Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω, αν και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις ιστορίες.

Η ιστορία που περιγράφω ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό κι έχει να κάνει με το αφεντικό μου. Πριν λίγους μήνες έπιασα δουλειά σε μια εταιρεία και τοποθετήθηκα σε ένα παράρτημα της όπου δουλεύουμε τρία άτομα. Εγώ, ο προϊστάμενος μου κι ένα άλλο παιδί που η φύση της δουλειάς του δεν απαιτεί τη συνεχή παρουσία του στο γραφείο. Γενικώς έχω ένα πολύ καλό μορφωτικό επίπεδο, ενώ ο προϊστάμενος μου όχι. Είναι άξεστος, αδαής και μισογύνης αλλά το παίζει καμπόσος. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο μας πρόβλημα και η πηγή των περισσοτέρων από τις κόντρες μας.

Όλοι μου οι φίλοι λέγαν ότι μου χώνεται γιατί με γουστάρει αλλά εγώ δεν έβλεπα ή δεν ήθελα να δω κάτι τέτοιο. Οι καυγάδες συνεχίζονταν, ώσπου κάποια στιγμή τσακωθήκαμε τόσο πολύ που με χτύπησε. Εγώ άρχισα να τον βρίζω και να τον απειλώ ότι θα τον πάω στην αστυνομία. εκείνος ήρθε κοντά μου με αγκάλιασε κι άρχισε να μου ζητά συγνώμη. Εγώ τον έσπρωχνα κι εκείνος με αγκάλιαζε πιο σφιχτά.

Άρχισε να με φιλάει στο πρόσωπο κι εγώ τον έσπρωχνα. Όμως ήταν πολύ δυνατός δεν μπορούσα να του ξεφύγω. Καιρό τώρα σε γουστάρω μου λέει. Δεν το χεις καταλάβει. Και τώρα θα σε κάνω δική μου. Και μου δίνει ένα χαστούκι τόσο δυνατό που πέφτω κάτω. Δεν ήξερα τι μου γινόταν. Εκείνος έτρεξε και κλείδωσε την πόρτα του γραφείου. Ήρθε με σήκωσε και μου είπε απόψε θα σε γαμήσω είτε το θες είτε όχι. Άρχισα να τον χτυπάω. Δεν ήξερα τι να κάνω.

Γενικώς είμαι μικροκαμωμένη κι εκείνος γεροδεμένος (και καθόλου ωραίος). \'Όπως ήμουν όρθια ήρθε από πίσω μου, έφερε και τα δύο μου χέρια στην πλάτη και τα κρατούσε με δύναμη. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Με έβαλε να ακουμπήσω στο γραφείο, ξεκούμπωσε το παντελόνι, σήκωσε τη φούστα μου κι έσκισε το στρινγκ μου. Βλέπω είσαι κι εσύ από αυτά τα πουτανάκια που το ξυρίζουν όλο μου είπε. Σε είχα καταλάβει. Άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στο μουνάκι μου κι ενώ εγώ μάταια προσπαθούσα να τον κλοτσήσω, με μια γρήγορη κίνηση το έχωσε μέσα μου.

Έκλαιγα, τον έβριζα. Λέγε ότι θες, έλεγε. Χειρότερος από σένα παλιοπουτάνα δεν είμαι. Συνέχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με μίσος. Μου τον έχωνε δυνατά και πονούσα, όμως είχα αρχίσει να καυλώνω και είχα βγάλει πολλά υγρά. Εκείνος το κατάλαβε. Αφού σ\' αρέσει μωρή γιατί χτυπιέσαι;;; Αφού είσαι από αυτές που είναι μόνο για πήδημα και για τίποτα άλλο γιατί με παιδεύεις. Κι Αλβανός στο δρόμο να στο έκανε αυτό θα καθόσουνα βρομιάρα. Βρισκόμουν σε σύγχυση. Με βίαζε κανονικά αλλά από την άλλη μου άρεσε κιόλας. Δεν ήξερα τι να κάνω. Να κλάψω ή να ουρλιάξω από την καύλα.

Θα σου αφήσω τα χέρια μου λέει. Αφού στο άνοιξα τώρα το μουνάκι, γιατί να μη με αφήσεις να τελειώσω; Μου τα άφησε και δεν έκανα τίποτα. Όπως ήταν μέσα μου και συνέχισα να με καρφώνει δυνατά, άνοιξε το συρτάρι κι έβγαλε τη φωτογραφική μηχανή κι άρχισε να γράφει βίντεο τον πούτσο του καθώς μπαινόβγαινε στο μουνί μου. Θα σε βλέπουμε με τα φιλαράκια μου μου είπε και με χτύπησε δυο φορές δυνατά στα κωλομέρια.

Σε λίγο άρχισε να χουφτώνει τα βυζιά μου δυνατά και να τσιμπάει τις ρώγες μου. Πονούσα υπέφερα και του ζητούσα να σταματήσει. Όχι καριολάκι μου λέει, σε ξεσκισμένες σαν κι εσένα αυτά αρέσουν και μου βάζει δυο δάχτυλα στο στόμα, τα γεμίζει με τα σάλια μου και κατευθείαν τα βάζει στην κωλοτρυπίδα μου.

Εδώ θα σε χύσω μου ΄λέει και συνεχίζει να γαμάει το μουνί μου τόσο δυνατά που κόντευα να λιποθυμήσω. Το βγάζει απότομα και εξίσου απότομα το χώνει στον κώλο μου κάνοντας με ουρλιάξω από τον πόνο. Στο είπα πως εδώ θα σε χύσω λέει. Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση νιώθω τα χύσια του να με πλημμυρίζουν.

Βγάζει γρήγορα τον πούτσο του έξω, με βουτάει από τα μαλλιά και μου λέει γλύψτον πουτανάκι μου, να είναι καθαρός γιατί θα βγω τώρα και μπορεί να τον ξαναδώσω κάπου. Τον έβαλε με δύναμη στο στόμα μου, τον καθάρισα, με πέταξε πάνω στο γραφείο, συμμαζεύτηκε και σηκώθηκε να φύγει. Πριν φύγεις μάζεψε το γραφείο μου λέει, γιατί τα έκανες όλα χάλια τσόλι. Κι αύριο να περιμένεις τη συνέχεια.

Ντύθηκα, συμμάζεψα κι έφυγα. Γυρίζοντας σπίτι ξέσπασα σε κλάματα, έκανα ένα μπάνιο, χάιδεψα το μουνάκι μου ενώ σκεφτόμουν όσα έγιναν ώσπου έχυσα και πήγα για ύπνο.

Το ίδιο έγινε άλλες πέντε έξι φορές και πλέον έχει αρχίσει να μου αρέσει σε σημείο που κάνω κι ότι μπορώ για να τον ανάβω.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).