Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

H ιστορία αυτή έγινε τις τελευταίες μέρες της φοιτητικής μου ζωής όταν σπούδαζα στο εξωτερικό. Στο πανεπιστήμιο υπάρχει αυτό που λέμε "παλιός" - "νέος", κάτι που ισχύει και στον στρατό. Όσοι ήσαστε ή ήσασταν φοιτητές θα καταλάβατε τι εννοώ! Οι νέοι κοιτούν με θαυμασμό τους παλιούς και θέλουν να τους γνωρίσουν! Έτσι έγινε και όταν έγω ήμουν στο τελευταίο έτος των σπουδών μου. Υπήρχε μια πρωτοετής η οποία ήθελε να με γνωρίσει, και από την καλή και από την ανάποδη που λένε, που την λέγανε Μ. και ήταν 19 χρονών. Εγώ τότε ήμουν 24.

Με την Μ. λοιπόν γνωριστήκαμε στις αρχές του έτους αλλά δεν κάναμε ποτέ την παρέα την κολλητή. Όταν βλεπόμασταν έξω μιλάγαμε αλλά μέχρι εκεί. Είχα μάθει από ένα παιδί του έτους της ότι με γουστάρει και ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου. Εγώ όμως ήμουν στον κόσμο μου (και στις ξένες υπέροχες γυναίκες που δεν θέλανε σχέσεις αλλά μόνο sex) και δεν έδινα σημασία. Έτσι κι αλλιώς θα έφευγα σε λίγο καιρό όποτε μόνο σχέση δεν ήθελα εκείνη την εποχή! Οπότε σχεδόν όλο το έτος πέρασε έτσι, βλεπόμασταν έξω κάποιες φορές, μερικές φορές καθόμασταν και μαζί και μιλάγαμε, κάποιες μπηχτές που πετάγαμε, κάποια πειράγματα αλλά μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω!

Είχε έρθει λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για μένα και θα έπρεπε να φύγω από το πανεπιστήμιο σε λίγες μέρες. Είχαμε βγει έξω με τους συγκάτοικους μου να πιούμε κανά ποτό και να περάσουμε καλά έτσι τις τελευταίες μας μέρες σαν φοιτητές! Μέσα στο μαγαζί ήταν πολλοί Έλληνες (κακό αυτό για το στυλ που είχαμε εμείς σαν παρέα) και ανάμεσα σε όλους βλέπω και την Μ. Με βλέπει κι αυτή και έρχετε να μου μιλήσει. Αφού μιλήσαμε για λίγο την αφήνω και πάω να κάνω καμιά βόλτα στο μαγαζί με τους συγκάτοικους μου μήπως και βρούμε τίποτα καλό να ασχοληθούμε, και ίσως με λίγη τύχη μήπως μας καθόταν και καμιά ξένη για κάνα τελευταίο (τόση χαρά μας είχαν δώσει όλα αυτά τα χρόνια). Αλλά τζίφος, δεν ήταν η μέρα μας είπαμε και περιμέναμε υπομονετικά να τελειώσει η βραδιά και να φύγουμε από το μαγαζί. Σε μία φάση βλέπω την Μ. να με παίζει με τα μάτια της. Είχα πιεί και πολύ και χωρίς δεύτερη σκέψη πάω και την πιάνω και της λέω "Μετά θέλω να έρθεις σπίτι μου! " "Γιατί; " με ρωτάει. "Δεν έχει γιατί, επειδή το θέλω και το θέλεις! " της λέω και της κλείνω το μάτι. "Καλά θα έρθω! " μου λέει και την βλέπω να πετάει ένα χαμόγελο

Όταν έκλεισε το μαγαζί πάω κοντά της, την πέρνω και φύγαμε για το σπίτι μου. Εκεί κάτσαμε στην αρχή στο σαλόνι, έβαλα κάτι να πιούμε και αρχίσαμε να μιλάμε. Κατάλαβα ότι δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να γίνει αυτο που θέλαμε και οι δύο να γίνει! Άρχισα να τις χαιδεύω τα μαλλιά και της λέω "Μπορεί όλο αυτόν τον καιρό να μην έγινε κάτι μεταξύ μας αλλά δεν πέρναγες απαρατήρητη. " Χαμογέλασε και γύρισε προς τα μένα και μου λέει "Σε θέλω, όλο αυτόν τον καιρό σε ήθελα σαν τρελή! "

