Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συγχαρητήρια για το site σου και τις ατελείωτες καύλες που μας έχεις προσφέρει με τις Ερωτικές Ιστορίες. Είπα να διηγηθώ και εγώ την δική μου ιστορία να συνεισφέρω στο κοινωνικό σου έργο. Τα ονόματα είναι αλλαγμένα.

Πάνε 5 χρόνια που ξεκίνησα να παραθερίζω σε ένα ξενοδοχείο σε έναν παραθαλάσσιο οικισμό στην ανατολική Ελλάδα. Η Θάλασσα μαγευτική, μία απέραντη παραλία 10km με μία αμμουδιά καταπληκτική. Οι διακοπές μου εκεί ήταν πάντα βαρετές, καθώς οι κάτοικοι ήταν λίγοι και νυχτερινή ζωή δεν είχε. Μόνο ένα κωλοκαφενείο που μαζεύονταν οι γέροι του χωριού. Το ξενοδοχείο ήταν στο τέλος του οικισμού και ανάμεσα στην παραλία και σε αυτό μεσολαβούσαν τα τελευταία μέτρα ασφάλτινου δρόμου. Πιο πέρα ξανοιγόταν ένας χωματόδρομος που οδηγούσε σε μία απομακρυσμένη και όμορφη παραλία.

Οι μέρες μου πάντοτε κυλούσαν βασανιστικά αργά και βαρετά... κάθε χρονιά μέχρι φέτος:
Ένα βράδυ γύρω στις δύο τα ξημερώματα ήμουν αραχτός κάτω στις καρέκλες του ξενοδοχείου και διάβαζα ένα βιβλίο μέχρι μου ενώ ένα scooter πηγαινοερχόταν πάνω κάτω στο δρόμο. Δεν έδωσα σημασία γιατί κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν συχνό φαινόμενο να πηγαίνουν ζευγάρια στην έρημη παραλία να τη βρούνε.
Σε κάποια φάση το scooter σταματάει μπροστά μου με τα φώτα να με τυφλώνουνε και ακούω γυναικεία γελάκια.

- Συγγνώμη, μήπως έχεις ώρα;
Κλασική ατάκα που με ξενέρωσε τελείως παρόλο που τα γελάκια μου είχαν εξάψει την περιέργεια. Σηκώθηκα να βγω από το φως του προβολέα , κοίταξα το ρολόι μου και γυρνάω και τους κάνω:
- Δύο τα ξημερώματα.

Κοιτάζω καλύτερα. Χάρμα οφθαλμών: Δύο κοπέλες μικρότερές μου βέβαια με το μάτι τους να παίζει ακατάπαυστα. Αυτή που οδηγούσε φορούσε μία κοντή τζιν φούστα και από πάνω ένα πολύ εφαρμοστό τοπ που άφηνε να φαίνεται το μαγιό της. Οι καμπύλες της ήταν το κάτι άλλο. Τέλεια, ολοστρόγγυλα, μεγάλα και πεταχτά βυζόμπαλα έτοιμα να τα ρουφήξεις και να μην χορταίνεις. Απίστευτες γάμπες και γυμνασμένοι κοιλιακοί. Είχε ύψος γύρω στο 1,65, μελαχρινή με σκούρα μάτια. Η δεύτερη κοπέλα δεν φαινόταν καλά, όμως μπόρεσα να διακρίνω ένα πολύ όμορφο προσωπάκι και κάτι χειλάκια που υπόσχονταν πολλά. Κρατούσε την κοπέλα που οδηγούσε από τη μέση και με κοίταζε πονηρά.

- Πως σε λένε αγορίνα μου;
Ώρε σκέφτομαι εδώ είμαστε. Γουστάρουν γαμήσι τρελό και το δείχνουν.
- Δημήτρη. Εσάς:
- Εγώ είμαι η Ντίνα είπε η κοπέλα που οδηγούσε. Και τη φίλη μου τη λένε Ρόη.
- Χάρηκα. Από πού είστε.
- Από ένα χωρίο παραδίπλα. Παραθερίζουμε όμως όλο το καλοκαίρι εδώ.

Μετά από πολύ κουβέντα κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα το απόγευμα στην παραλία να τα πούμε. Όλο το βράδυ η φαντασία μου να οργιάζει. Αν δεν τις γαμούσα θα έσκαγα. Ήθελα να τις πάρω και τις δύο και θα έκανα τα πάντα για να το πετύχω.

