Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια παντρεμένη γυναίκα στα 42 που νοιώθει αρκετά ερωτική. Ο γάμος έχει υποστεί μια φυσιολογική η μη φθορά με αραιό και αδιάφορο σεξ πιο πολύ σαν ρουτίνα όπως ας πούμε πρέπει να βάλουμε πλυντήριο σήμερα.

Η εμφάνιση μου αρκετά θελκτική όσο αντικειμενική μπορώ να είμαι. Καστανή με λαδί μάτια 1,70 68 κιλά. Ίσως λίγα παραπάνω από ότι πρέπει αλλά θηλυκά κατανεμημένα σε περιφέρεια και στήθος έτσι ώστε να μπορώ να διακρίνω τα αντρικά βλέμματα να με κοιτούν αυτά τουλάχιστον που αρέσκονται στις πληθωρικές γυναίκες

Ας πούμε ότι με λενε Βάνα ούτως η άλλως τα ονόματα είναι αλλαγμένα για ευνόητους λόγους.

Τον λόγο που το βλέμμα του άντρα μου δεν κοιτάει πια εμένα αλλά ανορεξικά πιπίνια δεν ξέρω αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να ασχοληθώ από φόβο τι θα ανακαλύψω.

Εργαζόμενη σε μεγάλη εταιρία με καλή θέση και οικονομική επιφάνεια ανακάλυψα πρόσφατα την χαρά που μπορεί να προσφέρει το chat και ειδικότερα το cyber sex σε μια γυναίκα μετρημένη σε όλα της και πάντα μέσα στα όρια μέχρι τα 42 της.
Με τον Στέλιο ετών 46 ξεκινήσαμε με απλή κουβέντα στο chat και είχαμε καταλήξει 1 μηνα περίπου μετά από το ένα τυπικό καλημέρα η καλησπέρα να κάνουμε άγριο cyber sex με ότι πιο αμολόγητο έχει ειπωθεί και πραγματοποιώντας έστω και έτσι πολλές φαντασιώσεις μας. Ήταν απίθανο τελείωνα δυο φορές την ημέρα στην καρεκλά μου και έπαιρνα δουλεία και για το σπίτι.

Επέμενε να βρεθούμε έμενε μόνος του στο Παγκράτι. Κάνε την υπέρβαση μου έλεγε έλα να με βρεις και να περάσουμε μερικές ώρες τέλεια να τα κάνουμε όλα πραγματικότητα. Με το που μπήκε το καλοκαίρι οι αντιστάσεις μου άρχισαν να υποχωρούν και εκείνος ήταν όλο και πιο πιεστικός ήξερε να με χειριστεί.
Εκεί που με τρέλαινε με αυτά που έλεγε και ήμουνα έτοιμη να χύσω για πολλοστή φορά στα χέρια μου σταματούσε και μου έλεγε έλα να με βρεις τώρα.

Την ημέρα που θα περιγράψω η κατάσταση με το σεξ στην οικογενειακή ζωή είχε φτάσει στο απροχώρητο και είχα κλείσει αισίως ένα μήνα χωρίς σεξ.

-Σου γλείφω την μουνάρα σου καύλα μου σου ρουφάω και σου δαγκώνω την κλειτορίδα. . . μου έγραφε
-Ναι γαμιά μου συνέχισε θέλω να πιεις τα χύσια μου απαντησα
-Έλα τώρα να με βρεις αλλιώς τέλος είναι η τελευταία φορά που μιλάμε
-Συνέχισε μωρό μου και έχεις το λόγο μου θα έρθω του είπα
-Δεν υπάρχει περίπτωση βγαίνω τώρα
Ήξερε τι έκανε ,ήξερε πολύ καλά πως αν έχυνα δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτώ να συναντηθούμε.
-Εντάξει του είπα και τηλεφωνηθήκαμε για λεπτομέρειες

Θα το έκανα ναι ήμουνα αποφασισμένη απλά ήθελα να νοιώσω πουτάνα πρόστυχη ξεφτιλισμένη και τα ρούχα που φόραγα ένα λίνο παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι δεν βοηθούσαν ούτε φυσικά το βαμβακερό βρακάκι μου.
Ένα ολόκληρο σχέδιο γεννήθηκε στο μυαλό μου. Η ώρα ήταν 2 το μεσημέρι. Ενημέρωσα στην δουλεια ότι έχω να συναντήσω κάποιους πελάτες και δεν θα επιστρέψω. Ενημέρωσα και τον άντρα μου για το ίδιο πράγμα όχι τι θα με έψαχνε αλλά για να είμαστε σίγουροι.

Έφυγα και μπήκα σε ένα μαγαζί με εσώρουχα. . κάλτσες με σιλικόνη μαύρες με κόκκινο τελείωμα μαύρο στρινγκ με κόκκινο κορδονάκι πίσω και στα πλάγια μαύρο σουτιέν στράπλες διάφανο τελείως. Μόλις και μετά βίας συγκρατούσε μέσα τις ρόγες μου.

