Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν 12 χρόνια (Σεπτέμβριος 1995) βρέθηκα στην Αμερική για κάποιες μεταπτυχιακές σπουδές. Η σχολή ήταν έξω από μια πολύ μικρή πόλη, ένα χωριό όπως συνηθίζαμε να λέμε. Το χωριό αυτό όμως ήταν ένα από τα πιο διάσημα παραθεριστικά κέντρα των πλουσίων Νέο Υορκεζων. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έσφυζε από ζωή, ενώ τον χειμώνα μόνο τα σαββατοκύριακα είχε κάποια κίνηση αλλά σαφώς με πολύ λιγότερο κόσμο.

Ανάμεσα στην σχολή και το χωριό υπήρχε ένα μπαράκι. Τυπικό αμερικάνικο μπαρ, που κάποιες μέρες συνηθίζαμε να πηγαίνουμε με τους συναδέλφους-συμφοιτητές. Οι ώρες που πηγαίναμε εμείς ήταν μετά τις 9 το βράδι και πάντα το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο, κάτι που μας είχε κάνει εντύπωση, μέχρι που καταλάβαμε ότι τις καθημερινές το μαγαζί είχε πολύ δουλειά από τις 4-5 το απόγευμα μέχρι τις 8-9 το βραδύ, και μονό τις παρασκευές και κανα Σάββατο (κάθε Σάββατο άνοιγε και μια ντισκοτέκ στο χωριό που μάζευε τον περισσότερο κόσμο) γέμιζε μέχρι πολύ πιο αργά. Με τον καιρό άρχισα να γνωρίζω λίγο κόσμο, τα πρόσωπα ήταν πάντα ίδια. Κάποια από αυτά τα πρόσωπα που γνώρισα και μιλάγαμε λιγάκι ήταν ένα ζευγάρι, που σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο ερχόντουσαν στο εξοχικό τους όπως θα λέγαμε εμείς.

Το ζευγάρι αυτό ήταν πολύ μεγαλύτερο μου (εγώ τότε ήμουν 32 χρονών). Ο Σαμ ήταν 54 χρονών, ελαφρά γκριζομάλλης γύρω στο 1,75 και σχετικά αδύνατος. Η Τινα 50 χρονών, γύρω στο 1,65, λεπτή με πολύ γλυκό πρόσωπο με ένα σώμα που θα μπορούσα να έλεγα ότι είχε τις ιδανικότερες αναλογίες. Για μένα θα έλεγα ότι ήταν το θεϊκό κορμί. Χωρίς το παραμικρό ψεγάδι, με στητό πανέμορφο στήθος και απίθανες σκληρές ρώγες όταν ερεθίζονταν, και ένα έναν ιδανικά σμιλευμένο στρογγυλό κωλαράκι. Γενικά ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα αλλά και οι δυο μαζί ένα πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι. Και οι δυο έδειχναν κατά πολύ μικρότεροι από την ηλικία τους σε σημείο που όταν μου είπαν ποσό ήταν να μην το πιστεύω. Και οι δυο είχαν τρομερή ευγένεια, εξαιρετικό χιούμορ, μορφωμένοι και γενικά ήταν μια καταπληκτική παρέα με τους οποίους σιγά σιγά αναπτύξαμε μια καλή φιλία. Κάθε φορά που θα βρισκόμασταν στο μπαρ, καθόμασταν πάντα μαζί και μέχρι την ώρα που φεύγαμε κερνάγαμε πολύ όμορφα με πολύ γέλιο.
Παραμονή της ημέρας των Ευχαριστιών βρεθήκαμε πάλι τυχαία στο μπαρ. Αφού ήπιαμε τα ποτά μας και κουβεντιάσαμε, γελάσαμε και γενικά περάσαμε καλά, με προσκάλεσαν να φάμε στο σπίτι τους την άλλη μέρα μια και ήμουν μονός .
Πράγματι, πήγα, και είδα ένα καταπληκτικό σπίτι, Περάσαμε όλη την ημέρα στο σπίτι μαζί, μέχρι το βράδι πάρα πολύ όμορφα. Μετά από αυτό βρισκόμασταν πάλι μόνο στο μπαράκι και κανα δυο φορές στην ντίσκο. Είχαμε αναπτύξει μια εξαίρετη φιλία. Κάποια στιγμή είχε πλησίαση ο καιρός που τελείωνα τις σπουδές και θα έφευγα από εκεί.