Το επόμενο απόγευμα και ενώ ο ήλιος έδυε πλέον, το scooter φάνηκε να έρχεται. Ήταν μόνη της η Ντίνα. Με το που κατέβηκε από το scooter και την είδα καλύτερα, κάβλωσα απίστευα. Φορούσε μία απίστευτα κοντή άσπρη φούστα, τόσο κοντή όταν σήκωνε το πόδι της φαινόταν η τουρλωτή και σκληρή κωλάρα της. Από πάνω φορούσε μία άσπρη μπλούζα που αποτελούταν από δύο λωρίδες που κάλυπταν ίσα ίσα τις βυζάρες της, περνούσαν γύρω από το λαιμό και έδενε στην πλάτη. Το κατάλαβε προφανώς ότι κάβλωσα από το φούσκωμα στο τζιν μου.

- Γεια σου... Της Ρόης κάτι της έτυχε και δεν θα έρθει. Μου είπε να σου δώσω φιλιά.
- Aντε δεν θα μου τα δώσεις;

Σκύβει και μου δίνει ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο που με έκανε τούρμπο. Το μόνο που κατάφερα να ψελλίσω ήταν:

- Αυτό είναι ένα μόνο.
- Τα υπόλοιπα δεν μπορώ να στα δώσω εδώ. Είναι σε ποιο ακατάλληλα σημεία.
- Και πότε σκοπεύεις να μου τα δώσεις;
- Μόλις νυχτώσει και μας καλύψει το σκοτάδι μανάρι μου... είπε με νάζι και πέρασα το δάχτυλό της πάνω από τον καβλωμένο μου πούτσο. Κόντεψα να χύσω από την κάβλα.

Μόλις νύχτωσε με την αδημονία να με τρώει με ανέβασε στο scooter και κατευθυνθήκαμε προς την ερημική παραλία. Με το που φτάσαμε προχωρήσαμε λίγο χέρι χέρι προς την θάλασσα και μπήκαμε στο νερό μέχρι τους αστραγάλους μας

Χωρίς να χάσω χρόνο της βουτάω τα κωλομέρια και την κολλάω πάνω μου να νιώσει τον καβλωμένο μου πούτσο. Φορούσε μαγιό στρινγκάκι η πουτάνα. Τα σφιχτά της κωλομέρια που τα χώριζε το στρινγκ ήταν το κάτι άλλο κάτω από την κοντή φούστα. ;ρχισε να βογγάει από κάβλα. Σκαρφαλώνει απάνω μου, τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και αρχίζει να με φιλάει μανιασμένα. Μου βγάζει την μπλούζα και μόλις το κάνει αυτό την ξαπλώνω μέσα στο ρηχό νερό και συνεχίζουμε να φιλιόμαστε έτσι. Ήταν το κάτι άλλο, αυτή η αίσθηση του βρεγμένου, των μουσκεμένων κορμιών μας. Τα λευκά που φορούσε έιχαν γίνει πλέον διαφανή αποκαλύπτοντας ένα κατάμαυρο στρινγκάκι και δύο πεταχτές και ερεθισμένες ρόγες.

Με τη μία τη γδύνω από πάνω και βρίσκομαι μπροστά στα ωραιότερα βυζιά που έχω δει ποτέ μου. Ολοστρόγγυλα, τεράστια, στητά και....βρεγμένα. Μούσκεμα. Οι ρόγες της είχαν σκληρύνει πάρα πολύ και με τη μία αρχίζω να παίζω μαζί τους. Τις δάγκωνα, τις πιπίλιζα και ταυτόχρονα μάλαζα και αυτά τα υπέροχα βυζόμπαλα. Τα αγκομαχητά της και τα βογγητά της έδιναν και έπαιρναν. Προσπαθούσα με δυσκολία να κρατήσω τον έλεγχο μου. Ήθελα να την γαμήσω την πουτάνα.

Εκεί που απολάμβανε το παιχνίδι που της έκανα, σηκώνεται μου ξεκουμπώνει με βιαστικές κινήσεις το βρεγμένο μου παντελόνι και αρπάζει την ψωλάρα μου που πετάχτηκε έξω. Αφού την έπαιξε λίγο την βάζει μέσα στο στόμα της και της αρχίζει ένα τσιμπούκι που ποτέ μου δεν μου είχαν κάνει έτσι. Το κάτι άλλο! Πήγαινε μία αργά, μία γρήγορα, πότε σάλιωνε το κεφαλάκι και πότε προσπάθούσε να την ρουφήξει όλη. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο.

