Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία ξεκινάει απο πολύ παλιά και κατά πολύ είναι υπεύθυνη για την λατρεία μου στις ώριμες μεγαλύτερες γυναίκες.

Τα καλοκαίρια κάναμε οικογενειακός διακοπές σε ένα νησί και η μητέρα μου πάντα καλούσε την νονά του αδελφού μου και φίλη της μαζί μας.. Την έλεγαν Χ και ενώ ήταν παντρεμένη πάντα ερχόταν τα καλοκαίρια στο νησί χωρίς τον άντρα της άλλα με τα παιδιά της. Ήταν λεπτή σχετικά ψηλή 1.70 και το καλύτερο χαρακτηριστικό της ήταν ο απίθανος αχλαδοτος κόλος της.

Μέσα στα χρόνια μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να πάρω μάτι την νονά - έτσι την αποκαλούσα και εγώ. Πότε θα άλλαξε το σουτιέν της μπροστά μου και έτσι απολάμβανα τα απίθανα μικρά βυζιά της αλλά με κάτι θεοχοντρες ρόγες τέλειες για ρούφηγμα και μεγάλες. Είχε ένα καταπληκτικό κώλο που χάζευα με τις ώρες στη παραλία. Κατά την εφηβεία μου οι καύλες για την νονά αυξάνονταν επικίνδυνα.

Ένα απόγευμα στην Αθήνα πλέον, δεν θυμάμαι πως αλλά μάλλον είχαμε μαζευτεί πολλά άτομα στο σπίτι της και πάλι έλειπε ο άντρας της. Οπότε βρέθηκα να κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι για μεσημεριανό ύπνο εκείνη ο αδελφός μου και εγώ όμως επειδή το κρεβάτι ήταν μικρό, εγώ είχα ξαπλώσει ανάποδα απο τους άλλους. Τα πόδια της που ξέχασα να αναφέρω πως ήταν υπέροχα ήταν μπροστά ακριβώς από το πρόσωπό μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, τα χάζευα ήθελα τόσο πολύ να τα γλύψω να τα τρίψω στο πρόσωπο μου. Αυτό που τελικά κατάφερα ήταν να έρθω πολύ κοντά και να μυρίζω τα πόδια της ακόμα θυμάμαι τη μυρωδιά. Ήταν πολύ καύλα.

Ακόμα μια άλλη φορά είχα πάει σπίτι της με τη μάνα μου και μπαίνοντας μέσα εκείνη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με ανοιχτή τηλεόραση και με μια εφημερίδα μπροστά της που διάβαζε. Εγώ θυμάμαι ξάπλωσα στα πλάγια του κρεβατιού ενώ η μάνα μου έκατσε εκεί δίπλα και μίλαγε με την νονά. Χάζευα στην τηλεόραση και σε κάποια στιγμή το μάτι μου πιάνει πως η κιλότα που φόραγε η νονά μου ήταν χαλαρή και όπως είχε διπλώσει τα γόνατα και μίλαγε με την μάνα μου, μπορούσα να δω τις μουνότριχες τις. ΜΜΜΜΜΜ ήταν τέλειες πυκνές μαύρες, όχι όπως σήμερα που όλες το έχουν δει εντελώς ξυρισμένο.

Τα χρόνια πέρασαν και οι επαφές μαζί της είχαν μειωθεί σημαντικά, καθώς πια ούτε καλοκαίρι βρισκόμασταν στο νησί. Όμως εμένα πάντα μου είχε μείνει η καύλα για την νονά του αδελφού μου. Αν και έμενε κοντά μας εγώ είχα κάτι χρόνια να την δω άπλα την άκουγα πως μίλαγε με τη μάνα μου η μάθαινα κανένα νέο που και που.

