Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σε ένα πάρτι...
Χαμογελαστή και ευδιάθετη και ξαφνικά βλέπω τον πρώην μου. Δεν το περίμενα, έλα όμως που ο φίλος του φίλου κτλ... Είχαμε χωρίσει γιατί ήταν από τους τύπους που ενώ στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα, μετά σου αρχίζουν τα: «Δεν μπορώ τις δεσμεύσεις…» και η συνέχεια γνωστή..

Να είσαι ερωτευμένη μαζί του, να σου λέει: «Θέλω να σε δω. Μου λείπεις…», και να υποκύπτεις.. Ε, λοιπόν επί ενάμισι χρόνο να γίνεται αυτό. Ναι, ήμουν μαζί του, όποτε ήθελε και, και, και, και... αλλά συνειδητά. Κάπου όμως άρχισα να τρελαίνομαι και απομακρύνθηκα τελείως από εκείνον και δεν το περίμενε... Έλεγα τέλος αλλά πάλι εκεί.

Όμως αυτή τη φορά ήταν οριστικό. Τον αγαπούσα αλλά δεν θα μου κατέστρεφε την ζωή...! Λοιπόν, πριν ένα μήνα είμαι στο πάρτι, διασκέδαζα, μιλούσα, χόρευα και ξαφνικά γυρίζω το βλέμμα μου και τον βλέπω. Ανατριχίλα (άτιμα συναισθήματα!). Έρχεται με πιάνει από τη μέση και μου λέει:

-    «Καλά, πως και εδώ; Δεν το πιστεύω!»

Ε, οι γνωστές σάχλες. Μετά για το πως βρεθήκαμε εκεί… Δεν έδειξα ταραγμένη, ήμουν χαλαρότατη αλλά όποτε ερχόταν κάποιος από την παρέα μου, έλεγα:

-    «Φέρε μου να πιω...»

Ποτό στο ποτό σε συνδυασμό να τον βλέπω, δεν ήθελα και πολύ, έγινα χάλια. Τότε προσφέρθηκε η οικοδέσποινα να με πάει στο δωμάτιο της να ξαπλώσω λίγο να ηρεμήσω.

Είμαι τώρα με την Αναστασία στο κρεβάτι και χωρίς να το καταλάβω αρχίζει να με χαϊδεύει στο κεφάλι και να μου λέει:

-    «Ηρέμησε…»

Η Αναστασία ήξερε την ιστορία με τον πρώην μου. Τα χάδια της έγιναν και πιο έντονα, στους ώμους, στην πλάτη. Δεν παραπονέθηκα αλλά ξαφνικά αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι με χαϊδεύει γυναίκα και κάνω να απομακρυνθώ.

Έρχεται η Αναστασία και μου λέει:

-    «Συγνώμη, δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση...»

Κουβέντα στην κουβέντα κι  έχουμε γείρει στο κρεβάτι και αρχίζουμε το... θάψιμο των ανδρών. Βάζει το χέρι της στους ώμους και αρχίζει να μου κάνει ένα μασαζάκι. Αφέθηκα, εκείνη δεν άργησε να με φιλά στον λαιμό ενώ εγώ είμαι μπρούμυτα...

Ανοίγει η πόρτα και είναι ο πρώην μου (για να δει αν συνήλθα). Με το που βλέπει αυτή την εικόνα, έρχεται κοντά μου και με χαστουκίζει λέγοντας:

-    «Καλά γι’ αυτό χωρίσαμε; Για να πηδιέσαι με γυναίκες;»

Αμέσως χτύπησε καμπανάκι στο μυαλό μου! Πρώτον: Εμένα δεν μ’ έχει χτυπήσει κανείς. Δεύτερον: Ποιος χωρισμός; Ποια σχέση; Αφού βρισκόμασταν όποτε είχε καύλες! Αμέσως ενεργοποιείται ο εγκέφαλος και λέω: «Τώρα θα σε παίξω εγώ!»...

Αρχίζω και τον χαϊδεύω στα μαλλιά…

-    «Έλα μωρό μου, δεν έχω πάει με γυναίκα. Άλλωστε, ένα φιλί είδες. Αφού ξέρω ότι θα ήθελες να πηδήξεις δύο γυναίκες μαζί. Έλα να το πραγματοποιήσουμε τώρα…»

Έχω προλάβει και έχω κλείσει το μάτι στην Αναστασία και για καλή μου τύχη κατάλαβε τις προθέσεις μου... Αρχίζω και παίζω μαζί της και καταφέρνω να της πω στο αφτί:

-    «Τα χάδια σου να είναι ήρεμα και χαλαρά. Θέλω να τον παίξω…»

Μου δίνει ένα φιλί στον λαιμό και μου λέει:

-    «Οκ! Σε έπιασα!»

Ο πρώην έχει αρχίσει να τρελαίνεται. Τον προστάζουμε να μην μας αγγίξει ακόμα, θα παίζουμε οι δυο μας και αυτός να παίξει τον πούτσο του. Μετά του κάνει νόημα η Αναστασία και αρχίζει εκείνος να την χουφτώνει. Μόλις γίνεται πιο επιθετικός ερωτικά, τον πιάνω από το κεφάλι και του λέω:

-    «Τι μαλάκας είσαι; Με έχεις διαλύσει και περιμένεις να κάνω και τρίο μαζί σου τώρα εδώ ενώ δεν το έχω ξανακάνει;», και σηκώνομαι να φύγω.

