Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ηλικία μου είναι 52 ετών χωρισμένος από δεκαετίας. Από τον γάμο μου απόκτησα μία κόρη, σήμερα παντρεμένη, με την οποία έχουμε πολύ καλές σχέσεις από τον καιρό που ήταν μαθήτρια του γυμνασίου. Αρκεί να σας πω ότι όλα τα γυναικολογικά θέματα τα έμαθε από μένα και όχι από την μάνα της, η οποία είχε φοβερά ταμπού στο σεξουαλικό θέμα και παρόλες τις προσπάθειες μου, δεν έγινε δυνατόν να τα αποβάλει αυτά τα ταμπού.

Ας τα αφήσουμε αυτά διότι δεν μας ενδιαφέρουν, απλά τα ανέφερα για να καταλάβετε ποια ήταν η ζωή μου, μέχρι που έφτασα στον χωρισμό.

Από νωρίς είχαν γίνει γκρίζα τα μαλλιά μου, με ύψος 1. 80, και από τα λεγόμενα φιλενάδων και συμμαθητριών της κόρης μου, ήμουν γοητευτικός γι’ αυτές και πολλές ζητούν την συντροφιά μου, άσχετα αν ήμουν στην ηλικία πατέρας τους. Αυτά και αυτά είχαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ μας μία παράξενη σχέση πατέρα και κόρης, δηλαδή να κάνω πλάτες στην κόρη μου για τις εξόδους της με τις διάφορες σχέσεις που δημιουργούσε και εκείνη να με συστήνει τις φιλενάδες της που αποζητούσαν την δική μου παρέα.

Θα σας εξιστορήσω πάμπολλες ιστορίες που έγιναν κατά καιρούς, όπως με την φίλη και συμφοιτήτρια της την Άννα. Ένα κοριτσάκι είκοσι χρονών, φοιτήτρια της χημείας, προερχόμενο από την νησιωτική Ελλάδα, που έμενε στην Αθήνα επειδή φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο, με ένα σωματάκι που κόλαζε τους πάντες και τα πάντα, πλέον που το ντύσιμο του ήταν, σαν μοντέλο από περιοδικό μόδας.

Πάντα μέσα στην μόδα, με τα μίνι της, τις μπλούζες ή τα πουκάμισα που τόνιζαν το όμορφο και στητό στήθος της, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που φορούσε χειμώνα καλοκαίρι, τα βαμμένα νύχια της, τα καλοχτενισμένα μαλλιά της.

Ερχόταν τακτικά στο σπίτι για να διαβάσουν μαζί ή να δουν καμιά ταινία στο video ή και να περάσουν την ώρα τους, όταν δεν είχαν κέφι να βγουν έξω.

Στην αρχή δεν έδωσα σημασία σε κάτι πονηρές κουβεντούλες που πέταγε ή ατάκες και την αθυροστομία που είχε. Έλεγα μικρό είναι, δεν καταλαβαίνει, άσχετα αν εμένα με ξεσήκωνε αφάνταστα και πολλές φορές μαλακιζόμουν για χάρη της.

Έμενα μαζί με την κόρη μου στο σπίτι, η μάνα της είχε φύγει και πήγε στους δικούς της μετά τον χωρισμό μας, και πολλές φορές είχαμε βγει παρέα οι τρεις μας για φαγητό, ποτό ή ακόμα και σε χορούς, κάτι που συνέβαινε τακτικά με τους φίλους της και φίλες της, μέχρι που μια μέρα μου λέει η κόρη μου:

-    «Ξέρεις πατέρα, η Άννα σε γουστάρει πολύ!»

-    «Έλα, άστα αυτά. Αυτή είναι μωρό ακόμα!», της απαντώ και δεν δίνεται συνέχεια στην κουβέντα μας.

Μια μέρα, μόλις είχα επιστρέψει πρωί από ένα επαγγελματικό ταξίδι, τακτικά ταξιδεύω λόγω της δουλειάς μου, η κόρη μου, μου λέει:

-    «Πατέρα το μεσημέρι μην με περιμένεις, θα πάω να διαβάσω με έναν συμμαθητή μου και θα έλθω το βράδυ…», και φεύγουν μαζί για το Πανεπιστήμιο.

Εγώ πέφτω να κοιμηθώ λιγάκι, διότι οδηγούσα πολλές ώρες και ήμουν κουρασμένος. Ξυπνάω ακούγοντας το κουδούνι της πόρτας. Σηκώνομαι επάνω αγουροξυπνημένος με ένα σλιπάκι που φορούσα, συχνά μέσα στο σπίτι κυκλοφορούσαμε εγώ με το σλιπάκι και η κόρη μου με το νυχτικό χωρίς να φοράει τίποτα από μέσα, και ανοίγω την πόρτα να δω ποιος είναι. Οπότε μπαίνει μέσα η Άννα.

