Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία μου που θέλω να μοιραστώ μαζί με τους αναγνώστες σου δεν είναι και πολύ συνηθισμένη!!

Η ιστορία έλαβε χώρα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Και μάλιστα μέσα στο σπίτι μου! Είμαι 27 ετών αρκετά εμφανίσιμος και είμαι εδώ και καιρό παντρεμένος. Με τη γυναίκα τα πηγαίνουμε καλά, την αγαπώ πολύ αλλά στο τομέα του Sex πάμε με αργά βήματα.

Τέλος πάντων η ιστορία δεν έχει να κάνει με την γυναίκα μου, αλλά με την νύφη της. Ο αδερφός της με την νύφη της μένουν σε άλλη πόλη και είχαν έρθει να μας δουν ένα τριήμερο του περσινού καλοκαιριού! Ο κουνιάδος μου το πρωί ξημερώματα θα ταξίδευε καμία 200 χιλιόμετρα για να πάει σε κάτι επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε, χωρίς όμως την γυναίκα του που βαριόταν να πάει μαζί του.

Έτσι λοιπόν έφυγε ξημερώματα ο κουνιάδος μου χωρίς να ξυπνήσει κανέναν. Εγώ ξυπνούσα νωρίς για να πάω στην δουλειά περίπου 6.40. Βγαίνοντας λοιπόν από τη κρεβατοκάμαρα έκλεισα την πόρτα γιατί είχαμε ανοιχτό τον κλιματισμό μέσα στο δωμάτιο όλο το βράδυ. Ήταν μέσα καλοκαιριού και ο ήλιος είχε ήδη βγει.

Ξαφνικά προτού μπω στην τουαλέτα στάθηκα στο διάδρομο και τι να δω; Στην άκρη του διαδρόμου ήταν η πόρτα του ξενώνα που κοιμόταν η γυναίκα του κουνιάδου μου (ας την ονομάσουμε Ιωάννα) μόνη της πλέον. Η πόρτα για καλή μου τύχη Ήταν μισάνοιχτη, προφανώς φεύγοντας βιαστικός ο κουνιάδος μου θα την ξέχασε έτσι. Ο κλιματισμός στο δωμάτιο δούλευε. Εγώ κοντοστάθηκα στο διάδρομο, όπου είχα θέα την Ιωάννα να κοιμόταν στο κρεβάτι με ένα σεντονάκι μόνο που είχε τυλιχτεί γύρω της.

Η Ιωάννα πρέπει να σας πω είναι γύρω στα 23 με καστανόξανθα μαλλιά και ύψος περίπου 1,73. Αυτό που όμως ήταν τέλειο επάνω της ήταν ο θαυμάσιος και τουρλωτός της κώλος!! Ξέρετε ήταν αδύνατη σε όλο της το σώμα, αλλά ο κώλος της όμως άλλο πράμα!! Ακριβώς όπως της Lopez, πραγματικά!! Είχε κάνει και ένα τέλειο μαύρισμα και ήταν πολύ κάβλα!! Είχα χύσει πολλές φορές για χάρη της στο μπάνιο όταν την σκεφτόμουνα! Πάντως είχαμε πάντα τυπικές σχέσεις οι δύο μας χωρίς το παραμικρό υπονοούμενο ή φλερτ.

Πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και την κάβλα που είχα, έμεινα εκεί στο διάδρομο όρθιος να την χαζεύω που κοιμόταν. Φορούσε ένα μικρό φανελάκι και ένα σορτσάκι που ήταν πολύ κοντό. Αυτό που με καύλωνε ήταν ότι κοιμόταν μπρούμυτα και το ένα της πόδι ήταν ίσιο ενώ το άλλο το είχε ανοίξει τόσο πολύ που φαινόταν κάποιες τριχούλες απ΄το μουνάκι της!!! Χωρίς να χάσω χρόνο έπαιξα τον πούτσο μου για περίπου 1 λεπτό ώσπου έχυσε κατευθείαν πάνω στο χέρι μου.