Βγαίνω από σπίτι, κάθομαι πιο κάτω και βάζω τα κλάματα... Ξαφνικά τον βλέπω από πάνω μου. Με αγκαλιάζει…

-    «Καρδιά μου συγνώμη. Με έβαλες στη θέση μου. Τι να το κάνω το τρίο; Εσύ είσαι αυτή που θέλω…»

Το ευχαριστιόμουν που ήταν μαζί μου εκείνη τη στιγμή γιατί δεν έμεινε πίσω να πηδήξει μία άλλη, και από την άλλη μου ερχόντουσαν στο μυαλό τα όσα σκάρτα μου είχε κάνει... Βρεθήκαμε να φιλιόμαστε και με μια κίνηση μου του έδειξα ότι ήθελα να με πηδήξει εκείνη τη στιγμή.

Με βάζει στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας να καθίσω και αρχίζει να μου γλείφει το μουνάκι. Έκλαιγα από θυμό και από καύλα. Τον σταματάω απότομα, του κατεβάζω το παντελόνι και αρχίζω να τον τσιμπουκώνω σαν τρελή, σαν πουτάνα. Εκείνος άρχισε να μουγκρίζει:

-    «Μωρό μου… καμία δεν γλείφει σαν κι εσένα. Μόνο εσένα θέλω!»

Τον προστάζω να χύσει και τον πιπώνω πιο έντονα. Τον είχα πάρει όλον το στόμα μου... Χύνει και κάθεται ξέπνοος στα σκαλιά. Ήμασταν μισόγυμνοι και αγκαλιά. Με χάιδευε και μου έλεγε γλυκόλογα.

-    «Δεν τελειώσαμε εδώ… ξαναγλείψε με…»

Το κάνει με μεγάλη θέρμη κι εγώ του τον έπαιζα... Τρελαίνομαι να με γλείφουν και να τρίβει την κλειτορίδα μου αργά και βασανιστικά και να χύνω έτσι. Χύνω... και μετά από λίγα δευτερόλεπτα του λέω:

-    «Το καυλί σου είναι πάλι σκληρό. Κάνε μου έρωτα όπως δεν μου έχεις ξανακάνει!»

Με σηκώνει όρθια, με ακουμπάει στον τοίχο, μου σηκώνει το ένα πόδι και μπαίνει αργά μέσα μου και παράλληλα με φιλάει και με δαγκώνει. Τον γλείφω στο αφτί και του λέω:

-    «Τι περιμένεις; Ξέσκισε με!»

Και αρχίζει να με πηδάει σαν τρελός. Ήμασταν σε έκσταση, ντελίριο καύλας! Αυτοκίνητα πέρναγαν αλλά δεν μας ενδιέφερε... Τον σπρώχνω να βγει από μέσα μου και γυρίζω όπως ήμουν όρθια, κάθομαι στα τέσσερα, να κοιτάω στον τοίχο, και του λέω:

-    «Γάμησε με κι άλλο με το δάχτυλό σου… παίξε με την κλειτορίδα μου...»

Τα έκανε όλα, όπως του ζητούσα.

-    «Κάνε με να χύσω και να ουρλιάξω!»

Έχωνε το καυλί του με δύναμη. Πηδιόμασταν σαν υπνωτισμένοι, τρελοί και μου λέει:

-    «Θέλω να χύσω!»

-    «Μαζί θα χύσουμε. Μην τολμήσεις να χύσεις πρώτος!!!», του λέω.

Με γάμαγε λίγο πιο ήρεμα για να μην τελειώσει και μετά από λίγο νιώθω να χύνω και του το λέω. Βγάζει το καυλί του και μου το χώνει στο στόμα. Ένιωσα το σπέρμα του να με πνίγει...

Τον καθάρισα, δεν άφησα τίποτα. Μείναμε λίγο χωρίς να μιλάμε για να συνέλθουμε, ανάβουμε τσιγάρο και διαπιστώνουμε από την απέναντι πολυκατοικία να έχουν βγει και να μας κοιτάνε...

Αρχίσαμε τα γέλια και εκείνος μου έλεγε σε λίγο:

-    «Σ' αγαπάω. Δεν ήξερα τι είχα τόσο καιρό…»

Ντύνομαι, σηκώνομαι και του λέω:

-    «Ήταν η τελευταία φορά που με πήδηξες!», και φεύγω τρέχοντας.

Εδώ και ένα μήνα με παίρνει τηλέφωνο καθημερινά, μου στέλνει λουλούδια και cd στη δουλειά. Θέλει να είμαστε μαζί κανονικά...

Τώρα ήρθε η εκδίκησή μου...

Δεν το θέλω που το κάνω, δεν έχω μάθει να εμπαίζω ανθρώπους αλλά ένας άνδρας δεν αλλάζει σε ένα μήνα. Θέλω να δω πόσο θα κρατήσει έτσι... Πόσες θα είναι οι αντοχές του. Με θέλει πραγματικά τώρα;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.