Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την κοπέλα μου είμαστε μαζί περίπου 2 χρόνια. (23 εγώ, 21 αυτή) .Ήταν Σάββατο βράδυ περίπου πριν 1,5 μήνα όταν είχαμε πάει με την παρέα μας σε γνωστό club της παραλιακής. Το βράδυ εκείνο λείπανε οι γονείς της κοπέλας μου και θα κοιμόμασταν μαζί στο σπίτι της.

Διασκεδάσαμε τρελά χορέψαμε όλη η παρέα μαζί και ήπιαμε αρκετά. Εγώ οδηγούσα και δεν ήπια πολύ, σκεφτόμουν και το βράδυ που θα κάναμε τρελίτσες με την δική μου και προσπάθησα να μην μεθύσω. Το βράδυ εκείνο η κοπέλα μου φόραγε μια κοντή φούστα και μια πολύ αποκαλυπτική μπλούζα που δεν μπορούσε να καλύψει τα μεγάλα βυζάκια της.

Όταν έφτασε η ώρα να φύγουμε είχαν γίνει όλοι ντέφι εκτός από εμένα. Η κοπέλα μου είχε πιει και περίμενε να φτάσουμε γρήγορα σπίτι της, κάπου στα βόρεια προάστια και μου έλεγε συνεχεία στο αυτί τι θέλει να μου κάνει το βράδυ. Είχαμε βέβαια και μια υποχρέωση, να γυρίσουμε στο σπίτι της και την κολλητή της που έμενε στο διπλανό τετράγωνο από αυτήν. Η υποχρέωση αυτή έγινε τελικά μια πολύ τρελή περιπέτεια.

Η φίλη της μου άρεσε πολύ από τη πρώτη στιγμή που την είχα δει. Εκείνη την ημέρα φόραγε μια πολύ φαρδιά μίνι άσπρη φούστα που όλο το βράδύ της σηκωνόταν. Αυτή είχε μεθύσει εντελώς. Όταν βγήκαμε από το μαγαζί και πηγαίναμε προς το αμάξι μου από το μεθύσι δεν μπορούσε να σταθεί όρθια με αποτέλεσμα να πρέπει να την βοηθάω εγώ. Δεν έχανα ευκαιρία να την χουφτώνω όταν δεν μας έβλεπε η κοπέλα μου.

Τελικά μπήκαμε στο αμάξι για να ξεκινήσουμε. Εγώ και 2 μουνάρες, ξέκολα ντυμένες στο αμάξι. Είχα καυλώσει τρελά. Η κοπέλα μου είχε πολύ όρεξη για σεξ και συνεχεια με χούφτωνε. Κάθε φορά που σταματάγαμε σε φανάρι γύρναγα και της έσκαγα μερικά γλωσσόφιλα και γύρναγα και κοίταζα στο πίσω κάθισμα την φίλη της.

Η πίσω είχε ξαπλώσει και φαινόταν ο κώλος της και το string της γιατί η φούστα είχε σηκωθεί. Κάθε τόσο έβλεπα στο πίσω κάθισμα τα μπουτάκια της. Σε κάποια στιγμή η κοπέλα μου το κατάλαβε μου έριξε μια αυστηρή ματιά και γύρισε πίσω να της κατεβάσει την φούστα. Την κοιτάω να κατεβάζει τη φούστα της και ήταν σαν να την χουφτώνει. Καύλωσα πολύ! Είδε όμως πως ακόμη ήταν πολύ αποκαλυπτικό το θέαμα για εμένα και τότε της ζήτησε να σηκωθεί και να κάτσει κανονικά. Αυτή μέσα στην μέθη της δύσκολα τα κατάφερε. Δεν καταλάβαινε και πολλά. Πάντως και το θέαμα τον βυζιών της τώρα ήταν καλό.

Μετά οι ρόλοι άλλαξαν.εγώ συνέχισα να οδηγώ η κοπέλα μου να με χουφτώνει και να έχουμε τρελαθεί από καύλα. Το θέμα ήταν πως τώρα η φίλη της από το πίσω κάθισμα είχε καταλάβει τι κάναμε και μας έπαιρνε μάτι αυτή τώρα. Μας κοίταζε επίμονα και είχε πωρωθεί.

