Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα. Με λένε Κική και είμαι μεγάλη φαν του site. Έχω διαβάσει τις περισσότερες από τις ιστορίες και η αλήθεια είναι πως με όλες έχω νιώσει το βρακάκι μου να βρέχεται. Δε με νοιάζει αν είναι αληθινές ή ψεύτικες, αυτό που ξέρω είναι πως όλες ξεχειλίζουν από καύλα.

Πάντα ήθελα να ζήσω μερικές από αυτές τις καταστάσεις που περιγράφονται, αλλά γενικώς είμαι άνθρωπος των σταθερών δεσμών κι εκτός από δυο one night stands δεν έχω κάνει κάτι τρελό. Εννοείται πως με τους σταθερούς μου δεσμούς κάνουμε διάφορα κόλπα, αλλά αυτό που θα ήθελα πραγματικά να κάνω είναι ένα ομαδικό ή έστω ένα τρίο. Θέλω πολύ να νιώσω πούτσες να γεμίζουν όλες μου τις τρύπες ταυτόχρονα και να με χύνουν παντού.

Αυτό που μου αρέσει πολύ και που ο τωρινός μου σύντροφος επίσης τρελαίνεται να είμαι σκλάβα. Ήξερε όμως και τις άλλες μου προτιμήσεις. Πριν από λίγες μέρες ήρθε σπίτι μου ένα γράμμα. Ήταν από τον Κώστα. Παραξενεύτηκα αρχικά. Το άνοιξα. Ήταν ένα σημείωμα.
Καριολίτσα, έγραφε, αύριο το απόγευμα θα πας να αποτριχώσεις όλο σου το μουνάκι και θα είσαι σπίτι μου στις 7. Θα βρεις ένα πακέτο κι ένα σημείωμα. Κάνε ότι λέει και περίμενε με να έρθω.

Πήγα κι έκανα αποτρίχωση και το μουνάκι μου έμεινε εντελώς γυμνό, όπως όταν ήμουν δέκα. Ήταν πολύ απαλό και όμορφο. Αμέσως πήγα στο σπίτι του. Άνοιξα, βρήκα το κουτί και το σημείωμα. Μέσα το κουτί είχε ένα ολόσωμο κορμάκι, διαφανές με τρύπες στο στήθος και ένα μεγάλο μόνιμο άνοιγμα από κάτω.

Φόρεσε το, πουτανάκι έγραφε το σημείωμα, κι όταν μπω στο σπίτι θέλω να βρω τη μουνάρα σου υγρή και τα δαχτυλάκια σου ν\' ανοίγουν την κωλοτρυπίδα σου γιατί θα φάει γερό ξέσκισμα. Γδύθηκα και πριν το φορέσω έβγαλα μια φωτογραφία το μουνάκι μου και του την έστειλα με mms.

Φόρεσα το κορμάκι μαζί με ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο. Κάθισα στον καναπέ κι άρχισα να χαϊδεύομαι και να χώνω τα δάχτυλα και στις δυο μου τρύπες. Εκείνη τη στιγμή ήρθε κι εκείνος και κατευθείαν μέσα από το παντελόνι του κατάλαβα ότι ο πούτσος του ήταν σηκωμένος. Ήρθε κατευθείαν προς το μέρος μου, μου έδωσε δυο σκαμπίλια, με άρπαξε από τα μαλλιά και με έριξε στο πάτωμα. Κατέβασε το παντελόνι και φάνηκε ο τεράστιος πούτσος του απίστευτα καυλωμένος.

Με βούτηξε πάλι από τα μαλλιά με έβαλε να του το γλύψω και τον έχωνε τόσο βαθιά που κόντευα να πνιγώ. Με άφησε, με ξαναπέταξε κάτω και με μια πολύ γρήγορη κίνηση μου τον έχωσε στο κωλαράκι κάνοντας με να ουρλιάξω από τον πόνο και την καύλα. Έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό μου και με έσφιγγε τόσο πολύ που νόμιζα πως θα με πνίξει, ενώ ταυτόχρονα μου τον έμπηγε τόσο βαθιά στον κώλο που κόντευα να λιποθυμήσω. Σου αρέσει να σου πηδάω τον κώλο ξεσκισμένο πουτανάκι μου έλεγε συνεχώς κι εγώ προσπαθούσα να γλιτώσω γιατί ο πόνος είχε γίνει αφόρητος.

Με βίαζε κανονικά, τα δάκρυα είχαν πλημμυρίσει τα μάτια μου αλλά και τα υγρά το μουνί μου, αφού και η καύλα ήταν εξίσου μεγάλη. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι. Έβγαλε απότομα το καυλί του από τον κώλο μου και με διέταξε να πάω να ανοίξω. Με κόπο έφτασα στην πόρτα και άνοιξα. Ήταν ο κολλητός του. Με το που με βλέπει με το κορμάκι, κλείνει την πόρτα κι αρχίζει να γλύφει τα βυζιά μου.

Δεν ήξερα τι να κάνω. Τι έπαθες πουτανάκι μου λέει, αυτό δεν έλεγες στον Κώστα τόσο καιρό ότι ήθελες. Να σε γαμάνε δύο και τρεις μαζί; Τώρα το παίζεις παρθένα;
Δε μίλησα.

Συνέχισε να με γλύφει και να χώνει τα δάχτυλα του στις τρύπες μου. Ο Κώστας μας κοιτούσε και τον έπαιζε. Έρχεται προς μέρος μας και λέει τέτοια καριόλα που είναι ας τις δώσουμε αυτό που θέλει.

Με τραβάει από τα μαλλιά με γονατίζει μπροστά τους κι εγώ αρχίζω να τους τσιμπουκώνω εναλλάξ ώσπου με χύνουν. Τους πήρε μόνο λίγα λεπτά να \"ξανασηκωθούν\". Με τράβηξαν στον καναπέ. Ο Κωστας ξάπλωσε και με τράβηξε να κάτσω στον πούτσο του κι άρχισε να με γαμάει και να με χτυπάει στο πρόσωπο με μίσος.

Σκιστης τον κώλο λέει στον Γιάννη (ο φίλος του) κι εκείνος χωρίς να χάσει χρόνο χώνει τη χοντρή του ψωλή στο κωλαράκι μου. Δεν το πίστευα αυτό που συνέβαινε.

Κι όποιος δεν την έχει ζήσει αυτή την καύλα δεν μπορεί να το καταλάβει. Με γαμούσαν με τον ίδιο ρυθμό πολύ δυνατά κι ένιωθα και τις δυο ψωλές όσο πιο βαθιά γινόταν μέσα μου. Έτσι ένιωσα σε λίγο βαθιά μέσα μου και τα χύσια τους.

Ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου και θέλω πολύ να το ξαναζήσω σύντομα. Κι από ότι κατάλαβα μάλλον αυτό θα ξανασυμβεί πιο γρήγορα από ότι περιμένω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).