-    «Αααα! Κύριε Γιώργο ξέχασα ένα βιβλίο στο δωμάτιο της κόρης σας και ήρθα να το πάρω επειδή μου χρειάζεται… Μπα! Τι βλέπω; Γυμνός; Γυμνός κοιμάστε; Έτσι μου αρέσει ο άνδρας να κοιμάται!»

Σηκώνεται στις μύτες των ποδιών της και μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Κάνει μια περιστροφή γύρω από τον εαυτός της.

-    «Σας αρέσω; Σας αρέσω;», και με φιλάει στο στόμα αυτή την φορά πριν προλάβω να τραβηχτώ.

Πηγαίνει να πάρει το βιβλίο κι εγώ στο κρεβάτι ξαπλώνω για να κρύψω τις σηκωμάρες που με έπιασαν από τις ενέργειες της μικρής Άννας. Ο Θεός να την κάνει μικρή βέβαια! Όταν έρχεται στο δωμάτιο μου, κάθεται στη άκρη του κρεβατιού.

-    «Να σου φτιάξω ένα καφέ από τα χεράκια μου για να συνέλθεις;»

Παράξενος ο ενικός αυτή τη φορά. Έρχεται με τους καφέδες και όπως ανάβω ένα τσιγάρο, μου λέει:

-    «Σε μένα δεν θα δώσεις;»

Παίρνει ένα και το ανάβει. Συζητάμε άσχετα θέματα.

-    «Κάνει ζέστη μέσα εδώ!», μου λέει.

Βγάζει το πουκάμισο που φορούσε μένοντας με ένα διάφανο σουτιέν, το οποίο μόλις και ψιλοέκρυβε το στήθος της, δείχνοντας μου τις ήδη πεταγμένες ρώγες του.

Όπως έχω μείνει κάποια στιγμή στις σκέψεις μου και δεν την προσέχω, σκύβει και μου φιλάει το στήθος. Δαγκώνει την ρώγα μου, ενώ το χέρι της χώνεται κάτω από το σεντόνι και βουτάει τον καυλωμένο πούτσο μου -μετά από αυτά που έβλεπα.

-    «Τι είναι αυτό; Σου σηκώθηκε; Σου σηκώθηκε; Καύλες; Καύλες έχεις; Όμορφος που πρέπει να είναι!»

«Δεν γαμιέται!», συλλογίζομαι. Και της απαντώ:

-    «Γιατί δεν σηκώνεις το σεντόνι… να τον δεις;»

Αντί άλλης κουβέντας, σηκώνεται επάνω, βγάζει παπούτσια και φούστα, μένοντας με ένα στρινγκάκι που δεν κάλυπτε σχεδόν τίποτα. Σηκώνει το σεντόνι, τραβάει το σλιπάκι μου, και της εμφανίζεται ο πούτσος μου κατάμουτρα. Σκύβει και τον φιλάει.

-    «Τι όμορφός που είναι…!», ψιθυρίζει και τον βάζει μέσα στο στοματάκι της.

Άρχισε να τον πιπιλάει με τέτοιο τρόπο… ούτε καμιά επαγγελματίας να ήταν! Δεν περνάνε δύο λεπτά…. δεν μπορώ όμως να κρατηθώ… και χύνω.

-    «Χύνωωω! Χύνωωωω!!!», μουγκρίζω.

Και τα αφήνω μέσα στο στόμα της που τα καταπίνει όλα. Τον γλύφει μέχρι να τον καθαρίσει καλά - καλά. Κάνω ένα τσιγάρο ακόμα κι εκείνη είναι χωμένη μέσα στην αγκαλιά μου. Εξομολογείται ότι με γουστάριζε από την πρώτη μέρα που με είδε, πριν από δύο χρόνια, όταν είχε έλθει στο σπίτι μαζί με την κόρη μου.

-    «Από τότε ήθελα να κάνουμε έρωτα. Από τότε ήθελα να με κάνεις πραγματική γυναίκα. Και επειδή εσύ δεν μου έδινες σημασία, πολλές φορές είχα χαϊδέψει το μουνάκι μου μέχρι να χύσω με την σκέψη σου, μέχρι που πήγα και γαμήθηκα με έναν συμφοιτητή μου. Αλλά… ένιωσα σαν αντικείμενο. Τίποτα το ιδιαίτερο. Γι’ αυτό και σήμερα, όταν σε είδα το πρωί που ήλθες, προφασίστηκα ότι ξέχασα το βιβλίο, για να έρθω εδώ και να κάνουμε έρωτα. Να νιώσω πραγματική γυναίκα. Εσύ, πιστεύω έχεις εμπειρίες, και ξέρεις πως να φερθείς ερωτικά σε μια γυναίκα, για να νιώσει ικανοποιημένη ερωτικά…»

Γυρίζω επάνω της και της δίνω ένα γλωσσόφιλο. Φιλάω τα χειλάκια της, το λαιμουδάκι της, δαγκώνω τα αυτάκια της στην βάση τους… όταν… την αισθάνομαι να βαριανασαίνει…. Από καύλες. Τα χέρια μου χαϊδεύουν τα βυζάκια της, τσιμπούν τις ρωγίτσες της. Το δερματάκι της ανατριχιάζει. Το κεφάλι της το κουνάει αριστερά - δεξιά. Είναι κατακαυλωμένη!

