Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στις τάξεις του Λυκείου άρχισα να κάνω παρέα με μια κοπέλα από το σχολείο μου, η οποία είχε έναν... τέλειο μπαμπά! Ψηλός, γεροδεμένος, με γοητευτικά γκρι μαλλιά και απίθανα πράσινα μάτια. Γνωριστήκαμε όταν ήρθε στο σχολείο και πήρε τους βαθμούς της Γιάννας και μπορώ να πω ότι το ματάκι του έπαιζε όλη την ώρα, βλέπεις η μαμά της Γιάννας δεν ήταν καμιά μουνάρα. Έπαθα τόση μεγάλη πλάκα που δεν άντεξα... «Δεν μου είχες πει για τον μπαμπά σου, Γιαννούλα», μου ξέφυγε μεταξύ σοβαρού και αστείου. Αυτή το πήρε στην πλάκα, αλλά οι καύλες μου για τον μπαμπά μεγάλωναν μέρα με την μέρα.

Κάθε μέρα αναστατωνόμουν και μόνο που τον σκεφτόμουν! Τα βράδια που ξάπλωνα, θυμόμουν τον «μπαμπά» και το μουνάκι μου υγραινόταν. Φανταζόμουν το καυλί του να τρίβεται πάνω στα βυζιά μου... έτριβα την μουνάρα μου, έβαζα το δάχτυλο μου μέσα μου, πότε στο μουνί και πότε στον κώλο και έχυνα... Ήθελα τόσο πολύ να με γαμήσει άγρια! Οι επισκέψεις μου στο σπίτι της Γιάννας αυξάνονταν, αλλά δυστυχώς ο μπαμπάς της έλειπε συχνά λόγω δουλειάς.

Στα 20 μας πλέον , ένα βράδυ που η Γιάννα ήταν μόνη της στο σπίτι πήγα να κοιμηθώ εκεί. Η μαμά της έλειπε στο χωριό, ενώ ο μπαμπάς της θα γύριζε από επαγγελματικό ταξίδι τα ξημερώματα. Με καύλωνε άλλο τόσο το επάγγελμα που έκανε, ήταν σχετικά γνωστός (δεν μπορώ να πω περισσότερα για ευνόητους λόγους). Με την κολλητή μου μιλούσαμε συνεχώς εκείνο το βράδυ, αλλά το μυαλό μου «ταξίδευε» μαζί με τον μπαμπά, ο οποίος έφτανε από ώρα σε ώρα...

Φόραγα ένα κόκκινο σατέν κοντό φορεματάκι, με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο διέγραφε το μεγάλο στητό στήθος μου. Τα κλειδιά στην πόρτα ακούστηκαν και η Γιάννα έτρεξε να χαιρετίσει τον μπαμπά της, όπως και εγώ άλλωστε... «Καλησπέρα κ. Κώστα», είπα και απάντησε: «Καλώς την κούκλα... Όσο πας και μεγαλώνεις εσύ...» τόνισε, κάνοντας το μικροσκοπικό κόκκινο στρινγκάκι μου να γίνει μούσκεμα μόνο στην ιδέα...

Η φίλη μου ανέβηκε πάνω στο δωμάτιο της για λίγο, χωρίς να γνωρίζει πόσο λυσσάρα είμαι με τον μπαμπά της... «Θέλετε να σας φέρω ένα ποτηράκι νερό... Κάτι να σας κάνω για να σας ξεκουράσω από το ταξίδι», τον ρώτησα με πολύ υπονοούμενο... «Αν μπορείς ματάκια μου, φέρε μου λίγο νεράκι και σταμάτα αυτό τον πληθυντικό», είπε, ξαπλώνοντας στον καναπέ του σαλονιού του, ενώ, εγώ άλλο που δεν ήθελα να σκύψω και να το προσφέρω, αναδεικνύοντας τα βυζιά μου, τα οποία δεν δίσταζε να κρυφοκοιτάξει.

Στο μεταξύ, η κολλητή μου ήρθε και μετά από λίγη κουβεντούλα πήγαμε και κοιμηθήκαμε, καληνυχτώντας τον μπαμπά. Ωστόσο, το άλλο πρωί που φύγαμε μαζί με την Γιάννα, σκέφτηκα κάτι πολύ δαιμόνιο γιατί ήθελα να τον ξαναδώ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ. Ξέχασα, λοιπόν, επίτηδες το κινητό μου στο πάνω δωμάτιο και αφού η Γιάννα πήγε σπίτι του γκόμενου της, εγώ είχα όλο το πεδίο ελεύθερο στο διώροφο σπίτι της κολλητής μου!

