Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι η πρώτη φορά που στέλνω μια ιστορία μου. Η ιστορία αυτή είναι 100% αληθινή και θα ήθελα να τη μοιραστώ με όλους και όλες που αγαπάνε τις ιστορίες που δημοσιεύονται στο site.

Συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι. Εγώ είμαι 29 χρονών, παντρεμένος και κάθε χρόνο πάω διακοπές για στο χωριό μου, στο νησί από το οποίο κατάγομαι. Δεν είναι πολύ τουριστικό αλλά μαζεύει λίγο κόσμο, κυρίως οικογένειες με τα παιδιά τους, επειδή είναι δίπλα στη θάλασσα και σχετικά ήσυχο μέρος.

Συνήθως οι διακοπές εκεί κυλάνε ήσυχα, χωρίς τίποτα το απρόοπτο. Πέρυσι όμως, εμφανίσθηκε μια ύπαρξη που τάραξε τον ήσυχο κόσμο μου. Ήταν η Ανέτα. Μια γυναικάρα με τα όλα της. 38 χρονών, ψηλή με πιασίματα, φοβερό κώλο, και δύο λαχταριστά βυζιά. Το πρόσωπό της σε μαγνήτιζε με το λάγνο βλέμμα της. Ήταν από τις γυναίκες που μόλις τις βλέπεις λες "αυτή είναι γεννημένη για γαμήσια".
Σε αντίθεση με αυτή, ο άντρας της ήταν ένας ανθρωπάκος, ήσυχος και χαμηλών τόνων. Δάσκαλος στο επάγγελμα.

Σύντομα γνωριστήκαμε οικογενειακώς, και βρισκόμασταν συχνά στη θάλασσα για μπάνιο. Η γυναίκα μου παρατήρησε από την αρχή την "ύποπτη" όπως έλεγε στάση της και το βλέμμα της που όπως έλεγε ήταν γεμάτο πουτανιά. Άσε που όλο μου έλεγε για τα περίεργα βλέμματα που μου έριχνε. Εγώ βέβαια την καθησύχαζα, λέγοντας ότι υπερβάλει. Άσε που δεν μου άρεσε και καθόλου. Αυτό βέβαια ήταν μεγάλο ψέμα. Η αλήθεια είναι ότι καύλωνα αφάνταστα με τη καυλιάρικη (και πεινασμένη για sex) φάτσα της, και τις μεγάλες βιζάρες της.

Με τον καιρό η στάση της έγινε ακόμα πιο παρεξηγήσιμη. Στη θάλασσα φόραγε μπικίνι, 2 νούμερα κάτω από το κανονικό της, με αποτέλεσμα μόλις και κρατιούνταν, η κολάρα της και οι βιζάρες της και δεν πετάγονταν έξω. από τη άλλη δεν μπορούσε να κάνει τοπλες, αν και πολύ θα το ήθελε, όπως μου εξομολογήθηκε, μιας και ήταν οικογενειακή παραλία με πολλά παιδάκια να παίζουν.

Στη θάλασσα, πολλές φορές, με πρόφαση το παιχνίδι, με άγγιζε με τα βυζιά της και έτριβε το καυλί μου με την κολάρα της, προσπαθώντας να μην το παρατηρήσουν οι υπόλοιποι. Το παρατηρούσε όμως ο πούτσος μου που αμέσως γινόταν κάγκελο από την καύλα.

Μπήκα και εγώ στο νόημα και άρχισα να μπαίνω στο παιχνίδι. Όταν ήμουν σίγουρος ότι δεν μας παρατηρεί κάποιος, άπλωνα , δήθεν τυχαία, τα χέρια μου και χούφτωνα ΄΄ότι μπορούσα. Με μεγάλη μου ευχαρίστηση παρατήρησα ότι όχι μόνο δεν αντιδρούσε αλλά αντίθετα μου έριχνε και από ένα πονηρό βλέμμα, σα να μου έλεγε, όρμα.
Εννοείται ότι είχα γίνει πύραυλος, και ΄στο σπίτι πηδούσα τη γυναίκα μου άγρια και έχοντας στο μυαλό μου την Ανέτα. Ονειρευόμουν να τις γλύφω τις βυζάρες και να χύνω πάνω τους. Όμως περνούσε ο καιρός και δεν γινόταν τίποτα μιας και δεν ήταν δυνατό να την ξεμοναχιάσω.

Εννοείται πως η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη. Όπως κατάλαβα όμως το ίδιο είχε πάθει και η Ανέτα. Αφού κάποια μέρα που είχαμε απομακρυνθεί αρκετά από τους άλλους μέσα στη θάλασσα, δεν άντεξα και της έχωσα το χέρι μου μέσα από μαγιό της. Το μουνάκι της ήταν καυτό, και ξυρισμένο, όπως ακριβώς μου αρέσει. Αυτή είχε καυλώσει τόσο που άρχισε να χύνει μέσα στη θάλασσα. Πιο καυτή γυναίκα δεν είχα γνωρίσει στη ζωή μου.

Της είπα τότε:
- Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά δεν θα φύγεις απ το νησί χωρίς να σε πηδήξω.
Αυτή άπλωσε το χέρι της και άρπαξε το καυλί μου, και είπε:
-Εγώ αυτό το πράμα το θέλω μέσα σε όλες τις τρύπες μου.