Μια μέρα η μητέρα μου με παρακάλεσε να περάσω απο την νονά Χ προκείμένου να της πάω κάποια πράγματα που ήθελε. Αμέσως με το που το άκουσα όλα μου ξαναήρθαν στο μυαλό συν ότι μέσα στα χρόνια είχε διαρρεύσει η πληροφορία πως η νονά έχει κόψει το κοκό απο τον άντρα της εδώ και μερικά χρονάκια. Παίζοντας το βαριεστημένος κανόνισα και να της πάω τα πράγματα.

Χτυπώντας το κουδούνι σχεδόν ο πούτσος μου είχε καυλώσει μόνο και στην ιδέα πως θα την δω.
«Καλώς το παιδί!» Μου πε η νονά ανοίγοντας την πόρτα. Εγώ σαστισμένος για λίγο την κοιτάζω και παρατηρώ πως φοράει ένα νυχτικό μακρύ σιελ πολύ αραχνοΰφαντο άλλα όχι εντελώς διάφανο και κάτι ψηλοτάκουνα τσόκαρα.
«Γεια σου νονάρα μου», έτσι την έλεγα πάντα λέω και σκύβω και την φιλάω σταυρωτά.
«Βρε συ χρόνια έχουμε να βρεθούμε έτσι κάνουμε;» μου λέει και τρέχει προς τη κουζίνα.

Εγώ ξαφνιάζομε από την αντίδραση αλλά δε χάνω το χρόνο να ρίξω μια γρήγορη ματιά στην κολάρα της καθώς έφυγε. Πω πω μιλάμε για κόλο αυτή η γυναίκα ε; Τέλειο αχλαδοτο, σφικτό όλα επάνω της μπορεί να ήταν μέτρια άλλα ο κώλος και τα πόδια της δεν παίζονταν.
«Έλα μέσα, συγνώμη που φυγα έτσι αλλά κάτι μαγειρεύω και....» μου φώναξε απο την κουζίνα.
«Ε...νονά μάλλον ήρθα σε ακατάλληλη στιγμή λέω, τότε ας φύγω καλύτερα», είπα κοιτώντας διερευνητικά γιατί ήθελα να δω αν είναι μόνη.

«Τι λες βρε»,μου λέει «έλα κάθισε εδώ στη κουζίνα δίπλα μου ενώ μαγειρεύω να μου πεις τα νέα σου, να σου έφτιαξα και καφέ.» λέει με ιδιαίτερη διάθεση που δεν την είχα ξαναδεί, βέβαια είχα να την δω χρόνια.

Κάθομαι λοιπόν και ενώ εκείνη είναι στραμμένη προς τη κουζίνα και κάτι έκανε στο φαγητό άρχισα να τη γδύνω με τα μάτια.

Τι μούναρος θεέ μου σκεφτόμουν, άραγε θα έχει το μουνί της τριχωτό όπως τότε η όπως όλες το έχει ξυρίσει. Κοίταγα τα φρεσκοβαμμένα κόκκινα νύχια τον ποδιών της και τα ψηλοτάκουνα και μύριζα και την μυρωδιά της που πάντα ήταν έντονη και θηλυκή και είχα καυλώσει... Εκείνη δεν με έβλεπε άπλα μαγείρευε και μιλάγαμε.

«Λοιπόν πως τα πας, τη γίνετε με τη ζωή σου; Τόσες πολλές γυναίκες που ακόμα να αποφασίσεις να παντρευτείς;»
«Ε νονά λέω δεν βρήκα τη κατάλληλη ακόμα, όσο για τις γυναίκες ε τι νομίζεις ελεύθερες είναι όλες;» είπα με αφέλεια χωρίς και πολύ να δίνω σημασία στη κουβέντα αφού άλλα με απασχολούσαν εκείνη την ώρα.
«Αχ μου λέει τη ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τα νιάτα σας είστε άντρες, όχι σαν τις κόρες μου που πήγαν απο τα 20 σαν και μένα την χαζή και παντρεύτηκαν...» λέει σχεδόν αδιάφορα συνεχίζοντας αυτά που έκανε.

