Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συγχαρητήρια για τη καλύτερη ελληνική ιστοσελίδα! Διαβάζω εδώ και καιρό όλες τις ιστορίες που δημοσιεύονται και αποφάσισα να μοιραστώ και εγώ μια από τις καλύτερες εμπειρίες που μου έχουν συμβεί.

Είμαι 29 χρόνων και η ιστορία που θα σας περιγράψω παρακάτω συνέβη πριν 2 περίπου χρόνια τέτοια εποχή. Με την Ν. Είχαμε μια σχέση για περίπου ένα χρόνο όταν ήμουν φοιτητής. Ενώ η χημεία μας στο σεξ ήταν καταπληκτική, στα άλλα θέματα δεν πολυταιριαζαμε σαν χαρακτήρες και αυτό είχε σαν φυσικό επακόλουθο το χωρισμό. Βέβαια δεν χωρίσαμε με καβγάδες, φωνές κτλ αλλά αντίθετα το «διαζύγιο» ήταν συναινετικό και διατηρήσαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις που σημαίνει ότι θα βρισκόμασταν συχνά και κάναμε σεξ χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις. Οι συναντήσεις αυτές ήταν άλλοτε πολύ συχνές (όταν δεν είχαμε και οι δυο κάποια σχέση) και άλλοτε λιγότερο αλλά πάντα με αποκλειστικό σκοπό να περνάμε καλά. Όταν πρωτογνωριστήκαμε, η Ν. Δεν είχε πολύ πείρα στο σεξ και κατείχε μόνο τα βασικά. Ήταν όμως πολύ καλή μαθήτρια και έκανε άλματα προόδου παρότι είχε κάποια κολλήματα που δεν την άφηναν να χαρεί ολοκληρωτικά το σεξ.

Ήταν Σεπτέμβρης μήνας και ενώ είχα επιστρέψει από διακοπές και προσπαθούσα να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της δουλειάς, με παίρνει τηλ η Ν. Και μου προτείνει να βρεθούμε για ένα καφέ. Λόγω καλοκαιριού και ανελλειμενων υποχρεώσεων (είχαμε και οι δυο σχέση τότε), είχαμε να τα πούμε με την Ν. Για περίπου 5μηνες οπότε απάντησα αμέσως θετικά. Βρεθήκαμε στο γνωστό απόμερο καφέ και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά και τις συζητήσεις γενικού περιεχομένου, αρχίσαμε να λέμε για τα προσωπικά μας και αν κάναμε κάποια αρπαχτή το καλοκαίρι κτλ. Έτσι ενώ η συζήτηση γινόταν όλο και ενδιαφέρουσα, μου λέει σε πολύ σοβαρό ύφος :

- Ξέρεις γιατί ήθελα να βρεθούμε απόψε;
- Μάλλον θα έχεις να μου πεις κάτι σημαντικό, είπα χαμογελώντας όλο νόημα.
- Δεν είναι αυτό που νομίζεις, απάντησε και με κοίταξε με ένα πολύ σοβαρό ύφος που δεν το είχα ξαναδεί
- Όχι ρε παιδί μου, της λέω, δεν έχω το μυαλό μου στο σεξ όπως πιστεύεις (καλά μόνο εκεί το είχα), το ξέρω ότι ήθελες να μάθεις τα νέα μου
- Άσε τις μαλακίες τώρα, νομίζεις ότι ήθελα να βρεθούμε μόνο για να με γαμήσεις; Ναι το θέλω και το γουστάρω αλλά τώρα ο λόγος είναι άλλος και πιο σοβαρός, μου ανταπάντησε με αυστηρό ύφος.