Για καλή μου τύχη, μια βδομάδα πριν τελειώσουν οι διακοπές η γυναίκα μου έφυγε από νησί λόγο μιας επείγουσας δουλειάς. Έτσι είχα όλο το πεδίο ελεύθερο. Ο άντρας της Ανέτας πήγαινε σχεδόν καθημερινά για ψάρεμα και δεν την φρόντιζε αρκετά (όπως μου είπε αργότερα) (τι μαλάκας θεέ μου). Έτσι την πρώτη κιόλα ημέρα που έμεινα μόνος στο σπίτι, μετά το μεσημεριανό μπάνιο, έκανα νόημα στην Ανέτα να έρθει μετά από λίγο σπίτι. (Έπρεπε να κρατάμε και τα προσχήματα γιατί ήταν πολλοί γνωστοί τριγύρω).

Ήρθε με ένα παρεό στη μέση, και με ένα λάγνο βλέμμα. Ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να περιμένει ούτε λεπτό. Ούτε κι εγώ φυσικά. Δεν είπαμε ούτε κουβέντα. Τη βούτηξα από τα κωλομέρια και την άρχισα στα γλωσσόφιλα. Της πέταξα το μικροσκοπικό μπικίνι της και επιτέλους μπορούσα να θαυμάσω την υπέροχη κορμάρα της γυμνή. Αμέσως μου κατέβασε κι αυτή το μαγιό μου, και ελευθέρωσε την πούτσα μου που πήγε να σπάσει από την καύλα.

Γονάτισε και με στην κυριολεξία κατάπιε το καυλί μου. Πραγματικά το εξαφάνισε. Ήταν η πιο ωραία πίπα που μου έχουν πάρει ποτέ. Συνέχισε να μου τον καταπίνει και μετά από κάνα πεντάλεπτο, που της γάμαγα το καυτό της λαρύγγι, της έχυσα μέσα στο στόμα. Δεν άφησε ούτε σταγόνα να της ξεφύγει, και όταν τον έβγαλε από τον στόμα της ήταν τελείως στεγνός, αλλά εξακολουθούσε να είναι καυλωμένος.

Μετά ήταν η σειρά μου. Την ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι, της άνοιξα τις μπουτάρες, και της έγλυψα την μουνάρα που ήταν μούσκεμα από τα υγρά της. Της δάγκωνα την κλειτορίδα και αυτή βόγκαγε σαν άγριο ζώο. Στη συνέχεια της σήκωσα τα πόδια στον αέρα, της έβαλα ένα μαξιλάρι κάτω από τα κωλομέρια, και άρχισα να τις γλύφω την κωλοτρυπίδα (πράγμα που γουστάρω πάρα πολύ και με καυλώνει αφάνταστα). Αυτή σπαρταρούσε σαν ψάρι στα χέρια μου, και με παρακαλούσε να τη γαμήσω.

Πράγματι, κάποια στιγμή, της σήκωσα τα πόδια και τα πέρασα στους ώμους μου, έτσι ώστε να είναι πολύ ανοιχτή, και με μια κίνηση της τον κάρφωσα μέχρι τη ρίζα μέσα στην καυτή της τρύπα. Ούρλιαζε και έχυνε συνέχεια. Δεν έχω ξαναγαμήσει τόσο καυτή γυναίκα στη ζωή μου πραγματικό ηφαίστειο. Αφού έχυσε αρκετές φορές, άλλαξα τρύπα, και από την ίδια στάση της τον έχωσα στην κωλοτρυπίδα της.

Γούσταρε πάρα πολύ και φώναζε:
- Ξέσκισέ με γαμιά μου. Ξέσκισε την κολάρα μου. Είμαι μια πουτάνα που γουστάρει πούτσους.
Μετά από λίγο δεν άντεξα άλλο.
-Θα σε χύσω πουτάνα. Θέλω να σου τα δώσω όλα στο στόμα.
- Ναι πουτσαρά μου. Θέλω να πιω το σπέρμα σου. Θέλω να σε στραγγίσω απόψε.

Με για γρήγορη κίνηση της τον έχωσα στο στόμα της. Αυτή τον πήρε μέχρι τα αρχίδια μέσα της. Αισθανόμουν το λαρύγγι της και πάλι. ¨Άρχισα να χύνω ότι είχα μέσα μου. Αυτή κατάπιε μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Έπεσα τελικά εξουθενωμένος δίπλα της, για να πάρω μερικές ανάσες. Η Ανέτα είχε μείνει με ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα.

Μετά από κάνα τέταρτο, ήθελε πάλι. Με πίρε στο στόμα και μου τον έγλυφε μέχρι να γίνει πέτρα. Στη συνέχεια μου έγλυψε και την κωλοτρυπίδα. Αυτή η γυναίκα ήξερε να παίρνει ευχαρίστηση από τα πάντα.

Ακολούθησε ακόμα ένας γύρος από σκληρό γαμήσι, και μετά έφυγε. Όλη την επόμενη εβδομάδα βρισκόμασταν όποτε μπορούσαμε και ξεσκιζόμασταν στο γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.