Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους. Καταρχήν συγχαρητίρια για τις Ερωτικές Ιστορίες. Θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ μία εμπειρία μου μαζί σας σαν ανταπόδωση για τις ωραίες στιγμές που μου έχουν χαρίσει οι ιστορίες που διαβάζω εδώ.


Πρίν από 5 χρόνια ζούσα σαν φοιτητής στην Αγγλία και σπούδαζα. Παράλληλα δούλευα και ως Bar-Man σε ένα Night Club της πόλης που ζούσα. Εκεί δούλευαν και πολλές χορεύτριες στον τρίτο όροφο του Club. Όπως καταλαβαίνετε η μία καλύτερη από την άλλη, αλλά ιδιαίτερα μία 40άρα η Lorrie ήταν το κάτι άλλο. Ήταν μισή Γαλλίδα, μισή Ιταλίδα, γύρω στο 1.75, λεπτή με όχι πολύ μεγάλο στήθος, αλλά υπέροχο κώλο.

Κάθε βράδι μετά από την δουλειά γύρω στις 3 το πρωί (εκεί κλείνουν νωρίτερα τα Club από ότι εδώ) καθόμασταν όλο το προσωπικό και πίναμε ένα ποτό πριν φύγουμε.

Την Lorrie την γούσταρε όλο το αντρικό προσωπικό αλλά όλοι κόλωναν να κανουν εστω και μια προσπάθεια μαζί της λόγω του ότι ήταν τόσο εντυπωσιακή.

Ένα Σάββατο βράδι λοιπόν καθώς καθόμασταν όλοι και πίναμε τα ποτάκια μας μετά τη δουλειά 2 άλλα παιδιά δίπλα μου συζητούσαν και έλεγαν ότι θα ήθελαν πολύ να την γαμήσουν, αλλα κόλωναν να της κολήσουν κλπ. Επενέβησα εγω λοιπόν στη συζητηση τους και τους είπα να μην λένε βλακείες και να πάνε. Μου απάντησαν λοιπόν ότι γιατί δεν πάω εγω αφου το παίζω τόσο έξυπνος;

Ο κύβος ερρίφθει είπα μέσα μου, και παρόλο που και εγω κόλωνα πήγα κε έκατσα δίπλα της και της έπιασα την κουβέντα. Σιγά σιγά αφού είδα ότι γούσταρε από τις απαντήσεις της, το χόντρυνα λίγο λέγοντας της ότι, εδώ θα κλειδώσουμε σε λίγο και άλλο μαγαζί ανοιχτό τέτοια ώρα δεν υπάρχει, οπόυε αν θέλεις έλα από το σπίτι να πιούμε κανα ποτάκι. Αμέσως αυτή δέχτηκε, και μετα από κανα 10λεπτο φύγαμε με το αυτοκινητό μου. Τα 2 άλλα παιδια κοιτούσαν όλο έκπληξη και πιστεύω πως έβριζαν την τύχη τους, αλλά αισθάνθηκα καθώς φέυγαμε και πολλά άλλα μάτια από το προσωπικό να μας κοιτάνε.

Μετά από κανα 10λεπτο φτάσαμε στο σπίτι και πήγαμε κατευθείαν στο δωματιο μου. Έβαλα μουσική και της έιπα ότι πάω να φέρω 2 ποτά. Στο Σπίτι έμεναν και άλλα 2 άτομα συμφοιτητές μου και από ότι κατάλαβα από την υσηχία κοιμόντουσαν και οι 2. Γυρίζω λοιπόν στο δωμάτιο και τι να δω!!! Είχε βγάλει το Top που φορούσε και είχε μείνει με το σουτιέν και τη φουστίτσα που φόραγε. Μου λέει : Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Και πριν προλάβω να απαντησω ή να αφήσω τα ποτα από τα χέρια μου με τραβάει από τη μέση και πέφτουμε και οι 2 (και τα ποτα) στο κρεβάτι. Ήμουν από πάνω της και άρχησα να της γλύφω τις ρώγες και σιγά σιγά κατέβηκα προς τα κάτω. Όσο την άκουγα να βαριανασένει και να βογγάει κάυλωνα περισσότερο. Μετά από κανα 5άλεπτο με ρίχνει ανάσκελα στο κρεβάτι , ξεκούμπωσε το παντελόνι μου, το έβγαλε και αυτό και το μποξεράκι μου και άρχισε να μου κάνει την πιο ωραία πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ.Με δάγκωνε, με έγλυφε , μου τον έπαιζε καθώς δάγκωνε την κοιλιά μου και τις ρώγες μου και εγώ είχα καυλώσει απίστευτα. Μετά από κανα 10λεπτο που περάσαμε έτσι μου λεει, τώρα θέλω να με γαμήσεις, και μόνο που την άκουσα να το λέει αυτό κάυλωσα ακόμα περισσότερο.

Την έριξα στα 4 και μπήκα μέσα την. Ήταν τόσο υγρή και καυτή που αισθανόμουν ότι ήμουν στον παράδεισο. Πρίν περάσει 1 λεπτό μου λέει : από τοκ κώλο θέλω για να το αισθάνομαι περισσότερο. Της σάλιωσα λοιπόν την τρύπα και τον έβαλα μέσα. Δεν έχω ξανα δεί γυναίκα να το απολαμβάνει τόσο και μόνο η σκέψη αυτή με έστελνε. Για να μην τα πολυλογώ τελείωσα μέσα στον κώλο της και ήμουν έτοιμος να παθάνω από την ηδονή.

Όπως είχαμε ξαπλώσει γύρισε και μου είπε: δεν το έχω κάνει με κανέναν από εκει μέσα (ενοούσε την δουλειά) γιατί είναι όλοι κότες και κολώνουν να μου την πέσουν. Τελος πάντων είπαμε και άλλα και μετα κοιμηθήκαμε.

Το αποτέλεσμα αυτής της βραδιάς ήταν ,ενώ δεν ήμουν ο Brad Pit (δεν είμαι και χάλια βέβαια, απλά ένας Normal τύπος), να διαρεύσει το νέο στο μαγαζί και μέσα σε 6 μήνες να έχω πάρει τις περισσότερες από της χορεύτριες.

Ηθικό δίδαγμα; Μην κολώνετε!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).