Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Κάποτε δούλευα σε μια πολυεθνική σαν στέλεχος για πέντε χρόνια. Είχα μια φίλη λοιπόν που σπουδάσαμε μαζί, την Μαρία. Η Μαρία δούλευε στην ρεσεψιόν ενός μεγάλου ξενοδοχείου στην Αθήνα και κάναμε απλά φιλική παρέα. Ήταν γυναίκα ψηλή, με πολύ καλό κορμί... με μια λέξη εντυπωσιακή. Είναι από αυτές που σε κάνουν να σκέφτεσαι την απόρριψη.

Μια μέρα λοιπόν που πήγαμε για καφέ μου είπε ότι δεν ήταν ευχαριστημένη από την δουλειά της και έψαχνε για κάτι καλύτερο. Της πρότεινα να μιλήσω στην πολυεθνική μήπως γίνει κάτι αφού από τυπικά προσόντα ήταν μια χαρά. Έτσι λοιπόν, μετά από ένα μήνα ήταν εκεί. Σημειώνω εδώ ότι η Μαρία ήταν λογοδοσμένη με έναν τύπο και από ότι έλεγε θα παντρευόντουσαν σε κάνα χρόνο.

Από τότε λοιπόν που αυτή ήρθε στο γραφείο πέραν του γεγονότος ότι όλοι οι άντρες έπεφταν ξεροί μόλις την έβλεπαν, με ζήλευαν που αυτή μιλούσε πολύ με μένα και έβγαινε με μένα κλπ. Ο γκόμενος της δούλευε εκτός Αθηνών και έτσι είχε μια σχετική ελευθερία. Πέρναγε ο καιρός. Τότε κι εγώ είχα μια σχέση η οποία μετά από λίγο καιρό έγραψε «τέλος» και ήμουν πικραμένος. Η Μαρία άρχισε λοιπόν να μου λέει ότι κι αυτή δεν περνάει καλά και καταλάβαινα ότι δεν θα τον κρατήσει πολύ τον τύπο. Αυτή ήταν συνομήλικη μου (εγώ είμαι 35 σήμερα) κι αυτά έγιναν το ‘96.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και εγώ θα πήγαινα στο χωριό του πατέρα μου στο οποίο όμως νοίκιαζα όλο το χρόνο σπίτι γιατί πατρικό πια δεν υπήρχε. Δεν είχα παρέα να πάω αλλά αυτή μου πρότεινε να έρθει μαζί μου κι εγώ δεν της αρνήθηκα. Δεν θα πήγαινε να δει τον γκόμενο. Έλεγε ότι βαριόταν. Έφερε μαζί της και ένα φιλικό της ζευγάρι και περάσαμε καλά.

Ένα βράδυ εκεί που ξάπλωσα μόνος ήρθε και ήθελε κουβέντα και συζητάγαμε τα γκομενικά μας... ξέρετε τι εννοώ. Ώρα με την ώρα ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου και ακουμπούσε πάνω μου και εγώ είχα τρελαθεί. Αμάν λέω, τι γίνεται εδώ; Τέτοιο μουνί λες να γίνει δικό μου; Κι όμως έγινε φίλοι και φίλες. Εκείνο το βράδυ δεν την γάμησα. Απλά, κοιμηθήκαμε μαζί στο κρεβάτι μου και το πρωί που ξύπνησα άρχισα και την χάιδευα και της έπιανα τις βυζάρες και της χάιδευα το μουνί.

Την ένιωθα που είχε μουσκέψει η μουνάρα της και μες στον ύπνο της άνοιγε τα πόδια της, αλλά τελικά ούτε τότε με άφησε να την γαμήσω γιατί ήταν το άλλο ζευγάρι εκεί το οποίο συμπαθούσε πολύ τον γκόμενο της (τον αρραβωνιαστικό).

Όταν γυρίσαμε λοιπόν στην Αθήνα, αυτή δεν είχε πάρει ακόμα την απόφαση 100% να τον χωρίσει, αλλά συγχρόνως τα είχε και μαζί μου. Ουσιαστικά μόνο μαζί μου γιατί έβρισκε συνέχεια αφορμές για να μην πηγαίνει να τον βλέπει. Αυτό κράτησε περίπου δυο μήνες. Τότε τον χώρισε οριστικά. Κατά την διάρκεια του διμήνου και μετά όταν ήταν αποκλειστικά δική μου, πηδιόμασταν κανονικά αλλά το κακό ήταν ότι τότε δεν είχαμε κάπου να πηγαίνουμε και το κάναμε όλο στο αμάξι μου (ευτυχώς ήταν μεγάλο και άνετο) αλλά φεύγαμε όλα σχεδόν τα τριήμερα και έτσι τα γαμήσια ήταν ωραία και κάναμε και ταξιδάκια.

