Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτή η ιστορία που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι πέρα ως πέρα αληθινή και έγινε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Παρακάλεσα την Ιωάννα, την πρωταγωνίστρια της ιστορίας να μου γράψει πως βίωσε την πρώτη της παρτούζα μέσα από την δική της οπτική γωνία και να το αποτέλεσμα…

6 η ώρα το πρωί ξυπνάω ανάμεσα σε δύο αγκαλιές… ανάμεσα σε δύο ανδρικά κορμιά που όλο το βράδυ ικανοποιούσαν το κορμί μου… Με τον Δημήτρη γνωρίστηκα πριν από δύο μήνες… από εκείνη την μέρα μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στην μέχρι τότε ανιαρή σεξουαλική μου ζωή… Το ήξερα από την πρώτη στιγμή που τον είδα ότι θα ζούσα έντονες στιγμές δίπλα του… Οι φαντασιώσεις που έκρυβα μέσα μου, άρχισαν να γίνονται απαιτητικές και το μωρό μου το μόνο που ήθελε, ήταν να ικανοποιήσει όλα τα όνειρα ,που καταπίεζαν την καύλα μου μέχρι τότε… Στα 30 μου χρόνια ένιωσα επιτέλους την απόλυτη κορύφωση…

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…

Ήρθε να με πάρει να βγούμε… όπως πάντα δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τα κορμιά μας… μόλις έκανε ένα βήμα μέσα στο σπίτι χαθήκαμε ο ένας στο πάθος του άλλου… τα φιλιά μας έκαναν μούσκεμα το μουνάκι μου και τον πούτσο του σκληρό και έτοιμο να ικανοποιήσει τα γούστα μου… μου κατέβασε τα ρούχα με γύρισε στον τοίχο και η γλώσσα του ταξίδεψε σε όλο το μουνί μου, δεν άργησε να έρθει το πρώτο χύσιμο μου με μια τόσο έμπειρη γλωσσίτσα, που πηδούσε μια το μουνάκι μου και μια τον κώλο μου… είχε έρθει όμως και η σειρά μου… ακούμπησα απαλά την γλώσσα μου πάνω στον πούτσο του… ένιωθα το στόμα μου καυτό όπως και το μουνάκι μου… παθιάζομαι όταν του παίρνω πίπα… με τρελαίνει ο τεράστιος πούτσος του… που καρφώνεται με μανία μέσα στο στόμα μου… δεν άντεχα όμως άλλο έπρεπε να γαμηθώ και το μωρό μου το κατάλαβε… Mε γύρισε στον τοίχο και άρχισε να με πηδάει… σταματούσε όμως κάθε φορά που καταλάβαινε ότι ερχότανε η στιγμή για να τελειώσω… μεγάλωνε την καύλα μου ακόμα περισσότερο… κάθισε κάτω και ανέβηκα πάνω του, έτσι είχα εγώ τον έλεγχο… δεν άργησα να τελειώσω νιώθοντας τον πούτσο του να ακουμπάει την μήτρα μου… το μωρό μου όμως, είχε τον λόγο του που δεν ήθελε να τελειώσει… τον οποίο τον κατάλαβα αργότερα… Με πρόσωπο που μαρτυρούσε ότι μόλις είχα γαμηθεί βγήκαμε έξω… έπινα το ποτό μου χωμένη στα πόδια του, ένιωθα το κορμί του να καίει, μου ψιθύριζε ότι η νύχτα θα είναι μοναδική… Μετά από τρία ποτά ήμουν πολύ χαλαρή… εκείνη την στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο του… Γύρισε με κοίταξε… μου ζήτησε να πάω στο σπίτι να βάλω κάτι ελαφρύ μαζί με την πουτανιά μου, να έχω ένα φουλάρι δίπλα μου, να ανοίξω την πόρτα να καθίσω στα τέσσερα και να τον περιμένω… Μετά από λίγα λεπτά ήρθε… άπλωσε τα χέρια του στον κώλο μου και τότε ένιωσα και ακόμα ένα χέρι να με χαϊδεύει… άρχισε η καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή… το κορμί μου έτρεμε από καύλα και φόβο… δεν αντέδρασα… μου έβαλε το φουλάρι στα μάτια… με χάιδεψε… μου είπε να του έχω εμπιστοσύνη και να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο… άρχισε να γλύφει το μουνάκι μου και να προετοιμάζει το κωλαράκι μου… ενώ μου ζήτησε να γλύψω τον πούτσο που ήταν μπροστά μου…

