Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Να πω ότι τα αναφερόμενα παρακάτω είναι αληθινά και όχι αποκυήματα φαντασίας όπως πολλές άλλες ιστορίες.

Πριν μερικά χρόνια κάναμε διακοπές σε ένα νησί του αιγαίου με την γυναίκα μου. τακτοποιηθήκαμε σε μια πανσιόν και όλα ξεκίνησαν υπέροχα. Το απόγευμα καθόμασταν στο μπαλκόνι και ακριβώς απέναντι μας κοντά ήταν ένα άλλο αλλού δωματίου. Πιαστήκαμε να κοιτάμε τα διαδραματιζόμενα σ’ αυτό. ένα ζευγαράκι ήταν στα προκαταρκτικά.

Να μη πολυλογώ υπήρχε μια διάφανη κουρτίνα και τους είδαμε να κάνουν έρωτα. Ε καυλώσαμε κι εμείς μπήκαμε μέσα και δώστου κι εμείς. Το βράδυ είχε ένα σαλονάκι με μπαράκι κατεβήκαμε και πίναμε καφέ οπότε νάτοι οι γείτονες ήρθαν κι αυτοί. εντελώς τυχαία πιάσαμε κουβέντα και λόγω του ότι κι αυτοί πρώτη φορά ερχόταν στο νησί είπαμε να βγούμε μαζί μετά για μια βόλτα στην παραλία. Απ’ την αρχή δέσαμε αμέσως λες και γνωριζόμασταν καιρό.

Το βράδυ στο δωμάτιο ξανακάναμε έρωτα και μιλούσαμε για αυτούς. Κώστας Ελένη. εμείς Στέλλα Γιώργος. Είχαμε αμεσότητα στην σχέση μας και λέγαμε ο καθένας στον άλλο τις σκέψεις του για το αντίστοιχο ταίρι. Ο έρωτος μας ήταν πιο παθιασμένος πιο δυνατός πιο.. Την άλλη μέρα μαζί καφέ βόλτες φαΐ ψώνια ήταν ωραία. Μιλούσαμε άνετα μάθαμε οι μεν για τους δε και δέσαμε. Ο Κώστας μας έφτιαχνε την διάθεση με τα ανέκδοτα του. Το πρώτο κλικ έγινε την άλλη μέρα όταν πήγαμε για μπάνιο. Εξοικειωθήκαμε και περνούσαμε φανταστικά. Βουτιές μέσα ρακέτες και σε μια φάση φυσούσε και πήρε την πετσέτα μας. Σηκώθηκε η Στέλλα να την πιάσει και παραπατώντας έπεσε επάνω στον Κώστα. Αμηχανία για λίγο και ο Κώστας είπε πρόσεχε μωρό μου μου δημιουργείς πρόβλημα. Είσαι φωτιά.

Α έτσι του λέει η γυναίκα του και έρχεται και κάθετε στην αγκαλιά μου. Αμάν τι το θελε. Ο πούτσος μου αμέσως έγινε κολώνα. Για να σπάσει τον πάγο ο Κώστας παίρνει την γυναίκα μου και πάνε για βουτιά. Η Ελένη ατάραχη μου είπε. Τόσο θερμή γυναίκα είμαι και ερεθίστηκες αμέσως; της απάντησα ότι είναι υπέροχη και είναι τυχερός ο Κώστας που την χαίρετε. Με εξέπληξε όταν μου είπε αν θέλετε μπορούμε να χαρούμε όλοι μας και έβαλε το πόδι της επάνω στο δικό μου. Παραλίγο να χύσω. Ακούσαμε την φωνή του Κώστα. Μπα τα πουλάκια μου τι κάνουν;

Πρόσεξα ότι ο πούτσος του είχε γίνει θεριό. το βράδυ βγήκαμε για ποτάκι και τα υπονοούμενα ήταν πολλά. Ήρθαμε σε κέφι όλοι και τα δήθεν τυχαία αγγίγματα μας έβαζαν φωτιά. Γυρνώντας στα δωμάτια εγώ είχα αγκαλιά την Ελένη και ο Κώστας την γυναίκα μου. Κάναμε έρωτα σαν τρελοί και εκεί μου είπε η Στέλλα πόσο ωραία νιώθει με την γνωριμία τους. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε χωρίς ζήλιες και ενδοιασμούς έως εκεί που μας παίρνει. Την άλλη μέρα πήγαμε σε παραλία πιο μακρινή με γυμνιστές. Πρώτη η Ελένη έβγαλε το σουτιέν και βούτηξε. Η Στέλλα αναποφάσιστη και πλησιάζοντας την ο Κώστας την βοήθησε να το βγάλει και πήγε καρφί στη θάλασσα. Αυτές πλατσούριζαν παίζανε κι εμείς κουβέντα υψηλού επιπέδου. Μου λέει: Έχεις φανταστική γυναίκα. Παρομοίως του λέω. Και έτσι σιγά - σιγά καταλήξαμε σε μια άτυπη συμφωνία ότι γουστάρουμε την όλη φάση και ότι ήθελε προκύψει χωρίς ζήλιες και τα τοιαύτα.

