Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα ήθελα και γω να διηγηθώ κάτι που μου έτυχε.
Με λένε Κώστα και είμαι 49 χρόνων. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία και έχουμε και ένα παιδί. Με το γιο μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις , είναι 25 χρόνων και λείπει Αγγλία για σπουδές. Τα Χριστούγεννα που ήρθε να μας επισκεφτεί έφερε μαζί του και την κοπέλα του. Μια αγγλίδα μεγαλύτερη του. Τους δεχτήκαμε εγώ και η γυναίκα μου και έμειναν μαζί στον ξενώνα.

Από την αρχή η tes ήταν πολύ φιλική με όλους μας. Μας αγκάλιαζε και μας φιλούσε. Γενικά μια κοπέλα έξω καρδιά. Περίεργο για αγγλίδες. Ήταν όμως και όμορφη με ωραίο σώμα. Μιλούσε ελληνικά, 3 χρόνια είχε δεσμό με το γιο μου και της έμαθε να μιλάει καλά.

Ένα βράδυ που ο γιος μου βγήκε με κάτι φίλους η tes έμεινε σπίτι. Φάγαμε όλοι μαζί και πήγε να ξαπλώσει στο δωμάτιο. Μετά από ώρα πήγαμε και εμείς να κοιμηθούμε. Όταν σηκώθηκα να πάω στην κουζίνα κάποια στιγμή πέρασα από τον ξενώνα και η πόρτα ήταν ανοιχτή. Κοιμόταν ολόγυμνη. Τρελάθηκα που την είδα έτσι. Το μουνάκι της όλο ξυρισμένο φαινόταν. Καυλωσα πολύ. Άρχισα να τον τρίβω πάνω απ τη πιζάμα. Έβαλα το χέρι μέσα και τον έβγαλα έξω. Άρχισα να τον παίζω και να την κοιτάω.

Τη βλέπω όπως ήταν κοιμισμένη να παίρνει το χέρι της και να το ακουμπάει στο μουνάκι της. Αρχίζει να το χαϊδεύει. Και να βάζει το δάχτυλο της μέσα
Αργά. Με είχε δει. Ήξερε ότι ήμουν εκεί. Και συνέχισε. Δεν είχε ανοίξει τα μάτια της καθόλου, δεν είχε πει τίποτα. Μόνο έπαιζε με το μουνάκι της.

Δεν πρόσεξα όμως πως στην άκρη του διαδρόμου ήταν ο γιος μου. Είχε γυρίσει και δεν ξέρω πόση ώρα καθόταν και με κοιτούσε. Μόλις τον είδα τα έχασα. Μάζεψα τη πιζάμα και έκανα να του μιλήσω. Μου έκανε νόημα να μην κάνω φασαρία και ήρθε δίπλα μου. Την είδε που έπαιζε με το μουνάκι της και μου είπε στο αυτί : μαζί θέλω να τη σκίσουμε. Η μαμά δε θα μάθει τίποτα.

Με τράβηξε μέσα στο δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα. Εκείνη δεν άνοιξε καθόλου τα μάτια της. Με τράβηξε δίπλα της και τον ακούμπησε στο μουνάκι της. Σιγά σιγά μπήκα μέσα της. Ο γιος μου γδύθηκε και της τον έδωσε στο στόμα. Το μουνάκι της ήταν υγρό και τόσο απαλό, όσο έμπαινα μέσα της τρελαινόμουν από καύλα. Σε λίγο σταμάτησα για να τη βάλει στα 4.

Της τον έχωσα στο μουνί και τη γαμούσα δυνατά. Ο γιος μου χώθηκε από κάτω της και άρχισε να τη γλύφει στο μουνάκι. Τον παίρνει και τον βάζει πάνω στον κώλο της. Τον σπρώχνει και της μπαίνει μέσα. Είχα να γαμήσω κώλο πολλά χρόνια. Η γυναίκα μου δεν μου έδωσε ποτέ την άδεια να την πάρω από κει. Ο γιος μου χώθηκε ξανά από κάτω και της τον βάζει στο μουνί. Την είχαμε και οι δυο τώρα. Τη γαμούσαμε ένας στον κώλο ένας στο μουνί.

Ένιωσα πως θέλω να χύσω. Τη γυρίσαμε και της το έδωσα στο στόμα. Την έχυσα μέσα και τα ζουμιά τρέχανε. Ο γιος μου την έχυσε στα βυζιά.
Τότε εκείνη με τα χυσια μου ακόμα στο στόμα φίλησε το γιο μου και μετά εμένα.

Πηγαινε κοιμήσου τωρα μου είπε ο γιος μου.

Γύρισα στο δωμάτιο και ξάπλωσα δίπλα στη γυναίκα μου.

Το πρωί καθίσαμε όλοι στο πρωινό σα να μην συνέβη τίποτα.

Όταν τελειώσαμε μου έκλεισε το μάτι ο γιος μου και η tes με φίλησε στο μάγουλο και μου είπε ψιθυριστά: fuck me again. Αλλά δυο βράδια έμειναν και το ευχαριστηθήκαμε όλοι.

Τώρα ο γιος μου έρχεται πάλι για διακοπές και μου είπε πως χώρισε με την αγγλίδα και πως θα έρθει με την καινούργια κοπέλα του.

Στο τηλέφωνο μάλιστα μου είπε: αυτή τη διάλεξα ειδικά για σενα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).