Χωρίς αναστολές και με ύφος όλο νάζι χτύπησα το κουδούνι, ξυπνώντας τον μπαμπά, ο οποίος μου άνοιξε ΜΙΣΟΓΥΜΝΟΣ, νομίζοντας ότι ήταν η κόρη του! «Συγνώμη θα σε ξύπνησα, μάλλον», είπα, εκπληρώνοντας την θέληση του να μιλάω στον ενικό! «...Αλλά ξέχασα τον κινητό μου και η Γιάννα, που θα γυρίσει το βράδυ, μου είπε να περάσω να το πάρω», συνέχισα. Ήταν πολύ καυλιάρης αγουροξυπνημένος...
«Δεν πειράζει», απάντησε χωρίς να φανεί ότι έχει πολύ όρεξη για κουβέντα. Δεν θα άφηνα, όμως, μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Τα έδωσα όλα, λοιπόν:

«Καλά να σας αφήσω να συνεχίσετε τον ύπνο σας», τόνισα και συνέχισα: «Πάντως, αν ήμουν η σύζυγος σας δεν θα σας άφηνα μόνο... Θα σας είχα από πολύ κοντά», περιμένοντας την αντίδρασή του!
- «Γιατί το λες αυτό», ρώτησε.
- «Να ένας τόσο γοητευτικός και σέξι άνδρας έχει πάντα τις κατακτήσεις του, σ' όλες τις ηλικίες», ανταπάντησα με ύφος πουτανίτσας.
- «Δηλαδή στην δικιά σου ηλικία», έκανε την χαζή ερώτηση αυτός, με το κλίμα να παίρνει άγριες διαθέσεις και το μουνί μου «φωτιά».
- «Η δική μου περίπτωση ειδικά... τρελαίνεται για τύπο άνδρα σαν εσένα».

Χωρίς να χάσω ευκαιρία, τον πλησιάζω τον φιλάω στο λαιμό και αμέσως βλέπω το καυλί του να ανασηκώνεται... Εκείνος καυλωμένος, με αρπάζει με πιάνει αγκαλιά και φιλιόμασταν παθιασμένα στο στόμα. «Πάντα με έφτιαχνες, καργιολάκι», μου είπε και εγώ του απάντησα: «Και μετά από αυτό θα σε φτιάχνω ακόμα περισσότερο...».

Τον γδύνω και με πολλή τέχνη άρχισα να τον γλείφω πρώτα στον λαιμό, μετά στο στήθος, στην κοιλιά, ώσπου έφτασα στον μεγάλο πούτσο του. Εκεί έμεινα πολλή ώρα, κάνοντας του ένα τρελό τσιμπούκι. Πρώτα έγλειψα το κεφάλι και μετά τον έπαιρνα όλο μέχρι το λαρύγγι μου με μανία. Του ρούφαγα τα' αρχίδια και τον ένιωθα να σπαράζει, κάνοντας το όνειρό μου πραγματικότητα! Δεν άργησε να χύσει στο στόμα μου, τρελάθηκα όταν τα ΚΑΤΑΠΙΑ! Στην συνέχεια, μου βγάζει τα ρούχα και αυτός, με ανεβάζει γυμνή στο τραπέζι και μου λέει: «Από μικρή φαινόσουν πόσο ξεκολιάρα είσαι! Θέλω να σου γλείψω την μουνάρα σου, πρώτα, μπέμπα».

Το γλυφομούνι του ήταν το καλύτερο που μου έχουν κάνει. Είχε πείρα βλέπεις... Ένιωθα το μουνί μου να γαργαλιέται και αμέσως του πήρα την πούτσα και την έχωσα μέσα μου. «Σκίσε με πουτσαρά μου, χώστο στην πουτάνα σου. Άνοιξε το μουνί μου, μ' αρέσει να τον τρώω μωρό μου» έλεγα και αυτός όλο πιο βιαία γαμούσε. Είχε καταλάβει ότι δεν έκανε με κάποιο αθώο κοριτσάκι! Μετά γυρίζω και του στήνομαι στα τέσσερα.

-«Γάμα την κωλάρα μου. Το δικό σου πούτσο θέλω να πάρω από εκεί για πρώτη φορά, γαμιά μου», του είπα και έλιωσε από την καύλα, χύνοντας στην πλάτη μου πριν καν μπει... Ύστερα τον έγλειψα και τον σκούπισα καλά-καλά από τα χύσια του και αφού ξανασηκώθηκε τον πήρα για 1η φορά από τον κώλο. Έχυσα για δεύτερη φορά και εγώ, καθώς ένιωσα μετά από λίγη ώρα το ζεστό σπέρμα του να πλημμυρίζει την κωλοτρυπίδα μου...

Το πιο τρελό γαμήσι που έχω ρίξει, σίγουρα, ήταν αυτό... Μιάμιση ώρα γαμιόμασταν... Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Άρεσε και στους δύο μας, αλλά δυστυχώς μετά από αυτό η σχέση μας ήταν καθαρά τυπική. Με την Γιάννα συνέχιζα να έχω στενές επαφές και δεν έχανα ευκαιρία να βάζω δαχτυλάκια για τον μπαμπά της μέρα-νύχτα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).