Μια παρασκευή βραδύ βρεθήκαμε στο μπαράκι. Οπού τους είπα ότι την επόμενη τρίτη έφευγα για Ελλάδα. Τους είδα ότι σαν κάπως να στενοχωρήθηκαν, αλλά και πάλι γίνανε χαρούμενοι καθώς έβλεπαν την χαρά μου που θα γύριζα στην πατρίδα μου, όπως κάθε φορά περάσαμε ένα βραδύ στο μπαράκι, και φεύγοντας, για πρώτη φορά μου είπαν να δώσουμε ραντεβού να βρεθούμε πάλι το επόμενο βραδύ στο μπαράκι. Ποτέ μέχρι τώρα δεν δίναμε ραντεβού. Συμφωνήσαμε και έτσι το Σάββατο το βραδύ ξανά βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος. Εκεί με περίμενε μια έκπληξη. Λόγω του ότι θα έφευγα μου έφεραν Κάποια δωράκια, αλλά είχαν σε συνεργασία με το μαγαζί οργανώσει μια μικρή γιορτούλα. Ήταν τρομερή η συγκίνηση που ένοιωσα, όταν ερχόντουσαν και με φίλαγαν και με χαιρετούσαν άνθρωποι που απλά λέγαμε κανα απλό γεια η και καμιά κουβέντα και οι οποίοι ο καθ\' ένας μου έφερνε και κάτι αναμνηστικό. Είτε μια κάρτα, είτε ένα στυλό είτε ένα μικρό διακοσμητικο. Εκείνη την ώρα νόμιζα ότι μου χάριζαν τον κόσμο όλο.

Το βράδυ στο μπαρ κύλησε με πολύ ποτό, γέλιο χορό και τα σχετικά. Μια πολύ όμορφη βραδιά, και έφτασε η ώρα να φύγουμε. Βγαίνοντας από το μπαρ η ώρα ήταν δυόμιση-τρεις τα ξημερώματα. Η Τινα με ρώτησε πως ήμουν και της απάντησα πάρα πολύ καλά. Δηλαδή μου λέει μπορείς να οδηγήσεις? Και βεβαία λέω, άλλωστε το δωμάτιο μου ήταν λιγότερο από ένα χιλιόμετρο μακριά. Τότε λοιπόν με ρωτάει, αν θα μπορούσα να οδηγούσα το αυτοκίνητο τους καθώς το σπίτι τους ήταν πολύ περισσότερο μακριά και ο Σαμ είχε πιει αρκετά και ήταν ζαλισμένος πάρα πολύ, όπως και η ίδια αλλά σε μικρότερο βαθμό. Μου είπε λοιπόν, να οδηγήσω το αμάξι στο σπίτι όπου μπορείς να κοιμηθείς εκεί και το πρωί θα σε φέρουμε να πάρεις το δικό σου. Συμφώνησα και ξεκινήσαμε, για το σπίτι τους.