Εγώ ψιλοπαγωσα και διάφορες σκέψεις πέρασαν αστραπιαία από το μυαλό μου. Προσπάθησα να μην δείξω την ταραχή μου και της λέω ψιθυριστά :
- Τι έγινε ρε παιδάκι, κάτι σοβαρό
- Όχι ρε βλάκα μου,απαντάει με ένα τεράστιο χαμόγελο (μάλλον κατάλαβε πως είχα ταραχτεί), απλά παντρεύομαι
- Έλα ρε σοβαρά,απάντησα με ανακούφιση, η ώρα η καλή. Άντε πότε θα γίνει ο γάμος και τι δωρο θέλεις να σου κάνω;
- Ο γάμος θα γίνει σε 2,5 μήνες αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε καλέσω. Το δωρο σου όμως θα το δεχτώ, μου λέει με πονηρό ύφος
- Ωραία, θα έχεις λίστα η να φέρω ότι καλύτερο νομίζω;
- Μωράκι μου δεν κατάλαβες, το δωρο μου θα είσαι εσύ!! Θέλω να με περιποιηθείς όπως μόνο εσύ ξέρεις και να με γαμήσεις άγρια για τελευταία φορά, μου είπε με προστακτικό ύφος η Ν.

Αν και αυτό το «τελευταία φορά» δεν ακούστηκε καλά στα αυτιά μου, δεν μπορούσα να φανώ αγενής και να μην κάνω και εγώ το δωράκι μου.Έτσι σηκωθήκαμε αμέσως και φύγαμε κατευθείαν για το σπίτι της.

Μόλις φτάνουμε στο διαμέρισμα της και πριν καλά μπούμε μέσα, μου δίνει ένα γλωσσόφιλο πιάνοντας ταυτόχρονα το πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και μου λέει με απόλυτη καυλιάρικη φωνή «Αυτή η νύχτα θα σου μείνει αξέχαστη». Ενώ έχουμε αρχίσει τα προκαταρκτικά και παίζω με τις πρησμένες ρώγες της και σιγά σιγά το χέρι μου κατεβαίνει προς το μουνάκι της, η πρώτη μεγάλη έκπληξη με περιμένει! Η Ν. Είχε ξυρίσει εντελώς το μουνάκι της που είναι ήδη πλημμυρισμένο από τα υγρά (ενώ πάντοτε περιποιούταν το «γατάκι» της, η Ν. Δεν το είχε ξυρίσει ποτέ εντελώς). Αυτό με καύλωσε ακόμη περισσότερο μιας και τρελαίνομαι να περιποιούμαι επιμελώς τα φρεσκοξυρισμένα μουνάκια. Γυρνάω προς τη Ν. Και της λέω με πονηρό υφάκι : - Βλέπω κάποιες ωραίες αλλαγές εδώ κάτω!!!
- Ναι καυλιάρη μου για να με γλύψεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά και να με κάνεις να χύνω ασταμάτητα, με γεμάτη πάθος φωνή απαντά η Ν.

