Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Σάντι από το Κυριακή και θα έλεγα περιγράφοντας τον εαυτό μου, δεν είμαι η σούπερ κουκλάρα αλλά έχω κάτι που ξετρελαίνει τους άντρες! είμαι 24 χρόνων, μελαχρινή, με 1,70 ύψος αρκετά λεπτή και γυμνασμένη με πεταχτό και σφιχτό κωλαράκι και σχετικά μεγάλα και στητά βυζιά.

Διατηρούμαι έτσι γιατί δουλεύω σε γυμναστήριο και κάνω αερόμπικ. Μ αρέσει το προκλητικό ντύσιμο και μερικές φορές δεν φοράω ούτε το στρινγκ μου και φροντίζω να το καταλάβουν οι πάντες αυτό! Μ αρέσει γενικώς να προκαλώ τους άντρες, να με λένε ξέκωλο και γενικά μου βγαίνει ένα προκλητικό ύφος. Όταν έχω κέφια το πρόσωπο μου γράφει γαμιέμαι - μου το έχουν πει και άντρες και οι φίλες μου αυτό - και το νοιώθω έτσι και το ευχαριστιέμαι πραγματικά όταν γαμιέμαι. Το γαμήσι για μένα είναι πραγματικά διασκέδαση και γι αυτό πιστεύω ότι με κυνηγούν οι άντρες. Δεν μου αρέσουν όμως οι μόνιμοι δεσμοί γιατί θέλω να χαίρομαι τον έρωτα με όποιον μου κάνει κούκου ανά πάσα στιγμή.

Θα ξεκινήσω την ιστορία μου» κλέβοντας» κάτι που έχει γράψει κάπου μια σημαντική γυναίκα και θα πω παραλλάσσοντας το: «Περιγράφοντας κανείς την λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, φωτογραφίζει τις στιγμές με μεγαλύτερη ακρίβεια από την φωτογραφία!».

Η ερωτική και σεξουαλική μου ιστορία λοιπόν ξεκινάει όταν ήμουν δεκαοκτώ ετών. Είμαι παιδί μεταναστών και οι γονείς μου με έστειλαν τότε στην Ελλάδα σε μια ξαδέλφη της μαμάς κάπου στην Βόρεια Ελλάδα για να συνηθίζω εδώ και μετά από δυο χρόνια θα ερχόντουσαν κι αυτοί. Η θεία μου δούλευε πρωί - απόγευμα και ήταν παντρεμένη μ’ έναν τεμπέλαρο 55 περίπου ετών, που την κορόιδευε και της έπαιρνε όσα λεφτά μπορούσε και που η μόνη του ασχολία ήταν το καφενείο και ο τζόγος. Εμένα μου έκανε τον αυστηρό και μου τις έβρεχε που και που γιατί έλεγε πως έπρεπε να παίρνει τα μέτρα του για να μην πάρω θάρρος και ξεφύγω.

Εγώ τότε είχα αρχίσει να ανακαλύπτω τον εαυτό μου και είχα την πρώτη μου ερωτική περιπέτεια μ’ έναν δεκαεννιάχρονο που τον είχα γνωρίσει έξω απ’ το σχολείο. Μέχρι τότε χαϊδευόμουν μόνο, αυνανιζόμουν και φαντασιωνόμουν διάφορα. Είχαμε γαμηθεί δυο φορές, η πρώτη ήταν πολύ οδυνηρή, αλλά και η δεύτερη πόνεσε και γενικά δεν μου άρεσε το σεξ που κάναμε. Ίσως γιατί ο τύπος ενδιαφερόταν μόνο να με χύσει χωρίς να ξέρει τι να κάνει με μένα και πως να μου φερθεί στο κρεβάτι. Από νωρίς έμαθα ότι πρέπει να φροντίζω να παίρνω από μόνη μου αν είναι ανάγκη ότι μου χρειάζεται στο σεξ για να ικανοποιούμαι κι εγώ.

Κάποιο Μαγιάτικο απόγευμα ήταν που ουσιαστικά ξεκίνησαν όλα. Ήμουν στο δωμάτιο μου και κοίταζα με ένα καθρεφτάκι το μουνάκι μου που το είχα ξυρίσει για πρώτη μου φορά όπως είχα δει σε κάποια τσόντα που είδαμε κρυφά στο σπίτι μιας φίλης μου της Κάλι από το Καλλιόπη με την οποία μοιραζόμασταν τα μυστικά μας και κάναμε νεανικές τρελίτσες. Αυτή ήταν λίγο πιο προχωρημένη στο σεξουαλικό. Είχε περίπου ένα χρόνο ολοκληρωμένη σχέση με κάποιο αγόρι. Έψαχνα να κάνω ότι μπορούσα για να συγκινήσω το αγόρι μου.

Απορροφημένη στις σκέψεις μου ακούω ξαφνικά φωνές από την κουζίνα και έστησα αφτί. Ήταν ο θείος με έναν γνωστό του συνομήλικο που φαίνεται ότι του δάνειζε λεφτά για να παίζει και τώρα του τα ζητούσε πίσω και τον έβριζε. Ο θείος τον παρακαλούσε να περιμένει λίγο και πάνω στην έντονη κουβέντα λέει ξαφνικά ο φίλος του:

-    «Η Κυριακή μέσα είναι;»

Και μετά από λίγη παύση του απαντάει ο θείος φανερά έκπληκτος!

-    «Δεν μιλάς σοβαρά;»

Από την έκπληξη του θείου και την απάντηση του κατάλαβα τι εννοούσε ο βρωμόγερος και πάγωσα από έκπληξη που την διαδέχτηκε ο φόβος. Τον ήξερα τον μαλάκα αυτόν και κάτι ρεμάλια φίλους του που δεν άφηναν κοριτσάκι για κοριτσάκι που να μην το πειράξουν στο δρόμο όπως:

-    «Έλα στον θείο καυλίτσα μου. Έλα να σου δώσω κάτι να γλείψεις. Τι καύλα που είσαι! Φέρε και την μαμά σου μαζί!», και άλλα τέτοια νόστιμα!

