Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ας συστηθώ, είμαι 40 ετών και με σχέση 7 ετών. και όπως οι περισσότεροι μας αναζητάμε την περιπετειούλα μας, η οποία αρχίζει ως εξής:

Η δικιά μου θα έφευγε το σαββατοκύριακο για οικογενειακές υποχρεώσεις, ωραία μέχρι εδώ, αλλά για να μην με αφήσει και αφύλαχτο αναθέτει στην ξαδερφούλα μου να με προσέχει. Είναι καυλίτσα φοβερή αλλά έχει πιο φοβερή αδυναμία στην δικιά μου και κατανοεί την γυναικεία ζήλια και με φυλάει χειρότερα από κέρβερο και επειδή ξέρει ότι κάνω και μικροατασθαλίες μου κάνει κάτι πολύ άσχημα βασανιστήρια (περιττό να πω εδώ και πολλά χρόνια της έχω πει να μου κάτσει αλλά τίποτα)

Στο προκείμενο, η δικιά μου φεύγει, η ξαδερφούλα για να με προσέχει κανονίζει έξοδο με τον δικό της, δύο αδελφές κοινές γνωστές μας από παλιά (καλημέρα καλησπέρα είχα μόνα με τα κορίτσια) και άλλους τρεις τύπους για να έχουν τα κορίτσια να διαλέξουν και όλος αυτός ο συρφετός θα πήγαινε στο εξοχικό των κοριτσιών (για να με έχει περιορισμένο μην πω φυλακισμένο)

Εγώ μέσα στην μαυρίλα και να μην μπορώ να πω όχι γιατί θα κινούσα υποψίες και θα ήμουν και αθώος. Το σκηνικό κανονίστηκε για Σάββατο πρωί όπου εγώ θα έπαιρνα την ξαδερφούλα και το γκόμενο και θα πηγαίναμε να βρούμε τις αδερφές στο εξοχικό. Οι τρεις τύποι θα τους βρίσκαμε κάπου πάνω στην εθνική.

Και εδώ αρχίζει και στρώνει η κατάσταση. Δεν είχαμε ξεκινήσει και χτυπάει το τηλέφωνο ότι τα παιδιά τα καλά (οι τρεις που λέγαμε) δεν μπορούσαν να έρθουν και μου φτιάχνει η διάθεση λέω εντάξει θα έχουμε τις δύο κοπελιές θα πούμε καμιά μαλακία και θα την κάνω.

Στόχος δεύτερος να ξεφορτωθούμε την ξαδέλφη, ξέροντας το αδύνατο σημείο της (είναι πολύ καυλιάρα και αν αρχίσει κάποιος τα τολμηρά θέλει να γαμηθεί αμέσως) αρχίζω μια καυλοσυζήτηση στο αυτοκίνητο που μόνο δεν έχυσα, τα παιδιά τα έκανα τουρμπο και τελικά τους έπεισα να πάνε σε Κανά ξενοδοχείο να ευχαριστηθούν γαμήσι για το Σαββατοκύριακο. Τους άδειασα μια χοτελα και ευτυχής συνεχίζω με στόχο τα κοριτσάκια για κανα μπανάκι και πίσω στην Αθήνα για εξόδους με την αντροπαρέα.

Λοιπόν φτάνω στα κορίτσια, επήγαμε παραλία, κάναμε μπανάκι, καλά σωματάκια είχαν αλλά όχι και για τρέλα αλλά..... ας κάνω μια περιγραφή.
Η μεγάλη 25 ετών περίπου 1,65 με μεγάλο προς πολύ μεγάλο στήθος και πιασιματάκια, η μικρή 22 αδύνατη 1,80 στο μπόι μου, πολύ μικρός στήθος φανταστικό κωλαράκι, α ξέχασα και καιρό αγάμητες (μου το είπε η ξαδέλφη).