Δεν χρειάστηκε να πούμε κάτι άλλο και αμέσως αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν τρελοί! Ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου (υπήρχε και ο φόβος των συγκατοίκων βλεπετε) και σε όλη την διαδρομή φιλιόμασταν παθιασμένα μόνο με την σκέψη τι θα ακολουθήσει μετά! Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο γδυθήκαμε στο άψε σβήσε και σχεδόν χωρίς να ξεκόλλησουν οι γλωσσες μας από τα φιλιά μας! Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι μου και άρχισα να της γλύφω τα βυζιά. Πιπίλαγα και δάγκωνα τις ήδη καυλωμένες ρώγες της, ενώ το ένα χέρι μου είχε περάσει ανάμεσα στα πόδια της και χαίδευε το μουνάκι της! Δεν ήταν τελείως ξυρισμένο, είχε ένα τριγωνάκι αφήσει από πάνω, κάτι που δεν με πείραζε καθόλου. Έπαιζα με την γλώσσα μου κυκλικά τις ρώγες της και στην συνέχεια τις ρούφαγα. Άρχισα να της βάζω δάχτυλο στο μουνάκι της που είχε αρχίσει να γίνεται πολύ υγρό και μικροί αναστεναγμοί άρχισαν να βγαίνουν από το στόμα της. "Έτσι μμμμμμμμ ναιιιιιι συνέχισε", άρχισε να μουγκρίζει. Συνέχισα έτσι για λίγη ώρα να ταλαιπωρώ τις ρώγες της με την διαφορά όμως οτί πλεόν είχα δύο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της να το γαμάνε και την καυλώνουν πιο πολύ. Κάποια στιγμή άρχισα να κατέβαινω πιο χάμηλα και έγλυφα όλο της το σώμα μέχρι το μουνάκι της. Έγλυψα την κοιλιά της, πέρασα από τον αφαλό της και το στομάχι της, κάτι που την καύλωσε ακόμα πιο πολύ όπως κατάλαβα, και κατέληξα στο σημείο που ήθελε πραγματικά την περιποίηση από την γλώσσα μου και την επιζητούσε σαν τρελό! Ξεκίνησα να ρουφάω και να γλύφω τα παχειά και φουσκωμένα μουνόχειλα της ένω το άλλο χέρι μου έπαιζε με την κλειτορίδα της. Είχε βάλει τα χέρια της στα μαλλιά μου και πίεζε το κεφάλι μου βαθειά ανάμεσα στα ποδιά της φωνάζοντας "Γλύψε με έτσι γλύψε με με την γλώσσα σου...θέλω να χύσω καύλα μου". Έχωσα βαθειά την γλώσσα μου μέσα στο μουνί της και άρχισα να παίζω με την υγρή τρυπούλα της. Σε λίγο άρχισε να φωνάζει "Χύνωωωωωωωωωωω μωρό μου χύνωωωωωωωωωωωω, χύνωωωωωωωωωωωωωω" και τα υγρά της πλημμύρασαν την γλώσσα μου!

Δεν είχε ηρεμήσει όμως. Με μία κίνηση, πού ούτε έγω δεν την περίμενα, με γυρνάει και πέρνει κατεύθειαν όλοκληρο τον καυλωμένο πούτσο μου βαθειά μέσα στο στόμα της, μέχρι το λαρύγγι της! Έκανε σαν λυσσασμένη! Τον έβαζε στο στόμα της, τον έβγαζε και μου τον έπαιζε. Έγλυφε τα αρχίδια μου, έπαιζε με το κεφαλάκι μου και μετά πάλι απο την αρχή τον έχωνε βαθειά μέσα στο στόμα της μέχρι να χαθεί όλος! Έκανε απίστευτο τσιμπούκι η γκόμενα! Με είχε καυλώσει απίστευτα αλλά ήθελα έγω να της γαμήσω το στόμα και όχι να με γλύψει αυτή άλλο. Έτσι την γυρνάω πάλι από κάτω μου και κάθομαι με τα γόνατα στο λαιμό της και της το χώνω μέσα στο στόμα της. Την πιάνω από το κεφάλι και άρχισα να μπαινοβγαίνω γρήγορα και δυνατά.

" Ρούφα το καύλα μου" άρχισα να φωνάζω και μπαινόβγαινα πιο άγρια! Κάθε φορά που έβγαινα απο το στόμα της φώναζε "Δώστον μου τον πούτσο σου γαμιά μου θέλω να τον φάω όλο" και άνοιγε ακόμα πιο πολύ το στόμα της για να της το χώσω! Όλο το σκηνικό με είχε φέρει στα άκρα μου και δεν άργησα να τελειώσω! Πριν τελειώσω πήγα να τραβηχτώ (γιατί δεν το δέχονται και όλες μέσα στο στόμα τους) αλλά βρήκα αντίσταση από τα χέρια της που κράταγε τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της! Φωνάζοντας "Χύνωωωωωωωωωωωωωωω καύλα μουυυυυυυυ χύνωωωωωωωωωωωωω πουτάναααααααα" άρχισα να της δίνω τα παχύρευστο ύγρο μου μέσα στο στόμα της κι αυτή άρχισε να τα καταπίνει όλα. "Ναι ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιι δώστα μου όλα" να φωνάζει και να τα καταπίνει! Μόλις μου καθάρισε όλο μου τον πούτσο από τα υγρά μου με την γλώσσα της, φιλιθήκαμε και πέσαμε αγκαλιασμένοι στο κρεββάτι!

