Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα σας πω μια ακόμα ιστορία που έχω ζήσει με μια νοσοκόμα. Όχι, μην φανταστείτε, δεν έγινε τίποτα στο νοσοκομείο.

Μπαίνω σε chat rooms πολύ καιρό (4 χρόνια περίπου) και έχω γνωρίσει αρκετές γυναίκες από κει. Άλλες καλές και άλλες όχι τόσο. Και είναι και άλλες τις οποίες σίγουρα θα γνωρίσω (έτσι Μαριανθη;). όλες αυτές οι γνωριμίες είχαν σκοπό το σεξ τόσο από την μεριά μου όσο και από την μεριά τους (έτσι Μαριανθη;).

Μέσα λοιπόν σε ένα από αυτά τα sites (ελληνικό ήταν) γνώρισα την Α. Η Α. έμενε στην Πετρούπολη και είναι νοσηλεύτρια σε μεγάλο νοσοκομείο. Αρχίσαμε την κουβέντα και με το πέρασμα των ημερών πήγαμε και στο \"ζουμί\", στο πήδημα δηλαδή. Λόγω του ήταν καλοκαίρι όμως δεν μπορέσαμε να βρεθούμε (διακοπές γαρ). εγώ της είχα στείλει φωτογραφία μου μέσω e-mail αλλα αυτή δεν είχε. από την περιγραφή της όμως διαισθανόμουν ότι θα έβγαινα κερδισμένος.

Όταν γυρίσαμε από τις διακοπές μας αποφασίσαμε να βρεθούμε αφού τόσο καιρό ανταλλάσσαμε πολύ πρόστυχα μηνύματα και κάναμε τηλεφωνικό σεξ σχεδόν κάθε μέρα. Η καύλα που έβγαινε και από τους δυο μας ήταν φοβερή.

Ήρθε εκείνη η βράδια και πήγα και την πήρα από το σπίτι της με το αυτοκίνητο μου. Μέχρι ενός σημείου είχα τις επιφυλάξεις μου, αλλα έχω κάνει πολλά τυφλά ραντεβού (blind dates) και δεν είχα τόσο τρακ. έρχεται λοιπόν και τι βλέπω; δεν μου είχε πει ψέματα. γύρω στο 1.65, μεγάλο στήθος, κατάξανθα μακριά ίσια μαλλιά, γκρι (!) μάτια, καταπληκτικό δέρμα, με πολύ καλά πιασίματα και γλυκό χαμόγελο. εμένα οι γυναίκες δεν μου αρέσουν πολύ αδύνατες και αυτή ήταν ο τύπος μου.
ήταν πολύ άνετη και έτσι ο πάγος έσπασε αμέσως. Στην διαδρομή από την Πετρούπολη μέχρι τους Αμπελόκηπους συνέχεια κουβεντιάζαμε και δείχναμε και την δυο την βιασύνη μας να φτάσουμε σπίτι μου. εκεί είχα ήδη κάνει την προεργασία μου, όπως κάνω πάντα όταν πάω προγραμματισμένα με γυναίκα. Όλα καθαρά, κρεβάτι έτοιμο και ατμόσφαιρα. Τότε εμένα σε γκαρσονιέρα και δεν υπήρχε λόγος να κάτσουμε σε καναπέδες και τέτοια. Έναν καναπέ είχα και τον έκανα κρεβάτι και κοιμόμουν ή πηδούσα. Τον είχα λοιπόν ήδη ανοίξει και ήταν έτοιμος να δεχτεί αυτό που θα επακολουθούσε. Η Α. φόραγε ένα στενό μαύρο κολάν που τόνιζε την κολάρα της και ένα ροζ μπλουζάκι που έδενε στη μέση χιαστή και έκανε τις βυζαρες της να πετάγονται.

Κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού και έρχεται όρθια, μου γυρνάει την πλάτη και είχα την κολάρα της ισουψως με το στόμα μου. Βγάζει κατευθείαν το μπλουζάκι και βλέπω δεξιά κι αριστερά να πετάγονται οι βυζαρες της. Κατεβάζει και το παντελόνι και πετάγεται η ροζ κολάρα της με ένα άσπρο στρινγκ, σκέτο κορδόνι ήταν! ένιωθα τα μάτια μου γουρλωμένα και τον πούτσο μου να κοντεύει να τρυπήσει το παντελόνι. Έχωσα αμέσως το στόμα μου στην κολάρα της και άρχισα τα φιλιά, τα δαγκώματα και τα γλειψίματα και τα χάδια...

Τα χέρια μου ανεβοκατέβαιναν παντού πάνω της. σηκώθηκα πάνω την γύρισα να είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο και την μπαλαμουτιαζα παντού. αυτή άρχισε να με γδύνει βιαστικά και με ακρίβεια. ήταν έμπειρη. ηλικία; εγώ 33 (σήμερα 35) αυτή αν θυμάμαι καλά 26 τότε. Πρώτα μου έβγαλε το πουκάμισο μετά το παντελόνι και το εσώρουχο. Σε χρόνο μηδέν. Με έριξε στο κρεβάτι. Ήρθε από πάνω μου και με φίλαγε παντού. Παντού!