Εκεί ήταν και το σημείο που άρχισε να παίρνει ενδιαφέρον η κουβέντα.
«Νονάρα μου, εσύ χαζή; μα τι λες τώρα» λέω με έκπληξη.
«Εμ τι είμαι, τώρα πια ποιος να με θέλει εμένα 55αρα γυναίκα, όταν τόσα μπουμπούκια τριγυρνάνε απο εδώ και απο εκεί» λέει και μένω άφωνος με την πάσα που μου δώσε.

«Μα νονά μου τι λες πρώτα πρώτα πάντα ήσουν πάρα πολύ όμορφη γυναίκα άλλα είσαι και παντρεμένη άρα έχεις άντρα να σε κοιτάξει λέω ελπίζοντας να πάει η κουβέντα κει που θέλω.

«Ποιόν αυτόν που παντρεύτηκα, άσε τι να λέμε γείτον, χαρά στον άντρα» μου λέει έτσι ξεδιάντροπα ποτέ δεν είχα ξανακούσει να μιλάει έτσι για τον νονό.
«Αυτός δεν μετράει μου λέει, να σου πω και την αλήθεια ποτέ δε μετρούσε ουσιαστικά»
εκεί επάνω σκέφτηκα να τολμήσω.
«εγώ πάντως πάντα σε έβρισκα καλλονή» λέω και το αφήνω στον αέρα
«Εμένα; Και να με έβρισκες καλλονή τώρα πια μου λέει ποιος θέλει μια ώριμη γυναίκα σαν εμένα»
«Δεν το σχολίασα» και υπήρξε μια σιγή αμηχανίας

Εκεί επάνω μου λέει

«Και για να σου αποδείξω πως αυτά τα λες μόνο και μόνο για να νιώσω καλά πες μου τι βρίσκεις ωραίο επάνω μου»
Καυλώνω και σκέφτομαι λες;...
«Πολλά πράγματα, νονά μου άλλα ε... ξέρεις...» έκανα πως διστάζω να πω
«Τι να ξέρω... τι με ντρέπεσαι; Εμένα την νονά; Έλα μίλα ελεύθερα είμαστε μεταξύ μας»
«Πρώτο απ όλα νονάρα μου ήθελα να την πω μουνάρα μου άλλα δε μου βγήκε, πάντα θαύμαζα τι κολάρα σου» κατάφερα να ξεστομίσω.
«Την θαύμαζες... ακριβώς αυτή είναι η λέξη κλειδί, τώρα πια όμως....»
«Ομολογώ έχω πολύ καιρό να σε δω με μαγιό λέω....»
«Και ποιος είπε πως μόνο με μαγιό μπορείς να την δεις» είπε και με αποστόμωσε.
«δες την τώρα, γονάτισε και δες την μου κάνει ενώ ούτε καν με κοίταζε πάρα συνέχισε να μαγειρεύει.

Αφού πλέον είχα την αδειά της δεν δίστασα. Σηκώθηκα και όπως ήταν όρθια μπροστά στη κουζίνα της, γονάτισα από πίσω της. Σκεφτόμουν πως δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται....
«Μου επιτρέπεις νονά να σηκώσω το νυχτικό σου;» είπα με κάθε επιφύλαξη μπας και αλλάξει γνώμη.

«Επιβάλλετε μου λέει πως αλλιώς θα διαπιστώσεις αν ακόμα σου αρέσει» τα είπε αυτά έχοντας ένα σχεδόν χαμένο ύφος ενώ και εγώ δεν ξέρω πια τι φαγητό ήταν αυτό που έφτιαχνε.

Σηκώνω το νυχτικό και τι να δω. ένα υπέροχο λευκό στρινγκ να χάνετε στα κολομέρια αυτής της ώριμης μήτρας., Αμέσως καύλωσα ξεροκατάπια. Πω πω τη κολάρα είναι αυτή μάνα μου είπα μέσα μου.