Η κοπέλα μου είχε βάλει το χέρι της μέσα στο παντελόνι μου όταν ξαφνικά αντιλήφθηκα ότι η φίλη μας πίσω είχε βάλει το χέρι της μέσα στην φούστα και έτριβε την κλειτορίδα της. Τα έπαιξα. Γυρίζω και λέω στην κοπέλα μου «κοίτα πίσω». Γυρίζει και αυτή και για λίγο κοιτιόμαστε και οι τρεις ενώ η φίλη της συνέχισε να τρίβεται. Εντελώς αμήχανοι εμείς οι 2 δεν λέγαμε τίποτα.

Τότε η φίλη της έσπασε την σιωπή της και μας είπε.»είστε πολύ τυχεροί που θα γαμηθείτε σήμερα» και γυρνώντας στην κοπέλα μου της λέει «ζηλεύω τον πούτσο που θα φας». Μηνάμε μαλάκες! Για 2 δευτερόλεπτα δεν είπαμε τίποτα όμως κατευθείαν λυθήκαμε στα γέλια και οι 3. Κάναμε σαν να μην έγινε τίποτα και σε 10 λεπτά είχαμε φτάσει κάτω από το σπίτι της. Βγαίνουμε και οι 3 από το αμάξι να χαιρετηθούμε και να την βοηθήσουμε να ανέβει σπίτι της. Και τότε για δεύτερη φορά μας ξανάλεει.ζηλεύω , ζηλεύω θέλω και εγώ!!!

Την αφήνουμε να ανέβει και γυρνάμε και εμείς να ξεσκιστούμε με την ησυχία μας στο σπίτι της. Κάναμε τρέλες εκείνο το βράδυ. Στο μυαλό μου είχα και της μαλακίες που έκανε η φίλη της στο αμάξι και καύλωνα περισσότερο όταν πήδαγα την δικιά μου και σκεφτόμουν και την άλλη. Είμαι σίγουρος πώς και η δική μου το σκεφτόταν όλο το βράδυ.

Μετά το σεξ κοιμηθήκαμε και ξυπνήσαμε μεσημέρι Κυριακής. Φτιάχνουμε καφέ και επειδή είχε πολύ ζέστη, τέλη Ιουνίου ήταν, αποφασίζουμε να πάμε για μπάνιο. Κλασικά όποτε πηγαίνουμε για μπάνιο παίρνουμε και την φίλη της μαζί, αλλά τώρα τι να της λέγαμε μετά τα χθεσινοβραδινά. Συζητήσαμε με την κοπέλα μου και αποφασίσαμε να το παίξουμε άνετοι και να κάνουμε ότι δεν έγινε τίποτα. Την παίρνει τηλέφωνο, μόλις είχε ξυπνήσει και αυτή και της λέει ότι αν και ντρέπεται θα ερχόταν σε λίγο από το σπίτι της κοπέλας μου για να φύγουμε για μπάνιο.

Μετά από 20 λεπτά ήρθε, μπαίνει σιγά σιγά και φορώντας τα μαύρα γυαλιά της, μια μεγάλη μάσκα που είχε και έκρυβε όλο της το καυλιάρικο πρόσωπο και με ναζιάρικη φωνή μας λέει «ντρέπομαι να σας κοιτάξω, το ποτό φταίει.». Ήταν κάπως αστείο και αμεσως έσπασε ο πάγος αρχίσαμε να μιλάμε. Άρχισε να μας εξηγεί ότι και καλά μας θεωρεί πολύ ωραίο ζευγάρι και ότι πολλές φορές καυλώνει όταν σκέφτεται να πηδιόμαστε εμείς οι δύο.

Τότε της λέω «πολύ ευχαρίστως θα μας δεις τώρα» κι πιάνω αγκαλιά την κοπέλα μου και την φιλάω. Φυσικά έκανα πλάκα αν και θα ήθελα πολύ να το κάνω μπροστά της. Η κοπέλα μου λέει άσε τις μαλακίες και ξεκινάμε για μπάνιο.

Φτάσαμε στην παραλία και ξαπλώσαμε στις πετσέτες μας. Βάζω αντηλιακό λάδι στην δική μου και ήξερα ότι μετά θα έβαζα και στην φίλη της, έτσι κάναμε πάντα στην παραλία. Μπορεί για αυτό να καύλωσε μαζί μας η άλλη. Όμως μόλις τελείωσα με το αντηλιακό στην δική μου, τότε μου αρπάζει το αντηλιακό και μου λέει «μην χαίρεσαι ότι θα βάλεις και στην άλλη, αυτή είναι ικανή να καυλώσει και να σε φάει». Πάντως απόλαυσα την κοπέλα μου να αλείφει την φίλη της.