Είδαμε και οι δυο μας ότι τα καυλιά μας έγιναν θηρία. Ήρθαν οι μουνάρες μας χαμογελώντας και ξαπλώσανε. Βάλτε μας αντηλιακό μας είπαν. Και η Ελένη: Γιώργο έλα εσύ βαλε με. Καταλήξαμε να βάζουμε ο ένας στην γυναίκα του άλλου. Τρομερά συναισθήματα απερίγραπτα δεν λέγονται μόνο τα νιώθεις. Άλλη ηδονή πέρα από τα όρια. ανεξέλεγκτη. Η Στέλλα είπε αχ τι ωραία. παντού βαλε με. όταν είδα τα χέρια του να της αλείφουν τα πόδια τα μπούτια η καύλα υπερίσχυε όλων των άλλων. μπρούμυτα οι γυναίκες και ο ένας κοιτούσε τον άλλο με την άκρη του ματιού του. Δεν αντέξαμε και βουτήξαμε στην θάλασσα. Πω πω καύλα μου λέει. Λες και πρώτη φορά χαϊδεύω γυναίκα. Εγώ να δεις! του απαντώ. Ε αργότερα τα βγάλαμε όλα και βουτήξαμε όλοι μαζί. Μετά ήταν η ώρα του ματιού. Κοιτούσαμε ο ένας το σώμα του αλλού. Εγώ είμαι 180 81 κιλά συμπαθητικός με μεγάλο πούτσο. Ο Κώστας πιο κοντός πιο γεμάτος τριχωτός και ωραίο παιδί. Η γυναίκα μου κούκλα 168 καρέ μαύρο μαλλί μεγάλο στήθος τεράστιες ρώγες μικρή λεκάνη και κατάμαυρο μουνάκι. Η Ελένη πιο κοντή γεματούλα μικρό βυζί μεγάλη περιφέρεια και κώλο και ξυρισμένο μουνί.

Έβλεπα την χαρά την ανεμελιά την ευχαρίστηση στο πρόσωπο της γυναίκα μου και μου άρεσε. Κάτσαμε στα πόδια τους και τις βάζαμε αντηλιακό. Όταν ο Κώστας της άλειφε τα κωλομέρια η Στέλλα τα ανασήκωσε λίγο και άρχισε να κουνιέται. καύλωσε. Φάνηκε το μουνάκι της σαν γαρύφαλλο. Γύρισε το κεφάλι της και γλειφόταν. την ρώτησα όλα εντάξει αγάπη μου;

Αισθάνομαι τέλεια μου είπε και μου έδωσε θάρρος και καύλα.

Πάμε μια βόλτα μας είπαν και φεύγοντας με φίλησε. Έβλεπα τον περήφανο κώλο της και φούντωσα. Έφυγαν και η Ελένη ήρθε άνοιξε τα πόδια μου και έκατσε στη αγκαλιά μου με την πλάτη. Καίγαμε και οι δυο. Όταν φίλησα το λαιμό της ψιλοτινάχτηκε. Το πρώτο μας φιλί ήταν όλη η τριήμερη καύλα μας. Σε θέλω μου είπε βραχνά και ακούμπησε τον πούτσο μου. Είχε βραδιάσει και δεν είχε κόσμο. χάιδεψε το καυλί μου και τραβήχτηκα μη χύσω. αργότερα ήρθαν οι άλλοι. κατάλαβα ότι κάτι έγινε από τα μάτια της. Δεν χάσατε καιρό μας είπαν. Ο ήλιος η άμμος η καύλα μας, μας οδήγησαν μέσα στη θάλασσα όπου και γαμηθήκαμε κανονικά σαν ζευγάρια. Αφότου τελειώσαμε αγκαλιαστήκαμε όλοι και τα πρώτα μας φιλιά δόθηκαν εκεί.

Βγήκαμε έξω αλλά οι πούτσες μας που να πέσουν με τίποτα. Κουβεντιάσαμε λέγοντας για αυτά που έγιναν και μας άρεσε. Ταυτιζόμασταν πλήρως. Τα μαζέψαμε και το βράδυ έξοδο. Γύρω στις δυο η ώρα γυρίσαμε μέσα στην τρελή χαρά γιατί αν και δεν το λέγαμε ξέραμε τι θα ακολουθήσει. Κάναμε μπάνιο και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Ο καθένας με την γυναίκα του αλλού. Αρχίσαμε με φιλιά και χάδια. Υπέροχες στιγμές. Θεωρούσα την γυναίκα κτήμα μου και κάθε χάδι του και σ’ αυτήν λες και γινόταν σε μένα. Η δικιά μου επειδή με ήξερε ενώ την χούφτωνε ο Κώστας γυρνούσε με φιλούσε και μου έλεγε σ’ αγαπώ.