Αρπάζει τον πούτσο μου και τον χώνει στο στόμα της και αρχίζει ένα απίστευτο τσιμπούκι, από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Συγχρόνως έστριβε τις ρόγες της και βόγκαγε. Δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. ένιωθα τον πούτσο μου να φουσκώνει μέσα της. τότε δεν είχα σταθερή σχέση και έτσι τα γαμήσια μου ήταν ακανόνιστα. Ήξερα ότι θα ξεσκιστούμε. Ήρθε και τον πήρε μέσα της. αυτή πάνω κι εγώ από κάτω...Η μουναρα της ξυρισμένη, με λίγες ξανθές τριχουλες, μοσχομύριζε καύλα και καθαριότητα. είχα τρελαθεί. τέτοια μουναρα από το internet δεν είχα ξαναβγάλει. άρχισε να κουνιέται αργά και να το κάνει να μπαίνει όσο βαθιά γινόταν. μετά πιο γρήγορα και βαθύτερα. Τα βογκητά και η ανάσα της ακολουθούσαν τον ρυθμό. συνέχεια έτσι. της άρπαξα τα κωλομέρια και την ανεβοκατέβαζα με περισσότερη δύναμη πάνω στον πούτσο μου που είχε γίνει σαν πέτρα. μου λέει \"θα χύσω μωρό μου, θα χύσω τώρα\" και μέχρι να τελειώσει την φράση της άρχισε και έσκουζε σαν να την σφάζουν, δεν είχα ξανατυχει σε τέτοια ουρλιαχτά. Έμεινα με ανοιχτό το στόμα. δεν άντεξα και έχυσα και εγώ δυνατά...την τίναζα πάνω όσο έχυνα. πόναγε και καύλωνε.

μετά από κανα 5λεπτο χαλάρωσης τον χάιδευε και με καύλωσε ξανά. σηκώνομαι και στέκομαι όρθιος πάνω στο κρεβάτι και της λέω \"γονάτισε και πάρε με\", έτσι και έκανε...γονάτισε και με τσιμπουκωνε με μανία και δύναμη. τον έπαιρνε όλο μέσα, μέχρι το λαρύγγι. την άρπαξα από τα ωραία μακριά μαλλιά της και της έδινα γρηγορότερο ρυθμό τον οποίο ακολουθούσε άνετα. μόλις ένιωσα ότι είμαι έτοιμος την τράβηξα μακριά, χάιδεψα λίγο τον πούτσο μου και την ξάπλωσα ανάσκελα. της άνοιξα τα πόδια και είδα την μουναρα της να ανοίγει διάπλατα. Τον έβαλα μέσα κατευθείαν, με πήρε με μεγάλη άνεση. την ζόρισα. έβαλα τα πόδια της στους ωμούς μου και έπεφτα με όλο μου το βάρος μέσα της.

Τρελό γαμήσι!

δυνατά γρήγορα, χαμός γινόταν! με κράταγε από τον κώλο δυνατά και με έσπρωχνε μέσα της ενώ συγχρόνως άρχισε πάλι τα βογκητά. Χύσαμε ξανά δυνατά μαζί. έβγαινε όλη η καύλα μας όσο καιρό δεν είχαμε βρεθεί. Κατάφερνε και με καύλωνε ξανά πολύ γρήγορα. Το μυαλό μου είχε πάει σε άλλη διάσταση.

αυτή τη φόρα ήρθε η ώρα του πισωκολλητου, στα 4. είδα την κολάρα της να μου στήνεται και να τουρλώνεται έτοιμη να την πάρω. Δεν καθυστέρησα στιγμή. Σκόπευσα και τον έχωσα. Με πήρε άνετα. Μου είχε πει ότι της άρεσε από τον κώλο. ήταν μια από τις λίγες γυναίκες που έχυσε ενώ την έπαιρνα από κει. Περιττό να πω ότι ήταν πεντακάθαρη. έχυσα μέσα στην κολάρα της και τα βογκητά μου πρέπει να ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά.

Η καύλα ήταν ατελείωτη.

ήθελα να της κάνω γλειφομουνι. Μου το πρόσφερε. εκεί έχυσε πιο δυνατά από όλες τις φορές. Απίστευτη μουναρα... της τα έδωσα όλα!

ήταν ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου. Θα το θυμάμαι πάντα. Ξαναβρεθήκαμε για 4 φορές ακόμα. όλες τέλειες. μετά χαθήκαμε. έτσι είναι αυτά. Δεν κρατάνε πολύ. Σπάνια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).