Εμένα δεν με άφηνε σε ησυχία. Νομίζω πως με είχε βάλει στο μάτι. Με την Κάλι μάλιστα είχαμε κάνει πλάκα στους πορνόγερους, μαζί κι αυτόν και καλά για να τους εκδικηθούμε. Ένα μεσημέρι που ήταν μαζεμένοι σε μια καντίνα και τεμπελιάζανε, φορέσαμε κάτι κοντά φουστάκια χωρίς να φοράμε εσώρουχο και πήγαμε επιδεικτικά και προκλητικά να πάρουμε κόκα κόλες ακούγοντας τα μύρια όσα από τους άξεστους. Φεύγοντας όμως, μας έπεσαν δήθεν τα ρέστα στον δρόμο και κάναμε βαθιά επίκυψη με μισάνοιχτα πόδια για να τα μαζέψουμε επιδεικνύοντας τα τρυφερά μας κωλαράκια με τις σφιχτές μας τρυπούλες και τα μουνάκια μας που σίγουρα λαχταρούσαν να τα ξεσκίσουν. Έμειναν άναυδοι με το θέαμα και βέβαια μέχρι να συνέλθουν είχαμε εξαφανιστεί ξεκαρδισμένες. Τώρα αυτός ο τύπος ήταν εδώ και τον άκουγα να λέει:

-    «Σοβαρά μιλάω ρε μαλάκα! Σ έπιασε κρίση ηθικής; Εσένα; από πότε ρε; έλα ρε μαλάκα λίγο παρέα θα κάνω της μικρής. Μας έχει τρελάνει όλους στην γειτονιά το πουτανάκι και η φίλη της η Καλλιοπίτσα έτσι που προκαλούνε!»

Το προκλητικό ύφος το έχω από φυσικού μου είναι η αλήθεια, δεν το κάνω όμως επίτηδες πολλές φορές. Τουλάχιστον όχι τότε.

-    «Τι λες ρε πορνόγερε; Δεν γίνονται αυτά!», του λέει ο θείος και αγριεύει ο άλλος.

«Μου χρωστάς ρε μαλάκα. Το ξεχνάς; Μου χρωστάς και δεν έχεις να μου δώσεις!»

Και μετά μαλακώνει την φωνή του:

-    «Θα σου δώσω ένα μήνα περιθώριο ρε μαλάκα να μου γυρίσεις τα λεφτά και σου χαρίζω και τους τόκους! Άσε ρε μόνο μια ωρίτσα να κάτσω με το κορίτσι να «μιλήσω». Άλλωστε δεν είναι «αίμα» σου και η γυναίκα σου αργεί να γυρίσει!»

Ο μαλάκας ο θείος το σκεφτόταν κι εγώ έτρεξα τρομοκρατημένη στο δωμάτιο μου και κρύφτηκα κάτω απ’ τα σκεπάσματα γυμνή και κουλουριασμένη όπως ήμουν μη ξέροντας τι να κάνω. Τι θα έκανα αν ερχόταν τελικά μέσα; Σκέφτηκα ότι ίσως αν τον αιφνιδίαζα και τον έκανα να ντραπεί ίσως να ξεκουμπιζόταν, αλλά πώς;

Σε λίγο άκουγα κάτι σιγανούς θορύβους έξω απ’ το δωμάτιο και κάποιους ψίθυρους. Ο μαλάκας ο θείος μου τον έφερνε στο δωμάτιο μου! τώρα έτρεμα από την αγωνία μου! μετά από μερικές στιγμές που μου φάνηκαν αιώνες ανοίγει η πόρτα και παρουσιάζεται το κεφάλι του βρωμόγερου και μου λέει όλο γλύκες:

-    «Γεια σου Κυριακούλα. Πέρασα να σε χαιρετήσω, να δω τι κάνεις!»

Και ταυτόχρονα μπαίνει μέσα και κλείνει την πόρτα. Εγώ ήμουν σκεπασμένη μέχρι τη μύτη και έτρεμα απ’ τον φόβο μου στην θέα αυτού του πενηνταπεντάρη που μου φάνταζε θεόρατος - ήταν 1.85 ύψος - με την άγρια αξύριστη φάτσα και την μεγάλη κοιλιά. Έστεκε απέναντι, με κοιτούσε διερευνητικά και δεν έκανε καμία κίνηση. Τότε σαν αστραπή μου ήρθε μια ιδέα.

Αποφασισμένη να τα παίξω όλα για όλα, πετάω τα σκεπάσματα από πάνω μου και μένω ολόγυμνη μπροστά στα έκπληκτα μάτια του, με τα πόδια μου ανασηκωμένα και ορθάνοιχτα, με τα χέρια μου να πιάνω το μουνάκι μου ξεδιάντροπα και να το ανοίγω και να του λέω με αυτοπεποίθηση που πρέπει να έβγαζε και κάτι προκλητικό:

-    «Νομίζεις ότι θα γαμήσεις αυτό το μουνάκι; Νομίζεις ότι μπορείς να με γαμήσεις; Έλα λοιπόν, έλα αφού θέλεις να γαμήσεις! Μπορείς να γαμήσεις; Σου σηκώνεται καθόλου; Πόσο καιρό έχει να σου σηκωθεί παλιόγερε; Έλα λοιπόν, τι με κοιτάς σαν χάνος; Παραδέξου ότι δεν μπορείς να με γαμήσεις!!!»

Η φωτογραφία είναι πρόσφατη και την έβαλα για να διευκολύνω την αφήγηση μου. Για μια στιγμή λοιπόν ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι θα έφευγε τρέχοντας γιατί έμεινε με το στόμα ανοιχτό, με μάτια γουρλωμένα από έκπληξη να κοιτάνε το μουνάκι μου που το κρατούσα ανοιχτό. Είχα πάρει τώρα και ένα σχεδόν ειρωνικό ύφος από την σιγουριά μου ότι θα την έκανε τρέχοντας, ήμουν σίγουρη ότι του είχα πάρει τον αέρα, ότι κέρδιζα το παιχνίδι!