- Χύνω μωρή καριόλα!
- Χύσε με καυλιάρη μου χύσε με! Μου κάνει και συνεχίζει να μου παίρνει πίπα. Ένιωσα το σπέρμα καυτό να χύνεται στο στόμα της και εκείνη να το καταπίνει όλο. Γκλουκ, γκλουκ, γκλουκ δεν άφησε να φύγει σταγόνα και μόνο που δεν ξεκάβλωσα βλέποντας την να το ρουφάει. Το έβγαλε από το στόμα της, και ξαπλώνοντας κάτω το τοποθέτησε ανάμεσα στα βυζιά της. ;ρχισε να την παίζει με τα βυζόμπαλά της κάνοντας ένα φοβερό ισπανικό που θα ζήλευε και ισπανίδα. Ο πούτσος μου δεν άργησε να ξανακαβλώσει. Τον έπιασε και κοιτώντας με μια ματιά όλο κάυλα μου λέει:
- Γαμησέ με καυλιάρη μου!

Δεν χρειαζόταν καν να το πει. Με μια κίνηση της βγάζω το στρινγκ και τη φούστα και πλησιάζω τον φιλαράκο μου ίσα ίσα να την αγγίζει. Τα κορμιά μας είχαν μουδιάσει στο νερό αλλά η άμμος δεν φαινόταν και τόσο φιλική. Για λίγη ώρα την γαμούσα μόνο με το κεφαλάκι έτσι για να καβλώσει και άλλο. Σε κάποια φάση δεν άντεξε άλλο και έβαλε της φωνές.

- Γαμα με πούστη μου γάμα με καυλιάρη μου δεν αντέχω άλλο! Γάμα με. Αααααααααααααααχχχχχ....έτσι έτσι.....πιο δυνατά....πιο βίαια.....έτσι μωρό μου γάμα με και άλλο!

Πλέον μπαινόβγαινα πολύ γρήγορα. Οι βυζάρες της χοροπηδούσαν στο ρυθμό που είχα δώσει και απολάμβανα να τις βλέπω να κουνιούνται έτσι και να πλατσουρίζουν στο νερό. Πλέον ούρλιαζε από ηδονή. Συνέχισα να την γαμάω ασταμάτητα μέχρι που με σταμάτησε και γύρισε στα τέσσερα να την πάρω και πισοκωλητά.
Η κάβλα ήταν απίστευτη. Είχε γυρίσει και με κοίταζε να την ξεσκίζω ανελέητα.

- Ξέσκισέ με την πουτάνα! Πώ πω τι καβλί τρώω η σκύλα! Ξέσκισε την μουνάρα μου! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ! Ναι ναι ναι ναι!!! Ναι συνεχισε δυνατά καυλιάρη μου τελειώνω!! Ναι! Ναι αααααααααααχχχχχχ τελειώνω!!!

Το κορμί της άρχισε να κάνει απίστευτους σπασμούς καθώς τελείωνε δυνατά. Πρέπει να ακούστηκε σε πολλά χιλιόμετα απόσταση. Αυτές οι κραυγές ηδονής ήταν το κάτι άλλο. Συνέχισε να μπαινοβγαίνει στον πούτσο μου για πολλή ώρα ακόμα. Μέχρι που σταμάτησε, και ξάπλωσε να την πάρω από το πλάι. Λες και το ήξερε. Μία από τις πιο αγαπημένες μου στάσεις. Αρχίζω να την γαμάω γρήγορα, την είχα ξαναερεθίσει. Με το ένα μου χέρι στήριζα το σώμα μου και με το άλλο πότε έπιανε τη μέση της και την γαμούσα πιο βαθιά και πότε χούφτωνα τα βυζόμπαλά της. Μετά από λίγη ώρα ξανατελείωσε μέσα σε δυνατά ουρλιαχτά και σπασμούς και συνέχισε να κουνιέται μέχρι να τελείωνα και εγώ. Δεν άργησα να χύσω μέσα σε τόση κάβλα. Τόσο πολύ σπέρμα δεν είχα ξαναβγάλει. Την έχυσα στα μούτρα, στα βυζιά της και εκείνη ρούφαγε ότι μπορούσε και πασάλειβε στις ρόγες της το σπέρμα μου.

Ξαπλώσαμε εξουθενωμένοι στην παραλία με την άμμο να κολλάει στο σώμα μας. Την είχα όμως ξεσκίσει την πουτάνα και το είχε ευχαριστηθεί και η ίδια πολύ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).