Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Θεωρώ ότι αρκετές από τις ιστορίες που γράφονται στο σάιτ είναι αποκυήματα φαντασίας νεαρών αγοριών πράγμα βέβαια που δεν τις κάνει να είναι μη ενδιαφέρουσες ή ευχάριστες. Χαίρομαι όταν βλέπω κορίτσια ή γυναίκες να εκφράζουν την σεξουαλικότητα τους μέσω των ιστοριών τους δείχνοντας έτσι ότι το πιο ερωτικό ‘όργανο’ στο σώμα μας παραμένει το μυαλό μας.

Η ιστορία μου ξεκινάει στις αρχές του Ιουνίου. Ένα πρωί ήρθε στο μαγαζί μου, στα βόρεια προάστια, μια όμορφη καστανομάλλα κυρία και μου ζήτησε να δοκιμάσει έγχρωμους μηνιαίους φακούς επαφής. Λόγω φόρτου εργασίας της ζήτησα εάν της είναι δυνατόν να ξαναπεράσει το μεσημέρι προς το κλείσιμο, για να μπορούμε με την ησυχία μας χωρίς να μας ενοχλεί περαστικός κόσμος να δούμε τι της πηγαίνει καλύτερα. Ομολογώ ότι δεν είχα κάτι πονηρό στο μυαλό μου αν και η κυρία και κομψή και σέξι ήταν.

Πράγματι κατά το κλείσιμο την ώρα που έφυγαν οι υπάλληλοι μπαίνει μέσα γελαστή και μου λέει ότι ήρθε για το ραντεβού μας. Φορούσε ένα όμορφο ζευγάρι μπεζ παπουτσάκια με τακουνάκι, μια λαδί φούστα αλλά αυτό που με έκανε πραγματικά να χαμογελάσω ήταν μια μπεζ τιραντέ μπλούζα που έγραφε πάνω Horny.

Κλείδωσα την πόρτα και την πήγα στο εργαστήριο το οποίο έχει και παράλληλα τμήμα φακών επαφής στο βάθος του καταστήματος και είναι απομονωμένος σαν χώρος. Έφερα τους φακούς και άρχισα να της κάνω μικρές ερωτήσεις για την ζωή της πως περνάει τι της αρέσει να κάνει μιλώντας εγώ όσο μπορώ λιγότερο.

Έχω μάθει ότι οι γυναίκες χαίρονται όταν βρίσκουν κάποιον να μπορεί να της ακούει και να μην τις ζαλίζει με χαζομάρες και αντρικές μαγκιές. Ένιωθα ύστερα από ένα τέταρτο ότι υπήρχε μια γλυκιά χημεία αναμεταξύ μας χωρίς να γνωρίζω βέβαια και τα όρια αυτής της ‘σχέσης’. Μετά από πέντε διαφορετικούς φακούς καταλήξαμε σε ένα ωραίο γκρι στο ένα μάτι και ένα πράσινο στο άλλο. Την σήκωσα από την καρέκλα πήγα από πίσω της και την πλησίασα στον μεγάλο καθρέπτη που ήταν μπροστά της. Πήρα το θάρρος και της σήκωσα τα μαλλιά της για να δει πως είναι με μαζεμένα μαλλιά.

Την ένιωσα να ανατριχιάζει με την κίνηση και να μισοκλείνει λίγο τα μάτια της. Έσκυψα και ακούμπησα τα χείλη μου στο πίσω μέρος του αφτιού της. Κοιτάζοντας με από τον καθρέπτη μου είπε :

-    «Τι κάνεις εκεί;»

-    «Εσύ τι λες;»

-    «Είμαι παντρεμένη…»

-    «Και εγώ τι είμαι;», και της έδειξα την βέρα μου.

-    «Δεν είναι σωστό αυτό…»

Την έπιασα από τους ώμους την φίλαγα και ψιλο-έγλειφα στο λαιμό, κοιτάζοντας την παράλληλα στον καθρέπτη. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει και η ανάσα της ήταν κοφτή. Μύριζε ένα καταπληκτικό σαπούνι ενώ η επιδερμίδα της ήταν απαλή. ακούμπησα πάνω στον πισινό της να νιώσει τον ερεθισμό μου.

-    «Σταμάτα σε παρακαλώ. Δεν είναι σωστό...»

-     «Πες μου ότι δεν με θέλεις, ότι δεν το θέλεις..
Ένας στεναγμός ήταν η απάντηση της. Συνέχισα να της γλείφω το λαιμό ενώ της έβγαζα το μπλουζάκι.

-    «Ξέρεις τι γράφει πάνω;», της είπα.

-    «Δεν μιλάω καλά αγγλικά…», μου απάντησε.

Χαμογέλασα και ενώ ελευθέρωνα το σουτιέν, της έριχνα ψιλά δαγκωματάκια στην πλάτη. Έγλειφα την σπονδυλική της στήλη ενώ χούφτωνα το στήθος της. Προσπάθησε να γυρίσει να με κοιτάξει αλλά δεν την άφησα.

-    «Θα κοιτάζεις από τον καθρέφτη. Είναι καλύτερα».