Με τον καιρό όμως έμαθα ότι πολλές φορές αυτά τα βρομόλογα και το προκλητικό έως προσβλητικό ύφος είναι πιο αποτελεσματικά και από βιάγκρα για πολλούς άντρες. Και τότε διαπιστώνω με τρόμο ότι αντί να φύγει τρέχοντας, θα μου έρχονταν τρέχοντας. Και πως ήταν δυνατόν να μην συνέβαινε αυτό αφού μπροστά του αυτός ο άνθρωπος που κυνηγούσε κοριτσάκια; Είχε ένα κορίτσι που από καιρό το είχε βάλει στο μάτι να τον προκαλεί να το γαμήσει, ολόγυμνο και ανατριχιασμένο, ξαπλωμένο στο κρεβάτι με προκλητικό ύφος.

Μετά κατάλαβα πόσο προκλητικό ήταν το ύφος μου και το χρησιμοποιούσα μόνο με αγόρια που επιθυμούσα για να με γαμήσουν. Ήταν με τα πόδια ανοιχτά να φαίνεται σχεδόν και η τρυπούλα του κώλου του, με τα χέρια να ανοίγουν το μουνάκι μου που ήταν και ξυρισμένο και δυο ωραία βυζιά με σκληρές ρώγες (από τον τρόμο μου είχαν σκληρύνει και είχα ανατριχιάσει ολόκληρη), εκτός κι αν είχε πρόβλημα. Και να μην ήθελε να με γαμήσει μόνο από αντρικό εγωισμό με τόσα που του είπα θα με έλιωνε στο γαμήσι. Μετά από την αρχική του έκπληξη τον βλέπω να πετάει γρήγορα από πάνω του την μπλούζα του και τον ακούω να λέει μέσα από τα σφιγμένα δόντια του:

-    «...και τώρα θα σε ξεσκίσω παλιοπουτάνα!»

Τα έχασα! Τρομοκρατημένη τράβηξα ξανά τα σκεπάσματα πάνω μου κουλουριάστηκα, σφίχτηκα και τώρα φαινόντουσαν μόνο τα μάτια μου. Ο τύπος τώρα προσπαθούσε να βγάλει το παντελόνι του χωρίς να το ξεκουμπώσει απ’ την βιασύνη του για να μου ορμήξει και παραλίγο να πέσει κάτω καθώς παραπάταγε. Ήταν πολύ αστείο το θέαμα αυτού του άντρακλα που ζοριζόταν να κρατηθεί όρθιος και βλαστημούσε καθώς προσπαθούσε να γδυθεί βιαστικά, αλλά δεν ήταν καθόλου αστείο τη στιγμή που συνέβαινε και πολύ περισσότερο καθόλου αστείο αυτό που θα μου συνέβαινε σε λίγο.

Είχε μείνει τώρα μόνο με το σλιπ του και μπορούσα να δω το πολύ τριχωτό του σώμα και την μεγάλη του κοιλιά. Μόλις κατέβασε και το σλιπ του τρομοκρατήθηκα ακόμα πιο πολύ βλέποντας αυτό το τεράστιο πράγμα να πετάγεται από μέσα - έτσι μου φάνηκε τότε - με το κεφάλι σαν μανιτάρι, γυμνό να γυαλίζει και να στάζει κάτι που μάλλον ήταν απ’ την καύλα του, έτοιμο να σκάσει από το φούσκωμα και δυο μεγάλα αρχίδια να κρέμονται τριχωτά από κάτω. Ο καλός μου τον είχε πολύ μικρότερο σίγουρα. Αγωνία και τρόμος μ έπιασε γι’ αυτό που θα μου έκανε σε λίγο μ’ αυτό το τέρας. Μαμά μου είπα μέσα μου, τι θα κάνω τώρα και του λέω σχεδόν κλαίγοντας:

-    «Σας παρακαλώ κύριε, μη μου κάνετε κακό. Ένα αστείο έκανα…»

Το παρακλητικό μου ύφος τον εξαγρίωσε κι άλλο - πόσο άσχετη ήμουν, δεν ήξερα να φερθώ καθόλου και νόμιζα ότι είχα αποκτήσει λίγη εμπειρία στο σεξ επειδή ξύρισα το μουνάκι μου και πηδήχτηκα και δυο φορές - και μου λέει:

-    «Αυτό που θα σου κάνω τώρα δεν θα είναι καθόλου αστείο πουτανάκι. Θα σε γαμήσω και θα σε γαμήσω είτε με το καλό είτε με το ζόρι. Σ’ αρέσει να ξυρίζεις το μουνί σου πουτανίτσα; Έτσι το ξυρίζει και η Καλιοπίτσα, η φίλη σου; Θα την περιποιηθούν κι αυτήν την καριόλα ο Στέλιος με τον Γιώργη στο γκαράζ του Σταύρου. Της την έχουν στημένη! Θα την λιώσουν στο γαμήσι!»

Καημένη Κάλι τι σε περίμενε αλλά εδώ τώρα κινδύνευα εγώ και δεν ήξερα πως να γλιτώσω. Ήταν κατακόκκινος τώρα από την καύλα της προσμονής που θα με γαμούσε. Έπρεπε να παραδεχτώ ότι την είχα πάθει με την μαλακισμένη ιδέα που είχα για να τον αιφνιδιάσω. Είχα πετύχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα και μάλιστα τον είχα καυλώσει σε αφάνταστο βαθμό. Τίποτα δεν φαινόταν ικανό για να τον εμποδίσει να με γαμήσει! Θα έκανε ακριβώς αυτό που μου είπε, θα με ξέσκιζε. Με πλησίασε και στάθηκε δίπλα στο κρεβάτι με τα πόδια μισάνοιχτα καμαρώνοντας και επιδεικνύοντας τα «προσόντα» του κι εμένα τα μάτια μου ήταν κολλημένα σ’ αυτό το θηρίο που θα με γαμούσε. Δεν νομίζω ότι θα την γλίτωνα. Με κατάλαβε που κοιτούσα και μου λέει:

