Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Χτες μπήκα στις παλιές ιστορίες και μια από τις ιστορίες που διάβασα για μια παντρεμένη μου θύμισε μια δικιά μου ανάλογη εμπειρία.

Η ιστορία που έχω σκοπό να σας διηγηθώ τοποθετείται χρονικά πριν δυο χρόνια. Εκείνη την περίοδο χώρισα από μια κοπέλα που ήμουνα πολύ μα πολύ καψούρης μαζί της με αποτέλεσμα να έχω μια αρκετά χάλια ψυχολογία και έψαχνα τρόπους να απασχολήσω το μυαλό μου για να μην την σκέφτομαι. Κατά την διάρκεια της σχέσης μου με εκείνη είχα πάρει αρκετά κιλά, δέκα για την ακρίβεια και αποφάσισα να γραφτώ σε ένα γυμναστήριο.

Πήρα λοιπόν τον κολλητό μου και γραφτήκαμε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου Candia Maris. Επειδή το γυμναστήριο διαθέτει και spa και υπηρεσίες ομορφιάς, τα περισσότερα μέλη ήταν γυναίκες συνήθως από τα τριάντα και πάνω και κατά το πλείστον παντρεμένες όπως και το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας μας.

Έχουν λοιπόν περάσει τρεις μήνες από τότε που γράφτηκα στο γυμναστήριο και εγώ έχω χάσει δεκαπέντε κιλά και νιώθω ότι έχει βελτιωθεί η εξωτερική μου εμφάνιση με αποτέλεσμα να έχει ανέβει το ηθικό μου στον ουρανό. Ένα απόγευμα εκεί που είμαι και κάνω ασκήσεις στήθους κοιτάω κάποια στιγμή στον καθρέπτη και βλέπω μια γυναίκα να με κοιτάει και μόλις γύρισα και την κοίταξα πήρε το βλέμμα της αλλού. Ήταν μια μελαχρινή γυναίκα γύρω στα τριάντα η οποία είχε ένα υπέροχο σώμα παρά την ηλικία της. Από τότε και μετά την παρατηρούσα χωρίς να φαίνομαι και συνεχώς την έπιανα να με κοιτάει επίμονα. Άρχισα κι εγώ να κάνω το ίδιο.

Αυτό το παιχνίδι κράτησε αρκετές μέρες. Δεν το είχα πει σε κανέναν, ούτε στον κολλητό μου για λόγους διακριτικότητας. Περίπου μια εβδομάδα μετά έτυχε και μπήκα στο υδρομασάζ το οποίο είναι κοινό για άνδρες και γυναίκες και την βρήκα μέσα αλλά για κακή μου τύχη ήταν και δυο γνωστοί μου μέσα. Μου είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι έπρεπε να την αποπλανήσω πάση θυσία. Η ευκαιρία μου δόθηκε είκοσι λεπτά αργότερα που οι δυο άντρες που ήταν στο υδρομασάζ σηκώθηκαν και έπεσαν στην πισίνα αφήνοντας μας μόνους. Την πλησίασα και της είπα το όνομα μου και εκείνη μου είπε το δικό της και πιάσαμε μια ψιλή κουβεντούλα.

Μιλούσα αρκετή ώρα μέχρι σε κάποια φάση της είπα πως είναι ωραία γυναίκα. Εκείνη μου απάντησε ότι την κολακεύει αυτό που της λέω αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα μεταξύ μας γιατί είναι παντρεμένη. Εγώ ακάθεκτος εκεί συνέχισα να της την πέφτω και να γίνομαι όλο και πιο πιεστικός αλλά με όμορφο τρόπο. Κάποια στιγμή πήγαμε να αλλάξουμε και να φύγει ο καθένας για το σπίτι του. Φρόντισα να αλλάξω και να κάνω το μπάνιο μου όσο πιο γρήγορα γίνεται, έγραψα σ ένα χαρτάκι το τηλέφωνο μου και την περίμενα στην υποδοχή να περάσει. Κάποια στιγμή πέρασε και εγώ την χαιρέτησα με χειραψία βάζοντας της στο χέρι το χαρτάκι με το τηλέφωνο μου.

Ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνε τηλέφωνο. Πράγμα που δεν άργησε να συμβεί. Μόλις έφτασα σπίτι το κινητό μου χτύπησε με απόκρυψη αριθμού. Το σήκωσα. Ήταν εκείνη. Μου είπε πως την έχω τρελάνει και ότι δεν ξέρει αν είναι σωστό αυτό που κάνει αλλά θέλει να με συναντήσει. Το ραντεβού κλείστηκε δυο μέρες μετά στο σπίτι μου. Οι μέρες μέχρι εκείνη τη στιγμή πέρασαν στέλνοντας ο ένας στον άλλο ερωτικά μνήματα με τα οποία έλεγε ο ένας στον άλλο τι πρόκειται να του κάνει όταν συναντηθούμε σπίτι μου. Εκείνη μου αποκάλυψε ότι έχει να κάνει σεξ με τον άντρα της παραπάνω από έξι μήνες πράγμα που εμένα με καύλωσε ακόμα πιο πολύ γιατί θα ήταν αρκετά στερημένη για να με ξεζουμίσει. Η καύλα είχε φτάσει στα όρια. Δεν περνούσαν οι στιγμές μέχρι να έρθει η ώρα που θα ξεσκιζόμασταν. Εγώ είχα ετοιμάσει τα πάντα ρομαντικά κεριά, σατέν σεντόνια, απαλή μουσική, αιθέρια έλαια για μασάζ, φτερό για χάϊδεμα και φυσικά προφυλακτικά.

