Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Είμαι η Χρύσα 26 χρονών, 1.72, 58 κιλά. Ξανθιά βαμμένη με τεράστια βυζιά (νούμερο 5), ωραίο σωματάκι μα και απίστευτες καύλες τον τελευταίο καιρό αφού είχε να με γαμήσει πούτσος επτά μήνες.

Πριν λίγο καιρό σας ανακάλυψα και σχεδόν όλη την ημέρα διάβαζα τις ιστορίες των φίλων από τον υπολογιστή του γραφείου. Ήμουν συνέχεια καυλωμένη και το μουνάκι μου μούσκεμα.. Έτρεχα στην τουαλέτα και έβαζα χαρτί για να μην γίνω ρεζίλι στους συναδέλφους του γραφείου. Όταν γυρνούσα σπίτι, ξάπλωνα γυμνή στο κρεβάτι έτριβα την κλειτορίδα μου και έγλειφα τις βυζάρες μου. Έχυνα πολύ γρήγορα κι αυτό γινόταν τέσσερις με πέντε φορές ως το βράδυ.

Πούτσος όμως πουθενά κι εγώ είχα πολλές καυλίτσες. Φεύγοντας ένα μεσημεράκι από το γραφείο είχα φοβερές καύλες και ήθελα οπωσδήποτε έναν σκληρό πούτσο να με πηδήξει.

Στάθηκα στο δρόμο και έψαχνα για ταξί. Σταμάτησα το πρώτο που βρέθηκε μπροστά μου. Τoυ είπα που πηγαίνω και κινήσαμε. Ο οδηγός ήταν γύρω στα σαράντα, με λίγα κιλά παραπάνω, αρκετά εύσωμος και με φατσούλα μέτρια. Έτσι καυλωμένη που ήμουν σκέφτηκα πως δε θα ήταν άσχημα να με γαμήσει ακόμη κι αυτός. Φορούσα πουκαμισάκι και με τρόπο άνοιξα ένα ακόμη κουμπί έτσι ώστε να προσέξει τις βυζάρες μου. Το κόλπο έπιασε!

Κοιτούσε συνέχεια μέσα από τον καθρέφτη και τον κοιτούσα αδιάντροπα και εγώ. Πήρε την πρωτοβουλία και με ρώτησε το όνομά μου. Χρύσα του λέω, Στάθης απαντά εκείνος. Χαρήκαμε και οι δυο. Τον είδα κάποια στιγμή που έτριψε τον πούτσο του και τρελάθηκα. Κοιταζόμασταν μέσα από τον καθρέφτη στο φουλ και μου πετάει ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα γιατί είναι από το πρωί στους δρόμους.

Με ρώτησε τι θα έλεγα να πίναμε έναν καφέ! Του απάντησα φυσικά ναι και με ρωτάει που θέλω να πάμε! Είμαστε πολύ κοντά στο σπίτι μου είπα, αν θες πάμε εκεί και βέβαια σου υπόσχομαι ότι θα σου επιτρέψω να κάνεις και ένα ντουζάκι να χαλαρώσεις αφού είσαι τόσες ώρες στο δρόμο, με τον όρο ότι δε θα σου πληρώσω τα κόμιστρα της διαδρομής. Χαμογέλασε και συμφώνησε.

Φτάσαμε στο διαμέρισμα μου, του υπέδειξα το μπάνιο μέχρι να φτιάξω τα καφεδάκια μας. Σε πέντε λεπτά καθόμασταν στον καναπέ και απολαμβάναμε τα φραπεδάκια με τσιγαράκι. Αυτός φορούσε ένα λευκό μπουρνούζι που του είχα δώσει. Συζήτηση χωρίς ουσία έως τη στιγμή που μου λέει:

-    «Θέλω να μου δείξεις τις βυζάρες σου. Τις φαντάζομαι από ώρα και τον έχω συνέχεια σηκωμένο».

Ανοίγει το μπουρνούζι και τι να δω; Έναν μεγάλο καυλωμένο και χοντρό πούτσο με δυο αρχίδια επίσης μεγάλα. Έσταζε το μουνάκι μου χυσάκια και χωρίς πολλά - πολλά έμεινα με το κιλοτάκι. Άρχισε να μου μαλάζει και να μου γλείφει τα βυζόμπαλα μου κι εγώ να του βαράω μαλακία.

-    «Είσαι πολύ καυλιάρικο μουνί και θέλω να μου πάρεις πίπα».

Έσκυψα αμέσως στο καυλί του και ξεκίνησε το τσιμπούκωμα!

-    «Αααα! Αααααααα!», ήταν ο Στάθης.

Ενώ εγώ του ρουφούσα το πούτσο (μέχρι το λαιμό έφτανε το παλαμάρι του) αυτός μου έλεγε ότι έχει να γαμήσει από προχθές. Ξέσκισε μια Ουκρανή πουτάνα που του ξεζούμισε τον πούτσο. Η περιγραφή του με είχε παραλύσει.