-    «Σ’ αρέσει πουτανίτσα; Σ’ αρέσει ο πούτσος που θα σε γαμήσει; Είναι καλύτερος από του λιμοκοντόρου που σε πηδάει;»

Σίγουρα ήταν μεγαλύτερος και πιο χοντρός. Είχε πλησιάσει τώρα πολύ και ο πούτσος του απείχε λιγότερο από μισό μέτρο από το πρόσωπο μου. Μπορούσα να τον διακρίνω με κάθε λεπτομέρεια. Τον πιάνει από την ρίζα και τον κουνάει πάνω - κάτω και συνεχίζει:

-    «Έλα πιάσ’ τον! Πιάσε τον πούτσο που θα σε γαμήσει! Φίλησε τον... Γλείψ’ τον για να καυλώσει καλά και να σε γαμήσει! Φέρσου του όμορφα για να σε γαμήσει καλά! Δείξε και του πούτσου μου το ξυρισμένο μουνάκι σου πουτανίτσα που θέλει να το γνωρίσει! Μη φοβάσαι γιατί ξέρει να φέρεται σε σφιχτά πουτανίστικα μουνάκια σαν και το δικό σου! Του αρέσει να τ’ ανοίγει! Έλα λοιπόν, τι φοβάσαι; Δεν δαγκώνει, μόνο θα σε γαμήσει! Σταμάτα να κρύβεσαι επιτέλους πουτανάκι...»

Και αρπάζει τα σκεπάσματα και προσπαθεί να τα τραβήξει από πάνω μου αλλά εγώ τα κρατούσα μ’ όλη μου την δύναμη.

-    «Άσε τα σκεπάσματα πουτανίτσα μην αντιστέκεσαι. Αφού θα σε γαμήσω, δεν μου γλιτώνεις τώρα!»

Και με μια απότομη και δυνατή κίνηση μου παίρνει τα σκεπάσματα και τα πετάει στο πάτωμα! Ήθελα να φωνάξω αλλά φοβόμουν και τον θείο μήπως με δείρει επειδή θα νόμιζε ότι εγώ τον προκάλεσα αυτόν τον βρωμόγερο. Ήμουν γυρισμένη στο πλάι ολόγυμνη, κουλουριασμένη, με πλάτη στον τύπο κι αυτός βγάζοντας έναν αναστεναγμό καύλας με το θέαμα του γυμνού ανατριχιασμένου κορμιού μου, απλώνει την χερούκλα του και μου χουφτώνει το κωλαράκι ενώ σχεδόν ταυτόχρονα ένα του δάχτυλο έφτασε μέχρι την τρυπούλα του κώλου μου και πήγε να μου το βάλει μέσα. Πετάχτηκα σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και γύρισα σχεδόν ανάσκελα πάντα κουλουριασμένη και σφιγμένη.

Ανέβηκε από πάνω μου γονατιστός και θεόρατος. Ο πούτσος του τώρα ακουμπούσε στο ένα μου γόνατο όπως ήταν ανασηκωμένο, καυτός και σκληρός κι εγώ τον κοιτούσα με τρόμο που με είχε πλησιάσει τόσο. Ένιωθα τις τρίχες απ’ τα πόδια του να με αγγίζουν στα πόδια μου και ανατρίχιασα ολόκληρη. Μου έχουν πει ότι είμαι σκέτη καύλα όταν ανατριχιάζω και αυτός με κοίταζε τώρα με μια επιθυμία που με τρόμαζε γιατί ήξερα ότι δεν πρόκειται να γλιτώσω από τον πούτσο του. Με είχε τώρα από κάτω του ανάμεσα στα πόδια του και είχε καθίσει πάνω στα μπούτια μου, ψηλά σχεδόν στο μουνί μου. Τ’ αρχίδια του βαριά ακουμπούσαν πάνω στα μπούτια μου και ο πούτσος του τώρα έστεκε πάνω στην κοιλιά μου τρομακτικός και σκληρός και έσταζε απ’ την καύλα του πάνω μου. Όπως με είχε καβαλήσει φάνταζε σαν καβαλάρης αποφασισμένος να δαμάσει το άλογο που δεν είχε μάθει υπακοή.

Η ανάσα του τώρα είχε γίνει βαριά και γρήγορη καθώς τα χέρια του έσπρωχναν τα δικά μου για να χαϊδέψουν τα βυζιά μου που ήταν κι αυτά ανατριχιασμένα και οι ρόγες σκληρές. Προσπάθησα να φυλαχτώ με τα χέρια μου και τότε μ’ αρπάζει μ’ όλη του την δύναμη, μου ανοίγει τα χέρια, μου κατεβάζει λίγο τα πόδια που σχεδόν τα είχα δέσει κόμπο για να προστατέψω το μουνάκι μου και πέφτει πάνω μου. Ήταν βαρύς, καυτός, οι τρίχες του με γαργαλούσαν και καθώς με φίλαγε στο σφιγμένο από αηδία στόμα και στο λαιμό μου, μου βρωμούσε η ανάσα του ούζο ανακατεμένο με τσιγάρο. Τώρα ένιωθα κάτι σκληρό, καυτό και υγρό να μ’ ακουμπάει λίγο στην κοιλιά και στο μπούτι μου και η φαντασία μου το έκανε να μοιάζει πολύ πιο μεγάλο απ’ όσο ήταν. Κόντευα να κατουρηθώ από τον φόβο μου και του είπα κλαψουρίζοντας παίζοντας το τελευταίο μου χαρτί:

-    «Σας παρακαλώ κύριε, μην μου το κάνετε αυτό. Δεν το έχω ξανακάνει. Φοβάμαι και δεν θέλω να πονέσω. Σας παρακαλώ…»