Επόμενη στάση ένα μικρό καφέ. Παραγγελιά καφέ για το χέρι και ερώτηση αν έχουν τουαλέτα. Εκεί έβαλα τα εσώρουχα και άρχισα να αισθάνομαι την καύλα ανέβαζα την κάλτσα και σχεδόν έχυνα ένοιωθα το κορδονάκι το στρινγκ να χώνεται βαθιά στο κώλο μου και τρελαινόμουνα. το στράπλες σουτιέν ένα νούμερο μικρότερο έκανε το στήθος μου να ξεχειλίζει από μέσα.

Πήρα το καφέ και βγήκα. Μια εσκεμμένη κίνηση και χύθηκε ο μίσος επάνω μου λερώνοντας την μπλούζα και το παντελόνι μου

Επόμενη στάση ένα μαγαζί με ρούχα. Προσεκτική επιλογή μια φούστας κολλητής με σκίσιμο στο πλάι και μπλούζα σατέν να διαγράφει το στήθος μου.
-Θα πρέπει να τα φορέσω είπα στην πωλήτρια βλέπετε πως έγινα με το καφέ
Βγήκα έξω από το μαγαζί τώρα ήμουνα έτοιμη. . .

Σταματάω σε πιάτσα ταξί και κάνω μια προσεκτική επιλογή των οδηγών. Το μάτι μου πέφτει σε έναν 35αρη αρκετά λαϊκό τύπο με μαύρο μανικό μπλουζάκι και περιμένω να έρθει η σειρά του. Μετά από 2 ταξί μπαίνω μέσα και κάθομαι πίσω.
-Που πάμε με ρωτάει
-Παγκράτι απαντάω και σταυρώνω τα ποδια μου. . από το σκίσιμο της φούστας φαίνεται το κόκκινο τελείωμα της κάλτσας και λίγο δέρμα. Τα μάτια του μαύρα με κοιτάνε με γδύνουν σχεδόν

Χτυπάει το τηλέφωνο μου είναι ο Στέλιος. . . αρχίζει να μου περιγράφει τι θα μου κάνει. Ασυναίσθητα το χέρι μου χαϊδεύει το γόνατο μου και ανεβαίνει στο στήθος μου

-Θα σου γλείφω αργά την μουναρα σου να χύσει καλά πριν την ξεσκίσω το θες καριόλα?
-Πολύ απαντάω σχεδόν με αναστεναγμό
Έχουμε σταματήσει σε φανάρι και τα μάτια του οδηγού είναι επάνω μου.

Έχω κλείσει το τηλέφωνο αισθάνομαι πουτάνα επιτέλους ο ταξιτζής ξέρει πολύ καλά τι παω να κάνω
-Ξέρω ότι είσαι καυλωμένη το είδα από την ώρα που μπήκες

Τον κοιτάω περιμένω να συνεχίσει.
-Αν δεν σε πειράζει να στήσεις λίγο το γαμιά σου όχι πολύ για κανά μισάωρο ευχαρίστως σε γαμάω
-Έχεις θράσος του απαντάω
-Κοιτά μωρό μου έχω δει πολλά εδώ μέσα και καμία γυναίκα δεν φοράει κάλτσες με 40 βαθμούς έξω παρά μόνο αν θέλει να γαμηθεί κι εγώ θέλω πολύ να σε γαμήσω

Σιωπή από μέρους μου τον παρατηρώ. Είναι αρκετά μελαχρινός λίγο άγριος με αρκετά τριχωτά χέρια γεροδεμένα
-Και που θα παμε?δεν πιστεύω ότι το λεω αυτό
-Άστο σε εμένα.

Τηλεφωνεί κάπου μιλάει με κάποιον Δημήτρη
-Έλα ρε φίλε έχω ένα μωρό και επειδή η ώρα είναι δύσκολη και δεν έχουμε χρόνο μπορείς να μας βολέψεις είσαι και στο δρόμο μας.
Προφανώς αυτό που θα κάνουμε έχει ξαναγινεί. Κλείνει το τηλέφωνο
-Εντάξει θα παμε σε ένα φίλο που έχει γκαράζ .

Φτάνουμε σε ένα γκαράζ στο Παγκράτι χαιρετάει τον φίλο του που με εξερευνεί λίγο με τα μάτια του και του χτυπάει την πλάτη γελώντας και κατεβαίνουμε δυο πατώματα κάτω σταματάει σε μια απόμερη γωνία του γκαράζ ανοίγει την πόρτα του και έρχεται πίσω δίπλα μου.
-Έλα καύλα μου γιατί ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε πολύ χρόνο ας το ευχαριστηθούμε

Είναι τρελό δεν ξέρουμε καν τα όνομα μας αλλά τα χέρια του έχουν χουφτώσει αγρία το κώλο μου και με γλύφει στο λαιμό. Και το πιο τρελό είναι ότι είμαι καυλωμένη απίστευτα. Χαϊδεύει το μουνί μου πάνω από το στρινγκ είναι μουσκεμένο
-Μα πόσο καριόλα είσαι μου λεει είσαι μούσκεμα