Κάναμε και σκι (αυτή με έμαθε) και μετά ξεσκί (της το έμαθα εγώ). Την έβαζα κάτω και της άλλαζα τα φώτα στο πήδημα. Ήταν και ψηλή και άνοιγε τα πόδια της και με τύλιγε σαν χταπόδι και με τράβαγε δυνατά μέσα της. Ένιωθα την μουνάρα της να ανοίγει και τον πούτσο μου να γίνεται πέτρα μέσα της. Η κοιλιά της σφιγγόταν και έτρεμε από καύλα και οι ρώγες της σκλήραιναν καθώς το τριχωτό μου στέρνο της χάιδευε.

Η αλήθεια ήταν ότι τελείωνε δύσκολα, αλλά με το πέρασμα του χρόνου κατορθώσαμε και εναρμονιστήκαμε στο θέμα αυτό. Είναι το καλύτερο πράγμα να χύνεις μαζί της αλλά εγώ το θέλω όταν την έχω κάνει να χύσει πρώτα αυτή μερικές φορές. Πιστεύω πως η κάθε γυναίκα θέλει και μπορεί να έχει πολλαπλούς οργασμούς. Και είναι στο χέρι του άντρα βασικά να τα καταφέρει. Με αυτήν το κατάφερα.

Μια μέρα λοιπόν που ήμασταν στο γραφείο και δεν είχε πολλή δουλειά, ήθελα να πάω στην αποθήκη των αρχείων της εταιρείας η οποία όμως ήταν σε άλλο κτίριο από αυτό που ήταν τα γραφεία. Συγκεκριμένα ήταν στο Μαρούσι στο υπόγειο ενός εμπορικού κέντρου στο οποίο στεγάζονται και ραδιοφωνικοί σταθμοί και γενικά έχει πολύ κίνηση. Μου είπε λοιπόν ότι θέλει να έρθει κι αυτή για να με βοηθήσει να βρω τους φακέλους που ήθελα.

Πήραμε την μηχανή μου και σε δέκα λεπτά ήμασταν στο υπόγειο. Δίπλα από εκεί ήταν κι άλλες αποθήκες, μαγαζιά και ένας ραδιοφωνικός σταθμός. Ήταν περίπου δυο το μεσημέρι. Εκεί λοιπόν που έψαχνα τα ράφια να βρω αυτό που ήθελα, η Μαρία ξαφνικά έσβησε τα φώτα και κλείδωσε την πόρτα. Τα φώτα τα έσβησε γιατί από ότι ξέρετε στα εμπορικά κέντρα όλα είναι γυάλινα. Με τράβηξε πίσω από κάτι χαρτοκιβώτια και έκατσε πάνω σε ένα και μου είπε:

-    «Έλα, θέλω να με γαμήσεις τώρα!».

Ευκαιρία δεν έχασα. Τον έβγαλα έξω κι αυτή συγχρόνως έβγαλε το παντελόνι της και έμεινε με το άσπρο στρινγκάκι της που έβλεπα ότι είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά της. Μπήκα κατευθείαν μέσα της και με τύλιξε δυνατά με τα πόδια της και ρούφαγε τα χείλια της με τα δικά μου.

-    «Σου αρέσει μωρό μου;», μου λέει.

-    «Ναι, καύλα μου... με τρελαίνεις! Θα σε πάρω δυνατά και γρήγορα!», της είπα.

Άρχισα να την κοπανάω με τον πούτσο μέσα της και τα αρχίδια να κοπανάνε την «αρχιδοχορέφτρα» (πρόκειται για το σημείο μεταξύ μουνιού και κωλοτρυπίδας). Έχυσα μέσα της με δύναμη. Χτύπησε ο πούτσος μου την μήτρα της και ούρλιαξε από καύλα και πόνο. Ύστερα ντυθήκαμε, πήραμε τους φακέλους και φύγαμε.

Καθώς περνούσαμε δίπλα από τον ραδιοφωνικό σταθμό ένας άντρας και μια γυναίκα μας κοιτούσαν χαμογελώντας. Σίγουρα μας άκουσαν και κατάλαβαν, αλλά δεν μας ένοιαζε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.