Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πήρα κι εγώ την απόφαση να στείλω μια ιστορία που μου έτυχε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είμαι 54 ετών, παντρεμένη, χωρίς παιδιά, λίγο γεματούλα με ωραίο πρόσωπο και αρκετά καλά προσόντα.

Ο άντρας μου θα έλειπε για επαγγελματικό ταξίδι και θα ήμουν μόνη. Έτσι αποφάσισα να πάω στο εξοχικό να κάνω και καμιά δουλειά, μιας και θα πηγαίναμε εκεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Σηκώθηκα λοιπόν το Σάββατο το πρωί και ξεκίνησα για το εξοχικό. Φτάνοντας στο χωριό σε μια διασταύρωση ήταν μαζεμένοι κάτι Αλβανοί και έψαχναν για δουλειά. Δεν ήθελα με τίποτα να πάρω Αλβανό και προχώρησα πιο κάτω και βλέπω κάτι μελαχρινούς. Σταματάω και τους ρωτάω από που είναι. Πετάγεται ένας γύρω στα είκοσι και μου απαντάει με σπαστά ελληνικά:

-    «Από Πακιστάν κυρία!»

Του λέω ότι θέλω να κάνω κάτι δουλειές μου λέει:

-    «Ότι τέλει εγώ μπορεί!»

Ήθελα να κόψει κάτι χόρτα και να καθάριζε το εξοχικό τον ρώτησα πόσο θα πάει περίπου και μου είπε:

-    «Πέντε ευρώ το ώρα».

Έτσι λοιπόν τον έβαλα στο αμάξι και φύγαμε για το σπίτι. Όταν φτάσαμε του έδειξα τι ήθελα να κάνει. Φόρεσε ένα κοντό σορτς και άρχισε αμέσως την δουλειά. Εγώ φόρεσα ένα τιραντέ παλιό φόρεμα και άρχισα να κάνω δουλειές μέσα στο σπίτι. Όλα πήγαιναν ρολόι. Κάποια στιγμή, μετά από δύο ώρες περίπου, του είπα να σταματήσει και να έρθει να του βάλω κάτι να πιει, μιας και έκανε αρκετή ζέστη. Έτσι και έκανε.

Όταν ήρθε του είπα να καθίσει να πάρει καμιά ανάσα και του έβαλα χυμό και του έκανα καφέ. Του έδωσα τσιγάρο και πιάσαμε την κουβέντα. Μου είπε ότι τον λένε Αλί, είχε τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, είναι είκοσι ετών και έμενε σε κάτι ξαδέρφια του.

Φαινόταν καλό παιδί, απλά τα ματάκια του έπαιζαν πάνω μου, μιας και το φόρεμα ήταν λίγο κοντό και ανοιχτό αρκετά μπροστά κι όταν έσκυβα τα βυζιά μου ήταν εμφανή. Δεν έδωσα σημασία, άλλωστε μικρό παιδί ήταν.

Μετά από λίγο έφυγε και συνέχισε έξω τη δουλειά κι εγώ μέσα την δική μου. Ενώ έκανα δουλειές σκεφτόμουν τι θα μπορούσε να σκέφτεται ο μικρός όταν με κοιτούσε. Έτσι με είχε βάλει στην πρίζα. Είχαν περάσει πολλές ώρες κι αυτός είχε τελειώσει. Χτυπάει την πόρτα και μου λέει:

-    «Εγώ τελειώσει έξω κυρία. Θέλει κάτι άλλο;»

Βγαίνω έξω και τα είχε κάνει λαμπίκος όλα και του είπα αν μπορεί να ανέβει στην σκάλα να καθαρίσει λίγο τα φώτα μιας κι εγώ φοβόμουν. Έτσι και έκανε. Του κρατούσα την σκάλα από κάτω και καθάριζε τα μάτια του από πάνω. Είχαν χωθεί μέσα στο στήθος μου κάθε φορά που μου έδινε να βουτήξω το βέτεξ στο νερό. Δεν ξέρω γιατί αλλά ερεθιζόμουνα στην ιδέα ότι ο μικρός έπαιρνε μάτι τα βυζιά μου.

Καθώς ήταν πάνω στην σκάλα, άρχισα να προσέχω τα πόδια του. Ήταν λεπτά και μαύρα. Κάποια στιγμή βλέπω στην δεξιά γάμπα του αίμα και του λέω:

-    «Αλί! Τι έπαθες εκεί;»

-    «Χτυπήσει εγώ λίγο από σύρμα…», μου απαντάει.

Τον λυπήθηκα και του λέω:

-    «Κατέβα να βάλουμε λίγο φάρμακο…»

Κατεβαίνει και κάθεται σε μια καρέκλα και πάω στο μπάνιο να φέρω λίγο μπεταντίν και βαμβάκι. Όπως είναι καθιστός σκύβω και αρχίζω να βάζω στην πληγή του. Τα βυζιά μου τώρα είναι φως φανάρι μπροστά του και τον αφήνω να τα απολαύσει. Καθώς του αγγίζω το πόδι ανατριχιάζει ολόκληρος και συνεχίζω και βλέπω το εργαλείο του… Ψιλοσηκώνεται και αργά - αργά το χέρι μου το πάω προς το σορτς. Του ανοίγω τα πόδια του και χώνω το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο. Πιάνω τον πούτσο του τον έχει τεράστιο και τον ακούω να λέει:

-    «Αρέσει εσένα κυρία πούτσο μου;»

Χωρίς να απαντήσω του κατεβάζω το σορτς και τον βγάζω έξω και του τον παίζω αργά στην παλάμη μου. Σκύβω και τον παίρνω όλο μέσα. Είναι τελείως πέτρα! Σηκώνεται και με πιάνει αγκαλιά, μου βγάζει το φόρεμα και μου πετάει τα βυζιά έξω από το σουτιέν και αρχίζει να μου φιλάει τις ρώγες. Ενώ το δεξί του χέρι κατεβαίνει κάτω στο κιλοτάκι μου και το χώνει μέσα μου λέει:

-    «Πολύ καλό μουνί εσύ κυρία!»

Με καυλώνει όταν με λέει κυρία και πάω στον καναπέ, ανοίγω τα πόδια, βγάζω την κιλότα και του λέω να με γλείψει. Το κάνει υπέροχα! Έρχεται πάνω, βάζει τα πόδια μου στους ώμους του και τον σπρώχνει μέσα. Τρελαίνομαι! Τα έχω δει όλα! Με κάνει και τελειώνω αμέσως και μετά και αυτός τελειώνει πάνω στην κοιλιά μου.

Μπήκαμε για μπάνιο και συνεχίσαμε. Έμεινε εκεί το βράδυ και όλη νύχτα τον είχα για πάρτη μου… Άλλωστε που θα ξαναέβρισκα είκοσι χρονών καυλί;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.