Άρχισε τότε να μου ανοίγει τα πόδια μου πολύ βίαια, με μανία - με είχε καταμελανιάσει με τα δυνατά του δάχτυλα - ενώ ταυτόχρονα μου ρούφαγε τα βυζιά και ταυτόχρονα μου έλεγε βογκώντας από καύλα:

-    «Δεν σου κάνει τίποτα ο καυλιάρης που γκομενίζεις τσουλί; Αδερφή είναι; Δεν πειράζει, καλύτερα να είμαι εγώ ο πρώτος που θα σου ανοίξει το μουνάκι! Στα σίγουρα θα στο ανοίξω καριολίτσα! Θα σε μάθω εγώ να γαμιέσαι! Από σήμερα θα σε μάθω να γίνεις καλή πουτάνα. Θα σε γαμάω κάθε μέρα. Θα σε δώσω και στους φίλους μου να σε γαμήσουν και ίσως αργότερα όταν θα έχεις γίνει καλή πουτάνα θα σου δώσω δουλειά στο «σπίτι» που έχω!»

Είχε σχέση και μ’ ένα κωλόμπαρο ο αλήτης και οι κοπέλες που δούλευαν εκεί ήθελαν δεν ήθελαν έπρεπε να πηδηχτούν από όποιον πλήρωνε το αφεντικό. Ενώ μου τα έλεγε αυτά είχε καταφέρει να μου ανοίξει τα πόδια και τώρα έπεφτε βαρύς ανάμεσα στα μπούτια μου, με τον πούτσο του να με ακουμπάει καυτός στο εφηβαίο και να φαντάζει απειλητικός μπροστά στο ανυπεράσπιστο μουνάκι μου που ήταν τώρα ορθάνοιχτο. Είχε φτάσει πλέον η στιγμή που θα συνέβαινε το μοιραίο, δεν γλίτωνα με τίποτα. Έφτυσε το δεξί του χέρι, με το άλλο μου χούφτωνε και έσφιγγε το ένα μου βυζί ενώ ο αγκώνας του μου πίεζε τον λαιμό για να μην μπορώ να ξεφύγω. Σάλιωσε τον πούτσο του και τον οδήγησε στην είσοδο του μουνιού μου.

Κουνήθηκα απελπισμένα και κατάφερα να ξεφύγω για λίγο από τον πούτσο του που τρίφτηκε πάνω στην είσοδο του μουνιού μου χωρίς να καταφέρει για την ώρα να εισβάλει μέσα μου και που τώρα ακουμπούσε στο μπούτι μου! φάνηκε να του αρέσει αυτό, τον καύλωνε κι άλλο. Φαινόταν να το διασκεδάζει αυτό το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, σίγουρος ότι δεν μπορούσα να του ξεφεύγω για πολύ και ξανάκανε κίνηση με τον πούτσο του προς το μουνάκι μου! Απλώς μου ακούμπησε το μουνάκι με τον πούτσο του και μου άφησε περιθώρια να ξεφύγω! ήταν σαδιστής και την καταέβρισκε που με παίδευε. Ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και με έκανε ότι ήθελε. Θα με παίδευε για όσο του έκανε κέφι και μετά θα με γαμούσε χωρίς να μπορώ να του αντισταθώ. Το επανέλαβε μερικές φορές ακόμα και μου λέει:

-    «Με καυλώνεις τσουλί έτσι που κουνιέσαι. Όσο και να κουνιέσαι όμως δεν θα μου γλιτώσεις πουτανίτσα! Δεν γλιτώνει το μουνάκι σου από τον πούτσο μου! Θα σε γαμήσω όσο κι αν αντιστέκεσαι και μάλιστα θα σε γαμήσω πολύ!»

Είχε δίκιο και το ήξερα, απλώς έδινα παράταση στο μαρτύριο μου και τον διασκέδαζα αντιστεκόμενη. Έμοιαζε με το «παιχνίδι» του αρπαχτικού με το θήραμα που στο τέλος δεν γλίτωνε! Άλλη μια μάταιη προσπάθεια με πολύ κόπο αυτήν την φορά με βοήθησε να κερδίσω μερικά δευτερόλεπτα προτού με καρφώσει μ’ αυτό το τέρας. τώρα σοβαρεύτηκε και ρούφηξε το βυζί μου βογκώντας σαν ζώο από καύλα. Ξανασάλιωσε τον πούτσο του με το χέρι του και τον οδήγησε ξανά στο μουνί μου. Δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου τώρα καθώς με πίεζε πολύ δυνατά με το βάρος του σώματος του και με την δύναμη του και η λεκάνη του με τα πόδια του κρατούσαν ανοιχτά τα δικά μου πόδια και το μουνάκι μου ορθάνοιχτο, ακινητοποιημένο και εκτεθειμένο στον επίδοξο εισβολέα. Τώρα το μουνάκι μου ήρθε φάτσα μ’ αυτό το κτήνος.

Δεν υπήρχε καμία ελπίδα διαφυγής. Είχε έρθει πλέον η ώρα της αλήθειας, η στιγμή που θα με «σκότωνε» με τον πούτσο του που μου φαινόταν τεράστιος και ήταν πολύ σκληρός από την καύλα. Ακούμπησε τον πούτσο του και άρχισε να σπρώχνει πολύ δυνατά. Καθώς όρμαγε μέσα μου, το μουνάκι μου υπέφερε από το ζόρισμα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ καθώς έμπαινε με δυσκολία στο στεγνό μουνάκι μου και τον ένιωθα να με σκίζει πραγματικά.

-    «Πόσο σφιχτό είναι το μουνάκι σου πουτανάκι! Αλλά εγώ θα στο ανοίξω!», γρύλισε από το ζόρι του κι ενώ εγώ βογκούσα απ’ τον πόνο.