Χτύπησε το κουδούνι μου. Της άνοιξα μπήκε δειλά - δειλά μέσα. Γύρισε, κοίταξε τον χώρο και μετά εμένα έκανε να μου πει ότι δεν το έχει ξανακάνει και ότι δεν έχει απατήσει ξανά τον άντρα της. Εγώ την σταμάτησα της είπα να μην αγχώνεται να χαλαρώσει και να αφεθεί στα μαγικά μου χεράκια. Την πήρα την ξάπλωσα στο κρεβάτι, της έβγαλα τα ρούχα και την άφησα με τα εσώρουχα. Εκείνη έκανε να ξεκουμπώσει το σουτιέν της αλλά δεν την άφησα να το κάνει όπως δεν την άφησα να βγάλει και τα ψηλοτάκουνα πεδιλάκια που φορούσε στα υπέροχα ποδαράκια της.

Την ξάπλωσα μπρούμυτα της ξεκούμπωσα το σουτιέν για να έχω ελεύθερη την πλάτη της. Την άλειψα με αιθέρια έλαια και άρχισα να της κάνω απαλό αισθησιακό μασάζ στην πλάτη και στις πατούσες των ποδιών ψιθυρίζοντας στο αφτί της πόσο μου αρέσει αυτό που κάνω και πόσο έχω καυλώσει με την πάρτι της. Το μασάζ κράτησε αρκετή ώρα μέχρι που ένιωσα ότι είχε χαλαρώσει τελείως και είχαν φύγει οι αναστολές της. Εκείνη σηκώθηκε ήρθε εκεί που καθόμουνα και με φίλησε στο στόμα πολύ - πολύ παθιασμένα και μου ψιθύρισε:

-    «Τώρα είναι η σειρά μου να σε περιποιηθώ».

Αφέθηκα στα χέρια της. Μου έβγαλε τα ρούχα κι άρχισε να με χαϊδεύει σε όλο μου το κορμί και με φιλούσε παράλληλα, μέχρι που κάποια στιγμή έπιασε τον πούτσο μου, τον κοίταξε λίγο και μετά του έδωσε ένα φιλί στο κεφαλάκι του. Στη συνέχεια τον πήρε στο στόμα της κάνοντας μου υπέροχο τσιμπούκι σε τρελούς ρυθμούς για μένα και με έκανε να χύσω δυνατά και στο στόμα της. Την γύρισα ανάποδα. Ήμουν αποφασισμένος να της ξεπληρώσω αυτό το υπέροχο χύσιμο που μου είχε χαρίσει. Κατέβασα το κεφάλι μου στο μουνάκι της και άρχισα να την γλείφω ποτέ απαλά και πότε επιθετικά έξω από το εσώρουχο, πράγμα του την καύλωσε πάρα πολύ και στη συνέχεια έσκισα το εσώρουχο και αποκαλύφθηκε το υπέροχα περιποιημένο μουνάκι της. Συνέχισα να την γλείφω και το δικό της χύσιμο δεν άργησε να έρθει τέλειωσε με σπασμούς χύνοντας τεράστιες ποσότητες υγρών μέσα στο στόμα μου.

Την άφησα λίγο να ηρεμίσει και μετά την πλησίασα, φόρεσα ένα προφυλακτικό και ακούμπησα το κεφαλάκι του πούτσου μου στο μουνάκι της. Σιγά - σιγά βυθίστηκα μέσα στο καυτό της μουνάκι. Ήταν υπέροχα! Άρχισα να κινούμαι αργά μέσα της. Ο δεύτερος οργασμός της δεν άργησε να έρθει καθώς την κρατούσα σφιχτά στην αγκαλιά μου. Εκείνη σηκώθηκε και κάθισε πάνω μου και άρχισε να κουνιέται με τρελούς ρυθμούς μέχρι που χύσαμε μαζί. Εκείνη σηκώθηκε και πήρε ξανά τον πούτσο μου στο στόμα της και έπιασε δουλειά ξανά μέχρι που μου τον έκανε ξανά έτοιμο για δράση. Στήθηκε στα τέσσερα και μου ζήτησε να την γαμήσω έτσι. Πήγα πίσω της και άρχισα να την σφυροκοπάω πολύ - πολύ δυνατά. Είχα χύσει πριν και δεν τέλειωνα με τίποτα, πράγμα που εκείνη το ευχαριστήθηκε πολύ καθώς τελείωσε τρεις με τέσσερις φορές.

Κάποια στιγμή με σταμάτησε και έπιασε τον πούτσο μου και τον έβγαλε από μέσα της και τον πήγε στην πίσω τρύπα της και μου είπε πως θέλει να της πάρω την τρύπα που ποτέ δεν της έχει πάρει ο άντρας της. Εγώ πήρα το λιπαντικό και έβαλα μπόλικο και στον πούτσο μου και στο κωλαράκι της. Η ιδέα ότι θα γαμούσα κώλο που δεν είχα γαμήσει ποτέ με είχε καυλώσει αφάνταστα. Της πίεσα τον πούτσο μου μέσα της στην αρχή έδειξε να πονάει αλλά από τη στιγμή που μπήκε όλο μέσα άρχισε να της αρέσει πολύ και να κουνιέται μόνη της βοηθώντας με να την γαμήσω δυνατά αφού εγώ είχα πια εξαντληθεί. Μετά από λίγο τέλειωσα μέσα στον κώλο της και έπεσα δίπλα αποκαμωμένος. Εκείνη σηκώθηκε, με πήρε και μπήκαμε στο μπάνιο. Κάναμε ένα μπάνιο μαζί και μετά ετοιμάστηκε και έφυγε για να πάει στον άντρα της.

Τελικά οι παντρεμένες ξέρουν πραγματικά να σε ξεζουμίζουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.