Όπως ήμουν αραχτός στον ήλιο και λιαζόμουνα με την φραπεδια στο χέρι τις κοίταζα και σκεφτόμουνα ότι σε έναν συνδυασμό θα ήταν πολύ καβλα, φανταζόμουνα ένα πλάσμα 22 ετών με τις βυζάρες της μεγάλης το μπόι και το κωλαράκι της μικρής να την παίρνω από τον κώλο και να μαλάζω τα στήθη. Και όπως καταλαβαίνεται μου σηκώθηκε και ξεμυτίσει το κεφαλάκι από το μαγιό και μέχρι να κάνω την τούμπα στην ξαπλώστρα αλλά και να προστατεύσω την φραπεδια κάτι πρέπει να είδε πολύς κόσμος.

Τελειώνει η παραλία, και πάμε στο σπίτι για τα λοιπά εννοώ , φαγητό και έτσι.
Ενώ μπαίνουμε μέσα θυμάται η μικρή ότι πρέπει να κάνει κάποια ψώνια και φεύγει

Αράζω στο μπαμπού (πολυθρόνα) μπαίνει η μεγάλη στο ντους ακούω το νερό να τρέχει και ξαφνικά πετάγεται αλαφιασμένη προς τα έμενα έχοντας βάλει το μαγιό όπως και μου λέει «τι αγενής που είμαι έπρεπε να μπεις εσύ πρώτος για ντους» , «όχι της λέω δεν πειράζει σε περιμένω»

«να σου φέρω κάτι να πιεις» μου απαντάει τότε αλλά εμένα το μάτι πέφτει στις σηκωμένες ρόγες και στο μουνάκι που διαγραφόταν και όρθιος πάλι ο φίλος.

Παίρνω την μεγάλη απόφαση και τα παίζω όλα για όλα, θα πάρω λέω κάτι δροσερό αλλά θα σερβιριστώ μόνος μου της είπα, και τότε την τράβηξα κοντά μου και όπως ήμουν καθισμένος άρχισα να γλείφω τις σταγονίτσες από την κοιλίτσα και αφού δεν αντέδρασε τοις κατεβάζω το μαγιό και χώνω την γλώσσα ανάμεσα στα μουνόχειλα.

Εκεί που περίμενα την σφαλιάρα υγρά κατακλείσανε την γλώσσα μου και άρχισα πνιχτά να βογκάει Την καθίζω στην πολυθρόνα, γονατίζω ανάμεσα στα πόδια της που τα έχω σηκώσει ψηλά και αρχίζω να ασχολούμαι με το μουνάκι της και τα μουνόχειλα, τα ανοίγω με την γλώσσα μου και αρχίζω πότε να βυθίζω την γλώσσα μου μέσα στην υγρή τρυπούλα της πότε να ρουφάω και να δαγκώνω την κλειτορίδα πότε να μαλάζω την πίσω τρυπούλα χώνοντας ελαφρά δαχτυλάκι σε πολύ λίγο χρόνο (μην ξεχνάμε θα ερχόταν και η άλλη) αρχίζει να σπαρταράει και να χύνει χωρίς καμιά άλλη αντίδραση. Με το που τελειώνει μου ψιθυρίζει πολύ καλό αυτό αλλά πρέπει να τελειώσω το ντους. Και μένω με το καβλί στο χέρι.

Δευτερόλεπτα αργότερα ακούω το αυτοκίνητο να μπαίνει στο πάρκινγκ, γρήγορα ρίχνω ένα μακό πάνω μου για να κρύψει το πουτσοκέφαλο που έβγαινε από το μαγιό με το που σουλουπώνομαι μπαίνει η μικρή μέσα και παθαίνω την μουνόπλακα μου, πάνω από το μαγιό είχε βάλει ένα κοντό φορεματάκι που την έκανε σκέτη καβλα.