Ο Κώστας ήταν ανάσκελα και η Στέλλα κουνούσε τα βυζιά της χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Ναι ναι δώστα μου αχ έλεγε. Ο πούτσος του πιο κ0ντος αλλά πιο χοντρός από το δικό μου. Η Ελένη με είχε τρελάνει στα φιλιά. Ακούστηκε ένα δυνατό ααααααα και τότε ο και έγλειφε το μουνί της γυναίκα μου. Σε μένα ποτέ δεν φώναξε έτσι. Μη μη μη σταμάτα δεν αντέχω φώναζε η Στέλλα. Και του πρότεινε να πάνε στο δωμάτιο τους συμφωνήσαμε και έφυγαν. Η Ελένη μου λέει είναι πολύ καυλωμένη η γυναίκα σου θα την τρελάνει ο δικός μου γαμάει τέλεια.

Με βάζει μπρούμυτα και με γλείφει από πάνω ως κάτω. Δεν αντέχω την γυρνάω και αρχίζουμε ένα θεότρελο 69. Μου έφυγε η ψυχή. Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχαν ξανακάνει. Το μουνί της σχετικά μικρό γεμάτο υγρά. την δάγκωσα την κλειτορίδα και τινάχτηκε. Είχα βρει το ευαίσθητο σημείο της. Έβαζα την γλώσσα όλη μέσα και έκανε πλατς πλουτς. Χαμήλωσε την λεκάνη της και με πρόσφερε την κωλάρα της στην μούρη μου. Θειο πράμα. Είχε μια μαύρη τρυπούλα φουσκωμένη. Άρχισε να βογκάει και να φωνάζει χύνω και όλο το κορμί της τιναζόταν. Χτυπιόταν σαν ψάρι έξω απ’ το νερό. Δεν άντεξα και έχυσα. Ίσα - ίσα πρόλαβε και τον έβγαλε από το στόμα της. Πήραμε μια ανάσα και ήρθε από πάνω μου και έτριβε τον κώλο της το πρόσωπο μου. Φανταστικά. Ο πούτσος μου δε είχε πέσει πράμα ασυνήθιστο. Όταν της τον έβαλα άρχισε ένα τρελό κούνημα. Μου τον έσπασε. Έχυνε και φώναζε. Δεν άντεξα πολύ την έχυσα στην κοιλιά. Έχυνα, έχυνα και δεν τελείωνα. Πρωτόγνωρο χύσιμο. Ξεκουραστήκαμε και αναρωτηθήκαμε τι κάνουν οι άλλοι. Φορέσαμε κάτι και πήγαμε στο δωμάτιο τους. Τι ωραία θέα.

Ήταν ανάσκελα ο Κώστας και η Στέλλα επάνω του με τα πόδια ανοιχτά. Τους φιλήσαμε και κάτσαμε. Ο πούτσος του μισοπεσμένος τον ακουμπούσε με τα μπούτια της. Αγάπη μου, μου είπε είμαι τρισευτυχισμένη άρεσε τόσο πολύ είναι φανταστικός άντρας ο φίλος σου. ανοίγω τα πόδια της λέγοντας: Να δω και βλέπω το μουνί της κόκκινο με τα μουνόχειλα έξω τεράστια και μισάνοιχτο. Μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων και η ώρα είχε πάει πέντε. Ξάφνου τι με έπιασε και ενώ ο Κώστας ήταν στη μέση και οι δυο γυναίκες απ’ τις δυο πλευρές πηγαίνω στην γυναίκα μου από πίσω και την γλείφω.

Καυλιάρη μου μου είπε έλα γάμησε με. Της τον έβαλα και νόμιζα ότι γαμούσα άλλο μουνί είχε αλλάξει. Την γαμούσα και αυτή μαζί με την Ελένη τσιμπούκωναν τον Κώστα. Έχυσα γρήγορα. Γύρισε και με στράγγιξε τα χύσια με την γλώσσα της πράμα σπάνιο. Ήταν τόσο καυλωμένη. Δεν ελέγχαμε τους εαυτούς μας αρχίσαμε όλοι να φιλιόμαστε. Μετά απόλαυσα το γαμήσι της. Την γαμούσε ο Κώστας κι εγώ έβλεπα. Είναι το άκρον άωτον της ηδονής. Δεν χόρταινα να βλέπω τα βυζιά της να χορεύουν τον κώλο της να ανεβοκατεβαίνει το μουνί της να ανοιγοκλείνει έκλεινε τα μάτια και γουργούριζε. Άλλαζα θέσεις για να βλέπω καλύτερα. Ε ύστερα είχε ξημερώσει και κοιμηθήκαμε στο δωμάτιο μας αποκαμωμένοι.

