Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διάβασα τελευταία πολλές ιστορίες εδώ και είπα να στείλω και εγώ την δική μου(πέρα για πέρα αληθινή), η οποία συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, γύρω στα τέλη Ιουλίου.

Διάβαζα τις αγγελίες και αποφάσισα να απαντήσω σε μια γυναίκα που έλεγε ότι αναζητά μια έντονη ερωτική καλοκαιρινή περιπέτεια.. Βασικά δεν περίμενα απάντηση μιας και δεν είχα γράψει τίποτα ιδιαίτερο για να την συγκινήσω και να μου απάντηση.. Μετά από 2 μέρες τσέκαρα το μέιλ μου και όντως μου είχε απάντηση... Μου περιέγραφε πως είναι εξωτερικά, την ηλικία της(45χρ αυτή, 27 εγώ), τι αναζητούσε ακριβώς και μου είπε ότι μου απάντησε γιατί το μνμ μου ήταν ξεκάθαρο, ειλικρινές και χωρίς περιττά..

Ανταλλάξαμε αλλά 2 μνμτα και αποφασίσαμε ένα ραντεβού, να πιούμε ένα καφεδάκι και να τα πούμε.. Πήγα στο ραντεβού λίγο πιο μπροστά από την καθορισμένη ώρα και η αγωνία μου ήταν περισσότερο αν θα μου αρέσει αυτό που θα δω και λιγότερο αν εν τέλει θα εμφανιστεί. Μετά από 10 λεπτά ήρθε. Μια ωραία, ώριμη γυναίκα, με κόκκινο κοντό μαλλί, προσεγμένη εμφάνιση, φορούσε ένα άσπρο κολλητό παντελόνι και ένα άσπρο κολλητό μπλουζάκι, ήταν τόσο διάφανα που φαινόταν το στρινγκάκι και το σουτιέν της. Στην θέα της άρχισα να έχω ήδη τις πρώτες καύλες..

Καθίσαμε, τα λέγαμε και περίπου στο μισάωρο η συζήτηση πήγε στις σχέσεις, σεξ κτλ.. Με ρώτησε γιατί θέλησα να συναντήσω μια πολύ μεγαλύτερη μου και της απάντησα ότι είναι μια από τις φαντασιώσεις μου που δεν θέλω να γίνει απωθημένο μου και τώρα που την συνάντησα και μου αρέσει πραγματικά θα διεκδικήσω όσες πιθανότητες έχω να μου δοθεί.. Ξέχασα να αναφέρω ότι έμενε μόνη, δεν είχε παντρευτεί ποτέ και απλά το τελευταίο 3μηνο ήταν μόνη, μετά από μια μακροχρόνια σχέση.. (πράγματα που βγήκαν στην συζήτηση).. Καθολη την διάρκεια της συζήτησης μας το έντονο άρωμα της με είχε καυλώσει πάρα πολύ και ενώ το σώμα ήταν εκεί το μυαλό μου έπλαθε σενάρια ερωτικών περιπτύξεων και πως θα είναι αυτή η γυναίκα στο κρεβάτι.. Καθίσαμε αλλά 10 λεπτά και αφού πληρώσαμε φύγαμε για το σπίτι της..

Ήδη ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει και να ανεβαίνει μες το μποξερακι μου... Μπήκαμε στο ασανσέρ και όπως ανεβαίναμε στο ασανσέρ μου λέει -δεν το πιστεύω ότι το κάνω αυτό... Αλλά θέλω να νοιώσω πολύ αυτό που έχεις εδώ και με μια κίνηση απλώνει το χέρι της πάνω στον πούτσο μου. Μπήκαμε γρήγορα στο διαμέρισμα της και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα της.. Αμέσως την έπιασα από την μέση, άρχισα να φιλάω τον λαιμό της και κατέβηκα προς το στήθος της.

Οι ρόγες της είχαν σκληρύνει και από την καύλα μου άρχισα να τις γλύφω με μανια και να τις δαγκώνω λίγο λίγο στην άκρη ενώ με το ένα χέρι μου ξεκούμπωσα το παντελόνι της, παραμέρισα το στρινγκ της και έπιασα το μουσκεμένο μουνάκι της.. Ήταν πολύ υγρή και ζεστή, πολύ καυλωμένη. Τις έβγαλα και τα υπόλοιπα ρούχα, της άφησα μόνο με το άσπρο μουσκεμένο στρινγκάκι της, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να της γλύφω με μανια το μουσκεμένο μουνί της, ενώ παράλληλα της έβαζα και δάχτυλο. Βογκούσε δυνατά και ψέλλιζε... Συνέχισε μωρό μου, έτσι γλείψε την μουναρα μου, κάνε με να χύσω στην γλωσσίτσα σου, συνέχισε καυλιάρη.... Και εγώ συνέχιζα να την γλύφω και να δαγκώνω που και που τα μουνόχειλα τις.. Μετά από λίγο έχυσε φωνάζοντας χύνω, χύνω μωρό μου..