Αυτό φαίνεται πως τον καύλωνε περισσότερο καθώς τώρα είχε μπει μέσα μου η πρησμένη από καύλα βάλανος του. Τώρα το μουνάκι μου ήταν καρφωμένο από τον πούτσο του και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ήθελα να ουρλιάξω, αλλά δεν φώναζα γιατί φοβόμουν τον θείο. Είχα ιδρώσει από το ζόρισμα και αυτός δεν έλεγε να σταματήσει να σπρώχνει. Δεν έδειχνε κανένα έλεος. Ο αντρικός του εγωισμός δεν θα τον άφηνε να σταματήσει αυτό που είχε ξεκινήσει.

Ήταν αποφασισμένος να με γαμήσει έστω κι αν μ’ έσκιζε στα δυο. Είχε πλέον μπει αρκετά μέσα μου και άρχισε να κουνιέται σιγά στην αρχή. Ξαφνικά σταμάτησε και έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου, το άγγιξε γύρω - γύρω και το έφερε στο πρόσωπο του για να το δει. Ήταν λίγο αίμα! είχαν μείνει υπολείμματα του παρθενικού μου υμένα και τώρα αυτός ο πορνόγερος μου τα είχε διαλύσει με τον τεράστιο πούτσο του. Υπερήφανος που με ξεπαρθένευε - έτσι νόμιζε, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αυτός με ξεπαρθένεψε πραγματικά - μου δείχνει το ματωμένο χέρι του και μου λέει όλο μαγκιά και έπαρση:

-    «Σου σκίζω το μουνάκι πουτανίτσα! Έτσι γαμάει ο Μήτσος πουτανίτσα! Ο χοντρός μου πούτσος έκανε το πρώτο βήμα για να εκπαιδεύσει εσένα και το σφιχτό παρθένο μουνάκι σου, για να γίνεις η πουτάνα μου! Έχεις μέλλον εσύ για το «σπίτι» μου! Πρώτα όμως θα σε ανοίξω καλά. Θα σε ξεσκίσω πουτανάκι! Θα σου «σκάψω» καλά το μουνάκι σου εγώ με το εργαλείο μου! Από εδώ και πέρα θα σε γαμάω μόνον εγώ και κανείς άλλος. Θα είσαι η προσωπική μου πουτάνα θα σε «αγοράσω» από τον μαλάκα τον θείο σου και φρόντισε να ξεκόψεις από εκείνον τον λιμοκοντόρο που γκομενίζεις. Κατάλαβες καριολίτσα;»

Ενώ τα έλεγε αυτά άρχισε πάλι να κουνιέται μέσα - έξω στο μουνάκι μου και τα τελευταία του λόγια τα έλεγε μουγκρίζοντας από καύλα! Σιγά - σιγά, λίγο απ’ την κούραση που προσπάθησα να του αντισταθώ, λίγο γιατί ο δυνατός πόνος από την εισβολή του πούτσου του υποχώρησε χαλάρωσα λίγο τα πόδια μου τα οποία άνοιξαν λίγο παραπάνω και αφέθηκα στην μοίρα μου! αυτός μούγκριζε καθώς μπορούσε να σπρώξει τώρα λίγο πιο βαθιά ενώ τα χέρια του μια τα είχε στα κωλομέρια μου που τα έσφιγγε δυνατά με τις χερούκλες του και μια τα είχε στα βυζιά μου τα οποία κόντευε να μου τα λειώσει έτσι όπως τα ζούλαγε.

Την άλλη μέρα ήμουν γεμάτη μελανιές και γρατσουνιές στο κωλαράκι μου. Τα δάχτυλα του ανίχνευαν συνεχεία την τρυπούλα του κώλου μου και μερικές φορές επιχειρούσε και έσπρωχνε κάποιο δάχτυλο λίγο μέσα χωρίς να τα καταφέρνει έτσι σφιχτή και στενή που ήταν. Δεν αντιστεκόμουν πλέον σε τίποτα μπορούσε να με κάνει ότι θέλει! Σε λίγο του έτρεχαν τα σάλια του πάνω στα βυζιά μου από την πολύ την καύλα του και τα γένια του με γρατζουνούσαν.

Τώρα είχα ανοίξει τελείως τα πόδια μου και τον άφηνα να μπαίνει ολόκληρος μέσα μου. Ήταν πολύ μεγάλος για μένα τότε και ένοιωθα σιγά - σιγά τον κόλπο μου να «ανάβει» καθώς κουνιόταν. Η μεγάλη του κοιλιά με τις τρίχες τριβόταν πάνω στην δικιά μου και τώρα την ένοιωθα να μου τρίβει και την κλειτορίδα μου λίγο που σιγά - σιγά κι αυτή ερεθιζόταν! Άρχισα να νοιώθω όμορφα όπως τριβόταν ανάμεσα στα μπούτια μου.

Ένιωθα τώρα μια ζέστη και ένα μούδιασμα να πλημμυρίζει τη λεκάνη μου, η τρυπούλα του κώλου παλλόταν καθώς κινιόταν και τα υγρά μου άρχισαν να πλημμυρίζουν τον κόλπο μου. Ένιωθα να φουντώνω ολόκληρη, ν’ ανατριχιάζω όχι από φόβο και πόνο αυτή τη φορά, αλλά από καύλα. Είχα γείρει το κεφάλι μου προς τα πίσω έχοντας μισόκλειστα τα μάτια μου, το στόμα μου μισάνοιχτο και την γλώσσα μου την περνούσα πάνω απ’ τα χείλη μου ενώ βογκούσα σιγανά από ηδονή! Ακούμπησε τότε τον αντίχειρα του στα μουσκεμένα χείλη μου κι εγώ αμέσως τον ρούφηξα λαίμαργα βογκώντας πιο δυνατά τώρα παίζοντας το με την γλώσσα.

Ήθελα αντί για τον αντίχειρα του να είχα έναν πούτσο στο στόμα μου να τον ρουφάω μέχρι να του πάρω όλα του τα υγρά. Ήθελα τον πούτσο αυτού του άντρα που με γαμούσε στο στόμα, αλλά πρώτα ήθελα να γονατίσω μπροστά του με υποταγή στη δύναμη αυτού του αρσενικού, να τον γλύψω μέχρι να χύσει το στόμα μου, να γεμίσει με σπέρμα το πρόσωπο μου. Ήμουν σε έκσταση όταν από τα υγρά μου που είχαν κυλήσει στο κωλαράκι μου, μπόρεσε να γλιστρήσει όλο το δάχτυλο του μέσα του.

