Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 28 και θα σας πω τι μου έτυχε πριν λίγες μέρες. Έπινα αμέριμνος το ποτάκι μου με την κοπέλα μου Αποστόλης εγώ Ιωάννα η δικιά μου, στο στέκι μας ώσπου ήρθαν και κάθισαν δίπλα μας ένα άλλο γνωστό μας ζευγάρι ο Γιάννης και η Μαρία από το οποίο την Μαρία την γούσταρα από ανέκαθεν.

Αυτή το ήξερε και πάντα όπου βρισκόμασταν με έπαιζε. Πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι έψαχνε δουλειά και της είπα ότι έχω έναν φίλο που έχει ένα καφέ μπαρ και ότι χρειάζεται κοπέλες και αν ήθελε να την πήγαινα κάποια μέρα και μου είπε τι κάποια μέρα σήμερα να πάμε αν γίνετε. Η δικιά μου δεν ένιωθε καλά και μου είπε ότι δεν θέλει να έρθει και ότι θα είναι καλύτερα να την πάω σπίτι γιατί ούτως η άλλως είναι αργά και ότι το πρωί δούλευε οπότε λέω στην Μαρία να περιμένουν να πάω σπίτι την Ιωάννα και πάμε στον φίλο μου.

Έκανα περίπου 20 λεπτά να γυρίσω όταν έφτασα και τους είπα πάμε ο Γιάννης μου είπε ότι αυτός δεν θα έρθει γιατί ξυπνάει νωρίς και αν γίνετε να την πάω μετά σπίτι τις εγώ και φυσικά είπα ναι. Πήγαμε καθίσαμε μιλήσαμε με τον φίλο μου και ήπιαμε 2-3 ποτάκια και ένα σωρό σφηνάκια ώσπου αρχίσαμε να κολλάμε ο ένας πάνω στον άλλο εγώ περιττό να σας πω ότι ήμουν καυλωμένος από την ώρα που μείναμε μόνοι μας, τριβόταν πάνω μου συνέχεια και είχε καταλάβει ότι μου είχε σηκωθεί και μου είπε ξαφνικά απόλαυσε με όπως κάνω και εγώ το έπαιξα κινέζος και ρώτησα τι εννοεί και τότε ξανατρίβετε πάνω μου και μου λέει νιώθω τον πούτσο σου έτοιμο για γούστα η κάνω λάθος. Ε αυτό ήταν λέω ορμάμε και ο θεός βοηθός και την είπα πάντα έτσι είμαι όταν σε βλέπω και μου απάντησε το ξέρω πάμε κάπου αλλού φύγαμε και την φωτιά που πάμε και μου είπε όπου γουστάρεις αρκεί να είμαστε μόνοι μας και απάντησα σπίτι μου και είπε πάμε.

Στο δρόμο άρχισε το παιχνίδι σήκωσε τα πόδια τις στο ταμπλό και τα άνοιξε φορούσε μία τζιν φουστιτσα και ένα ροζ στρινγκάκι και κουνούσε την λεκάνη της τότε δεν κρατήθηκα άλλο και έβαλα το χέρι μου στο μπουτάκι της και έπαθα την πλάκα μου ήταν σκέτο βελούδο χάιδεψα το μπουτάκι και έφτασα στο μουνάκι της αγκιξα το στρινγκάκι της που έκαιγε και άνοιξε και άλλο τα πόδια της και έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου με χάιδεψε και κατέβασε το φερμουάρ έπιασε τον πούτσο μου και τον έπαιζε απαλά έσκυψε και τον πήρε στο στόμα έκανε καταπληκτικό τσιμπούκι φτάσαμε σπίτι και την σταμάτησα να ανέβουμε με κούμπωσε παρκάραμε μπήκαμε στην είσοδο και καλέσαμε ασανσέρ και φιλιόμασταν μέχρι μα έρθει. Στο ασανσέρ φιλιόμασταν και χουφτονομασταν και φτάσαμε και μπήκαμε σπίτι μόλις έκλεισα την πόρτα την άρπαξα στην αγκαλιά μου και έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της.

Την ξάπλωσα στον καναπέ την άνοιξα τα πόδια την έβγαλα μπλούζα και σουτιέν και ξεκίνησα το γλείψιμο από το λαιμό κατέβηκα στα στητά βυζάκια της και πιπίλισα της ρόγες της και αναστέναζε σαν τρελή κατέβηκα στον αφαλό και μετά σειρά πήρε το μουνάκι της έβγαλα το στρινγκάκι και φανερώθηκε το άτριχο μουνάκι της το έπαιξα με την γλώσσα μου και τα δάχτυλα αυτή φώναζε από καύλα ναι εκεί ναι μωρό μου τρελαίνομαι χύνω γευσου τα υγρά μου.

Με μια κίνηση ήρθε πάνω μου μου κατέβασε το παντελόνι και πήρε πάλι τον καυλομενο πούτσο μου στο στοματάκι της το έγλυφε τέλεια ώσπου δεν κρατήθηκα και φώναξα ότι χύνω εκείνη τότε άρχισε να με ρουφάει και να πίνει σαν διψασμένη τα χυσια μου ώσπου δεν άφησε σταγόνα ανέβηκε επάνω μου και έκατσε πάνω στον πούτσο μου και κουνιόταν πότε αργά και πότε γρήγορα εγώ έγλυφα τα βυζάκια της μετά την έβαλα από κάτω και την πηδούσα πολύ δυνατά φώναζε και το απολάμβανε και αρχίσαμε τα προστυχόλογα έτσι σ αρέσει να σε σκίζω καυλιάρα μ αρέσει πολύ το υγρό σου μουνάκι και εκείνη έλεγε σκίσε με γαμιά μου σκίσε με πως έχανα τέτοια γαμήσια τόσο καιρό η ηλίθια.

Την έβαλα στα 4 άρχισα να την πηδάω πάλι γρήγορα αυτή έχυνε και φώναζε συνέχεια ώσπου έφτασε και η δική μου ώρα να χύσω έβγαλα τον πούτσο μου από το καυτό μουνάκι της και τον πήρε στο στόμα της και τον καθάρισε πάλι, μετά ξαπλώσαμε αγκαλιά και μου είπε ότι το ευχαριστήθηκε πολύ και ότι φυσικά θέλει να πηδιόμαστε σε κάθε ευκαιρία, την άλλη μέρα με ρώτησε ο φίλος αν είναι καλή κοπέλα και αν αξίζει να την πάρει στο μαγαζί φυσικά του είπα ναι και την πήρε και μερικά βράδια όταν σχολάει είμαι απικο έτσι βολεύτηκε αυτή και περνάω καλά εγώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).