Ήταν γύρω στις δυο μεσημέρι όταν ξύπνησα με χάδια. ήταν η Ελένη είχαν έρθει στο δωμάτιο μας. Μας έφεραν πρωινό και φάγαμε μαζί. Ήταν σαν όνειρο όλα. Με γλυκόλογα ο και ξύπνησε την Στέλλα. Χάθηκε στην αγκαλιά του. Το ίδιο και εμείς. Τι έκανε ο κατεργάρης; Άλειψε με μαρμελάδα το μουνί της και άρχισε να παίρνει το πρωινό του όπως είπε. Το κορμί της γυναίκα μου έγινε τόξο απ’ την καύλα. Τον τσιμπούκωσε με μανία. Μετά την γαμούσε στο πλάι. Αλλά κι εμείς δεν πήγαμε πίσω. Το πρωινό γαμήσι είναι το καλύτερο.

Χύσαμε όλοι μαζί. Με παραξένεψε όταν μετά του πήρε πίπα και έγλειψε τα τελειώματα του. Αλλά γαμούσα την γυναίκα του και έβλεπα την δικιά μου να τον πιπώνει μπροστά μου και όπως ήταν στα τέσσερα όλο το μουνί της ορθάνοιχτο. Φοβερή φάση. Μετά τα συνηθισμένα καφέ βόλτα φαΐ και το απόγευμα σε μια ερημική παραλία ξεσκιστήκαμε στο γαμήσι. Τις γαμήσαμε μπρούμυτα και τότε για πρώτη φορά φιληθήκανε οι γυναίκες μεταξύ τους. Ωραίο.

Ε μετά όταν δεν αντέχαμε εμείς γαμιόταν μεταξύ τους. Το ίδιο βράδυ τις πήραμε από τον κώλο. Μ’ αρέσει αλλά δεν τρελαίνομαι. Κάναμε 69 με την Ελένη και την έβαλα δάχτυλο. Της άρεσε και άρχισε να μου γλείφει τον κώλο. Με τα πολλά της τον έχωσα ήταν σχετικά εύκολη διείσδυση. Έχυσα μέσα της. Έλα όμως που και ο Κώστας ήθελε το κωλαράκι της Στέλλας. Βοηθήσαμε όλοι. Αλείψαμε την κωλοτρυπίδα με βαζελίνη και τον έβαλε σιγά - σιγά. Εμείς σαν ζευγάρι μια φορά την γάμησα τον κώλο.

Δεν καταλαβαίνω πως εκείνη η χοντρή ψωλάρα του χώρεσε στην τρύπα της. Η δικιά μου φώναζε έσκουζε αλλά τον κουνούσε τον κωλαράκο της. Την ξέσκισε ο κατεργάρης. Την άνοιξε στα δυο. Κάτσαμε οκτώ μέρες όλο γαμήσι και τρέλα. Αλλάξαμε διευθύνσεις και βρισκόμασταν στις πόλεις μας. Ήταν ωραία. Αν και ακούγεται οξύμωρο ήταν πραγματική απόλαυση. Ερχόταν μόνος του η μόνη της και γαμιόμασταν. Πηγαίναμε εμείς. Κράτησε η τέλεια σχέση μας δυο χρόνια μετά έφυγαν στην Κύπρο και μερικά τηλέφωνα μόνο τώρα. Δεν μας έμεινε τίποτα άσχημο από αυτή τη σχέση. Όλα ήταν τέλεια φανταστικά όμορφα. Μακάρι να νιώσουν μερικοί αυτού του είδους την αληθινή απόλαυση. Ακούγεται δύσκολο και ανεπίτρεπτο όμως ποτέ στην ζωή μας δεν θα μετανιώσουμε. Τα σκεφτόμαστε που και που και αναζητούμε ακόμα και σήμερα κάτι αντίστοιχο σαν τον Κώστα και την Ελένη.

Δεν θέλουμε πικρόχολα σχόλια. ακόμα και σήμερα με την Στέλλα αγαπιόμαστε πολύ και δεν κάνει κανένας μας τίποτα κρυφό από τον άλλο. δυνάμωσε η συζυγική σχέση μας και ερωτικά γεμίσαμε τις μπαταρίες μας. ε τώρα αρχίζουν να ξεφορτώνουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).