Ο πούτσος μου τώρα τιναζόταν, ου λέει ένα γεια και κατευθύνεται προς την κουζίνα από πίσω και εγώ. Να σε βοηθήσω λέω με τα πράγματα «α μπα τα καταφέρνω και μόνη μου» ακουμπάει τις τσάντες στο πάτωμα, σκύβει και αρχίζει να παίρνει πράγματα, αν δεν πάθω εγκεφαλικό σήμερα δεν θα πάθω πότε σκέφτομαι, τι κωλαράκι θεέ μου (κοίτα που έγινα και θρήσκος) και αποφασίζω να κάνω την επίθεση μου, (είπαμε έχω τύχη σήμερα) μόλις σηκώθηκε την αγκαλιάζω από πίσω, κολλάω το εργαλείο στα κωλομέρια της και της ψιθυρίζω βαριασένοντας μέσα στο αυτί «μωρό μου το έχεις το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι?» δεν αντιδρά καθόλου στην πίεση του πούτσου, «όχι» ωραία ας παίξουμε την σκηνή με το βούτυρο, δεν ξέρω τι κατάλαβε αλλά εγώ είδη της έχω βγάλει το φορεματάκι και διατρέχω την ραχοκοκαλιά με την γλώσσα μου ώσπου φτάνω στον στόχο, στην κωλοτρυπίδα, δεν αντιδρά, βάζω γλωσσίτσα στην πίσω τρύπα και χώνω το δάχτυλο κατακτητικά στον κόλπο. Είναι απίστευτα υγρή, με πιάνει το άγχος μην εμφανιστεί η άλλη.

Από τον πούτσο μου τρέχουν προσπερματικά υγρά, έτσι που πάω θα χύσω στον αέρα, την αφήνω για κλάσματα δευτερολέπτου και παίρνω το βούτυρο από το ψυγείο, προτού καταλάβει τι συμβαίνει το ζεσταίνω όσο μπορώ στα δάχτυλά μου και το χώνω στην κωλοτρυπίδα, αφήνει μικρές κραυγές, πόνου, καύλας δεν ξέρω, αλείφω και το πούτσο με το δεξί χέρι και με το αριστερό της χαϊδεύω του μουνάκι.

Η ώρα περνά, την σπρώχνω να σκύψει και αρχίζω και πιέζω αργά και σταθερά, στενή είναι αλλά το βούτυρο κάνει δουλειά. Μπήκε όλος μέσα, ακινητοποιούμε για λίγο και πάλι αργά και σταθερά προς τα έξω, βογκάει, επαναλαμβάνω το ίδιο για μερικές φορές και την νιώθω έτοιμη ανοιγμένη, τότε τον τραβάω και τον βγάζω έξω «οοοχι, γιατίι?¨» είναι το μόνο που ξεστομίζει αλλά εγώ την έχω γυρίσει ανάσκελα στο τραπέζι ακουμπάω τα πόδια της στον ώμο μου, ζυγιάζομαι και της τον καρφώνω απότομα, δάκρυσε αλλά αυτό είναι που με καυλώνει, παίρνω το ένα χέρι της και της το ακουμπάω στο μουνί, το έπιασε το νόημα και αρχίζει να τρίβεται, όσο και να προσπαθώ να κρατηθώ μετά από 5 λεπτά έχω χύσει βαθιά στον ανοιγμένο κώλο της, τον βγάζω σκουπίζομαι της δίνει ένα φιλί και λέω πάμε να φάμε.

Για να μην τα πολυλέμε όσο τα κορίτσια ετοίμαζαν το τραπέζι και εγώ έκανα το ντουζάκι έλεγα μέσα μου, λες να συνεχιστεί η κωλοφαρδία και να παίξει παρτούζα?

Τέλος πάντων τρώμε οι τρεις μας και σε κάποια στιγμή με φωνάζει η μεγάλη να την βοηθήσω σε κάτι. Όπα δικέ μου λέω, θα θέλει τον πούτσο της και την ακολουθώ μέσα στην τρελή χαρά αλλά..

Μου τα έχωσε άγρια, «άκου να δεις δεν θα μας γαμήσεις εσύ όλους μου λέει, είδα το ξεκώλιασμα της αδερφής μου (που το είδε?) θα μπορούσες να με έχεις αλλά τώρα θέλω να μην σε ξαναδούμε»

Και μείναμε πάλι με το πουλί στο χέρι αλλά πάντως καλά περάσαμε και γλιτώσαμε και από τον κέρβερο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.