Όταν φτάσαμε εκεί, μπήκαμε μέσα, έκατσα στον καναπέ, ενώ ο Σαμ έριξε μερικά ξύλα στο τζάκι, το οποίο ήταν μισό σβηστό. Κάτσαμε και οι τρεις στον καναπέ για μερικά λεπτά, οπότε η Τινα ρωτάει αν θα θέλαμε να πιούμε κάτι (καφέ), Ο Σαμ σηκώθηκε αυτός και λέει: Είμαι λίγο ζαλισμένος και λέω να πάω να κοιμηθώ, και κατευθύνετε προς την ξύλινη εσωτερική σκάλα που οδηγούσε στα επάνω δωμάτια, εκείνη την ώρα γυρίζει προς εμάς και λέει «να περάσετε καλά εσείς» και χάθηκε προς τα πάνω.
Η Τινα τότε λέει: «βολέψου εσύ, εγώ πάω να φτιάξω καφέ»
Έχει περάσει κανα δεκάλεπτο, εγώ μονός στο σαλόνι, έχοντας χωθεί στον καναπέ χαζεύοντας το τζάκι, και καπνίζοντας όταν μπήκε η Τινα με δυο κούπες καφέ στα χεριά και η οποία στέφετε δίπλα μου προτείνοντας τον έναν. Γυρίζοντας να πάρω τον καφέ παγώνω. Η Τινα έχει σταθεί διπλά μου, φορώντας ένα υμι-διάφανο μαύρο νυχτικάκι, και από μέσα μονό το στρινγκοειδες (3/4των) σλιπάκι τις. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, ούτε να μιλήσω. Το βλέμμα μου είχε παγώσει επάνω της κοιτώντας αυτό το υπέροχο σώμα που διαγράφονταν μέσα από το νυχτικάκι. Η αμηχανία μου ήταν μεγάλη. Η Τινα στεκόταν μπροστά μου και γελούσε με μένα. Ζήτησα συγνώμη καταφέρνοντας να γυρίσω το κεφάλι προς το τζάκι ενώ είχα κοκκινίσει ολόκληρος, και μου απάντησε ότι δεν πειράζει, ενώ την ίδια στιγμή κάθισε διπλά μου αφήνοντας τους καφέδες στο τραπεζάκι μπροστά μας.
Με ρώτησε αν έχω πρόβλημα με την εμφάνιση της, και απάντησα ότι δεν είχα κάποιο πρόβλημα σεμνοτυφίας, αλλά.

