Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Με λένε ας πούμε Κώστα και γράφω για 1η φορά...

Οι ιστορίες εδώ μέσα, το 90% τουλάχιστον, είναι υπέροχες και άκρως καυλωτικές... Θα σας περιγράψω την ιστορία μου που είναι πέρα ως πέρα αληθινή και έγινε πριν 2 μέρες στην Μύκονο όπου ήμουν για διακοπές.

Την Παρασκευή το βράδυ βγήκαμε για διασκέδαση με το φιλαράκι που είχα πάει και πήγαμε στο Μύκονος bar που όσοι ξέρουν μαζί με το caprice, το space και το Scandinavia είναι από τα πιο καλά.

Μπαίνοντας μέσα υπήρχαν πολλές και πανέμορφες κοπέλες, οι πιο πολλές Ιταλίδες αλλά και από όλο τον κόσμο, αλλά η ματιά μας έπεσε σε 2 ξανθιές κοπέλες που κάθονταν στην μπάρα. Έμοιαζαν σαν αδερφές και ήταν ψηλές, με σωματάρες, η μία εκπληκτικό πρόσωπο και η άλλη καλό αλλά όχι σαν την πρώτη, Αθανασία και Κατερίνα τα ονόματα τους και καταγωγή από Ουκρανία.

Η Αθανασία στήθος μικρό(με το ωραίο πρόσωπο) και η Κατερίνα σαφώς μεγαλύτερο και με πιο πολλά πιασίματα και πιο \'\'γεμάτο\'\' κώλο... Τις κεράσαμε τα ποτά μας και πιάσαμε κουβέντα. Χορέψαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

Εμάς όμως μας περίμεναν και κάποια στιγμή έπρεπε να φύγουμε. Αλλάξαμε τηλέφωνα και δώσαμε ραντεβού για την άλλη μέρα το βράδυ. Εγώ το απόγευμα πήρα τηλέφωνο την Αθανασία και της είπα να συναντηθούμε και μου είπε ότι μόλις γύρισαν από μπάνιο με 2 μαλάκες που είχαν πάει και γνώρισαν το προηγούμενο βράδυ. Μου είπε αν θέλουμε να πάμε στο ξενοδοχείο που έμεναν...

Πήρα το φιλαράκι και πήγαμε. Ανεβήκαμε και παραγγείλαμε καφέ. Μας είπαν ότι δεν είχαν με τι να πάνε για μπάνιο και πήγαν με τους άλλους τους ξενέρωτους. Εμείς μπήκαμε με την μία στο θέμα που δεν ήταν άλλο από το πώς να τις γαμήσουμε... κανένα πρόβλημα όμως... άρχισε το χαμούρεμα και η μία στο ένα κρεβάτι και η άλλη στο άλλο άρχισαν να μας πιπώνουν... εγώ έχυσα αμέσως στο στόμα της Βικτορίας η οποία και τα κατάπιε όλα...
Μετά μου τον ξαναπήρε και μου τον καθάρισε όλο τον πούτσο. . την ξάπλωσα και άρχισα να την γλείφω παντού... είχε μία γραμμούλα στο μουνάκι της και ο κώλος της φανταστικός... αυτή ούρλιαζε από καύλα ενώ η άλλη είχε την γλώσσα του φίλου μου στο μουνί της και έχυνε ασταμάτητα... είχα ήδη ξανακαυλώσει και φοράω την καπότα και την βάζω επάνω μου... κουνιόταν σαν τρελή και ούρλιαζε στην κυριολεξία... είχε τρελαθεί... την ξαπλώνω και της τον βάζω πάλι...

Μετά την βάζω στα 4 και αρχίζω να γλείφω πάλι την πίσω τρυπούλα της... της βάζω και λίγο δαχτυλάκι και ακουμπάω τον πούτσο μου στην τρυπούλα της... σιγά-σιγά αρχίζω να τον βάζω...ούρλιαζε από πόνο και από καύλα... την γαμούσα κανένα 5λέπτο από πίσω και μη αντέχοντας της χύνω στην μάπα...τα μάτια της είχαν γεμίσει, όπως και τα χείλια της, τα μαγουλά της... όλα... μετά αφού και ο άλλος είχε τελειώσει στην μάπα της άλλης κάναμε τσιγάρο και πήγαμε για μπάνιο...

Αυτά όλα στο ίδιο δωμάτιο... αποφασίσαμε να τις αλλάξουμε και ξανάρχισε το πάρτυ... κάποια στιγμή πήρε ο ένας από τους άλλους τηλέφωνο (που είχαν πάει για μπάνιο) για να βγούνε και οι δικές μας έκαναν ότι κοιμούνται και ότι θα τα πούνε μετά...
Δεν ξέρω βέβαια τι έγινε και αν βρέθηκαν, φύγαμε από εκεί στις 2 το πρωί δίνοντας ραντεβού για την Κυριακή για μπάνιο... η ιστορία είναι πέρα ως πέρα αληθινή... αυτές, για όποιον είναι Μύκονο, θα τις έχει δει σίγουρα... είναι χαρακτηριστικές...

Την Τρίτη θα πάνε Σαντορίνη και σκέφτομαι να πάρω τον άλλο και να πάμε μια βόλτα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.