Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Mε λένε Νίκη και είμαι παντρεμένη εδώ και 12 χρόνια. Στις αρχές όλα ήταν όμορφα στον γάμο μου, ύστερα όμως και καθώς περνούσαν τα χρόνια αρχίσαμε και εγώ και ο άντρας μου να μην έχουμε συχνές επαφές (σεξ). Βλέπεις όσο περνάει ο καιρός συνηθίζει ο ένας τον άλλον. Είναι σαν την Ακρόπολη που επειδή εμείς οι έλληνες την έχουμε κοντά μας, δεν πάμε να την δούμε. Τέλος πάντων δεν είναι εδώ ο κατάλληλος τόπος για να φιλοσοφήσω, για αυτό καλύτερα να προχωρήσω παρακάτω.

Είμαι 35 χρονών, ενώ ο άντρας μου 45 χρονών. Μέχρι πριν δύο χρόνια (περίπου) τα πηγαίναμε αρκετά καλά στο σεξ, αν και αραιά και που. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να προκαλώ τους άντρες. Μέχρι τώρα όμως δεν είχα απατήσει τον άντρα μου (αν και μου είχαν τύχει αρκετές ευκαιρίες. Στην δουλειά μου πχ υπάρχουν δύο συνάδερφοι μου που δείχνουν ότι με θέλουν σαν τρελοί. Ίσως εάν δεν ήταν από την δουλειά μου, μπορεί και να το σκεφτόμουν σοβαρά. Όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι τώρα, έως ότου στην εταιρεία προσελήφθη μια νεαρά ονόματι «Μ» (δεν λέω όνομα μιας και από ότι έχω καταλάβει δεν επιτρέπετε). Η κοπέλα ήταν κατά δέκα χρόνια μικρότερη μου (25 χρονών), αρκετά καλλίγραμμη και με μακριά, όμορφα πόδια.

Κατά περίεργο τρόπο (από την αρχή) γίναμε κολλητές. Έτσι έξη μήνες μετά μπορούσαμε να λέμε η μια τα μυστικά της άλλης. Έμαθα λοιπόν ότι η «Μ» θαύμαζε το αρκετά μεγάλο στήθος μου, μιας και εκείνη (όπως έλεγε), μπορεί να είχε απίθανο σώμα, αλλά δεν είχε σχεδόν καθόλου βυζάκια.

Μια μέρα την είχα καλέσει στο σπίτι για να φάμε μαζί μιας και ο άντρας μου θα έλειπε στην επαρχία. Πράγματι ήρθε ή μάλλον φύγαμε μαζί από την δουλειά όταν σχολάσαμε και πήγαμε στο σπίτι μου. Αφού φάγαμε και ήπιαμε μερικά ποτηράκια παραπάνω καθίσαμε στο σαλόνι. Κανονίσαμε μάλιστα να κοιμηθεί στο σπίτι μιας και επειδή είχαμε πιει δεν θα μπορούσε να οδηγήσει.

Μιλήσαμε για αρκετή ώρα, έμαθα ότι η «Μ» είχε έναν αποτυχημένο δεσμό πριν δύο περίπου χρόνια. Από τότε δεν θέλησε να δοκιμάσει ξανά, γιατί ο δικός της την είχε σαπίσει στο ξύλο. Από τότε έδειχνε μια αποστροφή, γενικά, για όλους τους άντρες κλπ, κλπ. Όταν την ρώτησα : «Καλά δεν αισθάνεσαι την έλλειψη του άντρα;», εκείνη μου απάντησε ότι: «Κατά καιρούς κάνω εφήμερες σχέσεις με γυναίκες». Για να πω την αλήθεια, αυτό με σόκαρε λίγο. Ήταν η πρώτη φορά που είχα απέναντι μου μια (κατά πάσα πιθανότητα) λεσβία.
Συνεχίσαμε να μιλάμε πάνω στο ίδιο θέμα και μπορώ να πω ότι άρχισα να ξεπερνάω το σοκ της πρώτης στιγμής. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά μέσα στο κεφάλι μου άρχισε να γυρίζει μια παράξενη ιδέα, σαν να ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο μαζί της, ήθελα να δω πώς είναι να κάνεις έρωτα με μια γυναίκα.
Προσπάθησα να διώξω από το μυαλό μου τις πονηρές σκέψεις, βλέπεις εμείς οι ελληνίδες έχουμε πολλά ταμπού. Κι όμως έπιασα τον εαυτόν μου να με σκέφτομαι μαζί της στο κρεβάτι, ενώ αισθανόμουν την κλειτορίδα και τις ρόγες μου να σκληραίνουν όλο και περισσότερο.