Εκείνη την στιγμή ήτανε που χάθηκα, ήμουν επιτέλους η πρωταγωνίστρια των φαντασιώσεων μου… ένιωθα το μουνί μου μούσκεμα και ήξερα ότι σε λίγη ώρα δυο τεράστιες ψωλές θα ήτανε μέσα μου… ενώ συνέχιζα να παίρνω πίπα έναν άγνωστο, ο Δημήτρης χωνότανε στον κώλο μου, μου τον άνοιγε με δύναμη και με τον ρυθμό του ο άλλος μου γαμούσε το στόμα… Ξάπλωσαν και οι δύο μπροστά μου, διαδοχικά έπαιρνα πίπα μια τον έναν μια τον άλλον… ήτανε μεγάλη καύλα να νιώθω αυτούς τους πούτσους έτοιμους να εκραγούν από αυτό που τους πρόσφερα… το μωρό μου, μου είπε να ανέβω πάνω του, χώθηκε κατευθείαν στο μουνί μου, ενώ ένιωσα τον πούτσο του άλλου, να μπαίνει μέσα στο κωλαράκι μου… η απόλυτη ηδονή… έχυσα αμέσως… και οι δύο τρύπες μου ήτανε γεμάτες… η μεγάλη καύλα που ένιωθαν, τους οδήγησε στο να μου αλλάξουν στάση, να γαμάει ο Δημήτρης το κωλαράκι μου και ο άλλος να είναι όρθιος μπροστά μου και να χύνει στο πρόσωπο μου… και τότε ένιωσα μέσα στον κώλο μου και τον πούτσο του Δημήτρη να τινάζεται και να χύνει… τότε βγήκε και το φουλάρι από τα μάτια μου…

Αφού ξεκουραστήκαμε πίνοντας ένα ποτό… έπρεπε να τους καυλώσω ξανά… κάθισαν και οι δύο στον καναπέ και εγώ απέναντι τους με τα πόδια ανοιχτά, χάιδευα το μουνάκι μου και έχωνα τον δονητή, που μου είχαν ζητήσει να φέρω στον κώλο μου… δεν άργησαν να γίνουν οι ψωλές τους έτοιμες να με ξεσκίσουν πάλι… Ο Δημήτρης μου ζήτησε να πάρω τον Βασίλη (έτσι τον έλεγαν αυτόν που μου πρόσφερε την διπλή ικανοποίηση) και να πάω στην κρεβατοκάμαρα… τον έγλυψα… ανέβηκα πάνω του και άρχισε να με γαμάει δυνατά… ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ένας άγνωστος, μέχρι εκείνη την στιγμή, θα μου πρόσφερε τόση ηδονή… ο Δημήτρης δεν άντεξε και ήρθε από πίσω μου ο κώλος μου ήτανε ήδη ανοιχτός… είχα γίνει η πουτάνα τους και αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο… έχυσαν και οι δύο στο στόμα μου… και ρούφηξα και την τελευταία σταγόνα από τα χύσια τους…

Ήταν μια απίστευτη βραδιά και τώρα περιμένω με ανυπομονησία για την επόμενη έκπληξη, που θα μου ετοιμάσει το μωρό μου και που θα ήθελα να είναι γένους θηλυκού… και φυσικά θέλω να πιστεύω, ότι ο Βασίλης θα έρθει ξανά να μας επισκεφτεί… !

Ήταν όλα, περισσότερα από αυτά που είχα ονειρευτεί και η καύλα ήταν πολύ μεγαλύτερη…

Ευχαριστώ μωρό μου για την ικανοποίηση που μου χάρισες!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).