Τρελάθηκα από καύλα και ήθελα να γυρίσω στα τέσσερα, να τεντώσω την μέση μου, να του δείξω την τρυπούλα του κώλου μου για να μπορεί να μου την ξεσκίσει με τον πούτσο του που με έλειωνε από καύλα, καθώς συνέχιζε να με γαμάει γλυκά. Ήθελα ότι φαντασιωνόμουν τόσο καιρό που αυνανιζόμουν να μου το κάνει αυτός ο καβαλάρης που με γαμούσε μανιασμένα κι εμένα μου άρεσε! Ντρεπόμουν όμως να ζητήσω τέτοια πράγματα, δεν ήμουν έτοιμη ακόμα. Τι μου συνέβαινε; Μου άρεσε που γαμιόμουν μ’ αυτόν τον πορνόγερο; Τι σημασία είχε εκείνη την ώρα που ένιωθα ηδονή. Με είχε καυλώσει ενώ με γαμούσε κι αυτό μου συνέβαινε πρώτη φορά. Με είχε καυλώσει αυτός ο άξεστος πορνόγερος που σχεδόν με είχε βιάσει και ξεφτιλίσει.

Άνοιξα καλά τα πόδια μου τώρα χωρίς να με πιέζει αυτός, τα σήκωσα ψηλά και τα τύλιξα ενστικτωδώς πιο ψηλά από την μέση του, στην πλάτη του για να τον διευκολύνω να εισβάλει βαθιά μέσα μου. Τα χέρια μου τον είχαν αγκαλιάσει για να τον νοιώθω καλύτερα και του χάιδευα την μαλλιαρή του πλάτη που είχε ήδη ιδρώσει. τώρα μπορούσα να τον νοιώθω να με γαμάει πιο καλά, να με γαμάει γλυκά, η κλειτορίδα μου είχε ερεθιστεί για τα καλά το ίδιο και ο κόλπος μου.

Τ’ αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στην τρυπούλα του κώλου μου καθώς έκανε μεγάλες διαδρομές γλιστρώντας μέσα μου και τα υγρά μου έτρεχαν έξω απ’ το μουνάκι μου στα μπούτια μου και στο κωλαράκι μου. Είχα γίνει μούσκεμα και αυτός έσπρωχνε πιο δυνατά τώρα και καθώς έμπαινε μέσα μου με ορμή χτυπούσε με τον πούτσο του την μήτρα μου και η καύλα μου γινόταν απίστευτη. Είχα μπήξει τώρα τα νύχια μου στην πλάτη του και βογκούσα δυνατά από καύλα σε κάθε μανιασμένη εισβολή του. Τον ήθελα να με γαμάει, να με γαμήσει πολύ μέχρι να με τελειώσει.

-    «Σ’ αρέσει πουτανάκι που σε σκίζω; Σ’ αρέσει τσουλί που σου γαμάω το μουνάκι σου;»

Ε, λοιπόν ναι μου άρεσε και του το είπα:

-    «Μ’ αρέσει που με σκίζεις. Μ’ αρέσει να με γαμάς ψωλαρά μου! Είμαι η πουτάνα σου. Γάμα την πουτάνα σου. Σκίσε με γαμιά μου. Γάμα με, γάμα με!!!», του έλεγα βογκώντας από καύλα.

Δεν ήξερα τι έλεγα πια ήμουν σε έκσταση. Μου έσφιγγε τώρα δυνατά τα βυζιά μου, τα δάγκωνε, μου δάγκωνε και μου ρούφαγε τον λαιμό - με γέμιζε σημάδια - και μούγκριζε λέγοντας μου:

-    «Θα σε ξεσκίσω πουτάνα! Θα σε ξεπατώσω!»

Και με σφυροκοπούσε με τον πούτσο του για λίγο ακόμα ώσπου άρχισε να πετάγεται με ορμή το καυτό του σπέρμα μέσα μου κι αυτός μούγκριζε, σπαρτάραγε καθώς μ’ έχυνε και έσπρωχνε να μπει κι άλλο μέσα μου λες και ήθελε να μπει ολόκληρος! Ένιωθα το σπέρμα του μέσα μου καυτό και μ’ έπιασε αμόκ καθώς σταμάτησε να κουνιέται και τότε κουνιόμουν εγώ από κάτω του, κουνούσα την λεκάνη μου σα να τον γαμούσα εγώ!

-    «Μην σταματάς τώρα γαμιά μου. Γάμα με! Γάμα την πουτανίτσα σου! Σκίσε με μαλάκα! Μην σταματάς τώρα!», του έλεγα και φώναζα ενώ τον έσφιγγα με τα πόδια μου δυνατά και κουνιόμουν σαν τρελή.

Φοβήθηκε να μην ακουστούμε και σαστισμένος μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του! αυτό ήταν. Για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωθα τον πραγματικό οργασμό και καθώς μούγκριζα και σπαρταρούσα από κάτω του, με τον πούτσο του μέσα μου ακόμα να χύνει, του δάγκωσα δυνατά το χέρι και το τράβηξε βλαστημώντας. Τα ουρλιαχτά μου πρέπει να ακούγονταν μέχρι τον δρόμο από την έκσταση και την ηδονή του οργασμού μου και αυτός φοβισμένος χωρίς να ξέρω γιατί, ντύθηκε πιο γρήγορα απ’ ότι ξεντύθηκε και εξαφανίστηκε προτού το καταλάβω. Δεν έδινα σημασία πια από την έκσταση που ήμουν και με κλειστά μάτια, με τα χέρια μου να μαλάζουν το μουνί μου, απολάμβανα τη στιγμή λαχανιασμένη, απολάμβανα τον οργασμό μου.

