Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία ξεκινάει από πολύ παλιά και δεν φαινόταν σε τίποτα ότι θα κατέληγε έτσι. Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι, σε αντίθεση με τους περισσότερους, δεν είμαι ο μεγάλος γαμιάς που τις ξεσκίζει όλες συνέχεια από μπρος από πίσω και γενικά όλα αυτά που γράφονται. Είμαι 38 χρονών, παντρεμένος και η ιστορία που θα σας είναι αληθινή 100% και την γράφω μόνο και μόνο για να μπορέσω να πω σε κάποιους αυτό που δεν μπορώ να πω σε άλλους.

Η Μαρία (η θεία) είναι μια γυναίκα 58 χρονών, μέτρια, με λίγο παχουλό κώλο, σχετικά κοντή αλλά με δυο μεγάλα προτερήματα: τα βυζιά που είναι τεράστια αλλά και το στιλ που έχει όταν μιλάει. Σου δίνει την εντύπωση μεγάλης πουτάνας αλλά τελικά δεν είναι.

Με την Μαρία δουλεύαμε μαζί εδώ και δεκαοκτώ χρόνια. Είχαμε μια τρομερή οικειότητα, γνώριζα πολλά μυστικά της, όπως κι αυτή τα δικά μου. Πάντα φτιαχνόμουνα όταν μιλάγαμε για σεξ και τρελαινόμουνα όταν έβλεπα τις ρώγες της να καυλώνουν μέσα από την μπλούζα της. Ήθελε να της τα λέω όλα… με ποια ήμουν, αν την γάμησα, με ποιο τρόπο, πως έχυσα και που, και άλλα τέτοια. Εννοείται ότι μου έλεγε κι αυτή για τα γαμήσια που της έκανε ο άντρας της και ομολογώ ότι θα ήθελα να ήμουν στη θέση του.

Πάντα φανταζόμουνα να την γαμάω αλλά κυρίως να παίζω με τις βυζάρες της, που ήταν το κάτι άλλο πάνω της. Μέχρι εκεί όμως, γιατί ποτέ δεν μου έδινε δικαιώματα. Γνωρίζοντας την ανιψιά της και αφού παντρεύτηκα μαζί της, οι επαφές μαζί της έγιναν πιο συχνές. Τότε κατάλαβα κάποιες αλήθειες σχετικά με την Μαρία και τον άντρα της. Όχι μόνο δεν ήταν αλήθεια τα γαμήσια που μου περιέγραφε με τον άντρα της, αλλά είχε να φάει και αρκετά χρόνια πούτσο, με αποτέλεσμα να τα φαντασιώνεται.

Η ιστορία έγινε πέρυσι το καλοκαίρι όταν ήμουν μόνος μου σπίτι και πήγαινα και έτρωγα στην θεία. Ένα μεσημέρι, με αρκετή ζέστη, γυρνώντας από την δουλειά, πήγα κατευθείαν στη Μαρία για φαΐ. Φτάνοντας σπίτι και χτυπώντας την πόρτα, μου ανοίγει φορώντας ένα ανάλαφρο νυχτικό σιέλ και με κάτι μαύρα εσώρουχα από μέσα, όλο καύλα. Επειδή με περίμενε πιο μετά, είχε ξαπλώσει λίγο και γι’ αυτό την είχε πάρει ο ύπνος. Όντως ήταν από τον ύπνο γιατί αφού μπήκα και πήγαμε στην κουζίνα να μου ετοιμάσει, τότε κατάλαβε τι φόραγε και πανικοβλήθηκε.

Ο θείος ήταν στο εξοχικό τους και τότε πίστεψα ότι ίσως τα καταφέρω έστω να δω τις βυζάρες της. Μου ζήτησε συγγνώμη και ετοιμάστηκε να πάει να αλλάξει. Της είπα ότι δεν τρέχει τίποτα μιας και είμαστε τελείως μόνοι μας και εξάλλου με τόση οικειότητα μεταξύ μας δεν ήταν και κάτι το τρομερό. Μέσα μου παρακάλαγα να μην αλλάξει γιατί είχα κατακαυλώσει βλέποντας τα βυζιά της μέσα στο δαντελωτό σουτιέν της. Όντως έκατσε να μου κάνει παρέα κι εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω. Ντρεπόμουνα όμως να κάνω κάτι.

Κάποια στιγμή σηκώνεται να μου φέρει μια μπίρα και βλέπω την κωλάρα της τουρλωτή μέσα στη μαύρη κιλότα της και τρελαίνομαι. Εκεί αρχίζω να της λέω ότι αν ξαπλώνει έτσι στο κρεβάτι ο θείος θα πρέπει να την πηδάει συνέχεια. Αυτή μου λέει ναι και το πρωί πριν φύγει για το εξοχικό της έριξε έναν πούτσο. Φυσικά και οι δυο ξέραμε ότι ήταν ψέματα. Τότε κάνω το μεγάλο βήμα. Της λέω το μεγάλο μου πάθος για τα βυζιά της και ότι ξέρω ότι ο μπάρμπας έχει να την γαμήσει χρόνια και ότι πάντα ονειρευόμουνα να δω τις βυζάρες της γυμνές.