Πάω στο μπάνιο, και καθαρίζω τα χύσια, που ήταν και μπόλικα από την πολύ την κάβλα που είχα πρωινιάτικα και βγαίνω να πάω να ντυθώ για την δουλειά! Ο πούτσος όμως δεν έλεγε να πέσει με τίποτα!! Δεν ήξερα τι να κάνω!! Ήταν πολύ καυλωτικο να την βλέπεις να κοιμάται και να έχει τουρλώσει τον κώλο της και να φαίνονται μέχρι και οι τρίχες του μουνιού της! Ξαφνικά εκεί που την χάζευα πάλι, γυρνάει στο πλάι!

Δεν άντεξα!!! Βγάζω το σλιπάκι που μόνο φορούσα και γυμνός που ήμουν μπαίνω σιγά σιγά με τις μύτες μέσα στο ξενώνα! Κλείνω πίσω μου την πόρτα. Δεν ξέρω πως το έκανα αυτό, αλλά ήμουν αποφασισμένος να την γαμήσω πραγματικά! Δεν ήθελα να της δώσω καμιά ευκαιρία να αντισταθεί! Έτσι λοιπόν αργά ξάπλωσα δίπλα της στο κρεβάτι, γυμνός και με την πούτσα μου να κοντεύει να χύσει και πάλι! Σκέφτηκα πως δεν θα καταλάβαινε ποιος ήμουν. Έτσι και έγινε!! Άπλωσα το χέρι μου πάνω της και εκείνη μου το έσφιξε, προφανώς νομίζοντας πως ήταν ο άντρας της. Έτσι όπως είχε γυρίσει στο πλάι και εγώ ήμουν από πίσω της, δεν μπορούσε να με καταλάβει πως δεν ήμουν ο άντρας της!

Με μιας παραμερώ το σλιπάκι της και αποκαλύπτεται η σχισμή από το μουνάκι που είχε ήδη γίνει μούσκεμα, και της χώνω το καβλί μου μέσα αργά και βασανιστικά!!!! Μμμμ τι κάνεις εκεί μωρό μου;; Μου ψιθύρισε με βαριά φωνή.

Εγώ δεν απάντησα. Άρχισα να την γαμάω κανονικά από πίσω στο μουνάκι της που ήταν μούσκεμα εντελώς, χωρίς να την αφήνω να γυρίσει!! Δεν είχε καν ανοίξει τα μάτια της!!! Ο κουνιάδος μου φαίνεται συνήθιζε να την ξυπνάει με πρωινά γαμήσια!!

Καλά αγάπη πότε θα φύγεις; Έχεις ταξίδι να κάνεις!!!
Τότε της λέω με λάγνα φωνή: Όχι άμα δεν γαμήσω και και την κωλοτρυπίδα σου, μουναρα μου!!!

Αμέσως πετάχτηκε ψηλά και με είδε!! Καλά μα τι κάνεις εσύ εδώ;; Πως τόλμησες;; Γιατί το έκανες αυτό;;

Της είπα την αλήθεια. ότι την γούσταρα πολύ και ότι πάντα ονειρευόμουν πως την γάμαγα!!!
Τότε ήταν που με εξέπληξε η πουτάνα!!!!

Αν είναι έτσι μου λέει τότε το πράγμα αλλάζει!! Η γυναίκα σου κοιμάται ακόμη, με ρώτησε. Της είπα πως ναι και πως θα αργούσε πολύ για να ξυπνήσει. Ωραία και γω ξέρεις σε γούσταρα πολύ από την πρώτη στιγμή που σε είδα αλλά ποτέ δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι!!

Τώρα όμως εδώ εσύ με έχεις ήδη γαμήσει οπότε νομίζω πρέπει να τελειώσουμε ότι άρχισες και να το κάνουμε και με το σωστό τρόπο! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έλεγε αυτά τα πράγματα!!!

