάκι.

Την πήρα στην αγκαλιά μου και πλησιάσαμε στη θάλασσα. Άρχισα να της ρίχνω νερό στην κοιλιά και στο μουνάκι της. Να αναφέρω ότι η μαχη δεν πρέπει να το έχει ξυρίσει ποτέ, είναι όμως φυσική ξανθιά κι έτσι δεν με πείραζε καθόλου.

Τότε ήταν που η μαχη έκανε κι εκείνη την πρώτη κίνηση. Έβρεχε το χέρι της στο νερό και μου χάδευε το πουλί καλμάροντας κάπως την καύλα μου. Σκέφτηκα να γίνω λίγο πιο βίαιος αν και καταλάβαινα ότι παρά τα λεγόμενα της και την ηλικία της δεν είχε και τόσο μεγάλη εμπειρία. Της σήκωσα ψηλά τα πόδια κι άρχισα να τη χαϊδεύω και να την φιλάω στις πατούσες, πίσω από τα γόνατα και όλο και πιο ψηλά στα μπούτια χουφτώνοντας πλέον δυνατά και τα κωλομέρια της. Πλησίαζα με τη γλώσσα μου προς το μουνί της που έτρεχαν τα υγρά της αλλά ποτέ δεν έφτανα φουντώνοντας την καύλα της. Είχε αρχίσει πλέον να χάνει το έλεγχο. Άρχισε να χαϊδεύεται μόνη της στο στήθος και βογκούσε βαριά δαγκώνοντας τα χείλη της. Τη γυρίζω στα τέσσερα και σκύβω από πίσω της.

Με το ένα χέρι της τραβούσα απαλά τις μουνότριχές της και με το άλλο έχωνα τα σαλιωμένο δάχτυλό μου στη μουνότρυπά της. Η καύλα μας ήταν απίστευτη αλλά ο δρόμος χωρίς επιστροφή. Το ένα δάχτυλο έγιναν δύο και μετά τρία. Εκεί μου είπε να σταματήσω γιατί δεν μπορούσε άλλο από τον πόνο. Ωραία της είπε τότε πρέπει να συνεχίσουμε αλλού... Τη ρώτησα αν ανήκει στις three hole women (πως να το μεταφράσει κανείς). Εκείνη δεν έδειξε να καταλαβαίνει παρότι γνωρίζει άπταιστα αγγλικά. Τότε πέρασα το δάκτυλο από το μουνί στην κωλοτρυπίδα της.

Εκείνη σταμάτησε τα βογκητά και γύρισε τρομαγμένη το πρόσωπό της προς το δικό. Όχι μου είπε, δεν το έχω ξανακάνει και δεν θα μου άρεσε. Δεν της έδωσα καμία σημασία και συνέχισα με τη γλώσσα μου πλέον καθώς τα χέρια μου είχαν ακινητοποιήσει τα δικά της. Έμοιαζε πλέον με βιασμό αλλά δεν ήταν γιατί πολύ γρήγορά άρχισε να το απολαμβάνει πάλι. Αντί να βάλω κι άλλο δάχτυλο φόρεσα ένα προφυλακτικό και της ζήτησα να μου πάρει πίπα. Αυτό ήξερε να το κάνει και μάλιστα πολύ καλά. Της εξήγησα ότι δεν πρέπει να μου δείξει τώρα όλη της την τέχνη με το προφυλακτικό, αλλά αργότερα που ο πούτσος μου θα ήταν γυμνός. Τώρα ήθελα απλά να τον λιπάνει καλά.

Όταν της τον έχωνα στην κωλοτρυπίδα ήμουν πολύ προσεκτικός. Σιγά-σιγά όμως γινόμουν όλο και πιο βίαιος καθώς την έσκιζα στα δύο. Η καύλα της ήταν φανερά πρωτόγνωρη και με παρακαλούσε να μη σταματήσω. Το έκανα μόνο όταν έχυσε. Εγώ με το ζόρι κρατιόμουν ήξερα όμως ότι έπρεπε να χύσω στο στόμα της. Έβγαλα το προφυλακτικό και γυρίζοντας την πριν καταλάβει τη ήθελα να κάνω τον χώνω στο στόμα της. Τώρα έπρεπε να ευχαριστήσει κι εμένα και μου έκανε την πίπα της ζωής μου. Μπαινόβγαινα με δύναμη πλέον στο στόμα της ενώ της χάιδευα τρυφερά τα μαλλιά. Έμπαινα πολύ βαθιά, ενώ η γλώσσα της έπαιζε με το πουλί μου και τα δάχτυλά της χάιδευαν τα αρχίδια μου. Το σπέρμα άρχιζε να γεμίζει τη γλώσσα της και τότε με τράβηξε έξω για να συνεχίζει να πιτσιλάει το πρόσωπό της και το στήθος της.

Τον ξαναπήρε στο στόμα της και ρουφούσε και τις τελευταίες σταγόνες, δαγκώνοντας το πουτσοκέφαλό μου.

Περιττό να σας πω ότι από τότε γαμιώμαστε πλέον τακτικά στις παραλίες της Αττικής

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).