Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα περάσω να σε πάρω σε μια ωρίτσα μου είπε κι έκλεισε το τηλέφωνο. Αν και δεν είχα πολύ όρεξη να βγω έξω μιας και το Σάββατο δεν είναι από τις αγαπημένες μου μέρες για έξοδο ετοιμάστηκα και περίμενα να έρθουν να με πάρουν.

Ήταν τα γενέθλια του καλύτερου μου φίλου και δεν ήθελα να του χαλάσω χατίρι. Όντως σε μια ώρα ήταν εδώ και φύγαμε με κατεύθυνση τα κλαμπάκια του αεροδρομίου. Κάναμε αρκετή ώρα να φτάσουμε μιας και είχε πολύ κίνηση, λίγο όμως το βραδινό καλοκαιρινό αεράκι, λίγο οι κοπελίτσες από τα διπλανά αυτοκίνητα, λίγο η ευχάριστη μουσική μου φτιάξανε την διάθεση.
Παρκάραμε, μπήκαμε στο κλαμπ και πήγαμε στο σταντ όπου μας περίμεναν κάτι φίλοι και συνάδελφοι του φίλου μου. είχε πάρα πολύ κόσμο και σχεδόν ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Αφού ευχηθήκαμε στο φίλο μου τα χρόνια πολλά και είχαμε πιει και τα σφηνάκια μας είπα να ρίξω μια ματιά γύρω μου να δω τι παίζει.
Η ματιά μου έπεσε σε μια πολύ όμορφη κοπέλα γύρω στα 35 καστανή με μακρύ μαλλί ίσιο γύρω στο 1.70 που στεκόταν λίγο πιο πέρα από εμάς. Φορούσε ένα φουστανάκι στο χέρι της κρατούσε το ποτό της ενώ ψιλοκουνιόταν στο ρυθμό της μουσικής. Ενδιαφέρον σκέφτηκα μα πριν προλάβω να σκεφτώ κάτι περισσότερο την είδα να φιλιέται με κάποιον άλλον. "Ατυχία γαμότο!", είπα από μέσα μου.

Καθώς η ώρα περνούσε τα μάτια μου δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από πάνω της. Έβλεπα το κορμί της να λικνίζεται και την ήθελα πιο πολύ. Δεν έλεγα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της. Κάποια στιγμή ένιωσα τα μάτια της να συναντιόνται με τα δικά μου. Της χαμογέλασα μου ανταπέδωσε το χαμόγελο μα γύρισε από την άλλη και συνέχισε να χορεύει. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και ξαναγύρισε προς το μέρος μου. Οι ματιές μας και πάλι διασταυρώθηκαν ενώ συνέχισε να χορεύει. Δίπλα της ο συνοδός της της έπιανε την μέση και που και που την φιλούσε. Γύρισα να βάλω ένα ακόμα ποτό να πιω και ξαναγύρισα προς το υπέροχο θέαμα που έβλεπα πριν. είχε καταλάβει πως την κοιτούσα επίμονα.

Συνέχισε να χορεύει όμως αλλά τώρα είχε γυρίσει καθαρά προς το μέρος μου και μου έριχνε κλεφτές ματιές.

Η ώρα περνούσε το κέφι μεγάλωνε όπως μεγάλωνε και η επιθυμία μου για εκείνη.
Πήρα το ποτό μου και πήγα και στάθηκα σχεδόν δίπλα τους. ένα υπέροχο απαλό καλοκαιρινό άρωμα γαργάλισε τη μύτη μου. γύρισε προς τον συνοδό της όμως και συνέχισε να χορεύει. Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο διακριτικός γίνεται να μην δώσω αφορμή για φασαρία στον συνοδό της αλλά μάταια. Ξαφνικά ένιωσα τα κωλομέρια της στιγμιαία να κολλάνε πάνω μου. Έκανε μια στροφή και καθώς γυρνούσε προς το μέρος μου με κοίταξε έντονα και διαπεραστικά μου χαμογέλασε πονηρά και ξαναγύρισε προς τον συνοδό της. Δεν ήξερα πως αλλά την ήθελα πολύ αυτήν την γυναίκα. Ξανακολλησε πάνω μου μα αυτήν ην φορά δεν ήταν στιγμιαία η επαφή. Ένιωθα το κωλαράκι της κολλημένο πάνω μου και τρελαινόμουν. Χόρευε και τα μαλλιά της σχεδόν σκαμπίλιζαν το πρόσωπο μου.

Σε κάποια στιγμή ενώ έσκυψε να φιλήσει το συνοδό της ένιωσα ένα χέρι να χαϊδεύει τα αρχίδια μου. Τρελάθηκα από την καύλα. Έκανα ένα βήμα πιο κοντά της. Ή θα φάμε ξύλο σήμερα σκέφτηκα ή θα πηδήξουμε.

