Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές με τη γυναίκα μου τη Μίνα στη Σκιάθο ένα από τα ωραιότερα Ελληνικά νησιά, όπως κάνουμε συνήθως αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά..!

Ένα βράδυ βγήκαμε σε ένα κλαμπάκι για ποτό μαζί και με ένα γνωστό μας κάτοικο του νησιού το Νίκο που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν και προθυμοποιήθηκε να μας ξεναγήσει στη νυχτερινή ζωή του νησιού. Η Μίνα μου φόραγε ένα αρκετά αποκαλυπτικό φουστανάκι που άφηνε αρκετά από το ηλιοκαμένο λεπτό κορμί της σε κοινή θέα, και μπορώ να πω πως αν και μικροκαμωμένη, έχει όμορφο πλούσιο στήθος και καυλιάρικα λεπτά πόδια και συγκέντρωνε αρκετά αντρικά βλέμματα πάνω της, που σίγουρα την έγδυναν με τα μάτια και την φαντάζονταν να την παίρνουν κάπου στα όρθια μιας και ο όγκος της βολεύει για κάτι τέτοιο!

Τα ποτά και τα σφηνάκια έρεαν άφθονα και ανάλογα και το κέφι, το κλίμα ήταν αρκετά ερωτικό και είναι λογικό με τόσες ηλιοκαμένες παρουσίες τριγύρω που σε καύλωναν αφάνταστα..

Όπως προανέφερα ο Νίκος ήταν γνωστός μας με τον οποίο όμως ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές απλά και μόνο μια γνωριμία, αν και στη πορεία της βραδιάς βρήκαμε αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ μας. Ο Νίκος είναι άτομο χωρίς αναστολές και ταμπού όπως είμαι εγώ (θέλω να πιστεύω) σε αντίθεση με τη Μίνα …(και το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που θέλουν να το παίζουν χαμηλών τόνων…). Κάποια στιγμή τον βλέπω να χαζεύει τα ηλιοκαμένα μπούτια της γυναίκας μου η οποία όπως καθότανε στο σκαμπό έδειχνε κατά λάθος και λίγο από το στρινγκάκι της (πολύ την γουστάρω που φοράει μόνο τέτοια εσώρουχα..) και της έκανε ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο και εκείνη φυσικά το χάρηκε.

Εμείς με το Νίκο έχουμε πιάσει διακριτικά κουβέντα για παρτούζες σεξ και τα συναφή και έχουμε αρχίσει να ανάβουμε.. Κάποια στιγμή ο Νίκος προτείνει να πάμε για βραδινό μπάνιο (είναι ήδη δύο και μισή). Το λέω στη γυναίκα μου και εκείνη αν και πολύ διστακτικά και επηρεασμένη ίσως από το αλκοόλ, συμφωνεί. Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει τι της ετοιμάζαμε αλλά σίγουρα ήταν πολύ καυλωμένη και το μουνάκι της είχε υγρανθεί..

Ξεκινάμε και οι τρεις και καταλήγουμε σε μια πολύ όμορφη έρημη παραλία, εγώ και ο Νίκος. Βγάζουμε τα ρούχα μας και πέφτουμε γυμνοί κατευθείαν στο ζεστό νερό και προτρέπουμε στη Μίνα να ακολουθήσει! Εκείνη αρχικά αρνείται αλλά τελικά με τα πολλά το πουτανάκι βγάζει τη μπλούζα της και με τα βυζιά της στον αέρα καταλήγει μόνο με το στρινγκάκι της στη θάλασσα μαζί μας! Εννοείται ότι καυλώσαμε απίστευτα και οι δύο! Ο πούτσος μου είχε γίνει κοντάρι κάτι που σίγουρα κατάλαβε και ο Νίκος, αφού ένιωσα το ένα χέρι του να μου χαϊδεύει τη πούτσα μου και το άλλο χέρι του να χαϊδεύει το ξυρισμένο γατάκι της γυναίκας μου!