Μέχρι το απόγευμα αναγκάστηκα να πάω πέντε φορές στην τουαλέτα για να σκουπίσω το μουσκεμένο μου μουνί. Δεν ξέρω πώς, αλλά η «Μ», άρχισε να διαβάζει τις πονηρές μου σκέψεις και συνέχεια μου μιλούσε για τις διάφορες περιπέτειες της με άλλες γυναίκες. Ξαφνικά και ενώ μου περιέγραφε άλλη μια της περιπέτεια, έσκυψε, με αγκάλιασε και αρχίσαμε να φιλάμε η μια την άλλη με πάθος στο στόμα. Τα χέρια της είχαν χωθεί κάτω από την στενή, γαλάζια μπλούζα μου (δεν φορούσα σουτιέν) και άρχισε να μου χαϊδεύει, απαλά, τα βυζιά μου. Δεν αντέδρασα, την άφησα να με χαϊδεύει, ενώ η γλώσσα της αναζητούσε με πάθος την δικιά μου. Της την έδωσα, τώρα η μια ρούφαγε την γλώσσα της άλλης.
Ένοιωσα το μουνάκι μου να χύνει σαν τρελό, πρώτη μου φορά έχυνα τόσο πολύ. Με το ένα χέρι εξακολουθούσε να μου χαϊδεύει τις ήδη σκληρές μου ρόγες, ενώ με το άλλο της χέρι προσπαθούσε να μου ξεκουμπώσει το παντελόνι. Την βοήθησα να μου το βγάλει. Ξαφνικά βρεθήκαμε και οι δύο μας εντελώς γυμνές και αγκαλιασμένες πήγαμε στο κρεβάτι.

Μαζί της είχε πάρει στην κρεβατοκάμαρα και την τσάντα της, στην αρχή δεν κατάλαβα γιατί, αλλά το κατάλαβα λίγο μετά, όταν έβγαλε από μέσα ένα τεράστιο ομοίωμα ανδρικού οργάνου που κατέληγε σε δύο πουτσοκέφαλα, ήταν δε πολύ ελαστικό και μπορούσε κανείς να το διπλώσει σαν σωλήνα.

Όταν με πέσαμε στο κρεβάτι, τα μπούτια μου κόλλαγαν από τα ίδια μου τα υγρά. Με ξάπλωσε και άρχισε να μου γλύφει με πάθος τα βυζιά μου, είχα μουδιάσει από την καύλα. Κοίταξα τα δικά της βυζιά, που πράγματι ήταν πολύ μικρά αλλά και πολύ στητά. Αργά-αργά και ηδονικά μου έγλυφε όλο μου το σώμα, μέχρι που έφθασε λίγο πιο πάνω από το μουνί μου. Εγώ είχα σφίξει τα μπούτια μου προσπαθώντας να μην αφήσω ελεύθερα τα υγρά που έσταζαν από εκεί. Έπιασε απαλά τα μπούτια μου και μου τα άνοιξε. Άρχισε να μου γλύφει πρώτα τα μπούτια, ύστερα τις γάμπες και τέλος τα δάκτυλα των ποδιών μου.

