Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Φίλοι της ηδονής...  Σήμερα θα σας πω για δύο αδερφές, τη Ιωάννα και τη Μαρία, 44 και 49 ετών αντίστοιχα.

Η Ιωάννα ήταν - και πιθανώς είναι ακόμη - απλά ένα ζωντανό ηφαίστιο. Παντρεμένη από τα 16 της με πολύ μεγαλύτερο άντρα, κάποια στιγμή άρχισε κι αυτή να γλεντά λίγο τη ζωή της. Όταν την πρωτοείδα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να της μπουκώσω το στόμα με τον πούτσο μου. Επεδίωξα να τη γνωρίσω, τα κατάφερα και μια ωραία πρωία της σκάω το παραμύθι. Αν και αρχικά ήταν εντελώς αρνητική όταν ενέδωσε, τα έδωσε όλα.

Αρχίσαμε να βρισκόμαστε πολύ συχνά. Είχαμε λιώσει στα γαμήσια τότε (κάποια σκηνικά τα θυμάμαι ακόμη). Έχοντας φιλοξενηθεί στους περισσότερους γαμιστρώνες της περιοχής, αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε το εξοχικό σπίτι της αδερφής της όπου και τελικά κάποιο βράδυ γνωρίστηκα με την Μαρία. Με κατακαύλωσε. Τη γούσταρα πολύ τη γυναίκα. Στα 49 της ήταν απλά γυναικάρα.

Μετά τη γνωριμία μας, αρχίσαμε να κάνουμε και ψιλοπαρέα. Αράζαμε στο εξοχικό, έφερνε και η Μαρία το γκόμενο, περνούσε ο καιρός με χαχαχα και χουχουχου ώσπου τα τσουγκρίζει με τον τυπά και μένει μόνη. Έβλεπα ότι ήταν πραγματικά μόνη, τη γούσταρα που τη γούσταρα από την αρχή, θυμήθηκα και κάποια βογκητά της που άκουσα όταν την πήδαγε ο δικός της, ήρθε και έδεσε το γλυκό. Τη σκεφτόμουν συνέχεια. Κάποια στιγμή δεν πήγαινε άλλο, γαμούσα και τη σκεφτόμουν.

Πιάνω τη Ιωάννα και το ξεφουρνίζω «θέλω να πάρω την αδερφή σου», «τη σκέφτομαι συνέχεια» κλπ. «Είσαι απίστευτος» μου λέει. «τόσα μουνάκια, της αδερφής μου θέλεις;», «της αδερφής σου», «γουστάρει κι αυτή», «άσε που άρχισα να τη σκέφτομαι και την ώρα που σε πηδάω» της λέω. Τρελλάθηκε η Ιωάννα. Δεν μου μιλούσε για λίγο καιρό. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο, ξαναβρισκόμαστε, εγώ.την κασέτα, «θέλω και τη Μαρία, κανόνισε», «να τη πάρω μία φορά να μου φύγει».

Ένα βράδυ λοιπόν πάω στο εξοχικό και είναι οι δύο τους στο μπαλκόνι και τα λένε. Οι μουνάρες έλαμπαν και οι δυο. Άσε τη μια γάμα την άλλη. Αφού ήπιαμε λιγάκι, σηκώνεται η Ιωάννα και λέει ότι θα πεταχτεί μέχρι της τάδε να πάρει κάτι cd. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το είχαν κανονίσει.

Στα δύο λεπτά που ήμασταν μόνοι, σηκώνεται η Μαρία και πάει να πλύνει τα ποτήρια στη κουζίνα. Την ακολούθησα χαζεύοντας τις μαυρισμένες ποδάρες της και το καταπληκτικό κωλαράκι της. Στάθηκε μπροστά στο νεροχύτη και άρχισε να πλένει τα ποτήρια αμίλητη. Εγώ εκεί, από πίσω της. Όσο τη χάζευα τόσο καύλωνα. Το αποφασίζω, την πλησιάζω, «μη πεις τίποτε» της ψιθυρίζω, την αγκαλιάζω, τρίβω τη πούτσα μου στον κώλο της και της γλείφω το σβέρκο. Ένα βογκητό έβγαλε μόνο και έμεινε ακίνητη. Την πήρα εκεί στα μουλωχτά, όρθια στο νεροχύτη, γλείφοντας και δαγκώνοντας τη.

Όταν γύρισε η Ιωάννα, καθόμασταν πάλι στο μπαλκόνι, όπως μας άφησε. Συνεχίσαμε το βράδυ σαν μη συνέβη τίποτε. ¨Όταν στη συνέχεια πηδιόμασταν με τη Ιωάννα, από το πάθος που είχα, (ήμουν 110% εκεί) κατάλαβα ότι επρόκειτο απλά για μια καύλα μόνο. Δεν το συζητήσαμε ποτέ.

Από εκείνο το βράδυ δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της Μαρίας τη ώρα που μπαινόβγαινα μέσα της. Χαμένη σε ένα κόσμο δικό της. Ίσως το είχε πιο πολύ ανάγκη απ\' ότι μπορούσα να φανταστώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).