Αλλά? Τι πρόβλημα έχεις? Με ρωτάει. Το μονό που κατάφερα να ψελλίσω ήταν «.είσαι πολύ όμορφη» Με μια απαλή κίνηση μου πιάνει το κεφάλι και σκύβοντας με φιλάει στο στόμα, Παρέλυσα και παραδόθηκα κυριολεκτικά εκείνη την ώρα. Το φιλί αυτό σε δευτερόλεπτα έγινε έντονο και παθιασμένο και από τους δυο μέχρι που σταματώντας να πάρουμε ανάσα, είπα: « .Ο Σαμ είναι.», μου έκλεισε το στόμα με το δάκτυλο λέγοντας, « αφού μας είπε να περάσουμε καλά», και συνέχισε: «ξέρει, γη αυτό μας άφησε.» «εκτός αν έχεις εσύ πρόβλημα με αυτό», Η απάντηση μου ήταν ένα εξίσου έντονο και παθιασμένο φιλί με το πρώτο.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου με την βοήθεια της είχα απελευθερωθεί από τα ρούχα μου, ενώ ταυτόχρονα φιλιόμασταν και χαϊδευόμασταν παντού. Είμαστε γυμνοί και οι δυο πάνω στο παχύ χαλί μπροστά στο τζάκι με μόνο φως το φως από τα ξυλά που καίγονταν. Την φύλαγα παντού, οι φωνούλες της ευχαρίστησης της ακούγονταν σαν μελωδία, φύλαγα το ένα στήθος της έχοντας την απίθανη ρόγα της στο στόμα μου ένα με το χέρι μου χάιδευα το πλημμυρισμένο από κάβλα μουνάκι της. Άρχισα να κατεβάζω το κεφάλι μου προς το μουνάκι της με την γλώσσα μου να περνάει από κάθε σημείο του κορμιού της στη ενδιάμεση απόσταση. Άγγιζα με τη γλώσσα μου το μουνακι της, και μια θεϊκή γεύση ήρθε στο στόμα μου. Τρελάθηκα από την καβλα. Το φίλαγα με μανία, το έγλυφα, το δάγκωνα απαλά, και ήθελα αν μπορούσα να το έτρωγα στην κυριολεξία. Ο πόθος και το πάθος με είχαν κυριεύσει. Γύρισε στο πλάι και άρχισε να μου φιλάει τον πούτσο, τα\' αρχίδια αλλά πηγαίνοντας πιο πέρα και την τρυπά μου, καθώς συνέχιζα να της γλύφω το μουνακι. Με μια κίνηση έβαλε όλο τον πούτσο μου στο στόμα της, μια υπέροχη αίσθηση κάβλας με συγκλόνισε. Έγλυφα ένα υπέροχο μουνάκι καθώς ένοιωθα να με τρελαίνει ένα υπέροχο τσιμπούκι. Άρχισε να συσπάτε και να φωνάζει ότι θα χύσει, και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τα χύσια της πλημμύρισαν το στόμα μου και το πρόσωπο μου. Γύρισα ανάσκελα, ήρθε από πάνω μου και οδήγησε τον πούτσο μου στο πλημμυρισμένο της μούσι. Άρχισε να κουνιέται και να βογκάει από κάβλα καθώς δεν χρειάστηκε περισσότερο από ένα με δυο λεπτά όταν φωνάζοντας άρχισε να ξαναχύνει. Η καβλα μας ήταν ανείπωτη. Είχα τρελαθεί, αλλάζαμε στάσεις κάθε τόσο, ανάσκελα, στο πλάι, στα τέσσερα, και έμπαινα μέσα της έχοντας μια αίσθηση ότι αυτό το μουνακι ήταν ειδικά σχεδιασμένο για τον πούτσο μου. Με γύρισε ανάσκελα και ήρθε πάλι από πάνω μου, αλλά αυτήν την φορά αντί να οδηγήσει τον πούτσο μου στο μουνάκι της τον οδήγησε στο κωλαράκι της. Ο πούτσος μου ήταν μούσκεμα από τα υγρά της και δεν δυσκολεύτηκε να βολευτεί μέσα της, έχυσε με σπασμούς πάλι. Τον έβγαλε και έσκυψε με τον στόμα της και τον «καθάρισε» για να τον ξαναβάλει στο μουνακι της. Βρισκόμασταν στην απόλυτη έκσταση όταν καθώς ήταν από πάνω μου, κρεμάστηκα από τους γοφούς της και άρχισα εγώ να μπαινοβγαίνω γρήγορα μέχρι που τα χύσια μου πλημμύρισαν το μουνακι της την ώρα που ταυτόχρονα έχυνε και αυτή. Μείναμε ο ένας πάνω στον άλλο για λίγο, μέχρι που γύρισε και ξάπλωσε πλάι μου μέσα στη αγκαλιά μου, προσπαθώντας να πάρουμε ανάσα η οποία μας είχε κοπεί. Αρθρώσαμε την πρώτη μας λέξη μετά από πέντε λεπτά όταν ρωτήσαμε ο ένας τον άλλον αν είναι όλα καλά και είναι εντάξει. Όταν έχυσα εγώ η Τινα πρέπει να είχε χύσει τουλάχιστον για όγδοη φορά.