Εγώ την αγκαλιάζω και της πιάνω το ζουμερό στήθος και εκείνος με μια κίνηση της βγάζει το στρινγκ και βάζει τη γλώσσα του στο γεμάτο αλμύρα μουνάκι της. Περιττό να πω πως η λίμπιντο είχε χτυπήσει κόκκινα! Η καριολίτσα αναφώνησε ένα επιφώνημα ξαφνιασμού το οποίο μετατράπηκε αυτόματα σε επιφωνήματα καύλας..

Έτσι όπως είμαστε αρχίζουμε να βγαίνουμε από το νερό ενώ ο Νίκος. έχει κολλημένο το στόμα του στο μουνάκι της δικιάς μου και έχει αρχίσει δουλειά! Καταλήγουμε και οι τρεις σε κάτι ξαπλώστρες που βρίσκονταν στη παραλία. Ο Νίκος άρχισε να της κάνει τρελό γλυφομούνι. Για ατελείωτες ώρες ασχολήθηκε με το μουνί της γυναίκας μου το οποίο ήταν πάντα περιποιημένο και έσταζε από καύλα…

Την έκανε να χύσει αρκετές φορές με την γλώσσα του και μαζί να ξεχάσει οποιοδήποτε ενδοιασμό είχε για τον τρίτο που βρίσκονταν ανάμεσα μας. Όταν ο Νίκος έκοψε τον ρυθμό του την τράβηξα προς το μέρος μου και άρχισε να μου γλύφει τη ψωλή μου. Ο Νίκος έκανε μια βουτιά στη θάλασσα για να συνέλθει, (τι να συνέλθει δηλαδή, η ψωλή του είχε γίνει τούμπανο!) και μόλις αντίκρισε την γυναίκα μου στα τέσσερα να με τσιμπουκώνει, δεν δίστασε καθόλου και καρφώνει τη ψωλάρα του κατευθείαν στη μουνάρα της Μίνας της οποίας της γύρισαν τα μάτια και πρόλαβε να αναφωνήσει ένα «αχχχ…».

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα τρελό γαμήσι. Περιττό να πω ότι κι εγώ ξαφνιάστηκα γιατί δεν είχαμε σχεδιάσει τίποτα απλά το αφήσαμε όπου βγει..

Ο Νίκος σφυροκόπαγε τη Μίνα με την ψωλάρα του, την ξέσκισε κανονικά! Εκείνη έχυνε ξανά και ξανά… Τα αρχίδια του χτύπαγαν με δύναμη στο κωλαράκι της και εκείνη φώναζε από καύλα. Φυσικά όλη αυτή την ώρα δεν άφηνε από τα χέρια (και το στόμα της) τον πούτσο μου. Ο τύπος είχε μεγάλες αντοχές και πραγματικά την ξεθέωσε..

Αν και δεν το είχα φανταστεί ποτέ ήταν πολύ ερεθιστικό κάποιος άλλος να περιποιείται τη γυναίκα σου και να είσαι θεατής.. Παρόλο που σε κυριεύει η ζήλια, η καύλα είναι μεγαλύτερη.. Στο φινάλε κατεύθυνα το κεφάλι της προς το μέρος του και του χάρισε και σε εκείνον ένα από τα καταπληκτικά τσιμπούκια της, τον είχε αρπάξει είχε κλείσει τα μάτια και τον ρούφαγε δυνατά…

Ήδη είχε αρχίσει να ξημερώνει και μαζί τελείωναν και οι διακοπές μας, ήταν η τελευταία μέρα στο νησί! Η Μίνα μου κράταγε μούτρα για τις επόμενες μέρες, και αν και δεν το παραδέχτηκε ποτέ, πιστεύω πως πολύ γούσταρε το σκηνικό (όπως πιστεύω και όλες οι γυναίκες) και σίγουρα έχει μαλακιστεί αρκετές φορές μόνη της..

Πολλές φορές έχουμε σαν φαντασίωση εκείνη τη νύχτα και ξεσκιζόμαστε στο γαμήσι. Της έχω τάξει να την πάρουμε και οι δύο ταυτόχρονα μια φορά χμμμ… αλλά εκείνη αρνείται.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.