Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εγώ είμαι ο Άρης, 29 χρονών, από Αθήνα και μένω μόνος μου σε ένα σπίτι στο Παγκράτι. Οι δικοί μου μένουν σε ένα παραλιακό μέρος στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να πούμε που.

Ένα Σαββατοκύριακο και μην ξέροντας τι να κάνω στην Αθήνα, κατέβηκα κάτω για κανένα μπανάκι. Έφτασα Σάββατο πρωί κάτω, έκατσα για καφέ με τους δικούς μου και η μάνα μου, μου λέει:

-    «Θα φιλοξενήσουμε ένα ζευγάρι μακρινούς μας συγγενείς από Αμερική».

Στράβωσα. Ήθελα την ησυχία μου γιατί λόγω δουλειάς έπαιζε και η σχετική κούραση. Τέλος πάντων το απογευματάκι σκάσανε μύτη.

Εγώ ήμουν στην παραλία όταν ήρθαν. Ανέβηκα πάνω και τι να δω; Στο μπαλκόνι καθόταν μια απ’ τις πιο ωραίες γυναίκες, γύρω στα 42, από ότι μου είπε μετά, και ένας βλάκας αμερικάνος, ο άντρας της που γελούσε συνέχεια. Αυτή Ελληνοαμερικάνα, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι, με λίγα πιασιματάκια.

Το πρόσωπο της τέλειο, βελούδινο. Φόραγε ένα φορεματάκι μέχρι το γόνατο, το σκέφτομαι ακόμα και καυλώνω. Με το που την είδα, είδα και τον άντρα της, λέω: «Εδώ είμαστε!».

Μην τα πολυλογώ, αφήσανε πράγματα, βγήκαμε το βράδυ για φαγητό και εγώ δεν ξεκόλλαγα τα μάτια μου από πάνω της, να το καταλάβει ότι γουστάρω. Οι Ελληνοαμερικάνες έρχονται Ελλάδα και τρελαίνονται για πούτσο.

Αφού φάγαμε, πήγαμε σπίτι για ύπνο. Εγώ άραξα έξω στο μπαλκόνι να πιω ένα τελευταίο ποτάκι. Σε κάποια φάση ακούω βήματα και βλέπω την Λένα, έτσι την έλεγαν, να πηγαίνει προς το μπάνιο. Φόραγε η καριολίτσα ένα νεγκλιζέ κοντό. Στα καπάκια σηκώνομαι και πάω πίσω απ’ την πόρτα. Έβλεπα απ’ την κλειδαρότρυπα…

Φόραγε ένα στρινγκάκι και το κατέβασε να κατουρήσει. Ενώ καθόταν μου ξέφυγε και χτύπησα πάνω στην πόρτα λίγο το χέρι μου. Ταράχτηκε αλλά μετά συνέχισε να κοιτάει προς την κλειδαρότρυπα και ενώ σκουπιζόταν, κοίταζε και έπαιζε με το μουνί της αργά και καυλιάρικα. Πήγα να χύσω. Έφυγα καυλωμένος και πήγα για ύπνο.

Την άλλη μέρα κατεβήκαμε όλοι για μπάνιο. Σε μια φάση το απογευματάκι βρεθήκαμε δίπλα. Γυρνάει και μου λέει:

-    «Σου άρεσε αυτό που είδες;»

Ταράχτηκα, αλλά δεν μάσησα. «Για να ρωτήσει, κάτι παίζει…», λέω.

-    «Πολύ!», απαντώ.

-    «Αν το βάλεις στο στόμα σου, θα χύσεις αμέσως!», μου λέει.

Απίστευτο! Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ήμουν καυλωμένος τέσσερις ώρες μετά. Το βράδυ ενώ ήμασταν στο μπαλκόνι κι εκείνη λέει:

-    «Εγώ θα κατεβώ για μπάνιο…»

Ο άντρας της κοιμόταν στην καρέκλα

-    «Θα μου κάνεις παρέα μικρέ;», μου λέει.

«Το καλύτερο ξεκάρφωμα είναι το κάρφωμα!», λέω από μέσα μου.

-    «Μπα…», λέω. «Βαριέμαι…»

-    «Οκ!», απαντά.

Η μάνα μου πετάγεται και λέει:

-    «Πήγαινε μαζί της, να ‘χει παρέα μην περάσει κανένας μεθυσμένος».

-    «Εντάξει ρε μάνα, θα πάω».