Με τα δυο μου χέρια είχα σηκώσει το νυχτικό και ήθελα τόσο πολύ να χαθώ εκεί ανάμεσα, σκέφτηκα όμως κάτι άλλο να δω.
«Λοιπόν; Πως σου φαίνεται; Είχα δίκιο ε ; που να σου αρέσει ο κώλος μου πια» μου λέει η νονά σχεδόν λυπημένη
«Ξέρεις νονάρα μου, η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ καλά να καταλάβω αν μου αρέσει ο κόλος σου έτσι όποτε δε μπορώ να πω κάτι.» είπα βάζοντας όλη τη πονηριά μου στα λόγια μου.
«Δηλαδή, τι θέλεις μου λέει, κάπως ενοχλημένη.»
Εκεί είπα θα τα παίξω όλα για όλα.
«Να βγάλεις το στρινγκ λέω περιμένοντας να γίνει ο χαμός.
«ΑΑΑΑ πολλά ζητάς, να βγάλω τη κιλότα;» που ακούστηκε, άλλωστε δεν βλέπεις πως μαγειρεύω;» μου είπε ενοχλημένη και εγώ προτίμησα να σταθώ στο ότι δε μπορεί γιατί μαγειρεύει.
«Να στην βγάλω εγώ τότε νονά μου», λέω και πριν πάρω απάντηση της κατεβάζω το στρινγκ και πέφτει πάνω στα πανέμορφα πόδια της. Ακούω ένα αναστεναγμό απο εκείνη.
«Αφού λοιπόν πρέπει να αξιολογήσω κανονικά το κώλο σου θα γίνει σωστή αξιολόγηση με τον δικό μου τρόπο» λέω επιτακτικά
«Όπως νομίζεις» ακούω την νονά να λέει με ένα ύφος υποταγμένο.

Πιάνω τα δυο κολομέρια της και τα ανοίγω διάπλατα, «ΑΧ τι κάνεις εκεί μου λέει πρόσεχε με πόνεσες είμαι και παρθένα απο το κόλο»

Με το που το άκουσα αυτό κατακαύλωσα και πήρα τα πάνω μου.
«Θέλεις η δε θέλεις να αξιολογήσει τις τρύπες σου ένας νέος άντρας, αν όχι να μη χάνω το χρόνο μου αλλιώς βούλωστω και συνέχισε να μαγειρεύεις» είπα με ακόμα πιο επιτακτικό ύφος.
«Συγνώμη... την άκουσα να λέει σαν βρεγμένο γιατί.
«Χμ, λοιπόν, πρώτα πρώτα θα πρέπει να εξετάσω την υφή του δέρματος σου.» είπα και άρχισα να τρίβω το πρόσωπο μου στα κολομέρια της, μμμ τη καύλα Σκεφτόμουν πόσο μαλακό δέρμα έχει η πουτάνα και είναι 55 ετών. Και πόσο σφικτό κώλο έχει λέω και σκέφτηκα πως μικρή έπαιζε Τέννις.
«Θέλεις να σου πω τα συμπεράσματα μου τώρα η θα περιμένεις στο τέλος την ρώτησα ενώ τα μαγουλά μου τρίβονταν πάνω στο κόλο της.

