Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα γνωρίσει λοιπόν μια κοπέλα, φοιτήτρια, από έναν φίλο μου. Η Έλενα ήταν 21 χρονών 1,65 ύψος με μεγαλούτσικα στήθη και στητό και ζουμερό κωλαράκι.

Πολύ γλυκιά κοπέλα και πολύ καλή επίσης. Δεν σου άφηνε περιθώρια να καταλάβεις το βίτσιο της. Ναι, είχε ένα τρελό βίτσιο. Όταν ήταν καυλωμένη ήθελε να γαμηθεί αμέσως, όπου κι αν βρισκόταν. Δεν την ένοιαζε τίποτα. Ήθελε μόνο να νιώσει κάτι μέσα στο μουνάκι της. Μια τέτοια ιστορία θα σας πω η οποία όταν τη θυμάμαι καυλώνω τρελά.

Μία μέρα λοιπόν είχαμε κανονίσει με μερικούς φίλους να βγούμε με τις κοπέλες μας στην περιοχή του Ψυρρή. Πήγαμε λοιπόν στο μαγαζί το οποίο είχε ζωντανή μουσική για να διασκεδάσουμε. Άρχισε το φαγητό, μετά τα τραγούδια και το ποτό και τέλος ο χορός.

Η Έλενα λοιπόν είχε πιει κάτι παραπάνω και χόρευε όλη την ώρα. Εγώ στο τραπέζι την θαύμαζα και καύλωνα καθώς έβλεπα το κωλαράκι της να κουνιέται στον ρυθμό της μουσικής. Αφού φύγαμε από εκεί και αποχαιρετίσαμε την παρέα μας, της πρότεινα να πάμε για 1 ακόμα ποτό σε κάποιο μπαράκι, κι έτσι έγινε.

Στο μπαρ είχε πολύ κόσμο και η Έλενα είχε αρχίσει να καυλώνει. Το κατάλαβα γιατί άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου. Καύλωσε το μωρό μου; της λέω. Όχι αρκετά. μου λέει και βάζω το χέρι μου κάτω από την μικροσκοπική φουστίτσα της και αρχίζω να της χαιδεύω το μουνάκι. Ήταν ήδη υγρή και 2 δάχτυλα μπήκαν εύκολα μέσα της.

Ξαφνικά ακουμπάει πάνω μου, με φιλάει και αρχίζει να χύνει. Θέλω να μπεις μέσα μου μου λέει. Εδώ; της απαντάω ταραγμένος. Σε ενοχλεί; μου ξανάλεει. Της λέω πάμε κάπου. Πληρώνουμε και φεύγουμε σχεδόν τρέχοντας. Σε 2 λεπτά βρισκόμαστε δίπλα σε κάτι αρχαία σε μια σκοτεινή πλατεία της περιοχής.

Η Έλενα μου έπαιζε τον πούτσο κι εγώ της χάιδευα το μουνάκι που είχε υγρανθεί ξανά. Άρχισε να που παίρνει μια ατελείωτη πίπα ενώ ταυτόχρονα της χάιδευα τα βυζιά και εκείνη έβαζε δάχτυλο στο μουνάκι της...

Ξαφνικά βλέπω 2 άτομα να πλησιάζουν. Της το λέω.. Σηκώνεται και με παίρνει από το χέρι. Πάμε μου λέει και με οδηγεί σε ένα πάρκο κάτω από την Ακρόπολη. Κάθομαι σε ένα παγκάκι και αρχίζει πάλι να μου παίρνει πίπα..Μετά από λίγο της έγλειψα το μουνάκι που μύριζε υπέροχα από τα χύσια της και με παρακαλούσε να την γαμήσω..

Άρχισα να της γαμάω το μουνάκι σιγά σιγά.. μου ήρθε να χύσω μόλις μπήκα μέσα της.. ήταν υγρά και ζεστά.. ο πούτσος μου ήθελε να αδειάσει εκείνη τη στιγμή, όμως κρατήθηκα! Ήρθε από πάνω που και σκιζόταν.. μου άρεσε πολύ.. έκανε σαν πουτάνα που έχει να γαμηθεί χρόνια.. Πουτσαρά μου σκίσε μου τη μήτρα.. ΝΑΙ.. γάμα με δυνατά.. ώσπου άρχισε να χύνει.. χύνω.. χύνω κάβλα μου...κάθομαι ξανά στο παγκάκι και της τον βάζω στο κωλαράκι της.. της άρεσε.. γαμιόταν μόνη της.. χοροπηδούσε πάνω στον πούτσο μου με λύσσα χωρίς εγώ να κάνω τίποτα.. αχ τώρα με ξεκαυλώνεις.. σκίσε με.. χύσε μέσα στον κώλο μου.. με είχε καυλώσει αφάνταστα,.. τελικά έχυσα βαθιά στον κώλο της και κάτσαμε αγκαλιά να δούμε το ξημέρωμα. Είχε πλέον ηρεμήσει.

Με ευχαρίστησε και μου είπε να την πάω σπίτι της.

Με την Έλενα κάναμε πολλά σε δημόσιους χώρους και μείναμε μαζί 1 χρόνο... ο οποίος ήταν γεμάτος υπέροχες εμπειρίες και για τους δυο μας.

Περιμένω όποιον θέλει ανταλλαγή εμπειριών να μου στείλει.

Ευχαριστώ

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).