Όπερ και εγένετο! Κατέβηκα μετά από λίγο κάτω και την βλέπω με τον μαγιό της. Θυμήθηκα την σκηνή και κατακαύλωσα πάλι. Μέσα απ’ την βερμούδα μου φαινόταν ο πούτσος μου. Κάθισα δίπλα της.

-    «Είσαι άντρας!», μου λέει, πρώτη κουβέντα. «Χθες ήξερα ότι εσύ κοίταζες και καύλωσα με την ιδέα…»

-    «Και τι θες τώρα;», την ρωτάω.

-    «Δεν είμαι παιδάκι…», απαντά. «Ξέρω τι θέλω. Αυτό που φουσκώνει να το βάλω στο μουνί μου!»

Και με την μία βάζει το χέρι της στο μπούτι μου κάτω απ’ το μαγιό και πιάνει τον πούτσο μου. Ένιωσα απίστευτη καύλα. Ενώ τον έπαιζε απαλά κοιτώντας με στα μάτια, μου λέει:

-    «Θα σου ρίξω ένα γαμήσι που θα το θυμάσαι…!»

Σηκώθηκε και μου κάνει νόημα να πέσω μέσα. Πέφτω. Η παραλία είχε λίγο κόσμο πιο μακριά… Μέσα βάζει το χέρι της μέσα απ’ το μαγιό και συνέχιζε να μου τον παίζει. Φοβερή μαλακία μέσα στο νερό. Κολυμπήσαμε και πήγαμε πίσω από κάτι βράχια. Βγήκαμε έξω. Εγώ ήμουν όρθιος, εκείνη γονάτισε και μου λέει:

-    «Πιτσιρικά, βγάλτην έξω και βάλτην μου στο στόμα!»

Μου έπαιρνε πίπα γονατιστή χωρίς να ακουμπάει με τα χέρια της. Η γλώσσα της έπαιζε με τον πούτσο μου σαν τρελή, απίστευτη καύλα!

-    «Μωρή καριόλα, πόσο καιρό έχεις να γλείψεις πούτσο;»

-    «Μαλάκα θα στο σκίσω! Θα βγάλει αίμα!», μου λέει και με πετάει κάτω.

Έρχεται από πάνω μου και μου βάζει το μουνί της στο στόμα μου, ήξερε τι ήθελε η γυναίκα. Με το ένα χέρι είχα βάλει δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της και με το άλλο της χτύπαγα τα κωλομέρια, ενώ είχα βάλει όλη την γλώσσα μέσα στο μουνί της. Φώναζε πολύ δυνατά:

-    «Θέλω να με ακούσουν όλοι! Θέλω να έρθει ο άντρας μου να μας βλέπει και να τραβάει μαλακία! Θέλω πούτσο!!!», να φωνάζει.

Την βάζω να κάτσει στα τέσσερα. Της παίρνω τα χέρια να ανοίξει τα κωλομάγουλα και της το βάζω με δύναμη.

-    «Τι κάνεις ρε καριόλη;», φωνάζει. «Με ξέσκισες την γαμημένη!»

-    «Σκάσε πουτάνα και φρόντισε να γαμηθείς καλά γιατί δεν θα πας στο σπίτι!»

Χτύπαγε τον κώλο της και με κοίταζε στα μάτια. Φοβερό γαμήσι! Απίστευτο! Μετά από ώρα και πολλές στάσεις, μου λέει:

-    «Θες λίγο το ανοιχτό μου κωλαράκι; Αλλά θέλω το καυτό σου σπέρμα στο στόμα μου.. μην χύσεις στην κωλοτρυπίδα μου. Θα σε γαμήσω εγώ μετά…»

Ο κώλος της ήταν απίστευτος! Έχυσα στο λεπτό στο στόμα της. Ούρλιαζε:

-    «Χύσε πούστη!!! Θέλω να σταματάει στις ρώγες μου το καυτό σπέρμα που πέφτει απ’ το στόμα μου. Να το παίρνω και να τρίβω το μουνί μου. Με ξέσκισες!»

Μετά από αυτό πέσαμε για μπάνιο και ανεβήκαμε σπίτι. Όλα ήταν όπως πριν… η Λένα μια κυρία που μόνο εγώ ήξερα πόσο καριόλα ήταν. Πριν φύγει για Αμερική γαμηθήκαμε άλλη μια φορά σπίτι μου στο Παγκράτι. Εκεί έκανε τα απίστευτα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.