Εκείνη δεν έλεγε τίποτα ήταν σαν χαμένη, «ε....ξέρεις, εεεε μάλλον καλύτερα στο τέλος να μου πεις τα συμπεράσματα σου» κατάφερε να ψελλίσει.
«Ωραία, και τώρα νονά μου θα πρέπει να σου πάρω την θερμοκρασία, λέω με σοβαρό ύφος.»
«Θερμοκρασία; Μα τι λες παιδί μου, τι να την κάνεις την θερμοκρασία μου, μια χαρά είμαι»
«Νονά μου δεν με κατάλαβες, θα πάρω την θερμοκρασία της κωλοτρυπίδας σου τις λέω, θέλεις ή δεν θέλεις σωστή αξιολόγηση» είπα γεμάτος καύλα στη φωνή.
«ΕΜ, εεεεεεεεεε...... και πως θα μου πάρεις τη θερμοκρασία βαφτιστήρι μου, με ρώτησε με ένα ύφος ανυπομονησίας και φόβου.
«Με την γλώσσα μου βέβαια, είπα με αυτονόητο ύφος, ήξερα πια πως τα είχα παίξει όλα για όλα...
«ΤΙ; Μα τι είναι αυτά που λες, ξέχασες πια είμαι παλιόπαιδο;, ξέχασες πως μιλάς σε μια καθώς πρέπει παντρεμένη ώριμη κυρία, τι είναι αυτά που προτείνεις, και πάνω απ\' όλα ξέχασες το βασικότερο...» είπε με ένα είδος οργής που έκρυβε όμως πολύ πουτανιά

«Τι ξέχασα, μουνάρα μου είπα»
«Πως με είπες;» μου είπε γεμάτη έκπληξη
«νονάρα μου σε είπα τις λέω και γελώ πίσω απο τα κολομέρια της μιας και ακόμα ήταν μπροστά στη κουζίνα.
«Το πιο βασικό λοιπόν νεαρέ είναι πως είμαι παρθένα απο το κόλο»
«Νονά θα το πω τελευταία φορά.Πόσο πολύ σε καίει να αξιολογηθείς σήμερα», είπα και όπως ήμουν γονατιστός χούφτωσα πιο δυνατά τα κολομέρια της
«Έχεις δίκιο εδώ που έφτασα η γυναίκα, πρέπει να αξιολογηθώ και μάλιστα σωστά» μου λέει παραδομένη

«Λοιπόν αυτό που θέλω απο σένα είναι να χαλαρώσεις τις λέω.»

Και καθώς τελειώνω τη φράση μου, της ανοιγοκλείνω τα κολομέρια ρυθμικά μμμ πω πω τι κολάρα είναι αυτή λέω από μέσα μου δε το πίστευα πως η μήτρα των ονείρων μου ήταν εδώ και στην ουσία την βίαζα με το γάντι. Ανοίγω πιο πολύ τα κολομέρια της και της λέω «Είσαι έτοιμη νονά μου;»
«ΜΜΜ ναι ναι είμαι έτοιμη αλλά προσεκτικά σε παρακαλώ» μου λέει με παραδομένο ύφος.

Τότε και εγώ της χώνω τη γλώσσα μου στη καυτή της κολοτρυπίδα, στην αρχή σιγά σιγά και μετά όλο και πιο βάθια όσο πιο βαθιά μπορούσα.
«Μη, μη μη τι κάνεις εκεί παλιόπαιδο, φώναζε η νονά, με πονάς είμαι παρθένα, είμαι μια ώριμη παρθένα από το κώλο σε παρακαλώ, έκανε σαν παλαβή αλλά χωρίς να το καταλαβαίνει έσπρωχνε τη κολοτρυπίδα της όλο και πιο πολύ προς τη γλώσσα μου.

«Νονά μου ηρέμισε σε παρακαλώ δεν μπορώ να καταλάβω την θερμοκρασία σου» είπα με αναιδές περιπαιχτικό ύφος και τώρα η ψόλα έδειχνε να ηρεμεί ενώ η γλώσσα μου είχε χωθεί βαθιά στο κώλο της. Την γάμαγα κανονικά και η κολοτρυπίδα της είχε ανοίξει πολύ.
Στην συνέχεια σηκώνομαι και της λέω σαν πρόκληση. «Νονάρα μου τελείωσα όμως πρέπει να σε πληροφορήσω για κάτι γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου.»