Κατεβάζει με βία τις τιράντες από την μπλούζα μου τα βυζιά μου ανίκανα να συγκρατηθούν από το σουτιέν πετάγονται μπροστά του οι ρόγες σκληρές .
Τις πιπιλάει αγρία τις δαγκώνει. Βγάζει το μπλουζάκι του και κολλάει το δασύτριχο στήθος του επάνω μου έχει μια μυρωδιά φτηνού after shave και ιδρώτα που με τρελαίνει.
-Σε θέλω σαν τρελή να με γαμήσεις του λεω

Μου σηκώνει την φούστα ψηλά. . .
-Καριόλες τι τα φοράτε αυτά λεει βλέποντας το μικροσκοπικό στρινγκ μου αφού είναι σαν να μην φοράτε τίποτα.

Μου σπρώχνει βιαία το κεφάλι προς τα κάτω φοράει ένα φαρδύ παντελόνι σαν φόρμα και του το κατεβάζω μαζί με το σλιπ του.

Χώνομαι ανάμεσα στα ποδια του και παίρνω στο στόμα μου ένα πούτσο χοντρό και σκούρο με έντονη αντρική μυρωδιά . Του χαϊδεύω τα αρχίδια του τριχωτά και βαρεία.

Του τον παίρνω όλο στο στόμα μου το γαμάει δυνατά νοιώθω τις τρίχες του πούτσου του να χώνονται στην μύτη μου
-Έτσι καριόλα εσείς οι καθώς πρέπει είσαστε τα καλύτερα ξεκωλα μου λεει
Τα χοντρά του δάχτυλα έχουν παραμερίσει το στρινγκ και γαμάνε το κώλο μου και το μουνί μου.
Είναι ιδρωμένος όπως κι εγώ.

-Θέλω να με γαμήσεις τώρα του λεω έχεις προφυλακτικά
- γαμώτο είναι στο ντουλαπακι μπροστά απαντάει και τεντώνετε να τα πιάσει
Του γλείφω τον ιδρωμένο κώλο του και τα αρχίδια του
-Πόσο πουτάνα είσαι θα σε ξεσκίσω μου λεει απολαμβάνοντας το γλείψιμο.

Κάθετε στο κάθισμα και φοράει το προφυλακτικό με ανεβάζει επάνω του παραμερίζει το στρινγκ και χώνεται μέσα μου
Είμαι τόσο καυλωμένη που χύνω με το που μπαίνει μέσα μου
-Χωλού άσπρο μου τον έκανες τι καύλα είσαι εσύ

Αρχίζει να με γαμάει αγρία με ανεβοκατεβάζει δυνατά πάνω στο πούτσο του. Του χαϊδεύω το στήθος του χώνω τα δάχτυλα μου μέσα στο πυκνό του τρίχωμα.
Με χτυπάει δυνατά στα κωλομέρια αφήνοντας σημάδια ρουφάει άπληστα τις ρόγες μου .

-Χύνω πάλι καύλα μου χύνω γαμιά μου φωνάζω χύνοντας για δεύτερη φορά
Οι φωνές μου τον τρελαίνουν αρχίζει να με γαμάει με κόφτες απότομες κινήσεις είναι έτοιμος τον νοιώθω να σκληραίνει κι άλλο μέσα μου και του χαϊδεύω τα αρχίδια
Ρίχνει πίσω το κεφάλι του και βογκάει αγρία φωνάζει
-Σε χύνω ξεκολω σε χύνω μουναρα μου

Πέφτω επάνω του χαϊδεύω το ιδρωμένο κορμί του οι τρίχες του έχουν μικρές σταγόνες ιδρώτα επάνω .
-Μωρό μου με συγχωρείς αλλά πρέπει να φύγουμε έχω ραντεβού σε δέκα λεπτά κέντρο.
-Κανένα πρόβλημα άλλωστε και εμένα με περιμένουν.

Βγαίνουμε από το αυτοκίνητο και φτιαχνόμαστε. Με καυλώνει που τον βλέπω να βγάζει το προφυλακτικό και να το πετάει στο πάτωμα τον πλησιάζω και του καθαρίζω το πούτσο από τα χυσια

Γελάει και με σηκώνει και με φιλάει στο στόμα.

Στην διαδρομή προς το σπίτι του Στέλιου φτιάχνω το μακιγιάζ μου.
-Είμαι στην διάθεση σου όποτε με χρειαστείς μου λεει και μου δίνει ένα χαρτάκι με το αριθμό του κινητού του.
Του δινω 20 εύρο.
-Μα τι κανείς ρε μωρό μου λεει
-Δεν δέχομαι όχι του απαντάω μόνο έτσι θα είναι ολοκληρωμένο

Με κοιτάει με απορία δεν καταλαβαίνει ότι μόνο έτσι θα νοιώθω εντελώς πουτάνα.

Χτυπάω το κουδούνι και είμαι έτοιμη για την νέα μου περιπέτεια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.