Σήκωσα την φούστα της και την πίεσα να σκύψει πάνω στον πάγκο. Το πρόσωπο της είχε ακουμπήσει πάνω στον καθρέφτη και τον νότιζε κάθε φορά που ανάσαινε. Παραμέρισα την κιλότα της και με την γλώσσα μου έγλειψα το πάνω μέρος της σχισμής του πισινού της ενώ με τα χέρια μου μάλαζα τα κωλομάγουλα της. Έμεινα λίγα δευτερόλεπτα εκεί και προχώρησα προς την κωλοτρυπίδα της με την γλώσσα μου. Την έγλειφα γύρω - γύρω μέχρι που άρχιζα να την βάζω μέσα.

-    «Είναι πολύ ωραίο αυτό!», μου είπε.

Προχώρησα λίγο πιο κάτω και είδα ένα όμορφο μουνάκι όχι πολύ περιποιημένο τολμώ να πω αλλά με μια μυρωδιά... φανταστική. Άρχισα να το φιλάω και να το φυσάω σιγά - σιγά. Αυτή μου άρπαξε το κεφάλι και μου έφερε επαφή με το μουνάκι της.

-    «Κάντο σε παρακαλώ. Μην καθυστερείς...»

Παραμέρισα τα χείλη του και έσπρωξα να βγει η μικρή κλειτορίδα της λίγο έξω. Άρχισα να την γλείφω προσέχοντας να μην φεύγει ούτε στιγμή η γλώσσα μου από εκεί. Την ένιωθα να τρέμει και προσπάθησα να κρατήσω έναν ρυθμό που θα της άρεσε. Συνέχισα για κανένα πεντάλεπτο και ένιωσα σπασμούς πάνω της. Τα υγρά της παρέα με τα σάλια μου είχαν γεμίσει το στόμα μου. Βαριανάσαινε πάνω στον πάγκο και μου ζητούσε επιτέλους να μπω μέσα της.

Πήρα ένα προφυλακτικό που το είχα καλά κρυμμένο σε ένα συρτάρι του εργαστηρίου, το φόρεσα και άρχισα να μπαίνω μέσα της. Ποιος ηλίθιος έχει πει ότι το σεξ με προφυλακτικό είναι άσχημο; Ίσα - ίσα με τα πολλά υγρά που είχε και με το στεγνό προφυλακτικό ένιωθα τα τοιχώματα από το μουνάκι της να μου τον πιέζουν καταπληκτικά! Άνοιξα λίγο τα κωλομάγουλα της για να μπαίνω πιο βαθιά μέσα της.

Την ένιωθα να με σπρώχνει από μόνη της και με λίγο σαδισμό την άφησα να κουνιέται μόνη της στο ρυθμό της. Την ένιωθα να ανεβαίνει σιγά την πλησίασα στο βολβό του αυτιού της τον έγλειψα τον δάγκωσα ελαφριά και της είπα σιγά ότι ήταν μεγάλη πόρνη. Αυτό μάλλον την ερέθισε πολύ γιατί άρχισε να βογκάει δυνατά και να επιταχύνει πολύ γρήγορα.

Την ένιωθα να έρχεται και το μέλος μου πρήστηκε πολύ. Της χούφτωσα το στήθος και καρφώθηκα μέσα της. Την ώρα που έχυνα την ένιωσα σαν να την διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα και να τελειώνει κι αυτή μαζί μου (κανείς δεν μπορεί να πει ότι ξέρει μια γυναίκα πότε τελειώνει και αν το πει το έχει χαμένο εντελώς).

Κάθισα σε μια καρέκλα την ώρα που ντυνόταν και τη θαύμαζα. Την ρώτησα αν ήθελε ένα ποτήρι νερό και μου είπε ότι ήθελε να πάει τουαλέτα γιατί είχε γίνει χάλια κάτω. Γύρισε ύστερα από λίγο και με ρώτησε πόσο κάνουν οι φακοί.

-    «Δώρο!», της είπα.

-    «Νομίζεις ότι είμαι πουτάνα και εσύ με πληρώνεις με ένα ζευγάρι φακούς;»

-    «Με συγχωρείς. Εάν θέλεις μπορώ να σου κάνω δώρο ένα Chanel από την βιτρίνα!», της είπα χαμογελώντας.

-    «Όχι εντάξει. Είμαι λίγο επιθετική. Δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι».

Γύρισε προς την έξοδο, της ξεκλείδωσα την πόρτα, με χαιρέτησε και έφυγε. Την επόμενη εβδομάδα πέρασε με καινούργιο κούρεμα και με χαιρέτησε πολύ φιλικά. Έχει έρθει από τότε τέσσερις - πέντε φορές, ρωτάει διάφορα πράγματα για τους φακούς τους υπάλληλους, με κοιτά κάποιες στιγμές επίμονα, αλλά εγώ δεν το έχω προχωρήσει άλλο γιατί σαν να μην κολλάει κάτι καλά τώρα. Δεν ξέρω κάποια στιγμή ίσως στο μέλλον...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.