Χωρίς να χάσει χρόνο γδύνεται εντελώς, και πέφτει πάλι στο κρεβάτι αρπάζοντας το πούτσο μου, που είχε ήδη πέσει από την τρομάρα, και άρχισε να τον ρουφάει με μανία!!! Αμέσως έγινε και πάλι πέτρα!!! Δεν ήξερα ότι ήσουν τόσο πουτάνα, της λέω!!! Ασφαλώς και δεν είμαι ειδικά με τον κουνιάδο σου, αλλά με σένα αγόρι μου θέλω να γίνω και να τα κάνω όλα!!!

Τι να σας πω !!!! Ολοκληρωτική κάβλα που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ!!! Πριν προλάβω να καταλάβω είχα ήδη τελειώσει μέσα στο στόμα της!!! Τα περισσότερα τα είχε ήδη καταπιεί αλλά ήθελε και άλλα!! Τι, μου λέει , μέχρι εδώ ήταν; Αμέσως ανεβαίνει και με φιλάει στο στόμα με την γλώσσα της να είναι γεμάτη από χύσια μου και ταυτόχρονα έπαιζε τον πούτσο με το χέρι της! Την έβαλα να ξαπλώσει και αμέσως άρχισα να γλύφω το υπέροχο μουνί της! Ήταν εντελώς υγρό καθώς είχε ήδη χύσει 1 φορά όταν μου έπαιρνε πίπα!! Τη γαμούσα με την γλώσσα μου βαθιά και εκείνη βογκούσε από ηδονή!! Φοβόμουν και να μη μας ακούσει η γυναίκα μου, αλλά ευτυχώς μας χώριζαν 2 πόρτες και 1 διάδρομος!

Μετά το γλυφομούνι ανέβηκα προς τα πάνω και άρχισα να της γλύφω τις ρόγες με μανία!!! Ταυτόχρονα της καρφώνω με δύναμη το καβλί μέσα στην τεράστια μουνάρα της που είχε ανοίξει διάπλατα μπορώ να πω! Γάμα με αγόρι μου γάμα με δυνατά!!!! Ακόμη λίγο και χύνω!!! Σε δευτερόλεπτα ένιωσα τα καυτά της χύσια να πλημμυρίζουν τον πούτσο μου που ξέσκιζε με ορμή του μουνάκι της, αλλά εγώ δεν σταματούσα!! Βγαίνω προτού να χύσω και εγώ και την γυρίζω μπρούμυτα πάλι! Θέλω τώρα να σε γαμήσω και στον κώλο της λέω!!! Ξέσκισε μου την κωλοτρυπίδα μου είπε και γράπωσε αμέσως το καβλί μου και το έβαλε το πουτσοκέφαλο μου στην σούφρα της !!! Της έχωσα αμέσως το πούτσο μέσα μέχρι το βάθος!!!! Βόγκαγε πολύ από τους πόνους αλλά μου έλεγε να μην σταματήσω!!! Έπειτα από λίγο δεν άντεξα και την έχυσα μέσα στο κώλο της όλα μου τα χύσια!!! Ήταν τόσο πολλά που πλημμύρισε η σούφρα της μόλις έβγαλα το πούτσο μου από μέσα της!!!

Ήταν υπέροχό αλλά ταυτόχρονα νόμιζα πως δεν ήταν αλήθεια αυτό που ζούσα εκείνο το πρωινό!!! Έπειτα από εκείνη την μέρα δεν έχουμε ξαναγαμηθεί πάλι με την Ιωάννα. Βλέπεις μένουν και μακριά από μάς!! Όμως την άλλη φορά που θα πάμε εμείς στο σπίτι τους ή θα έρθουν εκείνοι θα το επιδιώξω!! Ως τότε θα θυμάμαι το υπέροχο κωλαράκι της και καυλώνω!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.