Μεινάμε ξαπλωμένοι και λιαστήκαμε ώσπου ήρθε η ώρα να βουτήξουμε. Ήμασταν μέσα στην θάλασσα για αρκετή ώρα και παίζαμε σαν μικρά και οι τρεις. Σε κάποια στιγμή παίρνω αγκαλιά την δικιά μου και την κολλάω πάνω στον καυλωμένο μου πούτσο. Φυσικά και ήταν καυλωμένος γιατί τόση ώρα με 2 γαμάτα μουνάκια δίπλα μου πως να μην καυλώσω. Τότε αυτή μου βγάζει με τρόπο τον πούτσο έξω, παραμερίζει το μαγιό της από κάτω και μου λέει να της τον χώσω.

Δεν χάνω χρόνο και της τον έβαλα. Κουνιέμαι λίγες φορές σιγά σιγά για να μην μας καταλάβει η φίλη της και τότε αυτή με σφίγγει πιο πολύ πάνω της. Η άλλη εν τω μεταξύ ήταν λίγα μέτρα πιο δίπλα. Και τότε έγινε το καλύτερο. Η κοπέλα μου γυρνάει στην φίλη της και της λέει «ορίστε κοίτα μας να πηδιόμαστε, γουστάρεις; αυτή είναι η φαντασίωση σου να μας δεις έτσι;» και τότε αυτή έρχεται πιο κοντά και μας λέει «με προκαλείτε και εσείς!!! Εγώ έχω τρελές καύλες και γουστάρω να σας δω και έξω από το νερό».

Τότε έρχεται και μας αγαλλιάζει έτσι όπως ήμασταν ενωμένοι, εγώ κόντευα να χύσω από καύλα! Τότε η άλλη βάζει το χέρι της μέσα στην θάλασσα και πιάνει το κομμάτι του πούτσου μου που δεν ήταν μέσα στο μουνάκι της κοπέλας μου. Εγώ καύλωσα πολύ γιατί η κοπέλα μου ήταν αυτή που είχε προκαλέσει-προσκαλέσει την άλλη! Χαϊδεύει τότε και το μουνάκι της κοπέλας μου για λίγο και στην συνέχεια και πιάνει τον πούτσο μου και το μόνο που είπε ήταν «είναι χοντρός»!!!. Δεν άντεχα άλλο και τραβήχτηκα ενώ αυτές παρέμειναν για λίγο ακόμη αγκαλιασμένες και άκρως ερεθισμένες.

Βγαίνω έξω και με ακολουθούν και αυτές. Ξαπλώνουμε και οι τρεις, αυτήν την φορά εγώ στην μέση. Και αρχίζουμε την συζήτηση. Η κοπέλα μου είπε ότι κάναμε ότι κάναμε και τέλος, εγώ δεν συμφωνούσα αλλά τι να της έλεγα, και η άλλη είπε ότι είναι στο χέρι μας αν θα συνεχίσουμε και στο σπίτι της κοπέλας μου και οι 3 μαζί μετά. Τότε τους λέω πως είναι η φαντασίωση μου να πάω με 2 κοπέλες μαζί και ότι γουστάρω τρελά την φάση. Λέγαμε διάφορα τέτοια και τελικά αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να κάνουμε κάτι, αν έβρισκε και η φίλη μας έναν ωραίο γκόμενο, όλοι μαζί (παρτούζα τα 2 ζευγάρια). Δεν ανεχόταν ο εγωισμός της δικής μου να γαμήσω άλλη χωρίς να κάνει και αυτή κάτι παρόμοιο!!!

Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα αν και ΄χει περάσει 1,5 μήνας γιατί είναι ακόμη μόνη η άλλη! Όμως το sex με την κοπέλα μου έχει περάσει σε άλλη διάσταση! Συνέχεια ρίχνουμε υπονοούμενα για την φίλη της!

Παράδειγμα: ενώ γαμάω την κοπέλα μου να μου λέει «φαντάζεσαι να ήταν η. και να μας έβλεπε να ξεσκιζόμαστε και να έπαιζε το μουνί της». Ή άλλες φορές της λέω «γλύψε με πιο καλά γιατί θα φωνάξω την άλλη». Και μου απαντάει «ναι αλλά θα μου γαμήσει το μουνί μου και εμένα άλλος». Τελικά καυλώνουμε και οι 2 περισσότερο και κάνουμε τρελό έρωτα και πολλές φορές λέμε στην άλλη τι χάνει που δεν είναι μαζί μας.

Ένα καλό ακόμη είναι ότι μου υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν και λεσβιακό για να τις δω. Περιμένω!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.