Η ώρα είχε πάει σχεδόν πέντε το πρωί, αφού καπνίσαμε ένα τσιγάρο εκεί, μου \'δειξε το μπάνιο οπού πήγα για ένα ντουζάκι ενώ η Τινα ετοίμαζε το κρεβάτι στο δωμάτιο που θα κοιμόμουν. Ξάπλωσα στο κρεβάτι , οπού στο μεταξύ έχει κάνει και αυτή το ντουζάκι της στο άλλο μπάνιο. Ήρθε με φίλησε, και μου είπε ότι αν χρειαστώ οτιδήποτε θα ήταν δίπλα.
Αποκοιμήθηκα σε ελάχιστα λεπτά μέσα σε ένα πέπλο ηδονής και ευτυχίας. Πρέπει να ήταν γύρω στις δέκα το πρωί όταν ένοιωσα κάτι δίπλα μου, άνοιξα τα μάτια και ήταν η Τινα, ήρθε και χώθηκε στα κάτω από σκεπάσματα δίπλα μου, λέγοντας σιγά : κοιμήσου, αν δεν σε πειράζει ήθελα να ξαπλώσω λίγο δίπλα σου. Με ξανά πήρε ο ύπνος κρατώντας την στην αγκαλιά μου. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε, όταν μες στον ύπνο μου ένοιωσα το αίσθημα της κάβλας να με κατακλύζει. Καθώς έβγαινα από τον ύπνο ένοιωθα ένα υπέροχο στόμα να μου κάνει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. Τότε άνοιξα τα μάτια μου, και έπαθα σοκ. Η Τινα δίπλα μου γυμνή να με χαϊδεύει, ενώ μου έκανε τσιμπούκι ο Σαμ!!! Μου έπεσε αμέσως. Ο Σαμ σταμάτησε. Σήκωσε το κεφάλι του και βλέποντας την έκπληξη μου είπε. «Συγνώμη, ήλπιζα ότι δεν θα είχες πρόβλημα»

Ανασηκώθηκα και έκατσα στο κρεβάτι. Προσπαθούσα να σκεφτώ πώς να αντιδράσω και τι να έκανα αλλά από το μυαλό μου δεν έβγαινε καμιά σκέψη Ο Σαμ σηκώθηκε και πήγε να φτιάξει καφέ στην κουζίνα. Η Τινα δίπλα μου με ρώτησε αν με ενοχλούσε η παρουσία της εκεί, και της είπα πως όχι. Μείναμε αρκετά λεπτά αμίλητοι ο ένας δίπλα στον άλλο, γυμνοί πάνω στο κρεβάτι, μέχρι που αρχίσαμε να μιλάμε. Όλη αυτή την ώρα η Τινα μου κράταγε το χέρι και με χάιδευε απαλά στο πρόσωπο.

Με ρώτησε πως είμαι και απάντησα ότι είμαι καλά, είχα αρχίσει να συνέρχομαι από το σοκ. Πιάσαμε χαλαρά την κουβέντα σχετικά με το τι έγινε το βράδυ και τι πιο πριν. Μου εξήγησε ότι δεν είχαν με τον Σαμ κανένα πρόβλημα μετά από τριάντα χρόνια γάμου, και κάποιες φορές είχαν ξανακάνει διάφορα ερωτικά σχήματα. Είχε ξαναπάει με άλλους άντρες, πάντα παρουσία του Σαμ, άλλοτε διακριτικά κι άλλοτε με ενεργή συμμετοχή του. Άρχισα να ρωτάω διάφορες λεπτομέρειες πάνω σ\' αυτό, και καθώς μου εξιστορούσε η Τινα, μπήκε ο Σαμ στο δωμάτιο με τρεις καφέδες. Ρώτησε αν μπορούσε να κάτσει, και του απάντησα και βέβαια. Έκατσε σε μια πολυθρόνα δίπλα στο κρεβάτι. Πρόσεξα ότι ήταν και αυτός γυμνός, είχε λεπτό σώμα και παρατήρησα ότι ήταν άτριχος (ή σχεδόν άτριχος με πολύ ελάχιστες τρίχες στο σώμα). Ο πούτσος του ήταν αρκετά μικρότερος από τον δικό μου (χωρίς ο δικός μου να είναι κανένας τεράστιος, μάλλον κανονικός θα έλεγα γύρω στους 17-18 πόντους) Τότε μου είπε ότι ήταν από Αμερικανό πατέρα και Κινέζα μάνα.

