Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλοκαίρι, η ζέστη αφόρητη στην Αθήνα αλλά για τη γυναίκα μου και μένα δεν υπάρχει πρόβλημα. Από τα μέσα του Ιούλη μένουμε στο εξοχικό μας . Αυτή μένει μόνιμα εκεί, εγώ πηγαινοέρχομαι σχεδόν καθημερινά γιατί έχω μαγαζί στους Αμπελοκήπους. Τρίτη και Πέμπτη δεν πάω τα βράδια γιατί κλείνουμε αργά το μαγαζί. Η Αθήνα άδεια, δεν έχει δουλειά. Βαράω μύγες.

Την περασμένη εβδομάδα την Πέμπτη είχε μια διαδήλωση μπρος στην πρεσβεία του Ισραήλ, κι η αστυνομία είχε κλείσει τους δρόμους από νωρίς το απόγευμα. Έτσι αποφάσισα να μην ανοίξω το απόγευμα και πήρα τηλέφωνο στο κινητό τη Μαρία να της πω πως θα πάω το μεσημέρι μετά που θα κλείσω το μαγαζί στις 2 το μεσημέρι. Το κινητό χτύπαγε αλλά δεν το σήκωνε. Θα είναι στη θάλασσα, σκέφτηκα και δεν το ακούει.

Με τη Μαρία είμαστε σχεδόν 10 χρόνια παντρεμένοι. Είναι η δεύτερη γυναίκα μου και είναι 16 χρόνια μικρότερη μου. Εγώ κοντεύω τα 55 κι εκείνη μόλις 39. Το πρόβλημα για μας δεν είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουμε, αλλά η σχεδόν ανύπαρκτη σεξουαλική μας ζωή. Κι αυτό γιατί εγώ είμαι διαβητικός τα τελευταία 4 χρόνια με σοβαρό πρόβλημα στύσης. Με άλλα λόγια ο πούτσος μου δεν σκληραίνει αρκετά, παρόλο που καυλώνω και χύνω. Έτσι, τα τελευταία 2 χρόνια που το πρόβλημα έγινε σοβαρότερο, δεν μπορώ να μπω μέσα της να γαμήσω φυσιολογικά. Ζαρώνει μόλις κάνω να τον σπρώξω μέσα της. Χύνω με μαλακία στο στήθος ή στο στόμα της. Της έχω πάρει και 2 πλαστικούς πούτσους από κάποιο sex shop και την ώρα του σεξ (ας το πούμε σεξ) αυτή γαμιέται με τον πλαστικό της πούτσο και χύνει μαζί μου, ή έτσι νομίζω. Κανένας άντρας δεν είναι σίγουρος. Έτσι;

Η Μαρία είναι καυλιάρα γυναίκα κι την έχω κυριολεκτικά κατά-βρει μαζί της, χρόνια τώρα. Τρελαίνεται για πίπα και με τσιμπουκώνει με τις ώρες. Η γλώσσα της σαν προπέλα γρήγορη μου γλείφει τ' αρχίδια, την κωλοτρυπίδα, μου βάζει κωλοδάχτυλο και με ευχαριστεί με κάθε τρόπο. Συγχρόνως γαμάει το μουνάκι της με την τεράστια πλαστική πουτσάρα που της έχω πάρει και βογκάει πρόστυχα όση ώρα γαμιόμαστε. Δεν κάνουμε έρωτα τόσο συχνά, μπορεί μια φορά την εβδομάδα. Αλλά της έχω πάρει κάτι πορνοταινίες και πολλές φορές μαλακίζεται μόνη της.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη μεσημέρι στις 2, μετά που έκλεισα το μαγαζί, πήρα το αυτοκίνητο και σε 45 λεπτά κατέβαινα στην παραλία Αλεποχωρίου που είναι το εξοχικό μας. Σταμάτησα και στο λιμανάκι που συνήθως κάνουμε μπάνιο να δω μην είναι ακόμα εκεί, αλλά τίποτα. Σίγουρα θα είναι σπίτι, σκέφτηκα. Παρκάρισα πιο κάτω κι ανηφόρησα το δρομάκι που είναι το σπίτι μας με τα πόδια. Ήθελα να της κάνω έκπληξη και έπιασα με το χέρι του καμπανάκι της αυλόπορτας να μην χτυπήσει καθώς άνοιγα την σιδερένια πορτούλα. Ανέβηκα τα 6 σκαλάκια μέχρι το μπαλκόνι. Η γειτονιά έρημη, μόνο τα τζιτζίκια στα δέντρα χάλαγαν τον κόσμο.