Επί μισή ώρα μου μούλιαζε με τη γλώσσα της τα πόδια και όλο μου το σώμα, χωρίς καν να αγγίξει το μουνί μου που έτρεχε σχεδόν ασταμάτητα. Το σεντόνι από κάτω μου το είχα κάνει μούσκεμα. Εκείνη την ώρα ήθελα μέσα μου κάτι μεγάλο, πολύ μεγάλο. Ξαφνικά ένοιωσα την υγρή, απαλή γλώσσα της να μου γλύφει με μαεστρία την σκληρή από την καύλα κλειτορίδα μου. Ένα ακόμα κύμα ηδονής με πλημμύρισε, είχα μουδιάσει, έπιασε τα μουνόχειλα μου και μου τα άνοιξε σαν τριαντάφυλλο, ενώ συγχρόνως έχωνε όσο μπορούσε πιο βαθιά μέσα μου την υγρή της γλώσσα, κάνοντας με να σπαράξω από καύλα, ενώ ένα ακόμα κύμα υγρών μου της γέμιζε το στόμα. Ρούφαγε με πάθος τα υγρά μου, δεν άντεχα άλλο, έχυνα συνέχεια, είχα σπασμούς, έβγαλε την γλώσσα της και ήρθε σχεδόν να κάτσει πάνω από το δικό μου στόμα με ανοιχτά τα πόδια της.

Για πρώτη φορά στην ζωή μου έχωνα την γλώσσα μου ανάμεσα στα μουνόχειλα μια γυναίκας. Απίθανη αίσθηση, άρχισα να την γλύφω και να της ρουφάω τα υγρά, εκείνη η μυρωδιά των υγρών της με γέμισε τα ρουθούνια, η γεύση ήταν τελείως διαφορετική από τα σπερματικά υγρά (αν και μου αρέσουν αφάνταστα) κάποιου άντρα. Αφού μου είχε πλημμυρίσει αρκετές φορές το στόμα με τα υγρά της, κατέβηκε πάλι στο μουνί μου, κάθισε έτσι ώστε το δικό της μουνάκι να είναι ακριβώς απέναντι από το δικό μου, άρχισε να τρίβει το μουσκεμένο μουνάκι της στο δικό μου, ανακατεύοντας τα υγρά μας.

Ξαφνικά πήρε στα χέρια της το δικέφαλο πλαστικό καυλί, έβαλε το ένα πουτσοκέφαλο στο μουνί της και το άλλο πουτσοκέφαλο στο δικό μου. Ήταν αρκετά χοντρό, αλλά το βύθισε όλο μέσα μου. Απέραντη ικανοποίηση. Με ευχαρίστηση αλλά και λύτρωση αισθάνθηκα το χοντρό πράγμα να μου γεμίζει την τρύπα. Το χέρι της άρχισε να μου παίζει την κλειτορίδα δυνατά, ενώ με το άλλο άρχισε να μου γεμίζει την κωλοτρυπίδα, δεν με πονούσε γιατί έτσι και αλλιώς ήμουν αρκετά ανοιγμένη και από εκείνη την τρύπα μιας και πολλές φορές με ξέσκιζε από εκεί και ο άντρας μου. Μισή ώρα γαμιόμασταν χύνοντας η μια την άλλη συνέχεια, και αυτό συνεχίστηκε σχεδόν μέχρι αργά το βράδυ (πράγμα που δύσκολα μπορεί να κάνει ένας άντρας). Μας έπιασε ο ύπνος τα μεσάνυχτα και μας βρήκε το πρωί αγκαλιασμένες και εξουθενωμένες από τα χυσίματα. Την άλλη μέρα πήγαμε στην δουλειά σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Αλλά αυτή η εμπειρία μου έχει πλέον γίνει έμμονη ιδέα. Μάλιστα από εκείνη την ημέρα και μετά, έχουμε κάνει πολλά όργια με την «Μ» και μάλιστα με την συμμετοχή και ανδρών.

Τώρα πια μπορώ να πω ότι περνάω πολύ όμορφα και χωρίς τα παλιά μου ταμπού, απατάω δε το άντρα μου ασύστολα και αυτό μου αρέσει πολύ, έχω βρει την φύση μου σαν γυναίκα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).