Η καύλα ολοένα και μεγάλωνε καθώς δεν σταμάτησε να χορεύει ώσπου κάποια στιγμή σηκώνει το ποτήρι της το κουνάει στο συνοδό της σαν να του λέει να της φέρει ένα ακόμα. Του δίνει ένα φιλί πεταχτό και εκείνος πάει προς το μπαρ. Συνεχίζοντας το χορό γυρίζει προς το μέρος μου και μου λέει στο αφτί: "
-    "Σε λίγο θα φύγουμε, ακολούθησε μας..."
Γύρισε από την άλλη και πάλι και συνέχισε να χορεύει. Ήρθε και ο συνοδός της με το ποτό κι εγώ γύρισα στη παρέα μου. Δε πέρασε μισή ώρα γύρισε με κοίταξε άφησε το ποτό της σε ένα σταντ πιο πέρα.

Ζήτησα από το φίλο μου τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και βγήκα έξω. περίμενα να βγούνε και εκείνοι και πράγματι σε λίγο βγήκαν. Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να πάω να τους μιλήσω η όχι οπότε στάθηκα και περίμενα να κάνουν αυτοί την πρώτη κίνηση. Έδωσαν τα κλειδιά στον παρκαδόρο και περίμεναν να φέρουν το αυτοκίνητο τους. εκείνη τον αγκάλιασε με το πρόσωπο της στραμμένο προς το μέρος μου. Με κοιτούσε επίμονα. Έδωσα και τα δικά μου κλειδιά στον παρκαδόρο και περίμενα να φέρουν το αυτοκίνητο του φίλου μου.

Μπήκαν στον αυτοκίνητο και ξεκίνησαν. από πίσω εγώ. Κατευθύνθηκαν προς τον περιφερειακό, από πίσω εγώ σε απόσταση ασφαλείας. Ξεχώριζα τις φιγούρες μέσα από το τζάμι τους ώσπου σε κάποια φάση έσκυψε στην αγκαλιά του φίλου της. Για δυο - τρία λεπτά δεν την έβλεπα και αποφάσισα να τους περάσω να κόψω κίνηση. Αργά αλλά σταθερά τους πλησίαζα είχα φτάσει σχεδόν δίπλα τους και την είδα σκυμμένη πάνω από το καυλί του φίλου της και να του παίρνει πίπα.

Τρελάθηκα. Έκοψα ταχύτητα και πήγα και πάλι σε απόσταση ασφαλείας να μη δώσω στόχο.

Μετά από δεκαπέντε λεπτά διαδρομής περίπου έστριψαν σε ένα στενό και πάρκαραν σε μια πυλωτή. Έσβησα τα φωτα και περίμενα. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και πήγα προς την πολυκατοικία που μπήκαν μήπως και δω σε ποιο όροφο μένουν για να βρω το τηλέφωνο της. μάταια όμως. Η πόρτα ήταν κλειστή και δεν μπόρεσα να δω τίποτα. Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω αλλά το ένστικτο μου μου έλεγε να περιμένω λίγο και δεν έπεσε έξω. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και βγαίνει.

Έρχεται προς το μέρος μου στέκεται μπροστά μου με αγκαλιάζει και με φιλάει παθιασμένα. Τα χέρια κατευθύνθηκαν στο κωλαράκι της. Άρχιζα να την χαϊδεύω και να την φιλάω. Σκύβει μου ξεκουμπώνει το παντελόνι βγάζει το καυλί μου και μπουκώνει το στόμα της με αυτό. Το φτύνει και αφού με το χέρι της το σαλιώνει όλο το ξαναβάζει στο στόμα της. Μου χουφτώνει τα αρχίδια ενώ με το στόμα της και την γλώσσα της με τρελαίνει. Την σηκώνω και την κολλάω στο τοίχο. σηκώνω το φουστανάκι της παραμερίζω το στρινγκάκι της και της τον χώνω.

Τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και μου δαγκώνει το λαιμό καθώς χοροπηδάει πάνω στο καυλί μου.
-    "Γάμησε με !", μου ψιθυρίζει. "Ξέσκισε με!"
Αυτό με καυλώνει ακόμα περισσότερο. Κατεβαίνει από πάνω μου και στήνεται στα τέσσερα. Με τα χέρια της μου ανοίγει τα κωλομέρια της. Πιάνω το καυλί μου και το σπρώχνω μέσα της. όσο πιο βαθιά γίνεται και αρχίζω να την σφυροκοπάω. Εκείνη βάζει το χέρι της από κάτω και χαϊδεύει πότε την κλειτορίδα της και πότε τα αρχίδια μου. βάζει το πόδι της στον προφυλακτήρα και ανοίγει περισσότερο το μουνάκι της. Τα κωλομέρια της πάλλονται καθώς χτυπάνε πάνω μου. Τα αρχίδια μου κολλάνε στο υγρό μουνί της. Νιώθω το καυλί μου να φουσκώνει έτοιμο να εκραγεί. Το νιώθει κι εκείνη. γυρίζει σκύβει το παίρνει στα χέρια της το βάζει στο στόμα της και ρουφάει κάθε σταγόνα του.

Σηκώνεται φτιάχνεται λίγο... "Σε ευχαριστώ", μου λέει και φεύγει.

Μπαίνω στο αυτοκίνητο και πάω πάλι πίσω. ήταν μακράν η καλύτερη βραδιά της ζωής μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.