Ομολογώ ότι σοκαρίσθηκε. Κοκκίνισε δεν είπε τίποτα και πήγε στο δωμάτιο της και φόρεσε μια ρόμπα. Ήρθε στην κουζίνα αρκετά μπερδεμένη και ίσως στεναχωρημένη. Μου ζήτησε να φύγω και να μείνει εκεί η συζήτηση μας. Εγώ είχα παγώσει. Πηγαίνοντας στην πόρτα με σταματάει και με ρωτάει πόσο καιρό το ξέρω ότι δεν την γαμάει ο μαλάκας, έτσι ακριβώς τον είπε. Της είπα ότι το ξέρω πολύ καιρό και με ρώτησε γιατί τότε την άφησα να γίνεται ρόμπα στα μάτια μου όταν μου έλεγε για τα υποτιθέμενα γαμήσια που της έριχνε ο δικός της. Της είπα ότι πέρα από τα βυζιά της με καύλωνε πολύ και ο τρόπος που τα έλεγε.

Τότε έγινε το θαύμα. Μου ζήτησε να κάτσω στο σαλόνι για λίγο. Έτσι και έγινε. Η Μαρία έφυγε για λίγο και γύρισε έχοντας βγάλει την ρόμπα της πάλι. Ήρθε κοντά μου και μου ζήτησε να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου. Την κοίταξα απορημένος και τότε έρχεται κοντά μου και μου λέει:

-    «Γδύσε με κοίταξε αυτό που σου αρέσει τόσα χρόνια. Αλλά σε παρακαλώ, δεν θέλω να με γαμήσεις. Παίξε με τα βυζιά μου, φίλα τα, κάνε ότι θες αλλά μέχρι εκεί. Δεν θέλω πήδημα».

Προσπάθησα να την φιλήσω και τραβήχτηκε. Με κοίταξε στα μάτια μου, πήρε τα χέρια και τα οδήγησε στα βυζιά της. Τρελάθηκα! Άρχισα να τα χαϊδεύω, να τα ζουλάω, έσκυψα και τα μύρισα και ειλικρινά σας λέω, ήμουν έτοιμος να χύσω. Της κατέβασα το νυχτικό και βγάζοντας με άγαρμπες και ανυπόμονες κινήσεις το σουτιέν της, είχα μπροστά μου το καλύτερο θέαμα της ζωής μου. Δυο τεράστια βυζιά, αρκετά πεσμένα, αλλά εξίσου πανέμορφα, με δυο ρώγες κατακαυλωμένες.

Άρχισα να την γλείφω και αμέσως άρχισε να τρέμει και να βογκάει. Προσπάθησα να της βγάλω την κιλότα της αλλά αρνήθηκε. Μου ψιθύρισε στο αφτί ότι δεν θέλει πούτσο από μένα μόνο να μου ικανοποιήσει το όνειρο μου. Της πήρα τότε το χέρι και το έβαλα πάνω στο πούτσο μου.

Στην αρχή αντιστάθηκε αλλά γρήγορα άρχισε να μου τον χαϊδεύει, στην αρχή πάνω από το παντελόνι και μετά τον έβγαλε έξω. Κόντευα να χύσω σαν πρωτάρης που πρωτογαμάει αλλά με μια κίνηση σταματάει, γονατίζει και τον βάζει ανάμεσα στις βυζάρες της και αρχίζει να μου τον παίζει. Έχυσα σαν τρελός παντού! Στα βυζιά της, στο νυχτικό της, στα μαλλιά της, στην μούρη της. Ήταν το καλύτερο χύσιμο που έχω κάνει και από τότε μέχρι και σήμερα το έχουμε επαναλάβει μερικές φορές ακόμα.

Μέχρι τώρα δεν με έχει αφήσει να την γαμήσω. Τα έχουμε κάνει όλα εκτός από αυτό. Πάντως κάθε φορά που γίνεται είναι αξέχαστο. Να ‘ναι καλά γιατί μου ικανοποίησε κάτι που δεν περίμενα ποτέ να γίνει πραγματικότητα. Και ίσως, το ότι δεν με έχει αφήσει να την γαμήσω εδώ και ένα χρόνο, να έχει κι αυτό το νόημα του.

Μην ξεχνάμε: είναι μια γυναίκα έμπειρη στη ζωή. Θα ήθελα να επεκτείνω την εμπειρία αυτή και σε κάποια άλλη "θεία".

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.