Ανάψα τσιγάρο ενώ είχε βάλει το κεφάλι της στο στήθος μου και είμασταν ξαπλωμένοι. Κατάλαβα γρήγορα ότι δεν είχε ηρεμήσει γιατί κατέβασε το χέρι της και μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να μου τον παίζει ενώ με την γλώσσα της έγλυφε τις ρώγες μου. Ούτε έγω φένεται όμως οτί είχα ηρεμήσει γιατί καύλωσα κατευθείαν. Σβήνω αμέσως το τσιγάρο, την φιλάω στο στόμα και ανοίγω το συρτάρι του κομοδίνου μου και βγάζω ένα προφυλακτικό (πάντα με προφύλαξη παιδιά, ειδικά αν δεν έχεις ξαναπάει με την γκόμενα). Το ανοίγω και παώ να το βάλω. "Να το βάλω έγω; " με ρωτάει. "Αν το θες" της λέω και της το δίνω.

Μου το φοράει, μου τον παίζει λίγο και καθώς τον κρατούσε περνάει το ένα πόδι της από πάνω μου και ακουμπάει τον πούτσο μου στο μουνί της και αρχίζει να κάθεται σιγά σιγά. Έβλεπα να πέρνει μορφασμούς καύλας και να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς. Την έπιασα από την μέση και την βύθισα πάνω στον πούτσο μου μέχρι να μπει όλος. Άρχισε να αναιβοκατεβένει αργά στην αρχή αλλά σιγά σιγά πέρναμε πιο ξέφρενο ρυθμό! Αρχίσαμε να γαμιόμαστε με λύσσα! "Αχ ναι αχ ναι ναι ναι γάμα με γάμα με με το καυλί σου....γαμιά μου γάμησε με...ναι" να φωνάζει κι εγω να την ανεβοκατεβάζω γρήγορα πάνω στο πούτσο μου! Μετά από λίγη ώρα την γυρνάω και βάζω τα πόδια της στους ώμους μου. Της το ξαναχώνω όλο βαθειά μέσα της και άρχισα να την γαμάω γρήγορα και δυνατά! "Πάρτο πουτανάκι μου, πάρε βαθειά τον πούτσο μου, πόσο μου αρέσει ααααααααχ" να φωνάζω μέσα στην καύλα! "Ναι ναι ναι ετσι γάμα την πουτάνα σου σκληρά" να με ενθαρρύνει εκείνη! Συνέχισα για αρκετή ώρα. Η κόπωση και το ποτό δεν μας έπερναν από κάτω και συνεχίζαμε απτόητοι!

Ξάφνικα μέσα στην τρέλα της ηδονής που ήμασταν μου λέει "Γύρνα με στα 4 και πάρε με έτσι καύλα μου". Δεν έχασα ευκαιρία και την γυρίσα και αμέσως ξαναέβαλα τον πούτσο μου στο μουνάκι της! Την κράταγα πότε απο τους ώμους της, πότε από την μέση ή το κωλαράκι της και μπαινόβγαινα με γρήγορες κινήσεις μέσα της! Αυτή να σφίγγει τα σεντονιά από καύλα και ηδονή! "Ναι γαμιά μου...γάμα με...χύσε με έτσι...χύσε με τώρα....τελειώνωωωωωωωωωωωω" φωνάζει ξαφνικά! Βγήκα κατευθείαν από μέσα της, έβγαλα το προφυλακτικό κι άρχισα να χύνω στα κωλομέρια της ένω το άλλο μου χέρι έτριβε το μουνάκι της! " Χύνωωωωωωωωωωωωωωωω πάρτααααααααααααααααα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χύνωωωωωωωωωωωωωωωωω" φώναζα σε έξαλη κατάσταση! " Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω χύνωωωωωωωωωωω" φώναζε κι άυτη από την άλλη! Μόλις τελειώσαμε κι οι 2 γυρίζει το κεφάλι της, την φιλάω στο στόμα και ξαπλώσάμε εξουθενωμένοι!

Σχεδόν αμέσως μας πήρε ο ύπνος! Το άλλο πρωί δεν έγινε τίποτα. Μετά από κάποιες μέρες έφυγα και από τότε δεν την ξαναείδα! Απλά θα την θυμάμαι πάντα ως την τελευταία μου φοιτητική "ανάμνηση".

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).