Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λόγω της απογευματινής μου δουλειάς γνωρίζω αρκετό κόσμο. Έτσι λοιπόν γνώρισα και τη Κωνσταντίνα, ετών 40. Μάτια μπλε εντυπωσιακά, κορμί άψογο το οποίο πολλές φορές έκανε αρκετές κινήσεις να μας το υπενθυμίζει. Πότε με κολλητά παντελόνια, πότε με μπουστάκια που έπνιγαν το στήθος της και μαζί και εμάς.

Τυχαία έσκυβε και μας αποκάλυπτε την άκρη του εσωρούχου της που αγκάλιαζε το θεσπέσιο κωλαράκι της, τυχαία περνούσε και μας τρέλαινε με το άρωμά της, τυχαία η φούστα της αποκάλυπτε το τελείωμα από τις κάλτσες της και τον λεπτό ιμάντα από τις ζαρτιέρες της. Με είχε αναστατώσει πολλές φορές, ήταν στιγμές που ήθελα να βάλω το πούτσο μου ανάμεσα στα κωλομέρια της και να τη ρίξω στο τραπέζι με τα τέσσερα και να αδειάσω μέσα της τα υγρά μου. Αλλά εγώ... κύριος.

Μετά από 2 μήνες επαφών και λίγα σεξουαλικά υπονοούμενα από τη μεριά μου, με φώναξε για επαγγελματικούς λόγους στο γραφείο της. Πήγα μετά τις 4.30 χωρίς ιδιαίτερη όρεξη γιατί μετά τη πρωινή δουλειά είχα κουραστεί, πεινούσα, διψούσα, ζεσταινόμουν.

Μπήκα στο γραφείο και χάρηκα ιδιαίτερα γιατί το air-condition δούλευε στο φουλ. Η κυρία φορούσε μια στενή φούστα πάνω από το γόνατο που κολάκευε ιδιαίτερα τον κωλαράκο της όπως παρατήρησα διακριτικά. Ένα λεπτό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν αλλά με μεγάλο ντεκολτέ συμπλήρωνε την εικόνα. Ο κλιματισμός έκανε καλά τη δουλειά του και αυτό φάνηκε όταν οι ρώγες με κοίταξαν αυθάδικα στα μάτια.

Εγώ όμως ακόμα ήμουν ζαλισμένος από το δρόμο. Αφού έφερε κάτι να τσιμπήσουμε και να πιούμε διαπίστωσα με χαρά ότι δεν βρισκόταν κανείς άλλος στην εταιρεία εκείνη τη στιγμή. Όταν το κορμί μου άρχισε να.συνέρχεται πρόσεξα και το κερασάκι της τούρτας. Φορούσε λεπτές κάλτσες και στο τελείωμα ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνες κόκκινες γόβες με μαύρο τελείωμα στη μύτη του παπουτσιού. Η ανησυχία μου εκδηλώθηκε και το φούσκωμα στο παντελόνι μου αυξήθηκε και έγινε αντιληπτό.

Η συνέχεια φάνηκε ποια θα ήταν και περάσαμε στον καναπέ του γραφείου του αφεντικού. Μου γδύθηκε αργά και βασανιστικά. Μου χάρισε το στήθος της, απόλαυσα τις καυλωμένες ρώγες της και το σφιχτό της στήθος. Κατέβασε τη φούστα, μου γύρισε πλάτη και με προκάλεσε να θαυμάσω το θέαμα. Εγώ καθιστός στον καναπέ και μια ερεθισμένη γυναίκα να γδύνεται μπροστά μου περνώντας τα χέρια της από όλο το κορμί της.

Είχα μείνει με το παντελόνι, την είχα τραβήξει πάνω μου, πέρασα τα δάχτυλά μου από τους αστραγάλους της, τις κάλτσες της, προσπέρασα τα στρασάκια που διακοσμούσαν το string, άγγιξα το μουνί της. Άψογο, περιποιημένο, δεν μπορούσα παρά να το πάρω στο στόμα μου. Στην αρχή έκανε να με αποτρέψει, αλλά ήταν αργά. Κόλλησα σαν βεντούζα πάνω της. Αφού τέλειωσε με σπασμούς, μάζεψα με τη γλώσσα μου τα υγρά της και τη φίλησα παθιασμένα. Εκεί λύθηκε και σαν λυσσασμένη προσπάθησε να μου πιάσει το πούτσο.