Συνεχίζαμε την κουβέντα γύρω από τις εμπειρίες τους, μέχρι που η κουβέντα ήρθε στο τι είχε γίνει πιο πριν. Με ρώτησαν πως ένοιωθα, και απάντησα ότι δεν ένοιωθα αποστροφή (ούτε έλξη όμως), αλλά εκείνη την ώρα το σοκ ήταν μεγάλο. Μου είπε ο Σαμ ότι είναι κάτι που κάποιες φορές του άρεσε να το κάνει, αλλά και άρεσε και στην Τινα να τον βλέπει να το κάνει.

Τότε μου είπε ότι από Κάποια στιγμή κι υστέρα το προηγούμενο βράδυ, είχε έρθει και καθόταν στα σκαλιά και μας έβλεπε διακριτικά. Είχε φτιαχτεί κι αυτός μαζί μας και όλη την ώρα αυτή τον έπαιζε σκεπτόμενος ότι θα ήθελε να ήταν κι αυτό εκεί μαζί μας και να συμμετείχε. Το πρωί ξύπνησαν με κάβλες και άρχισαν να παίζουν με την Τινα, και αποφάσισαν να με βάλουν στο παιχνίδι τους. Ωστόσο ήταν τέτοια η καβλα τους που δεν είχαν χρόνο να περιμένουν να ξυπνήσω και να μου το πουν διαφορετικά αν ήθελα να συμμετάσχω.