Έτσι αρχίζω να την γλύφω αργά και σταθερά, μια τη πρησμένη κλειτορίδα και μια παρακάτω τη ροζ τρυπούλα με τα γευστικά υγρά. Ταυτόχρονα τη καυλώνω περισσότερο με τα δάχτυλα μου και της βάζω το ένα μέσα. Αυτή αναστενάζει και ζητάει και άλλο, οπότε τσουπ και το δεύτερο δαχτυλάκι μέσα. Μόλις βάζω και το τρίτο δαχτυλάκι μέσα ενώ ταυτόχρονα τρελαίνω την κλειτορίδα της με τη γλώσσα μου, η Ν. Αρχίζει να τρέμει, να συσπάται το μουνάκι της και ουρλιάζει «Χυνωωωω καυλιάρη μου, χύνω,χυνωωωωωωω». Το στόμα μου έχει γεμίσει με υγρά και αυτή μου δίνει ένα καυτό γλωσσοφιλο για να δοκιμάσει και αυτή την γεύση της. «τώρα είναι η σειρά μου», μου ψιθυρίζει και με ξαπλώνει κάτω παίρνοντας το πούτσο μου στο στόμα της. Το τσιμπούκι δεν ήταν και το καλύτερο της σημείο, αλλά με την καύλα που είχα δεν άργησα να χύσω όλο μου το φορτίο στο στόμα της και αυτή δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και παίρναμε ανάσες για τον δεύτερο γύρο και η δεύτερη και μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήταν όταν μου λέει : «τώρα θέλω να μου σκίσεις άγρια το κωλαρακι μου». Ξαφνιάστηκα μ αυτό που άκουσα γιατί ποτέ δεν είχαμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε από την «πίσω πόρτα». Ήταν παρθένα και είχαμε προσπαθήσει 2-3 φορές αλλά πάντοτε έλεγε ότι πονάει πολύ και την δεν την καυλώνει ιδιαίτερα. Ο πούτσος μου αμέσως έδειξε σημάδια ανάκαμψης και έτοιμος να δώσει ένα καλό μαθηματακι στο κωλαρακι που του το ζήτησε. Άρχισα πάλι της γλύφω το μουνάκι και ταυτόχρονα να παίζω,διστακτικά στην αρχή, με την καλοξυρισμένη κωλοτρυπίδα της. Με μια ξαφνική κίνηση,ακουμπάω την γλώσσα μου πάνω της και η Ν. Τρελαίνεται από την καύλα «ναι μωράκι μου εκεί, γλύψε το κωλαρακι της πουτανίτσας σου » μου λέει αναστενάζοντας. Εγώ συνεχίζω και βάζω και ένα δάχτυλο μέσα με σχετική ευκολία. Το δεύτερο όμως δεν μπαίνει εύκολα, η Ν. Είναι ακόμη σφικτή αλλά που καυλωμενη. «Δεν θέλω να με γαμήσεις έτσι, θέλω το πούτσο σου μέσα μου τώρα» με ικετεύει!

Ο πούτσος μου είναι ήδη σηκωμένος και έτοιμος για δράση. Βάζω την Ν. Στα τέσσερα και ετοιμάζομαι να της βάλω στο μουσκεμένο μουνάκι της. Μόλις το κεφαλάκι ακουμπάει στα μουνοχειλα της, αυτή πετάγεται κατευθείαν προς τα μπρος και γυρνάει προς το μέρος μου και λέει με έντονο ύφος «δεν κατάλαβες καυλιάρη μου, θέλω να μου γαμήσεις μόνο τη κωλοτρυπίδα μου, το μουνάκι μου ξέχνα το» και ξαναστηνεται στα τέσσερα. Άλλο που δεν ήθελα εγώ που της ξαναβάζω δυο δάχτυλα στο κώλο και αυτή μουγκρίζει με παρακαλά να την ξεκωλιασω. Αρχίζω να βυθίζω αργά το πούτσο μου μέσα στο ανοιγμένο κωλαρακι της και αυτή φωνάζει «Σκίσε την πουτάνα σου, σκίσε μου το κωλοτρυπίδα». Μόλις μπαίνω όλος μέσα μετά από πολύ από προσεκτική προσπάθεια, μένω ακίνητος για λίγο αφήνοντας τη Ν. Να παραληρεί από καύλα. «Γάμησε με κάνε με χύσω καυλιάρη μου» με παρακαλά. Εγώ αρχίζω να σπρώχνω όλο και γρηγορότερα μέχρι που την ακούω να γρυλίζει και φωνάζει «χυνωωωωωωω πάνω στο πούτσο σου»!! Και εγώ δεν αργώ να χύσω μέσα στη ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα της με τα χυσια μου να την καίνε όπως μου λέει.

Εξουθενωμένοι μετά από λίγο, σηκωνόμαστε από το κρεβάτι, ντύνομαι και με ξεπροβοδίζει λέγοντας «αυτό το τελευταίο μας γαμήσι θέλω να σου μείνει αξέχαστο και να έχεις τις καλύτερες αναμνήσεις από μένα». Ήταν η τελευταία φορά που είδα την Ν. Και ποτέ μαθαίνω αραιά και που κάτι νέα της από μια κοινή γνωστή. Να είναι πάντως καλά η γυναίκα και να χαρίζει και στον άντρα τις όμορφες στιγμές που χάρισε και σε μένα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).