Ήθελα να μου τον χώσει. Το ουκρανάκι συνέχιζε... είχε στητά μικρά βυζάκια και τρελό ξυρισμένο μουνάκι. Της έδωσα και κατάλαβε τι θα πει γαμήσι της πόρνης και ξεκαύλωσα μέσα στην κωλοτρυπίδα της που είχε γίνει κωλοτρυπάρα από τους πούτσους που μπαινόβγαιναν.

Σταματάω το γαμήσι από το στόμα, τον παίρνω και πάμε στο κρεβάτι. Αφού με ξαπλώνει, μου βγάζει την κιλότα, στέκεται όρθιος και φοράει ναι (!)  μια μαύρη καπότα! Μου ανοίγει τα πόδια και αρχίζει το γλειφομούνι. Δεν είχα άλλες αντοχές και τα χύσια μου τα πήρε στη γλώσσα του.

-    «Είσαι πολύ καύλα μωρή μουνάρα! Καλύτερη και από τις πουτάνες, ή μήπως είσαι κανένα πουτανάκι που θέλει όλη μέρα ψώλες;»

Ευχαριστιόμουνα να τον ακούω να με βρίζει.

-    «Αν θέλεις το μουνί μου και επειδή είμαι πουτάνα θα μου τα σκάσεις γαμιά μου».

-    «Θα σε γαμήσω μωρή καριόλα με την πουτσάρα μου και μετά θα σε πληρώσω!»

Συνέχιζε να μου γλείφει τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα και να με ξανακαυλώνει. Ήταν σούπερ ο τύπος και κρατιόταν. Ακόμη να γαμήσει την τρύπα μου.

-    «Τώρα είμαι έτοιμος να σου φορέσω τον μαύρο πούτσο. Μη χύσεις αμέσως παλιοτσουλί!»

Τον έχωσε στον κόλπο μου που λαχταρούσε το γαμήσι καιρό τώρα. Μπαινόβγαινε στο μουνί μου άνετα. Πως να μη γλιστράει με τόση καύλα; Ούρλιαζα και του φώναζα, συνέχισε πουτσαρά μου (είχα χάσει κάθε έλεγχο) θέλω να με γαμάς συνέχεια, θέλω να σε βλέπω να γαμάς και άλλα μουνάκια, είσαι τέλειος! Βόγκαγε ο Στάθης και μου κάρφωνε όλο και πιο δυνατά τον σαν πύραυλο καυλί του.

-    «Θα σου φέρω εγώ μωρή ψώλα και άλλα μουνιά. Θα σας βάλω να γλείφεστε και μετά θα σας γαμήσω στη σειρά μέχρι να τη βγάλετε όλη την καύλα».

Βγάζει τον μαύρο του πούτσο από το μουνί μου (δεν είχα ξαναδεί μαύρη καπότα) ο οποίος είχε γίνει ασπρόμαυρος από τα υγρά μου.

-    «Άντε μωρή ξεκωλιάρα, κάτσε μου στα τέσσερα να παίρνω μάτι την κωλάρα σου.

Κάθομαι στα τέσσερα, τον ξαναχώνει στο μουνί μου και αρχίζει πάλι το πήδημα. Τα κωλομέρια μου σίγουρα είχαν κοκκινίσει από τις σφαλιάρες. Έφτυνε με στόχο την κωλοτρυπίδα και τα μαστάρια μου πήγαιναν πέρα «δώθε. Δεν άντεξα άλλο...

-    «Χύνωωωωωωωω! Ααααααααααααααα!!! Πάνω στην ψωλάρα σου γαμιά μου!»

-    «Αυτό δεν ήθελες πουτανάκι, γαμήσι από το καυλί μου; Πάρτα καριόλα τα χύσια μου!», μούγκριζε και φώναζε.

-    «Πάρτα! Πάρτα! Πάρτα παλιοψώλα! Ααααααααααααααα!!!»

Όταν στράγγιξε ο πούτσος του, βγήκε από τη μούνα μου, έπεσε ξερός δίπλα μου και με αγκάλιασε.

-    «Ήταν απίστευτο αυτό που μου συνέβη σήμερα μουνάκι μου. Ήταν τέλειο..!»

Φυσικά η ιστορία συνεχίζεται. Ο Στάθης δεν είναι ο άντρας που θα κοιτούσα ποτέ αλλά έλα που η καύλα με έστειλε σε αυτόν σαν τυφλή. Συναντιόμαστε κάπου «κάπου όταν ο δρόμος τον βγάζει στην περιοχή μου. Μου ζήτησε και κώλο αλλά αυτό δεν το μπορώ όσο και αν προσπάθησα και του έχω υποσχεθεί να βρούμε ένα άλλο μουνάκι που θα διαλέξει εκείνος για να το πάρει από τον κώλο και να γαμηθούμε όλοι μαζί.

Ανέκαθεν στις φαντασιώσεις μου, βλέποντας τσόντες ταυτιζόμουν με τους ήρωες που έκαναν παρτούζες και ήθελα να βρισκόμουν μαζί τους. Τρελαίνομαι όταν σκέφτομαι ότι θα γαμάει ένα ή πολλά μουνάκια κι εγώ θα κοιτάζω και θα περιμένω τη σειρά μου. Xύνω στην ιδέα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.