Εκείνη την ώρα ομολόγησα βέβαια, ότι η αίσθηση από το τσιμπούκι του Σαμ ήταν καταπληκτική. Η ατμόσφαιρα είχε γίνει πολύ ερωτική, βοήθαγε ότι όλη αυτή την ώρα η Τινα με χάιδευε. Καθώς η κουβέντα εξελίσσονταν, και με χάιδευε η Τινα, ο πούτσος μου άρχισε να φουσκώνει και να σκληραίνει, κάτι που παρατήρησε η Τινα κι άρχισε να τον χαϊδεύει απαλά. Σε λίγη ώρα είχε φτάσει ο πούτσος μου να είναι σκληρός σαν πέτρα όταν αρχίσαμε να φιλιόμαστε με την Τινα, με τον Σαμ να μας κοιτάει από την πολυθρόνα δίπλα μας. Το πάθος είχε αρχίσει να μας κυριεύει, και τότε ο Σαμ σηκώθηκε και ήρθε στο κρεβάτι. Ήμουν ανάμεσα τους με την Τινα να με φυλάει στο στόμα και το λαιμό, όταν άρχισε και ο Σαμ να με χαϊδεύει, άρχισε να μου χαϊδεύει το σώμα και το στήθος, και στην συνέχεια, συνέχισε με τον πούτσο μου. Ένοιωσα το σώμα του Σαμ να ακουμπάει το δικό μου, και ήταν περίεργη η αίσθηση. Η Τινα τότε πηρέ το χέρι μου και το έβαλε στο στήθος του Σαμ. Είχε μια φοβερή επιδερμίδα, με μια πολύ όμορφη αίσθηση. Γύρισα και τον παρατήρησα καθώς αυτός μου έγλειφε τον πούτσο μαζί με την Τινα πια, και ενώ εγώ είχα το χέρι μου στο στήθος του και τον χάιδευα. Του είχε σηκωθεί, και έμοιαζε σαν πούτσα νεαρού αγοριού. Μου θύμιζε εμένα στην αρχή της εφηβείας με άτριχο σώμα και μια μικρή φούντα τρίχες πάνω από την πούτσα. Η αίσθηση του ότι με έγλειφαν μαζί η Τινα με τον Σαμ με είχε απογειώσει. Ο Σαμ ανοίχτηκε καθώς συνέχιζε το θεσπέσιο τσιμπούκι του, και τότε η Τινα πηρέ τέτοια θέση σαν να είμαστε ένα τρίγωνο πάνω στο κρεβάτι. Μου έφερε το μουνακι της στο στόμα μου καθώς έπαιρνε την πουτσα του Σαμ στο στόμα της. Η αίσθηση ήταν φανταστική. Η Τινα δεν άργησε να αρχίσει να συσπάτε και σε δευτερόλεπτα μετά να χύνει στο στόμα μου και να πλημμυρίζει το πρόσωπο μου με τα υπέροχα χύσια της. Τότε σηκώθηκε ήρθε από πάνω μου και έκατσε στο πούτσο μου καθώς ο Σαμ πήγαινε από πίσω της, Η Τινα σταμάτησε να κουνιέται, και ο ένοιωσα τον πούτσο του Σαμ καθώς έμπαινε στο κωλαράκι της. Η Τινα βόγκαγε από καβλα, καθώς ήμασταν και οι δυο μέσα της, ενώ εγώ ένοιωθα τον πούτσο του Σαμ να τρίβει τον δικό μου καθώς μπαινόβγαινε. Η κάβλα ήταν μεγάλη. Σε ελάχιστα λεπτά η Τινα άρχισε πάλι να χύνει αλλά την ίδια ώρα έχυνε κι αυτός μέσα στο κωλαράκι της. Ο Σαμ σταμάτησε να κουνιέται και τότε άρχισα να κουνιέμαι εγώ, με αποτέλεσμα η καβλα της Τινας να έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Σταμάτησα να πάρω ανάσα, οπότε τραβήχτηκαν από πάνω μου και οι δυο. Η Τινα προχώρησε προς την ντουλάπα και άνοιξε ένα συρτάρι, καθώς ο Σαμ είχε έρθει στο πλάι μου, έπεσε στα τέσσερα και πήρε τον πούτσο μου ξανά στο στόμα του. Εκείνη την στιγμή είδα την Τινα, είχε φορέσει ένα στραπον και αλείφοντας τον με μια αλοιφή προσέγγιζε τον κώλο του Σαμ. Έβλεπα τον πλαστικό πούτσο να χάνετε στον κωλο του Σαμ, καθώς αυτός είχε τον πούτσο μου στο στόμα του. Ήμασταν όλοι στην υπέρτατη καβλα. Βρισκόμασταν σε ένα ερωτικό ντελίριο, όταν εντελώς ασυναίσθητα έπιασα τον πούτσο του Σαμ και καθώς συνέχιζε να τον γαμάει η Τινα άρχιζα να του τον μαλακίζω. Τότε η Τινα σταμάτησε, και ο Σαμ ήρθε από πάνω μου και έκατσε πάνω στον πούτσο μου. Και ενώ φιλιόντουσαν στο στόμα, η Τινα ήρθε κι «έκατσε»πάνω στο πρόσωπο μου. Το στόμα μου ρούφαγε τα υγρά της, καθώς ο πούτσος μου χανόταν στον κωλο του Σαμ. Η Τινα μου πήρε το χέρι και μ\' έβαλε να συνεχίζω να μαλακίζω τον Σαμ. Καθώς ένοιωσα τους σπασμούς της Τινας και τα χύσια πάλι να με πλημμυρίζουν άκουγα τον Σαμ να λέει ότι θα χύσει, πριν προλάβω να σκεφτώ ένοιωσα κάτι υγρό στο χέρι μου και την κοιλιά μου. Ήταν τα χύσια του Σαμ.

