Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τις ιστορίες που στέλνουν και έχω καυλώσει αρκετές φορές.. Αποφάσισα να γράψω την ιστορία μου ελπίζοντας να αρέσει..

Αρχές του Ιουλίου αποφασίσαμε με το αγόρι μου να πάμε για ένα τριήμερο στο εξοχικό του σένα χωριό λίγο έξω από την Πάτρα.. Ξεκινήσαμε με το κτελ Παρασκευή πρωί οι δύο μας.. Όλη την πρώτη μέρα την περάσαμε με βόλτες στην παραλία και μετά σπίτι για να κάνουμε σεξ.. Την επόμενη μέρα το πρωί μας παίρνει τηλέφωνο ο αδερφός του για να μας πει ότι θα έρθει παρέα με ένα φίλο του..

Έτσι όταν ήρθαν τα παιδιά πήγαμε όλοι μαζί για μπάνιο και μετά σπίτι για φαγητό και μπύρες.. Αφού είχαμε πιει όλοι αρκετά και είχαμε κάνει κεφάλι ο αδερφός του αγοριού μου με τον φίλο αποφάσισαν να πάνε καμιά βόλτα προς την παραλία να περπατήσουν..

Εγώ με το αγόρι μου, χωρίς να χάσουμε ευκαιρία πήγαμε αμέσως στο δωμάτιο και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με λύσσα και σχεδόν αμέσως βγάλαμε τα ρούχα μας.. Ο φίλος μου , μου έκανε ένα υπέροχο γλειφομούνι, βάζοντας και δάκτυλο στο μουνί μου, επειδή όμως αυτό δεν αρκούσε πήρε ένα μπουκάλι μπύρας και μου το έβαλε με δύναμη μέσα μου, ενώ ταυτόχρονά με έγλειφε και μου έβαζε κωλοδάκτυλο.. Καθώς ήμουν εκστασιασμένη τον παρακαλούσα να με γαμήσει και να μου ξεσκίσει όλες μου τις τρύπες.. Αυτός έβγαλε το μπουκάλι και άρχισε να με γαμάει δυνατά και να μου δαγκώνει τις ρόγες που ήταν πέτρα από την καύλα.

Αφού με γαμούσε για αρκετή ώρα από το μουνί αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μου ξεσκίσει και τον κώλο μου.. Μου το έβαλε μέσα σιγά σιγά στην αρχή και μετά αύξησε τους ρυθμούς του παίζοντας και με το μουνί μου και πότε πότε βάζοντας μου και δάκτυλα. Εγώ του φώναζα συνέχεια να με κάνει την πουτάνα του και μην σταματήσει να με ξεσκίζει.. Συνέχισε να μα γαμάει και να μου δίνει και μερικές σφαλιάρες πότε στην μούρη και πότε στα κωλομάγουλα. Εγώ συνέχιζα να του φωνάζω να με γαμάει και ότι με είχε κάνει πουτάνα και ήθελα και άλλους πούτσους να με γαμήσουν..
Τότε με μιας φωνάζει από μέσα τον αδερφό που ( ούτε που είχα καταλάβει πότε είχαν γυρίσει) και του λέει να έρθει και αυτός μέσα στο δωμάτιο.. Μόλις μπήκε κοκάλωσε για μια στιγμή αλλά τον φώναξα κοντά μου και του κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να τον παίζω και να τον γλείφω ιδιαίτερα στο κεφαλάκι του.. Όταν με είδε το αγόρι μου να παίρνω τσιμπούκι στον αδερφό του με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να με γαμάει από το μουνί μου με δύναμη.. Μετά είπε στον αδερφό του αν θέλει να με γαμήσει και αυτός, ενώ το αγόρι μου ήρθε για να πάρω τσιμπούκι.

Πλέον είχαμε και οι δυο μας τέτοια υπερένταση που ήταν δύσκολο να τελειώσουμε.. Έτσι είπε στον αδερφό του να ξαπλώσει και να πάω εγώ από πάνω του και να κάνουμε χώρο για να μπορεί να με γαμήσει και αυτός από τον κώλο. Όπως με γαμούσαν και οι δύο μαζί χωρίς να το καταλάβω βρίσκομαι με μία ακόμα πούτσα στο στόμα, ήταν του φίλου του αδερφού του.. Τόσο μεγάλη καύλα δεν έχω ξανανιώσει στην ζωή μου..

Μετά από λίγο άρχισα να φωνάζω"χύνω η πουτάνα, χύνωωω..." και τότε άρχισαν να με γαμούν με περισσότερη δύναμη.. Λίγη ώρα μετά από μένα το αγόρι με έχυσε στον κώλο μου μέσα και βγήκε για να ηρεμήσει. Οι άλλοι δύο συνέχισαν να με γαμάνε από το μουνί πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Βλέποντας αυτά το αγόρι μου ήρθε να του ξαναπάρω πίπα.. Εκείνη την ώρα έρχεται ο αδερφός του και του την έπαιξα λίγο και με έχυσε στην μούρη. μετά από λίγη ώρα ήρθε και ο φίλος του και του την πήρα στο στόμα ενώ την έπαιξα στον φίλο μου, έτσι με έχυσε και εκείνος..

Τότε μου πιάνει το χέρι ο φίλος να σταματήσω και πηγαίνει να με γαμήσει από το μουνί μου.. Με έβαλε στα τέσσερα και γάμησε ενώ μου τσίμπαγε και μου τράβαγε τις ρόγες μου.. Αφού είδε ότι πλέον το μουνί μου είχε ανοίξει αρκετά το έβγαλε και γάμησε από τον κώλο παίζοντας με την κλειτορίδα μου. Δεν άργησα να χύσω, καθώς μου αρέσει να με γαμάνε από τον κώλο.. Μην αντέχοντας άλλο τον έβγαλα από μέσα μου και του πήρα τσιμπούκι για να τελειώσει όπως και έγινε..

Μετά από αυτό ξαπλώσαμε όλοι ξεθεωμένοι και κοιμηθήκαμε για ώρες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).