Σε λίγο όταν τ’ άνοιξα, είδα από πάνω μου να στέκει ο θείος. Μόλις συνειδητοποίησα ποιος είναι με το ένα χέρι έκρυψα τα βυζιά μου με το άλλο το μουνάκι μου και πήγα να φύγω από μπροστά του. Μ’ ένα δυνατό χαστούκι με ξαναέριξε στο κρεβάτι ζαλισμένη. Μέχρι να συνέλθω από το σοκ του χτυπήματος είχε γδυθεί και είχε έρθει πάνω μου και καθότανε στο στήθος μου. Τα γόνατα του είχαν ακινητοποιήσει τα χέρια μου και ο καυλωμένος πούτσος του ήταν ανάμεσα στα βυζιά μου και έσταζε πάνω μου. Μ’ αρπάζει απ’ τα μαλλιά και με τραβάει. Τώρα ο πούτσος του ήταν μπροστά στο πρόσωπο μου καθώς με διέταζε:

-    «Φίλα τον τσουλί και πρόσεχε μην τον δαγκώσεις γιατί θα σε διαλύσω! Άντε λοιπόν πάρε τον πούτσο μου στο στόμα! Αφού σ’ αρέσει να γαμιέσαι θα σε μάθω να κάνεις και τσιμπούκια πουτανάκι! Θα σ’ αρέσει όταν θα σε χύνω στο στόμα και φρόντισε να μην φτύσεις το χύσι μου γιατί θα σε σκοτώσω πουτάνα!»

Καθώς μου τα έλεγε αυτά με χαστούκιζε πριν ο πούτσος του μπει στο στόμα μου. Τώρα ήταν στο στόμα μου και είχε μια παράξενη υφή και γεύση και η μυρωδιά του μου θύμιζε ότι ήταν αρσενικό! Έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι μου, άφησε τα μαλλιά μου και χούφτωσε τα βυζιά μου για να μπορεί να περνάει ανάμεσα τους ο πούτσος του και να φτάνει μέχρι το στόμα μου που ήταν ανοιχτό για να μπορεί να μπαίνει μέσα. Δεν ξέρω πως γινόταν αυτό αλλά εγώ ένοιωθα και πάλι καυλωμένη και είχα ανατριχιάσει πάλι ολόκληρη. Καθώς έμπαινε ορμητικά στο στόμα μου, η γλώσσα μου τον έγλυφε κι εγώ ηδονιζόμουν όλο και περισσότερο. Είδε την ανατριχίλα στα βυζιά μου και μου λέει:

-    «Σ’ αρέσει που σου γαμάω τα βυζιά πουτάνα; Σ’ αρέσει που σου γαμάω το στόμα; Θα σ’ αρέσει και το σπέρμα μου όταν θα σε χύνω καύλα μου!», έλεγε καθώς κινιόταν πιο γρήγορα και η ανάσα του ακουγόταν βαριά και λαχανιασμένη, δείγμα ότι σε λίγο θα μ’ έχυνε.

Πράγματι μετά από λίγο έσπρωξε πιο πολύ τον πούτσο του στο στόμα μου μέχρι το λαρύγγι μου!

-    «Πάρ’ τα πουτάνα! Πάρ’ τα στο στόμα γαμημένη πουτάνα! Πάρε τα χύσια μου καριόλα!»

Το σπέρμα του πετάχτηκε με δύναμη στο λαρύγγι μου και παραλίγο να πνιγώ. Άρχισα να το καταπίνω γρήγορα καθώς δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα άλλο. Ήταν καυτό και αλμυρό και είχε μια βελούδινη υφή. Σε λίγο είχε τελειώσει και τραβήχτηκε. Με κοίταζε ικανοποιημένος που μ’ έχυσε και τα κατάπια! Αφού μου έριξε μερικά χαστούκια με τον πούτσο του και μου είπε πόσο πουτάνα ήμουν, συνέχισε να μου λέει:

-    «Φεύγω τώρα γιατί θα έρθει η θεία σου. Πρόσεξε μη σου ξεφύγει και πεις τίποτα γιατί θα σε σκοτώσω καριόλα! Αύριο θα συνεχίσουμε το μάθημα! Θα σε μάθω να γαμιέσαι κι απ’ τον κώλο! Θα σου γαμήσω το κωλαράκι αφού πρώτα στο γλείψω. Αν δεν είσαι καλή μαθήτρια θα σου ξεσκίσω την τρυπούλα πουτανάκι, θα σε ξεκωλιάσω! Θα σε μάθω υπακοή εγώ! Θα σε μάθω να γαμιέσαι μόλις στο ζητάνε, ν’ ανοίγεις τις τρύπες σου πρόθυμα για να σε γαμήσουν! Και τώρα πήγαινε να πλυθείς βρώμα και τσιμουδιά, όπως είπαμε!»

Και έφυγε από το δωμάτιο μου γιατί σε λίγο θα ερχόταν η κακομοίρα η θεία που δεν φανταζόταν πότε τι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι της. Τότε πήρα την μεγάλη απόφαση. Δεν θα καθόμουν εκεί να με κάνει ότι θέλει ο ένας και ο άλλος. Θα έφευγα κρυφά. Θα έπαιρνα λίγα πράγματα, κάτι λεφτά που είχα από τους γονείς μου για ώρα ανάγκης κρυμμένα καλά μην τα βρει ο χαραμοφάης ο θείος που ήθελε και κώλο και θα το έσκαγα!

Ειδοποίησα και την Κάλι για να προσέχει τους πορνόγερους, αλλά αυτή την πάτησε από τον γκόμενο της. Εγώ το έσκασα χωρίς να μάθει πότε η θεία και οι γονείς μου το γιατί, παρά μόνο τους έπαιρνα τηλέφωνο για να τους πω ότι είμαι καλά.

Ήρθα στην Αθήνα και τον πρώτο καιρό έμεινα σε μια φίλη που είχα γνωρίσει στο εξωτερικό όπου ήμασταν μετανάστες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.