«Τι είναι άντρα μου, μου λέει με ένα ζαλισμένο λάγνο ύφος.
«Έχω ένα δείγμα της θερμοκρασίας σου όμως ο καλύτερος τρόπος για να την διαπιστώσω είναι με το δάκτυλο και μάλιστα όσο πιο βαθιά στο βάλω τόσο καλύτερη άποψη θα έχω»
«Με το δάκτυλο;, μα τι θες να κάνεις στην θεία σου επιτρέπονται αυτά τα πράγματα; Είναι δυνατόν να το επιτρέψω αυτό εγώ μου λέει και κουνάει το κώλο της στο πρόσωπο μου

Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα άλλο σηκώθηκα πήρα το δάκτυλο μου της κάρφωσα το πούτσο μου στα κολομέρια της και της λέω

«Πάρε το δάκτυλό μου στο στόμα σου τσιμπούκοσε το και μετά θα σου πάρω την θερμοκρασία» όσο της το λεγα αυτό έτριβα τη καυλωμένη χοντρή πούτσα μου στο κώλο της και η θεία δεν το περίμενε και βόγγαγε σχεδόν σαν να τις τον είχα καρφώσει. Παρόλα αυτά άρχισε να τσιμπούκονει το χέρι μου πολύ λάγνα και λαίμαργα σαν να ήταν ο πούτσος μου.
«Θεία να σου πώ κάτι, έχεις τελειώσει με το φαγητό ;»

Εκείνη βγάζει το δάκτυλο από το στόμα και με κοιτάζει και λέει «Ναι αγόρι μου γιατί πείνασες;»
«Εγώ δεν πείνασα αλλά εσύ πεινάς»
Και με το που της το λέω αυτό την σπρώχνω προς τα κάτω, την γονατίζω και κατεβάζω το παντελόνι μου.

«Μα, μα τι κάνεις εκεί όχι δε θέλω, τι αμαρτία είναι αυτή που με βάζεις να κάνω φώναζε ενώ ο πούτσος μου τρίβονταν στο πρόσωπο της.
Την έπιασα από τα μαλλιά και με το ένα χέρι μου της πίεσα το στόμα και το άνοιξε είσαι πολύ καλή καυλορουφήχτρα της είπα και την μπούκωσα με την πούτσα μου στο στόμα. Την κράταγα εκεί και της γάμαγα το στόμα ενώ αυτή μπουκωμένη ακόμα αντιστεκόταν και προσπαθούσε να μιλήσει.
«ΜΜμχμμκχ μη.......αααααχχχχχχχχχ... με πνίγεις... μμμμχβχ στα....μα.τα»

Σε κάποια φάση η πουτάνα άρχιζε να τον παίζει στο στόμα της και η γλώσσα της να τρέχει γύρω από το κεφάλι του πούτσου μου σαν τρελή. Έτσι νονά μου έτσι πάρε από τον πούτσο μου μέσα στην ώριμη στοματάρα σου έλεγα και είχα κατακαυλώσει. ¨Όταν ένιωσα πως είχα φτάσει πολύ κοντά στο να χώσω μου ήρθε άλλη ιδέα. Την σταματάω και με κάπως βίαιο τρόπο την σηκώνω επάνω, εκείνη ξαφνιάστηκε είχε μια έκφραση λες και της πήρα το γλυκό από το στόμα.
«Στήσου» τις λέω
«Μα τι θες τι μου κάνεις, τι γίνεται;»
«Τώρα θα δεις πως θα σου πάρω εγώ τη θερμοκρασία σου μωρή κιλότα της λέω
Και την σπρώχνω πάνω στα φαγητά σηκώνω το νυχτικό και χώνω το κεφάλι του πούτσου μου στη κολοτρυπίδα της.
«Ααααααααααααχχχχ! Τι μου κάνεις εκεί.... αχ τι με βρήκε σήμερα φώναζε η πουτάνα νονά μου.
«Α ώστε δεν α αρέσει μωρή καριόλα ε; Δεν το θες καθόλου το πούτσο μου.