Σηκώθηκε και πριν το καταλάβω είχε βάλει το χέρι της μέσα στο στενό μποξερ μου και άρχιζε να παίζει με τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου.. "τώρα είναι η σειρά μου μωρό μου, θέλω να στο ανάποδο σο" μου είπε και άρχισε να γλείφει τον πούτσο μου, στην αρχή το κεφαλάκι, σιγά σιγά, μετά τον κορμό και όταν έφτασε στα αρχίδια μου τα έβαζε μες το στόμα της, παίζοντας παράλληλα τον πούτσο μου δυνατά.. Εγώ είχα απλώσει ήδη τα χέρια μου και έπαιζα με το μουνάκι της χώνοντας, ποτέ 2 και ποτέ 3 δάχτυλα, κάνοντας της να βογκά από ηδονή...

Αυτή συνέχισε με μανια να με γλείφει και λίγο πριν χύσω, σταματά και μου λέει με καύλα... "μωρό μου, θέλω να σου γλείψω την κωλοτρυπίδα σου", στην ιδέα και μόνο κόντεψα να χύσω, αλλά της έκανα την χάρη. Άρχισε να με γλείφει με την γλωσσίτσα της ενώ παράλληλα χτυπούσε τον πούτσο μου με μανια... Μετά από ένα πενταπελπτο καυλοτικο γλείψιμο δεν άντεχα και φώναζα "θα χύσω, θα χύσω", σταμάτησε αμέσως πήρα θέση και μου είπε" στο στόμα μου καυλιάρη, θέλω να καταπιώ πολύ σπέρμα απόψε", όντως με μια κίνηση τίναζα όλο το σπέρμα μου μέσα στο στοματάκι της και ξάπλωσα να χαλαρώσω... "χαλάρωσε σε 2 λεπτά γυρνάω", μου είπε και πήγε στο δίπλα δωμάτιο.

Επέστρεψε φορώντας μαύρες δαντελωτές ζαρτιέρες, γόβες στιλέτο, ένα μικροσκοπικό σουτιέν και έκανε τα βυζιά της να χύνονται από έξω και μου είπε "τώρα, μετά το γλείψιμο, θέλω να με ξεσκίσεις μέχρι το πρωί, σαν κανονική πουτάνα" η πούτσα μου άρχισε να παίρνει και πάλι τον ανήφορο.. Μου τον πήρε στα χέρια τον έπαιξε λίγο και όταν έγινε σκληρός και πάλι, στήθηκε στα τέσσερα, τούρλωσε τον κώλο της και μου είπε "έλα σε παρακαλώ, σκίσε με καριολη, σκίσε την πουτάνα σου"..

Πήγα από πίσω της και με μια κίνηση κάρφωσα τον πούτσο μου μέσα της και άρχισα να την γαμάω με δύναμη.. -"βρίσε με την πουτάνα, βρίσε με, μην σταματάς" -σου αρέσει καυλιάρα μου όπως στον χώνω, όπως σκίζω την μουναρα σου και της σφαλιαριζα τα κωλομέρια.. -"ναι έτσι πιο δυνατά την πουτάνα" φώναζε ενώ της κάρφωνα τον πούτσο μου μέσα της μετά από λίγο την γύρισα ανάσκελα, πέρασα τα πόδια μου στου ώμους και ξαναεμπιξα μέσα την πούτσα μου συνεχίζοντας να την βρίζω, αφού κατάλαβα ότι αυτό την έφτανε σε υψηλά όρια ηδονής "είσαι μεγάλη πουτάνα μωρό, μεγάλη καριόλα, παλιοξεκολιαρα, γαμιολα του κερατά, πορνίδιο.. " -"ναι έτσι μωρό μου, έτσι, χύνω, χύνω, χύνω... Και έχυσε πάνω στον πούτσο μου.. -"και εγώ μωρό μου χύνω και τα κατάπιε και πάλι..

Γαμηθήκαμε άλλη μια φορά εκείνο το βράδυ και κανονίσαμε αλλά 5 ραντεβού, αποκλειστικά για σεξ.. Μετά από ένα μήνα συναντήσεων, σταματήσαμε να βλεπόμαστε μιας και τα ξαναβρήκε με τον πρώην και μου ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσω, ευγενικά ομολογώ, κάτι που έγινε, αφού δεν είχα τέτοιο σκοπό.. Μετά από αυτή την περιπέτεια βγήκα με άλλες 2 μεγαλύτερες μου και πέρασα εξίσου καλά... Και θα συνεχίσω να βλέπω μεγαλύτερες μου, αφού αυτό μου αρέσει πολύ αυτή την περίοδο, μιας και ξέρουν τέτοιας ηλικίας γυναίκες τι θέλουν στο σεξ...

Οποία γυναίκα παρόμοιας ηλικίας θέλει να τα πούμε, θα χαρώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).