Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα αποφάσισα να γράψω κι εγώ μια ιστορία από τις όχι και τόσο πολλές που θα μπορούσα να διηγηθώ.

Την Εύα τη γνώρισα από το icq. Μιλούσαμε αρκετό καιρό και τελικά αποφάσισε να έρθει διακοπές στην Ελλάδα. Ήταν μια ευκαιρία να συναντήσει ο ένας τον άλλον, μια που από μακριά τα είχαμε ψιλοβρεί δε χάναμε και τίποτα να τα πούμε από κοντά. Έτσι ήρθε η μέρα συναντηθήκαμε. Όσοι το έχουν κάνει, ξέρουν ότι είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα κάποιον που τον έχεις γνωρίσει από φωτογραφίες να τον βλέπεις από κοντά με σάρκα και οστά.

Στο ραντεβού μου ήρθε μανάρι, περιποιημένη και φρέσκια. Από μακριά δεν είχαμε επιδοθεί σε cyber αλλά σίγουρα υπήρχαν τα υπονοούμενα και οι φιλοφρονήσεις. Έτσι μετά από τον καφέ και το ποτάκι, είπαμε να συνεχίσουμε με ένα κρασί στο δωμάτιό μου. Μπήκε με ένα βλέμμα διστακτικό. Καθίσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να πίνουμε κρασί.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε και έτσι έσκυψα αργά και τη φίλησα. Αν και λίγο μαζεμένη στην αρχή, δεν μάσησα και έτσι σιγά σιγά η μικρή άρχισε να ανάβει. Την κρατούσα στην αγκαλιά μου με δύναμη, τη χάιδευα στην πλάτη και άρχισα να την ξεντύνω. Η χαρά του καλοκαιριού είναι ότι η διαδικασία διαρκεί πολύ λίγο και έτσι αφού άρχισε να κάνει και αυτή το ίδιο βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι.

Με τρέλανε το ότι είχε αφήσει μόνο μία μικρή τουφίτσα και όλη η υπόλοιπη ήταν προσεκτικά ξυρισμένη. Το πουλάκι μου ήταν προετοιμασμένο καλά για το βράδυ. Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να τη χαϊδεύω σε όλο της το κορμί, ώμους, πλευρά, μηρούς, γάμπες. Σα γατί έκλεισε τα μάτια και απολάμβανε, βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς ευχαρίστησης. Ασχολήθηκα αρκετά με το στήθος της, πιπιλώντας την και ταυτόχρονα χαϊδεύοντας την γύρω από την τρυπούλα της χωρίς όμως να αγγίξω.

Ταξίδευε σε άλλο κόσμο. Χωρίς καθόλου βιασύνη, έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της, και άρχισα να τη γλύφω, πότε βάζοντας τη γλώσσα μέσα, πότε δαγκώνοντας την κλειτορίδα της και πότε ρουφώντας τα υγρά της. Κάπου εκεί έσφιξε τα πόδια, άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά και αφήνοντας μία κραυγή και ένα λαχάνιασμα να ακολουθεί τελείωσε. Η καρδιά της πήγαινε να σπάσει, αλλά δεν είχα αποφασίσει αυτό το βράδυ να την αφήσω να ξεκουραστεί. Τη γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να της γλύφω τη ραχοκοκαλιά, και έτσι όπως ήμουν θεριεμένος τον έτριβα απαλά στην τρυπούλα της.

Δεν άργησε να έχει και δεύτερο οργασμό την ώρα που της χούφτωνα το στήθος, πιο ήπιο αυτή τη φορά. Ήταν η κατάλληλη στιγμή να μπω μέσα της, και έτσι με μια σταθερή κίνηση την καρφώνω και αρχίζω να κουνιέμαι. Άρχισε δεύτερος γύρος αναστεναγμών, ενώ πότε της φιλούσα και πότε της δάγκωνα ελαφρά το λαιμό.

Επειδή είχε όμως αρχίσει να τεμπελιάζει, ξάπλωσα μπρούμυτα και της προσέφερα ένα άκρως αναπαυτικό κάθισμα, ενώ της χούφτωνα το στήθος της. Αφού έγλειψε το δάχτυλο, το ακούμπησα στην πίσω τρυπούλα της και έτσι όπως κουνιότανε σιγά σιγά έμπαινε κι αυτό μέσα. Είχε ξεφύγει τελείως και δε χρειάστηκε παρά ελάχιστα λεπτά για να τελειώσει για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά όμως πραγματικά ήθελε μερικά λεπτά να βρει την ανάσα της, και έτσι μετά από ένα γλωσσόφιλο διαρκείας, την έστησα στα τέσσερα.

Μπήκα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μέσα της και άρχισα να της δίνω ρυθμό κρατώντας την από τη μέση. Κάπου εκεί τελείωναν και οι αντοχές μου και έτσι καταφέραμε να έχουμε σχεδόν ταυτόχρονα οργασμό, με μένα να τελειώνω στην πλάτη της.

Αφού τη σκούπισα προσεκτικά με μία πετσέτα βρεγμένη με χλιαρό νερό, με ευχαρίστησε καθαρίζοντας με, με ένα υπέροχο γλείψιμο για αρκετή ώρα. Οι περιπέτειες συνεχίστηκαν αλλά δυστυχώς μόνο για μερικές μέρες ακόμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).