Το σπίτι φαινόταν έρημο κι αυτό αλλά το air condition δούλευε. Μέσα είναι το μωρό μου σκέφτηκα και τρώει το μεσημεριανό της, ή ξεκουράζεται. Περπάτησα στα νύχια γύρω - γύρω κι έφτασα στο πίσω παράθυρο της κρεβατοκάμαρας που ήταν μισάνοιχτο με την κουρτίνα τραβηγμένη χωρίς να μπορώ να δω μέσα. Αλλά ξαφνικά πάγωσα όταν άκουσα το κρεβάτι μας να τρίζει ρυθμικά. Κάτι ψίθυροι από μια αντρική φωνή μόλις που ακούγονταν από μέσα. Πλησίασα, έβαλα το χέρι μου και παραμέρισα την κουρτίνα λίγο για να δω. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό και το πρώτο πράγμα που αντίκρισα ήταν ένας τριχωτός κώλος ανάμεσα στα ορθάνοιχτα μπούτια της Μαρίας, να ανεβοκατεβαίνει σαν έμβολο. Η γυναίκα μου γαμιότανε μέρα μεσημέρι με το γαμιάς της στο κρεβάτι μας.

Άφησα την κουρτίνα να κλείσει και η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει απ' την ταχυπαλμία. Γύρισα ξανά πίσω μου να δω. Το δίπλα σπίτι ήταν 20 μέτρα μακριά, τα πατζούρια κλειστά. Φαινόταν έρημο. Ο ιδρώτας άρχισε να στάζει. Έπρεπε κάπου να καθίσω. Περπάτησα πίσω στο μπροστινό μπαλκόνι και όσο πιο ήσυχα γινότανε κάθισα σε μια πλαστική πολυθρόνα στο μικρό καθιστικό που έχουμε εκεί. Το στόμα μου στεγνό και το μυαλό μου άδειο.

Για μια στιγμή σκέφτηκα να ανοίξω την πόρτα να μπω να τους πιάσω στα πράσα, αλλά κώλωσα. Στα μάτια μου η εικόνα της Μαρίας να γαμιέται με κάποιον άγνωστο, δεν ήταν κάτι που είχα φανταστεί ποτέ ως τώρα, αλλά τι λέω; Σχεδόν κάθε φορά που κάναμε έρωτα, την ώρα που γαμιότανε με τον πλαστικό πούτσο, της έλεγα διάφορα να την καυλώσω.

Τι κάνεις εκεί πουτανίτσα μου; Της έλεγα βλέποντας το τεράστιο πλαστικό καυλί να χάνεται βαθειά μέσα της.

Μμμμμμμμ... Καύλα μου, γαμιέσαι με το γαμιά σου και συγχρόνως πιπώνεις τον άντρα σου;

Μ' αυτά τα λόγια μου καύλωνε κι έχυνε. Έχυνα κι εγώ που την έβλεπα να σφαδάζει με τον πούτσο καρφωμένο μέσα της! Και στο κάτω - κάτω δεν είμουνα ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος άντρας στον κόσμο που καυλώνει με τη φαντασίωση πως η γυναίκα του γαμιέται μπροστά του με κάποιον προικισμένο γαμιά. Έτσι δεν είναι;

Την ώρα που σκεφτόμουνα αυτά, ένοιωσα τον πούτσο μου να πρήζεται ανάμεσα στα σκέλια μου. Η γυναίκα μου γαμιότανε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας κι εγώ τι έκανα; Μήπως φύλαγα τσίλιες; Όχι, δεν θα έκανα τίποτα να τους το χαλάσω, ούτε ντρεπόμουνα γι αυτό. Αντίθετα, ένοιωθα ήρεμος αλλά και καυλωμένος. Παράξενο αλλά έτσι ένοιωσα εκείνη τη στιγμή. Σηκώθηκα και ξανά στις μύτες πήγα στο παράθυρο. Τράβηξα απαλά την κουρτίνα στο πλάι. Ο πούτσος μου είχε σκληράνει όσο ποτέ πριν. Έβαλα το χέρι στην τσέπη του παντελονιού μου πάνω απ' το σλιπάκι και τον έπιασα. Πω - πω.. Είχα χρόνια να τον πιάσω τόσο σκληρό, παρόλο το πρόβλημα στύσης που ως τώρα είχα.