Χαλαρώσαμε στο κρεβάτι και ανάψαμε τσιγάρο, Η πουτσα μου εξακολουθούσε να είναι σκληρή, και η κάβλα μου μεγάλη. Τότε με ρώτησαν γιατί δεν χύνω και τους απάντησα ότι εκτός από την πολύ καβλα, ήθελα και να ουρήσω. Πήγα στο μπάνιο και ούρησα και καθώς τελείωσα μπήκαν και οι δυο μέσα. Μπήκαμε στην μπανιέρα και αρχίσαμε να κάνουμε ντους, να σαπουνίζουμε και να τρίβουμε ο ένας τον άλλον. Βρήκαμε από το μπάνιο και αφού σκουπιστήκαμε πήγαμε πάλι στο κρεβάτι. Ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο με εμένα να είμαι ανάμεσα τους. Ανάψαμε τσιγάρο, ήπιαμε μια γουλιά καφέ και μιλάγαμε. Η καβλα μου εξακολουθούσε να είναι μεγάλη, οπότε η Τινα λέει: Σαμ ο φίλος μας δεν έχει χύσει ακόμα και κάτι πρέπει να κάνουμε γι αυτό. Χωρίς άλλη κουβέντα Ο Σαμ άλλαξε θέση και γυρίζοντας ανάποδα προς την φορά του κρεβατιού, πηρέ τον πούτσο μου στο στόμα του, ενώ η Τινα φίλαγε το στόμα μου και συνέχιζε στο λαιμό και το στήθος μου. Ο Σαμ συνέχιζε το τσιμπούκι καθώς πλέον είχε ανοίξει τα ποδιά του και τον έπαιζε ταυτόχρονα. Η Τινα «έπεσε» επάνω μου και πήρε στο στόμα της τον πούτσο του Σαμ ενώ εγώ την έβλεπα και με το ένα χέρι χάιδευα το κωλαράκι της ένα είχα περάσει το άλλο και χάιδευα τον κωλο του Σαμ. Τότε μια κίνηση η Τινα σηκώνεται και με φιλάει στο στόμα. Ένοιωθα την γλώσσα της να περνάει από κάθε σημείο του στόμα τους μου μας αλλά και η δική μου να κάνει το ίδιο στο δικό της, τότε γυρίζει και με ρωτάει: «πως σου φάνηκε η γεύση από την πουτσα του Σαμ?» Χαμογελώντας είπα «καλή» χωρίς στην πραγματικότητα να έχω νοιώσει Κάποια γεύση.

Η Τινα έρχεται ξανά από πάνω μου (ξέροντας ότι αυτή η στάση με τρελαίνει) και αφού σταμάτησε τον Σαμ, κάθεται πάνω στην πουτσα μου αρχίζουμε να κουνιόμαστε ενώ ο Σαμ γονατιστός δίπλα μου, παίρνει το χέρι μου και το βάζει στην πουτσα του ζητώντας μου να του τον παίζω, Η Τινα σε κατάσταση έκστασης (όπως και όλοι μας) να συνεχίζει να χύνει επάνω μου όταν ο Σαμ από την θέση που ήταν, με μια κίνηση έρχεται και φέρνει την πουτσα του στο στόμα μου. Δεν μπόρεσα να σκεφτώ τίποτα, ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο την ώρα που η πουτσα μου πλησίαζε να χύση στο μούσι της Τινας, εγώ έκανα τσιμπούκι στον Σαμ. Ταυτόχρονα με τους σπασμούς της Τινας τα χύσια μου πεταγόντουσαν και πλημμύριζαν το μούσι της ενώ η Τινα από την θέση που ήταν έσκυβε να πάρει στο στόμα της τον πούτσο του Σαμ ο οποίος με την σειρά του έχυνε στο στόμα της Τινας.

Ήταν περίπου πέντε το απόγευμα όταν ξεκινήσαμε να πάμε για .μεσημεριανό φαγητό έξω. Οπού μετά το φαγητό και το κόκκινο κρασάκι, γυρίσαμε και συνεχίσαμε μέχρι το βράδυ. Στα μέχρι τώρα χρόνια μου, δεν έχω ξανανιώσει τέτοια απόλυτη καβλα και ηδονή. Την μεθεπόμενη μέρα έφυγα για Ελλάδα, δεν τους ξαναείδα από τότε. Μέχρι και Κάποια χρόνια μετά είχαμε τηλεφωνικές επαφές ώσπου σιγά σιγά αραίωναν. Όμως ακόμα και τώρα έχουν υπάρξει στιγμές που τους σκέφτομαι, και .τον παίζω φέρνοντας στον νου μου την ημέρα αυτή. Την ημέρα της απόλυτης κάβλας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.