Τώρα που εγώ σε ξεπαρθενιάζω από το κώλο θες να σταματήσω ε; Δεν πρόκειται λέω και τον καρφώνω όλο ακόμα πιο βαθιά. Άρχισα να την γαμώ πιο ρυθμικά και πιο δυνατά από το κώλο γιατί παρόλες της διαμαρτυρίες της από το γαμήσι που της είχα κάνει με τη γλώσσα μου η κολοτρυπίδα της είχε ανοίξει.
«Πω πω παναγία μου πως θα ξεπαρθενιστώ από το κώλο στα 55 δεν το περίμενα ποτέ έλεγε ανάμεσα σε φωνές βογγητά και καύλα
«Και τώρα ήμουν έτοιμος να την χώσω. Καθώς την γάμαγα της λέω για ποιόν μαγειρεύεις απόψε;
«Θα έρθουν κάτι φίλες μου για δείπνο μου λέει ενώ έχει κατακαυλώσει
Ήμουν πια έτοιμος να χώσω και τότε σκέφτηκα να την χεφτυλίσω ακόμα πιο πολύ.
«Λοιπόν νονά μου και τώρα θέλω να σε χώσω όμως άκουσε με προσεκτικά
«Γάμα με τότε πιο σιγά δεν αντέχω άλλο σε ικετεύω, σε παρακαλώ, είχε λιώσει από καύλα»
Τότε χαλάρωσα τον ρυθμό μου και είπα
«λοιπόν θα σε χύσω στο στόμα καριόλα θα τα πάρεις όλα τα χύσια μου και μετά θα πας πάνω από το φαγητό που ετοίμασες και θα ανοίξεις το στόμα σου να τρέξουν τα χύσια μου παντού πάνω στο φαγητό.»
«Πω πω τι διεστραμμένος που είσαι μου λέει «
«Αν δεν το κάνεις αυτό να ξεχάσεις την αξιολόγηση σου» λέω με πολύ σίγουρο ύφος

Την πιάνω πάλι από τα μαλλιά,. Βγάζω το πούτσο μου από το κώλο της και τις τον χώνω στο στόμα και πριν προλάβει να πει τίποτα αρχίζω να την γαμάω στο στόμα και να χύνω με δύναμη ποτάμια από καυτό χύση.
«Πρόσεξε καλά, μη τυχόν και τα καταπιείς με χασές λέω και όπως πλέον είχα γεμίσει το στόμα της με σπέρμα την σηκώνω και την πιάνω από τα μαλλιά και βάζω το κεφάλι της πάνω από ένα κοκκινιστό που είχε μαγειρέψει.
«Έλα μωρή ξεκολιασμένη πρώην παρθένα, άνοιξε το στοματάκι σου της λέω ψιθυριστά στο αυτί

Και εκείνη πολύ υπάκουα και ήρεμα πλέον το ανοίγει και το σπέρμα μου αρχίζει και κυλάει στη κατσαρόλα της, καθώς τα χύσια μου κύλαγαν της κούναγα το κεφάλι κυκλικά ώστε να απλωθούν όλα τα χύσια μου παντού στο φαγητό της. Την κοίταξα και είχε ένα πολύ περίεργο ύφος το πρόσωπό της ήταν σαν χαμένη και κοιτούσε το χύση μου πάνω στο φαγητό.

«Θέλω απόψε να ταΐσεις τις φίλες σου το χύσι του αξιολογητή σου είπα αυστηρά
«Εντάξει την άκουσα να λέει ακόμα χαμένη
«Πρέπει να φύγω τώρα όμως δυστυχώς η αξιολόγηση δεν ολοκληρώθηκε νονά, φοβάμαι ότι πρέπει να επαναληφθεί άλλη φορά» είπα με πολύ χαρούμενο ύφος

«Και εγώ ως τότε θα μείνω αναξιολόγητη; Μου λέει με ένα βλέμμα λυπημένο
«δεν θα αργήσει η στιγμή της λέω και της κλείνω το μάτι φεύγοντας...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.