Το κρεβάτι μας απ' το παράθυρο που κοίταγα, απείχε σχεδόν ένα μέτρο. Τα μάτια μου συνήθισαν στο σκοτάδι του δωματίου και τους έβλεπα καθαρά. Η Μαρία τώρα γαμιότανε πισωκολλητά και βόγκαγε δυνατά. Δεν την είχα ακούσει να βογκάει τόσο παθιασμένα ποτέ ως τώρα. Ήταν μπρούμυτα στα τέσσερα με τους αγκώνες σ' ένα μαξιλάρι και το κεφάλι της όρθιο να κοιτάζει μπροστά τον τοίχο. Τα μάτια της γλαρωμένα, το στόμα της μισάνοιχτο, τρέχανε σάλια απ' το πλάι. Τι καύλα Θεέ μου! Αυτός γονατιστός από πίσω της με τα χέρια του να σφίγγει τη λεκάνη της από τα πλάγια και να τη σπρώχνει προς το μέρος του πούτσου του. Ο πούστης ήτανε καλός γαμιάς και τεχνίτης. Την γαμούσε αργά τώρα και την έκανε να υποφέρει. Έμπαζε το χοντρό καυλί του βαθειά μέσα της, το κράταγε έτσι λίγα δευτερόλεπτα και μετά το έβγαζε όλο έξω. Κι όταν το έχωνε ξανά, το μουνάκι της Μαρίας μου έκλανε σαν κώλος.

Ο πούτσος του γυάλιζε από τα υγρά του μουνιού της. Χοντρός και τεράστιος γεμάτος φλέβες και μ' ένα χοντρό πουτσοκέφαλο σαν κόκκινο μανιτάρι, την ξέσκιζε. Κάθε φορά που τον έβγαζε έξω, έβλεπα την ξεχειλωμένη τρύπα του μουνιού της ορθάνοιχτη με τα ζουμιά της να αναβλύζουν και να τρέχουν οι σταγόνες στα μπούτια της. Πρέπει να είχε χύσει πολλές φορές πιο πριν, όταν ακόμα ήμουνα στο δρόμο για το εξοχικό μας. Δεν άντεξα άλλο. με το ένα χέρι να κρατάω την κουρτίνα μισάνοιχτη, με το άλλο κατέβασα το φερμουάρ, παραμέρισα το σλιπάκι μου, κι ο πούτσος μου πετάχτηκε έξω κάγκελο μαζί με τα' αρχίδια. Τον κοίταξα και δεν το πίστευα πόσο σκληρός ήτανε. Χρόνια είχα να τον απολαύσω έτσι!

Ξανακοίταξα γύρω και πίσω μου. Ερημιά, μόνο τα τζιτζίκια συνέχιζαν το τραγούδι τους. Η Μαρία με το γαμιά της ξεσκίζονταν δίπλα μου, κι εγώ χωρίς καμιά ενοχή άρχισα να τραβάω μαλακία με το ζωντανό θέαμα που μου προσέφεραν. Δεν το πιστεύω, σκέφτηκα. Κερατάς και καυλωμένος!!!

Το γλυκό μου μαρτύριο δεν κράτησε πολύ. Εμένα όμως μου φάνηκε αιώνιο. Τελικά έχυσα πνίγοντας ένα λυγμό και πασαλείβοντας τον τοίχο κάτω απ' το περβάζι στο παράθυρο. Δεν μ' ένοιαζε τώρα, όσο κι αν κρατούσε το γαμήσι τους. Το χύσιμο που έκανα ήταν τέλειο. Άφησα απαλά την κουρτίνα να κλείσει, τον σκούπισα με την παλάμη μου, τον έβαλα ξανά μέσα στη θέση του και σήκωσα το φερμουάρ. Έπρεπε να φύγω, έτσι σιωπηλά όπως ήρθα. Περνώντας από το μπροστινό μπαλκόνι έβαλα την καρέκλα στη θέση της, κατέβηκα τα σκαλάκια και προσέχοντας μην ακουστεί το καμπανάκι στην αυλόπορτα, την έκλεισα απαλά κι έφυγα.

Οδηγούσα στην Αθήνα κάνοντας χιλιάδες σκέψεις στο μυαλό μου. Με τη Μαρία δεν ήθελα να χωρίσω. Διαβητικός και στην ηλικία μου, δεν θα κατάφερνα να τα βγάλω πέρα μόνος μου εργένης. Με προσέχει, είναι άριστη νοικοκυρά και δεν με παίρνει να ψάχνω να βρω μια άλλη γυναίκα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Το γεγονός πως έπιασα τη γυναίκα μου να γαμιέται, δεν μου προξένησε τίποτα δυσάρεστο, παρά μόνο την αρχική λαχτάρα την πρώτη στιγμή που την είδα. Το σημαντικότερο όμως ήταν πως κρυφά μέσα μου, ένοιωσα μεγάλη ηδονή κι ο σκληρός πούτσος μου το επιβεβαίωνε.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε. Στο εξοχικό πηγαίνω όπως παλιά, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο χωρίς να αναφέρω τίποτα. Και να σας πω ένα μυστικό; Κάθε φορά που γαμιόμαστε και σκέφτομαι το γαμιά της, καυλώνω πιο πολύ από πριν. Ο πούτσος μου γίνεται πιο σκληρός από παλιά και 2-3 φορές την έχω γαμήσει απ' το μουνί κανονικά κι έχω χύσει μέσα της, όπως παλιά..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).