Κατεβαίνω πιο χαμηλά. Γλύφω τις ρώγες της, τις δαγκώνω ελαφρά, γλύφω την κοιλίτσα της όπως κατεβαίνω ακόμα χαμηλότερα. Λύνω τα κορδόνια από το στρινγκάκι της και αποκαλύπτεται ένα ροδαλό φρεσκοξυρισμένο μουνάκι, όλο υγρά.

Κατεβαίνω ακόμα χαμηλότερα χωρίς να ακουμπήσω το μουνάκι της. Γλύφω την βάση των ποδιών της, το μέσα μέρος από τα μπουτάκια της, τις γάμπες της, τα δακτυλάκια των ποδιών της, με τα κόκκινα βαμμένα νύχια που με καυλώνουν αφάνταστα.

-    «Σε θέλω…», ψιθυρίζει. «Μη με βασανίζεις… Σκίσε με. Σκίσε το μουνί μου! Σε θέλω. Σε θέλω!»

Έχω φτάσει στην βάση των μηρών της. Όταν ακουμπάω την γλώσσα μου στην κλειτορίδα της αισθάνομαι τους σπασμούς στην κοιλιά της.

-    «Αχ! Ναι, ναι! Χύνωωωωωω! Χύνωωωω!!!», φωνάζει και υγρά γεμίζουν το στόμα μου.

Είναι τα χύσια της. Τα ρουφάω όλα… όπως εκείνη ρούφηξε προ ολίγου τα δικά μου.

-    «Έλα… έμπα μέσα μου. Έμπα μέσα στο μουνί μου. Μη με βασανίζεις… Τι σου έχω κάνει;»

Έχει ανοίξει τα πόδια της κατά τέτοιο τρόπο που δεν παίρνει άλλο. Το μουνάκι της κατακόκκινο μοιάζει σαν τριαντάφυλλο. Ανασηκώνομαι λιγάκι. Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην τρυπούλα της και μπαίνω μέσα της σιγά - σιγά… βασανιστικά. Προσπαθεί να με τραβήξει επάνω της. Τα πόδια της στην μέση μου με τραβούν προς αυτήν.

Μπαίνω όλος μέσα… Μέχρι τέλους. Έχει κλειστά τα μάτια. Βυζαίνει το ένα δάκτυλο. Με το άλλο τρίβει τις ρώγες της. Κουνιέται προσπαθώντας να με βάλει πιο βαθιά μέσα της ενώ είμαι ακίνητος. Δεν θέλω να χύσω μέσα της και δεν φοράω προφυλακτικό. Δεν μου αρέσει άλλωστε.

Οπότε αρχίζουν οι σπασμοί της…

-    «Χύνωωω!!!», φωνάζει.

Κουνιέμαι για να βγω.

-    «Όχι. Όχι! Θέλω μέσα μου να χύσεις. Μέσα μου. Παίρνω χάπια εδώ και δύο χρόνια, δεν έχεις πρόβλημα…»

Μπαίνω πιο βαθιά και κουνιέμαι στο ρυθμό της.

-    «Αχ, αχ, ναι! Ναι! Χύνωωω! Χύνωωωω!!!»

Οι σπασμοί της αδιάκοποι.

-    «Έτσι, έτσι… γάμα με. Δυνατά! Πολύ δυνατά!»

Νιώθω να φτάνω στο τέλος. Ο πούτσος μου είναι φουσκωμένος με τις φλέβες πεταγμένες έξω. Όπως τρίβεται στα πλαϊνά του μουνιού της, οι καύλες μου στα κόκκινα. Κτυπάει στην μήτρα της… τελειώνω… το αισθάνομαι.

Αφήνω τα χύσια μου μέσα στο μουνάκι της ενώ δεν έχουν σταματήσει οι σπασμοί της… οι οργασμοί της. Ξέπνοος ξαπλώνω δίπλα της. Της φιλώ τα χειλάκια, το λαιμουδάκι… Συνέρχεται.

-    «Αχ! Που βρισκόμουν; που είχα πάει; Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω άνδρα μου. Τελικά είχα απόλυτο δίκιο στις σκέψεις μου. Στις αποφάσεις μου…»

Κάναμε παρέα ένα τσιγάρο και σηκωθήκαμε να φτιάξουμε κάτι για φαγητό. Είχε ήδη περάσει η ώρα.

Μετά το φαγητό. είναι άλλη ιστορία.

Συγνώμη αν σας κούρασα. Περιμένω σχόλια σας…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.