Δεν είχε τελειώσει όμως το μαρτύριο. Της κράτησα τα χέρια και συνέχισα να τη γλύφω πίσω από τα αυτιά, στο λακκάκι στο λαιμό, στα δυο απίθανα στήθη, γύρω από τον αφαλό. Κίνησα προς το μουνάκι της πάλι αλλά τη τελευταία στιγμή τη γύρισα μπρούμυτα και την έγλυψα από ψηλά το σβέρκο μέχρι χαμηλά εκεί που ενώνονται τα κωλομέρια της.

Το εσώρουχό μου είχε γίνει χάλια. Τα ζουμιά μου είχαν αρχίσει να εμφανίζονται, ο πούτσος μου έκανε προσπάθειες να απελευθερωθεί. Γύρισα ανάσκελα και της έδωσα τη σκυτάλλη. Χωρίς περιστροφές, έπιασε το πούτσο μου και με τα δύο χέρια και αργά βύθισε το κεφαλάκι στο υγρό της στόμα. Απόλαυση.

Το κράτησε εκεί 2 λεπτά βυζαίνοντάς το απαλά σαν γάτα. Έτσι οι ρυθμοί μου χαλάρωσαν και άρχισα να το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Μόλις άρχισα να ανασαίνω κανονικά άρχισε το τρομπάρισμα, στην αρχή αργά και μετά γρήγορά και πιο γρήγορα.

Της είπα ότι δεν ήρθα προετοιμασμένος εννοώντας ότι δεν κουβαλούσα μαζί μου προφυλακτικά. Σταμάτησε με κοίταξε και μου είπε :«Δεν πειράζει». Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Είχα ενδοιασμούς για το πώς θα χύσω αφού όλα τα υγρά μου είχαν φτάσει πια στην άκρη της πούτσας μου και δεν γνώριζα τις διαθέσεις τις.

Όπως ήμουν καθιστός κοίταξα το θεσπέσιο πλάσμα που με ικανοποιούσε. Ήταν στα τέσσερα με τις ψηλές της κάλτσες, τις γόβες και τα μακριά της μαλλιά πάνω στη κοιλιά μου. Είχε πια αφηνιάσει, ήθελε οπωσδήποτε να με κάνει να χύσω, το στόμα της είχε ξεχειλώσει, τα χέρια της εναλλάσσονταν πάνω στο πούτσο μου που είχε πια πάρει όλο του το μήκος. Ήταν αποφασισμένη να μην με αφήσει να ανασάνω, με κοιτά λοιπόν στα μάτια με το πούτσο μου στο στόμα της, με σφίγγει πάλι και τον βυθίζει πάλι όλο μέσα στο στόμα της.

Δεν κρατήθηκα άλλο, έχυσα ποτάμια σπέρματος, δεν προλάβαινε να καταπιεί και ξέφυγαν από το στόμα της και κύλησαν στον πούτσο μου, αμέσως να τα καθαρίσει μήπως μείνει κάτι που δεν θα το δοκιμάσει. Απλά καταπληκτική. Ενθουσιάστηκα που έγινα αντικείμενο «αποπλάνησης», τα είχε όλα σχεδιάσει και έπεσα στη «παγίδα» της. Με στράγγιξε όλον εκείνη την ημέρα, όπως και το ξανάκανε και αρκετές άλλες φορές όπως θα γράψω σε επόμενη ιστορία μου.

Σημείωση. Η ιστορία είναι απόλυτα αληθινή, αν όμως τη διάβαζα σαν αναγνώστης μπορεί και να μην τη πίστευα. Τέτοια εμπειρία δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχα, μπορούσα μόνο να τη φαντασιωθώ. Κι όμως, όλα γίνονται.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.